Як покласти HBO на автомобіль

Я запитаю, що ви не повинні зав'язувати з недоліками, якщо ви пишете в суть. За підлогою немає покарання (Ви хочете розбити, але краще не розірвати), але адекватні коментарі бажані, не в дусі - ми всі опіки в газовому пеклі, перші кисті і т.д. Пишіть його.
Я вирішив це зробити, тому що багато людей не розуміють різницю в типах палива для автомобілів. Є 4 основні види палива для автомобілів:

1. бензин
2. Дизельне паливо.
3. У Пропан-бутан суміш
4. Меттан.

Ми будемо говорити про HBO на пропане алене. Так, в даний момент у мене є персональний автомобіль в експлуатації з встановленим HBO. Двигун.
Характеристики автомобіля - Toyota Corolla Levin 1995 реліз. Двигун 7A-FE. Box AT A240L. Витрата палива в моєму стилі водіння становить в середньому від 9 до 11 літрів газової суміші на 100 км. У місті від 10 до 13 літрів газової суміші. Чому так багато скатерти? Ви їздите по-різному, іноді багато захопливих, іноді багато нудоти. Іноді вмирає, іноді прогріває.

Чому я вирішив поставити GBO і як: Чому люди кладуть на HBO?

Як частий вершник (5,000 км / місяць), я довго замислювся про *****серйозну природу палива і мастильні монополісти, про різницю в ціні і динаміці від 92, 95, 95, 95-го Екто, 98-го квасу. Поступово я почав прийти до висновку, що отримання моїх азій до певних напрямків стало занадто дорогою.
Він вирішив розглянути Propane-Bhutan як альтернативне паливо. Це було запропоновано зв'язком із знайомим водієм таксі, який пішов до 3S-FE на типі HBO (науковий HBO, газ подається в дросель) без будь-яких проблем, пов'язаних з HBO і двигуном 200 000 км. Ціна газу доторкнулася - 9 рублів 00 kopecks, в той час як 92 бензин вартість близько 25-26 рублів, в той час як на 92 бензин мій автомобіль загубився в динаміці і заливка мала 95th, що вартість 2 рублів дорожче.
Я вирішив зареєструватися на сайті pran.ru, а також почав шовулювати драма на теми GBO, встановлених на автомобілях з вигнутим кермом з японського маркера, оскільки у мене є один. Укладення після 4 місяців відбиття виявилося розчарування - або тих, хто кладе його руками, що ростуть з нижньої півкулі головного мозку, або тих, хто ніколи не знезаду його, відсоток якого значно вище, говориться негативно про HBO.
Важко покласти HBO, якщо ви приводите багато, або якщо автомобіль буде в експлуатації більше 20 тис. кілометрів (середній період окупності), або якщо він є вихровими іноземними тушами з великим об'ємом двигуна і, відповідно, з хорошим бензином споживання від 20 літрів до нескінченності.

Частина друга, або як уникнути проблем з HBO.

