Вибухобезпечний тест Casio G-Shock

Японська компанія CASIO не потребує введення, оскільки її лінія ударостійкого і водонепроникного годинника G-SHOCK. Але деякі люди знають, як почалася історія блоку, продукт якого був в моїй аварійній тесті.

3610Р. 4200Р.

4:44, зробити побажання.

Підземелля
У минулому (і навіть зараз) годинники були розглянуті крихкий елемент. І один день молодий, Кікуо Ibe CASIO вирішив виправити цю ситуацію – він хотів зробити годинник, який не розірвав навіть якщо він запав. Щоб вирішити цю проблему, у 1981 році була створена робоча група трьох осіб, які приймали концепцію потрійного 10, як основу для їх роботи: годинник, який створив, щоб витримати падіння від висоти 10 метрів, тиск води 10 бар, а термін служби батареї повинен бути 10 років.

У той час це було неймовірно складне завдання (щодо всіх зношених гаджетів нашого часу, які не можуть працювати на одному заряді і парі днів) – після місяців важкої роботи учасники гурту вичерпані духовно і фізично, було загроза, що проект досягне мертвого кінця і буде закритий. Однак було знайдено рішення. Згідно з офіційною версією Kikuo Ibe, він випадково бачив дітей, які грають в одному з парків. «Коли м'яч відштовхується від землі, все всередині м'яча повністю захищена від удару», - думав він. Цей спостереження привів його до створення годинника з порожнистим дизайном, модуль якого плавно переміщався в внутрішньому просторі корпусу.

Далі було кілька років експериментів на більш ніж 200 прототипів. По-справжньому народився ударостійкий продукт, який прийшов на ринок в квітні 1983 року. Г-ШОКК ДВ-5000К-1Ай Це були початок унікальної поїздки Г-ШОКК, в якій все змінилося крім базового принципу дизайну 1983 року.

Я мав електронний годинник на тесті. CASIO G-SHOCK GD-120CM-5E в камуфляжній розмальовці «дерланд». Пристрій є найбільш помітним представником лінії G-Specials Колекція - всі пристрої мають дизайн камуфляжу (інші кольори), або призначені для інших подібних способу життя.

р.

Так як бесіда була спочатку про те, що я не зосереджуся занадто багато на можливості годинника. Але в той же час вони не можуть бути вказані, тому в короткий термін: показати час (включаючи світ, 48 міст з 31 часових поясів), є автоматичний календар, годинник, таймер і 5 тривожних годинників з функцією Snooze, світлодіодний підсвічування. Вартість годин становить майже 10 тис. рублів.

1 999 р.

годинник досить масивний (вага 72 грам), їх присутність на руці буде постійно відчуватися, хоча б скоро ви звикли до розміру. Як годинник, так і стрічка виготовлена з особливо міцного полімеру, стійкий до різних зовнішніх стимулів.

Давайте!
До початку аварійного випробування я провів деякий час на YouTube, спостерігаючи за кадром G-SHOCK, інші люди. Чи не можна повернути - всі тести були своєрідними, нудними і не індексними. Ймовірно, тому що люди торгували власними годинниками і не мали завдання їх розбиття. Моя початкова умова дещо різна – годинник не був, але пішов на тест; в той же час погоджено потенційну смерть пристрою, тому в тестах було прийнято рішення не чіплятися і не грати з годинником в калі ніжності. Перервайтеся так: Як і в алмазній руці, вдарив жорсткий, але ретельно.

Я не мав плану аварійного випробування, як це – лише кілька складних варіантів катування, які вирішили бути реалізовані за принципом «від простих до складних». Щось запропоновано в Twitter і Instagram, тут є деякі варіанти:

• Мийка з AED. AVD - апарат високого тиску, найвідоміший представник - "Керчер" на раковині. Є AED з тиском 120-220 бару, в той час як виробник оснащений годинником з водонепроникними властивостями при тиску до 20 бар. Цікавий варіант - в теорії годинник повинен бути красиво зрізаний струмком води.

• Вогнетривкий вибух. У зв'язку з технологічними роботами в НГЗ, без подальших запитань введено в експлуатацію цей варіант.

• Миття в пральній машині. Спочатку цей тест здавалося б, але після перших тестів він став зрозумілим, що нічого цікавого не сталося з пральною машиною. І камуфляжні плями ще не будуть мити;

• Грати хокею на години. Спорт - життя!

