Як я пішов.

Москва передмістя, невелике місто, 23 лютого 2014 р., 4:15 Невеликий сніговик порошував асфальт, температура близько -3 градусів, без вітру (це важливо, після чого ви зрозуміли чому). Я пішов на ліжко в одному годину вранці, і з тих пір, як це було недільне рано, телефон вийшов звук, я просто хотів спати. Але... життя зробила свої налаштування.

Дружина прокидається, тривога відходить. Я думаю, що хтось, хто перейшов на роботу. Далі до аеродрому, раптом звук літака зняв таку реакцію. Шукаємо вікно, ні – щось явно неправильно: сніг на вітрі буде літати наполовину руки. Ранок припинив бути л...

Дивився на брелокі - каже, що був удар. Моя дружина і я отримав текстове повідомлення про удари і тривогу. Отримати одягнуті, вийняти. Це право, вікно дверей водія. Всередині знаходиться половина цегли на сидіння. Схарди скла по всьому салону.

Це зброя злочину.

77410161

У салоні є скляні шади.

Помідор від автомобіля до метра, зануреного місцевим ROVD. Викликав наряд, зафіксував координати, - сказав "Вайт". Очікується. Шукаємо. Я пам'ятаю, що мій батько працював оперою, давайте мені спробувати. Він також хотів піти в орел (який знає, він буде розуміти), але не пройшов через здоров'я.
Я чекав доріжок. Я описав над тим, що був сноуборд, тому я знайшов кілька треків поблизу. Я думав, що розслідування було закінчено, не встигаючи розпочати, але потім я виглядав трохи далі - одна з доріжок свіжий, стрибає на газон-дрейф (і для цього я повинен підігнути під парканом). Чому б нормальна людина стрибала раптово, якщо є шлях і ви можете просто спокійно йти вперед? Я впевнений, що він зробив. Характерний квадратний принт, тут він стояв біля скла, натерти передню, ось задню сторону, ось назад. Я шукав. Він прогулявся по машині до того, як він потрапив, то кинув цеглу. Тоді він зробив. Знайте, дайте дружину, знаю, що я на стежки. Причіп привів навколо кута будинку.
Сліди біля автомобіля і втечу вілли (ліва стрілка).

Складання. На відстані вогні блиск, невелика волосінь рибальства (або гавка точніше), сліди йдуть по діагоналі. Вони привозили до кута будинку, вже є перехрестя, вражають автомобілі, шлях з середнім людським потоком. Я прокинувся в кутах, в одному напрямку - ніяких відбитків ніг, дивився по діагоналі на перехресті, і, там вони. На дорозі. Відстеження добре, з характерним каблуком, видно відразу, але щільність інших треків людей збільшується. Я ходжу на ринку, якщо ви включаєте там, все, розглянуте втрачені, є так, що ви не знайдете. Ні, я пішов до дому, до входу. Чи живе він тут? Ні, стежка продовжується, в'їзд знову, очевидно, домофон. Ні, він знову не приїжджає, він йде по куту будинку. На дорозі. Я на причіпі, розмовляю з дружиною на телефоні, щоб я не турбувати.
Є два автомобілі на дорозі, один чорний і інший білий. Від авто почуєте ножиці, кришки, сміху, молоді голоси. Шукаю причіп -- Я шукаю -- закінчується на задніх дверях білого автомобіля. Вимкніть свої номерні знаки дружини, повернувшись до перетину себе, заперечуючи пропущений дзвінок.
Я зателефоную йому, запитаю його що і як. Вони сказали, що охоронці поїхали до будинку, вони сказали, де вони зникли, я повідомляв адресу і машину, вони сказали, що вони прибудуть зараз. Очікується. На цьому етапі автомобілі рухаються, приводять до мене, на перетині, літають в бордюри (попередньо вони хотіли показати когось дрифту), пропускають ці два автомобілі і загортають на вулиці сусіда. Очікується на обов'язок. Ми приїхали в 3 хвилини, говорячи: Ми вирішили побачити магазини (примітки не більше). Ми знаходимо ці два автомобілі біля пива. У нас є купе пиво. На миті (і виявилося, що це район), запитує документи від водіїв автомобілів. Як вони ходять, я дотримую їх. У кожного є кросівки, а скраб чітко має взуття або половину взуття. Я кажу офіцеру міліції, «Це не так». Хлопці, звичайно, почали коксувати, вони кажуть, за що і як, але обов'язки офіцерів звернулися до поліції, так як хлопці були чітко під шубою, а не тільки прикріплені. Про це заявив, що він буде чекати Gai, і я кажу, що я буду дивитися.
Ось стежка, яка втратила в середині дороги. Дві смуги і стрілка - причіп від білого автомобіля і напрямок його руху.