Щоб уникнути проблем з HBO, потрібно знати, що HBOT є. GBO - це газова стіна обладнання, я розповість про це в короткому режимі, адже Інтернет наповнений інформацією на цій темі.
Є два типи HBO – вектор і інжектор. Перший тип - це повна застаріла терапія для автокрапок Atsky, або для власників карбюраторів, або це використовується тими, хто не піклується про легкість використання GBO, або тим, хто отримав його в подарунок разом з автомобілем (до чесності, я б розібрався на мій амортний бабуся). Газ подається через редуктор безпосередньо на дросель. Проблеми з ежектором HBO більше, ніж економія на його монтажі. Таким чином, ми покладемо великий залізобетонний болт на ньому, і ми не будемо пам'ятати більше.
Другий тип інжектора HBO. З Я не знаю, як HBO працює сильно основними фірмами, такими як BRC або Prins, і в очах я бачив поточну пару разів, і останні тільки в фотографіях. Ми доторкнемося до нормального обладнання компанії STAG, це Digitronic, і зокрема, збірний натрій, що складається з цифрової Power Evolution 3D мозків, OMVL газових інжекторів, тореоїдного циліндра, редуктора і зовнішнього заправного пристрою.
Трохи відійшов з теми, я продовжую: Вам не потрібно ставити HBO на відхиленому двигуні, на двигуні, що має складні і незрівняні клапани. Газ має температуру горіння 2 рази вище, ніж бенза, швидше загорає, що на двигунах без гідравлічних компенсаторів призводить до усадки клапанів і їх подальшої вигорання. До ГБО
правильно подається - вам потрібен сервісний рух, не забитий нафтою і поганою бензиновою продукцією, голова повинна бути в хорошому стані, масло не повинно пускати з усіх тріщин, свічки можуть бути використані звичайними, але різко змінюватися відповідно до положень і контролювати зазор. Рекомендовано перетворити запалювання рано. Що?
Чим швидше газ починає горіти, тим менш ймовірним буде загорнути в витяжний колектор. Керівники двигуна, виготовлені з тих же матеріалів, як і на авто АвтоВАЗ, мають більш часте бажання загорнути клапани, тому що метал погано. Серія Toyota ZZ NZ не схожа на HBO. Всі старі двигуни Toyota з'їжджають науру газ, не далеко, не хрящі, і не втрачають динаміки.
Для підведення: їздити на пропан-бутан - потрібно звичайний сервісний рух, своєчасне обслуговування, правильно встановлене і перебудоване HBO.

Це автомобіль.

990 р.

Ми збираємось використовувати прямі установки. З Я не кладаю себе, я не можу прокоментувати багато питань інсталяції, і я не хочу, щоб я був більш важливим для мене, щоб подорожувати і зрозуміти принципи роботи, які я хочу теж.
На бензині буде потрібно бензин, оскільки автомобіль працює тільки на газі, але він починається на бензині. На спеціально вимушених двигунах, для того, щоб приїхати до HBO, можна будувати таким чином, що при досягненні певних поворотів (смажити 5,000 оборотів), автомобіль переходить до бензину. Паливний газ не зігріє голову двигуна і залийте зайвий тиск і вигорніть на випуск. Сучасні HBO автоматично переключаються з бензину до газу і назад. Ви не відчуєте момент переходу, крім того, на кскс при потепленні, автомобіль може трохи потихати, поки насадки вводять газ. Автомобіль починає працювати на газі при температурі ОЖ досягає 45 градусів Цельсієм. Всі читання приймаються з основних датчиків машини. Газовий насос працює постійно, так само, як це буде працювати для вас і для вас.
бензин. При переключенні на газ вимкнено природний бензиновий інжектор. Є фільтр - це один, коштує 200 рублів, заміна - 10 хвилин з викруткою. Коробка передач потребує газового опалення. Опалення береться з плитних труб. Не холодно в машині, тому не хвилюйтеся про це. Частина четверта, міфи і Хорори

1,1 км Газ вбиває двигун. Не вірно, газ не вбиває двигун. LNG продовжується через те, що олійна плівка не покривається бензином з циліндрів. в камері згоряння немає зайвої бензо коки. ГАЗ під час згоряння утворює парову, отже, камеру згоряння і клапан з голівкою не досягається при використанні бензину. Так, клапани сидять, там немає втечу з цього, вони повинні бути регульовані (якщо мийки або інші системи) відповідно до положень, або приводять автомобіль з хорошим двигуном, який має гідравлічні компенсатори. У цьому випадку потрібно подивитися на рівень олії. На головках ТАЗ часто опікують - неякісний метал. LNG продовжується, як показує досвід своїх друзів, які використовували HBO. Газ не висихає будь-які гумові смуги в двигуні, так як він спалює в камері згоряння, і все інше плаває в олії. Не потрібно іноді їздити на бензині і протерти про змочування деяких гумок, якщо ви впадете в невинність, краще знайти іншу тему для цього. Може бути, є деякий ефект на нафтових ковпачок, але поки я не помітив цього.