• Прогулянка в піску. Найпростіший спосіб зіпсувати відображення будь-якого гаджета, про нього нижче.

• Поставте його під джек. Чому? Щоразу я робіть шини з гаджетом!

• Мікрохвильова піч. Миттєва смерть для електроніки годинників і, швидше за все, для мікрохвильової печі

• Зйомка з гарматою. В принципі поруч з будиночком знаходиться знімальний комплекс, де можна погодитися на масу годинника. Але нехай буде реалістичним: зрозуміло, що жоден з цивільних гаджетів не зможе витримати вогнепальної зброї, тому цей варіант підходить тільки для ефектного припливу до пристрою. З іншого боку, назад в школі, я був в Музею МВС, і там я пам'ятаю поліцейський значок, який врятував власника з кулі – раптом годинник також куляний?
У будь-якому випадку, в середині складання плану, стало зрозуміло, що годинник не вижити, але це була таємницею на якому етапі вона відійде.

Тест 1. довговічність скла
Виробник повідомляє, що годинник використовує мінеральне скло, стійкий до подряпин. Я не знаю, що саме це призначене мінеральним склом, а не знаю композиції Gorilla Glass, але я був майже 100% впевнений, що нічого не станеться до скла.

Немає помилки. Від звичайного ножа та інших гострих предметів годинниковий екран не відчуває ніяких емоцій - можна сміливо приїхати з лопаткою, не залишаться сліди і подряпини. Але ви можете зробити те ж саме з великою кількістю смартфонів, як це старе аварійне відео мого HTC HD2:

Однак можна подряпинити екран. Як дивитися CASIO G-SHOCK і будь-який смартфон з Gorilla Glass. На вагу Мохса (мінералогічна вага жорсткості), Gorilla Glass має близько 5,5-6 точок, що означає, що будь-який мінерал твердої речовини може пошкодити його. І є багато з них: наприклад, кварц (7 очок), які можуть легко підірвати в кишені як зерна піску. Легко і без особливих зусиль, ці зерна піску подрябають Вам все в світі і екрані, в тому числі – ви навіть не помітите. Добре, або топаз / corundum / алмаз - якщо ви (або подруга) носити tatsky з цими каменями, використовувати дрилі з алмазним покриттям, то екрани ваших пристроїв знаходяться в небезпекі.

Є інші матеріали, які ви можете використовувати, щоб зробити подряпини на екрані, як мій улюблений титан, який надзвичайно жорсткий метал. З титановим кільцем ви можете легко малювати щось на будь-якому склі, включаючи скло годинника CASIO. Іноді я шкодую, що кільце титан - всі страви подряпини :

Відчувається, що скло товсте і дуже міцне - навіть якщо ви можете нарізати горіхи на ньому, нічого не станеться (це щільність, що фото / відео не захоплення), хоча зворотна сторона годинника набагато краще для цього.

Тест 2. Вода.
Виробник стверджує не тільки вологостійкість і водонепроникність, але прямий захист від води (середній клас захисту, найвищий на підприємстві - до 20 барного тиску, тобто з таким годинником теоретично можна зануритися на глибину 200 метрів).

На жаль, глибоководні діви не були зроблені, проте вода була першим елементом, що зіткнулася з годинником. Спочатку просто під краном, потім в чайник води.

Електроніка прогулянка, і бульбашки, незважаючи на порожнини в структурі, не виходить. Борн :

Тест 3. Варення води
Особливо важливо, щоб годинникова робота в окропі - це корисно, наприклад, якщо варити креветку. Якщо ви не варите їх, вони будуть твердими, і якщо ви засвоюєте їх, вони будуть як каша. Ну, або що ще перемішати цукор в чай, коли немає ложки - не пальця?

Я не виправила, що пластиковий пристрій може розтопити з довгого перебування в окропі, або щось станеться до фарби. Але тоді я думав, що цей же годинник був розроблений спеціально для розбиття людей, як мене під час аварійних випробувань! І пішов годинник.

Тест 4. льодяники
Не знаю, що вони не повинні працювати в холоді. Навпаки, в холоді вони просто повинні працювати.

