Мрія #1: Після прибуття самосувних автомобілів зникнуть джеми руху. Якщо на дорогах не менше 30% автопоїздів на дорогах, дорожні джеми стануть значно меншими. р.
Ця заява в одній формі або іншому періодично попрослюється в коментарях до будь-якої замітки про автотранспорт. Але давайте подивимося, що викликає джеми трафіку. Вікіпедія дає нам 13 причин перевантаження трафіку.
Можливо, якщо 100% автотранспорту в містах замінюють самохідні автомобілі, можна істотно оптимізувати транспортні маршрути, тим самим знижуючи застій в деяких місцях, але повне позбавлення від бруків не станеться, адже в будь-якому сучасному місті є місця, де рух будь-якого транспорту дуже важко. Це, як правило, завдяки історичному розвитку, місцевості або наявності будь-якого соціально значущого предмету. У цих місцях, щоб уникнути виникнення джемів трафіку, допоможе тільки повна реконструкція маршрутів проїзду або планування маршрутів.
Також не забувайте, що самохідні автомобілі створюються конкурентами, які можуть значно вплинути на докінг протоколів обміну інформацією між автомобілями різних марок. Дивитися USB і IEEE 1394 (FireWire, i-Link), DisplayPort і HDMI, Android і iOS.
Можлива, що наступна війна стандартів отримає міцність, автомобілі поспілкуватисямуть тільки в межах бренда, відмітивши статистику на своїх серверах за допомогою зашифрованого каналу, щоб планувати більш «сухий» маршрут, у порівнянні з автомобілем конкурента.
Мрія #2: Всі автомобілі будуть поділятися, немає приватних автомобілів і парковок у дворі. Ця ідея зазвичай базується на цьому аргументі: Чому потрібно витрачати гроші на ремонт і підтримання автомобіля, якщо я міг би зателефонувати самодозвоніння автомобіля і сплатити фіксовану суму на місяць?
Дуже гарна ідея, але вона дуже ідеальна в природі. Довгий час є послуги таксі, Huber, автомобільний обмін. Багато з них ще дешевше, ніж власна машина, але вони не можуть повністю замінити її. Це суть людини: Ваш будинок краще, ніж оренда. Ваш будинок краще, ніж вихідний будинок. Ваш автомобіль краще, ніж послуги прокату. Тексти пісень, а це означає: І не кожна душа дозволить вам пересуватися по місту на безкаркасному спільному автомобілі.
Мрія #3: Ліворуч будинку - автомобіль витягнув і підібрав, прийшов до роботи - автомобіль випав на в'їзд до бізнес-центру, і пішов подивитися на паркувальний простір.3379969
Це мій улюблений сон. На деякий час здається дуже далеко, але з іншого боку це не зовсім нереально.
Ще одне питання, де буде паркуватися автомобіль. Не вдасться стояти під знаком, другим рядом або на тротуарі, і тому не створювати додаткових перешкод іншим учасникам руху і пішоходів. Але після того, як самохідний автомобіль доведеться приводити до значної відстані від місць найбільшого застою автомобілів, тим самим він створить додатковий трафік, який в свою чергу може привести до збільшення джемів трафіку за певних годин у великих містах.
Мрія #4: Я отримав в машині, вивів мій ноутбук, зробив свою роботу, і він взяв мене до мого призначення. По суті, це те, що всі самодозвілі автомобілі призначені для. Щоб звільнити людину від повсякденного життя якомога простіше. Тут ми можемо зіткнутися з великими труднощіми. У той час як великі міста з дорожніми мережами менше і менш добре відключені, решта країни в основному покрита цим:
Така дорожня мережа не є невід’ємною для автоматичного аналізу, може змінити її стан кілька разів на рік і також може пошкодити орієнтаційні датчики. Таким чином, поїзди повинні бути заплановані заздалегідь або значно зміняться маршруту, пересуватися тільки вздовж позначених маршрутів, де вони є.
Мрія No5: Сам автомобіль контролює його стан, при несправності - йде до самої служби, не витрачаючи час власника.616479
Власне, в даний момент власник автомобіля також може приводити машину в послугу, отримати замінний автомобіль протягом усього періоду ремонту, а потім прийти до оплати величезного рахунку за «вентильованими» несправностями і не витрачати час. Але, як ви бачите, є кілька адекватних людей, які використовують таку послугу. Крім того, гонщики можуть включати маркетологи, які будуть включати в композицію автомобіля «планований особняк» деяких частин. Так ваш самохідний автомобіль приведе до сервісу 2-3 рази на місяць, приніс неймовірні рахунки звідти.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: geektimes.ru/post/278676/