2,2 км У машині з HBO не можна курити, газові катоки, вибухові, кожен в машині загорнеться в полум'я Azk і підійде до пекти. ЛПП, що можна сказати (ліки, 3.14) і провокація. Якщо інтер'єр автомобіля пахне газу, то система витікає, тому HBO не може використовуватися. Невеликий запах газу може відчуватися від вихлопної труби. Це нормально, тому що газ спалює і неприпустимий газ. У серйозному витікі повітряна куля буде запалюватися і ви не чубчик. Розрив циліндра в випадковому випадку складніше, ніж розбиття через сучасний пластиковий газовий бак, набагато складніше. З невеликим витіком під витяжкою (в виході з редуктора тиску 1 точка), Вам буде запах з печі, але це також рідкісне явище.

3. У Зважаючи на реєстрацію HBO - якщо ви хочете зареєструватися, або ні, поліція трафіку не запитала мене що завгодно, оскільки вони не знають, що варто. Є документи для пресування та встановлення ДАІ. Ви можете без внесення змін до документів. Як в продажу з такою схемою - Я не знаю, але можна зареєструватися.

4. У Динаміка втрати, багато коштів. Не вірно. У інжекторі HBO динаміка автомобіля залишається однаковою. Газовий автомобіль з'їдає близько 10 відсотків більше бензину. На ежекторі HBO газ міг з'їсти відро і машину не вдалося, тому це було, звідти і велосипеди.

5. Умань Забудьте історію про італійське обладнання - що ви кладете в машині - це збірний подж, обраний для характеристик вашого автомобіля. Я думаю, що нічого не було зроблено.

Тепер ми зв'яжемося з установкою Королич Левін в Тойота, тепер буде фото. Я запитав модерсів не закривати можливість редагування повідомлень в цій темі, оскільки я додаю більше на функції програмного забезпечення.

Це виглядає як капюшон з HBO - шкода для бруду, 3 місяці поїхав з розбитою муззеллю, тушкована в)

р.

Це як мозок HBO, встановлений над гальмівним підсилювачем на кронштейні, трохи охоплює бак гальма, але кришка зазвичай видаляється. Рекомендована установка мозку - вертикально, роз'єм вгору, але не всюди так можна покласти.

Це те, що встановлений редуктор HBO виглядає так. Запобігає монтажу для демонтажу труб кондиціонування, нічого іншого не заважає. При необхідності можна зняти з застібки, обмочуючи непаровані заздалегідь, дуже делікатні проводки від нього.

Бочка поруч з редуктором - фільтр, що замінює кожні 400 годин. Це виглядає як новий, демонтований газ-фільтри, є деякі міжпорошки дрібного металевого пилу, які пов'язані з - я не знаю.

Так що у мене є зовнішній заправний пристрій, встановлений під бампером зліва. Витяг на моєму правому, однотипному. Я не вдарив бамперу, я не хочу нічого нещастя, повісити на кронштейні на болт з'єднанням. Основним газопроводом переходить вздовж гальмівних труб, також добре прокладається заправка, якщо ви потрапили на букерки, нічого не відбудеться. якщо пошкоджена головна паливна лінія, гальма також зникне. У багажнику інсталятори не люблять вийняти її, тому що потрібно вигнути трубу добре і свердлити отвори, плюс ризик пошкодження автомагістралі з ярусом від стовбура - всілякі люди здійснюють всі види ясен. В цілому не помітно, танкери використовуються для - вони не дуже доглядають, де це таке.

Таким чином, встановлюється насадка, що складається з 4 насадок. У колекторі, ближче до двигуна просвердлити струмені, інжектори через шланги приводять газ в колектор, на холоді, протягом 5-10 хвилин, насадки збивають, потім заспокоїти і tsokota не чутно. Я не знаю, чи є насадка для всіх або тільки для синього OMVL, але це не критично, особливо коли пандус стабільний в 1900 рублів. з заявленим ресурсом 100 000 км. Ромпер не тримається на будь-якому, просто стоїть між шлангами головки двигуна. Це досить для цього типу двигуна. На інших двигунах можна закріпити по-різному. Шланги на рампи і застібки ви можете просто носити, але я кладу на будь-який герметик пожежника. При заміні рампи можна придбати третину метра шланга, якщо вона ламається при видаленні, не довіряю регулярних гамутиків.