Я мав скористатися холодильником морозильною камерою в офісі, де було відкрито мінімальну температуру - мінус 32 градусів. Просто заморожувати годинник не цікавим, тому вони пішли в морозильну камеру в оригінальному стильному випадку, в якому вони продаються. Сам випадок наповнений водою.

Після того, як було отримано шестигранну льодову масу з виступаючим ременем, покритим заморозками. Ледько витягують, так як сторона справи заважають - промивають годинник в окропі і вирішили знову заморозити, в зручній (для наступних експериментів) контейнер.

З ножем свердлять лід до діаль - приходь!

Тест 5. Страви та пада
Вам необхідно скористатися годинником як knuckle і мати некомфортний блок льоду на ньому? Немає проблеми. Вам не потрібно чекати годинника до щелепи - найшвидший спосіб звільнити їх від крижаної ємності, потрапивши на підлогу.

доб.200

Всі попередні експерименти повторювали кілька разів. Від холоду до кипіння води, звідти до морозильника і так далі. Так зробив падіння. Перший тест був успішним - лід зламався на дрібні шматочки, а годинник не менше henna. Незважаючи на те, що вони впали на одну з найбільш «небезпечних» поверхонь гаджетів – плитка.

Весь час нерва. Хтось в цей момент курить сигарети, хтось сидить з матом, і хтось лікує кішку або кидає на стіну телефон. Таким чином, потрібно було перевірити Касіо Г-ШОКК в цьому випадку, тому годинник знову втирають на підлогу, але з більшою силою (і без захисного шару льоду). І знову, нічого не було – просто відмовляється від сторони, не одна деталь знизилася, без подряпин на годиннику.

Але на третій кисті, на жаль, цілісність годинника з'явилася з дистанції – вирок «Зразок до пекти!» був прийнятий занадто близько до серця мій колегою. Зверніть увагу на силу, з якою кидається годинник, а також до того, що перша така осінь (без льоду) вони з гідністю доводу:

годинник зламався - удар був настільки міцним (і, очевидно, під невдалим кутом), що нижній металевий покрив буквально відірвав: він був встановлений на 4 коги - їх ніжки (з нитками) строю в годиннику, але капелюхи були розірвані і кришка відлетіли, і з ним всі вміст вилетять.

Але варто подарувати кредит, який ще не був подряпин на годиннику! І встановлене скло неможливе! Це, якщо були використані більш надійні коги, то навряд чи буде нічого неправильного з годинником. Ремінець, який зламався, не підрахував - він просто вибивається рукавом, який був поставлений на місце через 5 хвилин (вони виглядали для кущіння себе довгий час - розкочується під акваріумом).

З одного боку, годинник знизився і не виконав випробування. З іншого боку - Я просто почав отримувати смак :) У випадку, якщо ви витрачаєте час на збір скатертих деталей, є неоднорідний шанс, що годинник знову буде працювати. Так я вирішив приклеїти кришку до суперклею і розглянути годинник умовно живим, щоб перевірити механічну міцність тіла.

Однак я дивився механічною стійкістю годинника. Вони кинули дуже важко, не на всіх шляху вони кинули в багатьох інших випробуваннях аварії. І вони побили не перший раз - це означає, що в нормальних умовах не можна турбуватися про них. Якщо хтось потрапив до них, то вони очищають від передпокою дверима, або вони просто падають на підлогу, нічого не буває.

Тест 6. Вогнетривкий вибух
До новорічних свят особливо багато магазинів всіх видів піротехніки на вулицях. І якщо як дитина, яку я мав бути добре протягом декількох місяців для упаковки корсарів, тепер я можу дозволити собі купити його з кишенями гроші, без хорошої поведінки :

Ви можете запустити годинник на ракеті, але з цими речами, жарти погані, так що я просто купив три пачки Корсара 5 пожежників і один пакет Корсар 8, найбільший.

На годинниковій планці вистачало 12 "лівих" корсарів - трохи більше місця залишалося для Bengali вогнів. Після того, як було потрібно, якось встановити вогонь до всіх феєрверків одночасно, щоб руки і ноги залишилися на місці, і всю углість була знята на відео. У зв'язку з тим, що бенгальські вогні були дуже корисними.

Був вибух (проти голосу), там був пуф диму - годинник не був на місці. Так як вони не були: Після 5 хвилин пошуку 5 метрів в траві було знайдено ремінець з годинника (витримка і негартова), а через 5 хвилин - годинник самому. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але рукав ремінця знову злетів, і шукаючи його в траві незрівнянно. І без нього ремінець не прикріпився до продовження тестування з корсарами.