Я забрав ногу на місце, де я пропустив стежки. Причіп завершився акуратно біля задньої двері, потім зникнув. Так як і він пішов на дорогу, і причеп був прокатом, або була ще одна людина в машині. Попереду і «Я!» Зареєструватися стежка переходить на ліву, йде вздовж паркану на стоянку, де хлопці були, трамвайки там і повертає назад. Так хлопці просто заспівали його, ймовірно, шукаючи інший автомобіль, користь парковки під вікнами допускається вибір. Я зателефоную поліцейській станції, я кажу вам, що це точно неправильні хлопці, я кажу, що я збираюся на стежки.
Помітка питання, де я втратив трек. У фоні є автомобіль, який пощастило сьогодні. Ось де стежка рушила далі.

Сліди з'явилися далі внизу дороги. Таке просте траєкторію гірського походу цегли. петля, де він, ймовірно, виглядав на автомобілі (див. попередній фото).

, Україна

Потім причепка петляється навколо дворів. Зайдіть ще пару дворів на причіпі, це зрозуміло, що він шукав ще одну жертву. Це було ясно для іншої машини, склянка якого була натерта аматорським кишенею цегли. Але він не заважав, щоб зламати його і пішов.
Це автомобіль, скло якого все ще не може.

83034634

І ось треки, які чітко показали, що я був на правому шляху - нападник явно шукає те, що взяти з машини.

Займали ще два кути і! Тадам! Я дивлюся треки привели до входу, і вони не повертаються. Є тільки два відбитки - одна ця квадратна дошка - другий чітко кросівки. І біля домофона, його трамплін і чекали до тих пір, поки вони відчинили, що означає або гість або акомпіляція. Я шукаю ще раз, чи є будь-які сліди від входу - обов'язково не! Швидко запустіть - Я пам'ятаю вікна, які обгорають, і є тільки два з них - перший поверх зліва, четвертий праворуч. Я зателефонував поліцейській станції, він вже звільняється від автомобілебудів. Негайно, що я знайшов стопи, що закінчуються біля входу, сказав очікування.
Ось стежка, що вийшов! Картина є правою по сусідству. Повідомляємо візерунок підошви -- шукав відбитків ніг.

Ось будинок, де з'явився інструдер.

Вони приходять. Я проявляє відбитки. Я бачу, що так, я погоджуюсь з укладеннями. Він каже, що він буде тільки отримувати його вранці, тому що всі заспокійливі (і вікна дійсно виходять). Повідомляємо перші та четверті поверхи та вікна, які були на вогонь. Ви можете переглянути на 4-му поверсі, викликати інтерком, здається. Ви та ваш партнер Під час очікування на машині я вирішив переконатися, що треки я знову запустив. Я повернувся назад, молодий хлопець вже сидить в поліцейській станції автомобіля. Вони просять мене вийти і показати вам підошви. З повагою, Вони беруть його до ROVD.
Це скраб.

2043340р.

Я повернувся пізніше, але це ще одна історія.
Це не фантастика, це з мене. Питання будуть запитати, запитати, що закінчилося до того, як я не можу сказати, бо це не над. З'ясував, що хлопець в ROVD знайомий, шукав дозу, тут був будинок друга, мав ходьба. Він повністю зізнався злочину.
З хлопців з ROVD тепло сказали, що щастить, привітав один одному з свята 23 лютого. Виклик на роботу :
Висновок: багато збіглося, що все закінчилося так добре - сноуборд, мало людей, цегляна кицька поводиться як дитина, що район не забив болт, але прийшов, слухав, погодився піти по району (і може просто попросити не писати заявку). Так, мені довелося бігти, але отримав досвід, я розповість про своїх онуків :
Всі Ви можете курчати.
Ще одна фото скрабу.

р.

Джерело: pryf.livejournal.com

Tags

See also

New and interesting