Так я підключаю до газового мозку. Кабель пропалюється самостійно, не аесттезуйте, тому знову я апологізую для зовнішнього вигляду. Для цього вам потрібен адаптер від сигналів TTL до RX-TX, вам потрібно конвертер COM-командів на USB на FDTI чіп і Digitronic програмне забезпечення, яке розподіляється безкоштовно, яке не може бути, але будь ласка. Інші системи стібаються і ви перекопаєте в них. Ми доторкнемося програмного забезпечення окремо і пізніше. Загальні затискачі для тюнінгу відображаються під витяжкою, але якщо ви не знепідний, щоб купити адаптер FTDI - то ви можете подрібнити в салон. Вам доведеться продати трохи. Сам роз'єм ущільнюється, якщо зварювальний кабель не такий непристойний, як я, то все може добре виглядати культурно.

Ми встановлюємо кнопку HBO в будь-якому зручному місці - я приховав її на боці ноги, спочатку стояв на панелі під записом стрічки. За допомогою кнопки ви можете вкрай почати машину на газі, не врахувавши параметри системи (при недостатній температурі газу редуктор скаржаться на гаманець), ви можете переключати газ / бенз в будь-який час. Показання - це невелика лампочка світла - якщо вона блимає - то машина підігрівається до необхідної температури, якщо її опіки постійно - ви йдете на газ, якщо нічого опіку - то ви йдете на бензин. У вас є нузер, який буде витіснити, що ви забули до заправки, що коробка передач помилково вимкнена, і ви є водним бензином, і все ще може бути з якоїсь причини. Індикатор рівня працює на показах тиску і показує досить точно для такого датчика. З циліндром, як шахта, на 42 літри, падає на червоне, остання лампочка означає, що решта становить близько 15 літрів газу. Я маю на увазі, я їду цей газ від 110 до 150 км.

Що стосується програмного забезпечення. Використовується безкоштовне рідне програмне забезпечення з мозку Digitronic:

У нас є цей планшет на нашому мозку. Я не знаю деяких параметрів, але я буду цементувати тип лямбда, - Я раджу вибрати правильний. У нас є лямбда, що працює на діапазоні від 0 до 0.5 у мене є невелика вага, тому вам потрібно перевірити масу (маса виводиться на двигун і на тілі, нагрівається для запалювання (звичайна лямбда не має нагріву на 5A, після Ustanvoka 7A довелося переокремити), плюс параметри знезаду, газу, напруги генератора, швидкості свічки. Час ін'єкцій газових і бензинових інжекторів буде відрізнятися і повинен, оскільки газ потребує трохи більше для адекватної роботи системи. Температура редуктора - температура теплоносія в системі. Індикатор ГАЗ - тиск редуктора, МАП - розведення в колекторі. нижче, по черзі, можна вимкнути насадки. Покажіть свою роботу. Ви можете зробити роботу двигуна частково на бензині, але немає сенсу, важливо перевірити роботу інжекторів. У нижньому правому куті є вимикач газобензи, ви можете вислати мишу, він працює як кнопка.

Ось ми маємо параметр GBO, описуємо те, що я знаю. Так, я забув доторкнутися до одного з датчиків, можливо, це займає температуру редуктора, невелика коробка з електропроводкою на ящику, але я не потрапила в це. Ось ми маємо базові налаштування газового контролера. Суддя перемикача на CNG - система призначена для метану. Згідно з налаштуваннями цієї вкладки є мурцилка - все написано там так багато, що там немає докладно. У цій вкладці я тільки змінив повороти автомобіля, на якому автомобіль переходить на бензин. 5 500 р. Решта виконана інсталяторами і її не можна торкнутися, і не потрібно.

