Чому ви повинні подякувати лікаря за роботу

Кожна людина хоче не бачити лікарів. Ми боїмося отримувати хворі, не хочете лікуватися і не турбуються, коли справа доходить до лікаря. Ви ніколи не знаєте, який фахівець ви знайдете. Ви просто захоплюєте його. лікарЩо допоможе.

Хто піклується про почуття лікаря? Після того, як він також людина, яка знає звичайні почуття: надія, страх, розпад. Сьогодні видання. "Сайт" Він познайомить вас з нотами доктора Володимира Лайшевцева, анестезіолога-резусцитатора, який залишив цей світ майже 10 років тому. Його дочка випадково торкнулася на щоденник, копаючи через папір, і вирішила поділитися те, що вона знайшла.

ДепозитФотогалерея

Анестезіологія і реанімація не випадково згадуються разом. Ці науки про одне - крайовий стан людини між життям і смертю. І якщо анестезіологія відключає свідомість і всі види чутливості людини, реасоціатор повертає пацієнта «від мертвих».

«Точка в обох випадках проста: боротьба з смертю. Чи є хто-небудь думати смерть є старою жінкою з scythe? Приходьте Вона може бути молодий, і красива, і хитрість, і означати. Він може заохочувати, розслабитися, а потім обдурити. У 20 років інтенсивного догляду я дуже втомився. й

«Потома штама, крупи хворого і зв'язки родичів. Набридла власної совості, яка отруює існування кожного разу настає смертельна аварія. З кожним новим смертю, старе питання братів у моїй голові: зробив я все право, він живий і померв біля мене, чому я не допоміг?

р.

ДепозитФотогалерея

«Внутрішня голосова драйви ти божевільний. Не дивно, що кожен лікар має власний зсув: хто любить риболовлі, хтось малює, деякі лижі. Якщо ми зберігаємо людей, наші пристрасті врятують нас. й

«Одно може почути, що анестезіолог не є лікарем. Коли проводиться операція, люди завжди просять, хто працює. Не буде запитати, хто був анестезію. Не знаю, що анестезіолог дає анестезію близько 5 тис. пацієнтів на рік. І кожен раз ви відключите свідомість, ви відключите здатність дихати, що означає, що ви несете відповідальність, якщо щось йде неправильно. й

ДепозитФотогалерея

Ви можете часто почувати людей, які говорять про «лицеву анестезію». Але це слово призначене тільки для заспокоєння пацієнта. Адже навіть після невеликої анестезії можливі великі ускладнення. Пацієнт може відчути алергічний шок або респіраторний арешт. У будь-якій операції може виникнути трагітичний сюрприз.

«Сивільна тривалість життя ресусцитатора становить менше 46 років. Не дивно, є занадто багато стресів. У нашому відділі нещодавно пройшли два лікарі: 46 і 48 років. Здорові, сильні чоловіки. Причина була просто, що серце не може стояти. й

«Як ви її обробляєте? Як вижити, коли 20-річний хлопець зняв у субклавських артеріях, і просить бути збереженими, а потім гине перед очима. Як вижити, коли людина з інфарктом атаки є відновленням, готуючи для передачі в відділ профілю, говорить вам і раптом падає мовча, очі стають розмитими, пара нападів і смерті ...

ДепозитФотогалерея

«У тих моментах ви відчуваєте себе, тому що ви не допомогли. Ви відчуваєте відступ у хворому, що він «загублений», не виправдав надії лікаря. Ви відчуваєте себе безглуздим і ви усвідомлюєте, як безпорадно ви перебуваєте в обличчі. Ви можете чистити, ви можете пити горілку, ви можете зробити все. Але нічого не допоможе. Не Бог.

Не вірю багато. Коли ви бачите життя з найбільш непристойної сторони, важко вірити в паралельні світи, небо або пекло. Але лікарі вірять в долю. Як ще пояснити випадки, коли людина повинна вмирати за всіма законами медицини, і він виживає, і навпаки.

«Я пам'ятаю інциденту, де кінь потрапив до дитини з хофом і прокочував череп прямо через. Немає шансів, але він пережив. Молода людина була виведена в три рази (!) з раною в серці, і кожен раз висить. І хто буде вичавити просту, отримувати сепсис і померти. й

ДепозитФотогалерея: Скільки сторонніх предметів необхідно видалити з організму? Одна жінка заковтнула свято торт з гострою пластиковою свічкою. Отвор утворився в шлунку, один після чергових ускладнень виник. Ми зробили. Ще одна була доставлена прямо з їдальні - шматок погано тушкованого м'яса в горлі. Клінічна смерть, респіраторний арешт, заходи не допомогли. Не вдалося зберегти. й

«І такі хворі один за одним. Ви можете відпочивати тільки після вашого зміщення. Відновити тіло, але голову продовжить перетравити. Ви просто сидите на улюбленому стільці, переглядаєте телевізор, але ви не чули нічого – є притулок родичів у вашій голові, крім дітей, перегною пристроїв. Не можна спати без пляшки.

ДепозитФотогалерея

«Якщо пекло і небо існують, ми згорнемо. Для всіх помилок і смерті людини. Є такий похмурий жарт лікаря: чим більш досвідчений лікар, тим більше кладовища за ним. Хоча в одній смерті ми намагаємось відродити десятки життів. й

«Діти не так страшні, як тривала хвороба, коли немає шансів на відновлення. Я бачив сотні пацієнтів. Це не дивно для людини, щоб розбити хребта і тільки його роботи мозку. Вони зазвичай живуть не більше місяця або два. Хтось неуспішно занурився в басейн, хтось стрибав в річку, і хтось зумів збити з дерева. Такі пацієнти влітку і восени ставку – сезонне явище, можна сказати. й

ДепозитФотогалерея

На заході анестезіолог-резусцитатор Він отримує $45,000. Скільки ми отримуємо? Я радий, що ви врятували ще одне життя, що означає, що хтось необхідний.

До речі, в країнах СНД мінімальна заробітна плата анестезіолога-резусцитатора може навіть не досягати 200 доларів. У великих містах, це може бути найбільш 2-4 рази. Лікар з зарплатою $ 1,000 рідко в країнах СНД, навіть за столи.

Непросто бути справжнім лікарем? Поділіться цією статтю про соціальні медіа – дайте всім знайомим про лікарів, які врятують наше життя. Чи не ці люди заслуговують більше?