І я думав, якщо 12 феєрверків (навіть, якщо вони не вибухли всі відразу) не сталося, чому б трохи більший гасник раптом вичерпається всередині? "Ні, - Я сказав собі і переніс мій годинник на наступний тест.

Тест 7. джек
Важко думати про більш смішний тест для годинника, ніж вдарити їх машинним колесом. Вага мого автомобіля становить близько 1200 кг, тобто для кожного колеса розподіляється, грубо кажучи, 300 кг. А враховуючи контактну зону колеса і розмір годинника, виходить, що з таким же успіхом можна просто сидіти на годиннику - результат буде таким же.

Але за допомогою годинника як джек (або ж, як прокладка між автомобілем і джеком) вже є більш індексним випробуванням міцності.

Я збираю джек, кладемо годинник на ньому і помістіть структуру прямо під променем автомобіля. Дуже довгий час автомобіль троянда ... але потім був характерний бавовна – скло лопається. Гладкий і хрусткий. На жаль, висота, яка отримала, не буде достатньо для кріплення шин, але якщо ви опускаєте колесо, вона може бути видалена.

Я дізнався про те, що в пресі, перевірте його. Екран дійсно тріскається, розсипається невеликими шматочками. Хоча деякі шматки показали, наскільки щільне скло використовується – близько 2 мм.

Також зігнути тіло пристрою, скидають деякі кнопки. Згідно з геометрією пошкодження, можна зробити висновок, що годинник був знову недбалий з тестером (тобто з мене) і інструментом катування: сайт Джека має невеликий відступ під проводом на пробій, тому годинник буквально проштовхнув цей виступ.

А якщо джек і підтримка були плоскими (небезпечними від автомобільної точки зору), то годинник матиме набагато краще шанс вижити: вони не будуть дробленими, але розтоплені. І в цьому випадку, швидше за все, вижити – навіть після другого «дет» можна побачити, як механічно сильний матеріал корпусу пристрою.

Було прийнято рішення зупинити подальші експерименти за годинником, оскільки він не буде випробуванням збитку, але милосердя двох людей, які загинули в мирний час.

Що всередині
Я дивився всередині. Потужність за рахунок акумулятора CR2025, який, вічно, відірвав під час кидання на підлозі. Виробник стверджує, що годинник може працювати не більше 7 років, за умови, що підсвічування буде перетворюватися тільки один раз на добу, і годинник тривоги буде працювати не більше 20 секунд.

р.

173572р.

3610Р. 4200Р.

р.

Просто один шарф, один дисплей, один акумулятор і кілька гумових ущільнювачів - це всі начинки. Кожен з їх шарів надійно фіксується в білих пластикових затисках.

Разом.
Інтернет повний аварійно-тестових відео цього (або аналогічного) дивитися, але майже всюди всі тести відбуваються в досить ніжному режимі. Переглядаючи їх може дати помилкове враження, що годинник, як правило, некваліфікований – на жаль, це не випадок, і я чітко довели це. Якщо ви хочете, ви можете зламати будь-який, навіть чавунний бал - тому, вказавши про це, не забудьте, що ми говоримо про годинник. Нехай це буде з армованої броні, але це годинник, і він не буде працювати, якщо вантажний поїзд проходить через нього. Я думаю, що це ідеальне почуття :

Що таке найгірший звуковий екран? Це право, звук аварійного екрану. І якщо ви не можете ставити речі, такі як мене, ймовірно, не почуєте G-SHOCK. Для 7 тестів, годинник двічі прийшов до кінця світу: в першому випадку електроніка загинула (попередньо), в другому - сам оболонка. Але в обох випадках обставини були далеко від реальності і були обрані тільки з причин ефектності; в реальному житті навряд чи злипають руки з годинником під джемом або зніміть його на стіну. Тому висновок про себе - якщо ви використовуєте годинник в нормальному режимі, то навряд чи це може статися на них.

Ой, yeah. Загинув годинник в рамках спеціального проекту з компанією Casio – на його сторінці ви можете виграти те ж саме, тільки новий!

З прийдешнім!

Джерело: geektimes.ru/post/243737/