Синя смуга - бензинова карта. З огляду на те, що у мене є 5A мозку, це не реалістично для цього типу двигуна. Газ зелений, субсторонній. Для підвищення коефіцієнтів, живлення системи. Спочатку, до речі, карти викреслилили в єдине ціле після установки, газові інженери розраховують систему добре для мене. Добре, не проблема коригувати терміни введення. Багато параметрів залежать від параметрів початкового автоматичного налаштування. В цілому, ви не повинні заходити в мозок, якщо ви не розумієте систему роботи автомобіля на газі, я не розумію трохи, але я хочу зрозуміти, і тому я кладу на машині GBO.

3610Р. 4200Р.

У цій схемі можна збільшити подачу палива за певними поворотами вручну, на основі показань ін'єкцій бензинових сил. Або на Ваші почуття неможливості. Я не розумію багато параметрів паливних карток, тому що я не ходив в деталі, але я думаю, що вони легко навчаються після читання рідної мурцилики російською мовою. Все це так докладно, що тут немає деталей. Для відновлення системи необхідно розкачати бензинову карту. Це, на всіх швидкостях при оптимальних навантаженнях.

Для того щоб розкачати свої мозки, потрібно зібрати бензинову карту - тобто всі характеристики машини на всіх режимах двигуна. Autotuning - це велика річ. Газолайн-карта зібрана на різних динаміці автомобіля і вже на ній стягнута газова карта, яка може бути обертається, як вам подобається в межах можливостей струменевих і насадок. Потрібно враховувати всі параметри системи, інакше обладнання буде вигнуто. Не буде достатньо поставляти газ - машина буде погана, буде багато газу, вона також буде погана. Не можна їздити на погану суміш, на надлишок газу. Оптимальні правила співвідношення. Я не поставив собі завдання ретельно вивчити роботу HBO і автомобільних систем. І сказав він. Для того, щоб повністю зрозуміти, як деякі палива впливають на автомобілі, і який необхідний обладнання, щоб зробити це — це займає частину мого життя — я не готовий до цього. Так я просто кладаю ГБО в літрових людей. На даний момент мені не було проблем з ГБО. Тоді буде короткий висновок.

Додано до [mergetime]1391179816[/mergetime]
Це просто. Якщо ви хочете їздити на машині і обсмажити. Ви повинні бути тим, хто будує цю машину, який розуміє свої нюанси, що будує автомобіль для себе. Якщо ви берете бджільництво, це не допоможе вам. Якщо ви хороший тренер, ви будете сміятися. Якщо ваші фінансові ресурси дозволяють спати про вартість автомобіля, я щасливий і радісний для вас. Я розумію, що теж. Я не знаю, як HBO впливає на турбо, я не знаю, як це впливає на сучасні мотори. Я тільки знаю, як він впливає на старі двигуни Toyota і тяги. Я дізнався з цього. Ви також можете зробити висновки про HBO, запитуючи самі питання:
1,1 км Чи потрібен автомобіль?
2,2 км Я втомився витрачати гроші на газ?
3. У Я розумію все про автомобілі?
4. У Скільки я хочу приїхати і скільки я хочу витрачати на неї.
Пробіг мого автомобіля, що включає паливо 1.44 рублів. Всі речі розглянуті. Якщо додати 3 рублів бензину на кілометр, він стає дуже дорогою, ніж 1 руб.

Додано до [mergetime]1391180042[/mergetime]
Я використовую власні повідомлення від gtextreme.ru. По суті, проїхали 110 тис. км на ГБО. Замінити обмотку газових насадок на протоці близько 100 тис. Датчик рівня газу невірний. І влітку потрібно буде пройти через редуктор, користь відреаційних витрат 500 рублів. У період використання HBO в машині не було запаху газу. Не було вибухів, що не скління. Була тільки нагота використання неякісного газу з Лукой, склад лева не зима, і мені довелося їздити в -20-25 на бензині. Я не скоригував клапан, і для 110,000, вони не вигорають. Двигун заповнюється маслом, тому що я не зміню його дуже акуратно, і перед тим, що ясна на клапані притискається.

P.S. Машина сплачується за себе повністю за рахунок ГБО.

Ви можете зробити коментарі та запитати питання.

Джерело: