Щоденник - це вражаючий рахунок чоловіка, що проходить з надії на розпад, від розпаду долі.

У 1962 році було відкрито близько 70 миль від траси Reggan-Gao, відкрито ставка збитого літака. Під крилом перевернутого літака кладуть муміфікований корпус пілота. Як виявилося, це було відсутній майже тридцять років тому повітряний аце Вільям Ланкастер.
Він був відомий після 1927 року, разом з австралійським пілотом Kate “Chubby” Miller зробив рекордний рейс з Лондона в Австралію. Через шість років, намагаючись літати соло з Лондона в Південна Африка, Ланкастер зникнув без сліду. Його літак, Малий Південний хрест, з ранку 13 квітня 1933 р., але ніколи не прибули в Гао. За двадцять дев'ять років він кладав у пустелі і був знайдений від нещасного випадку.

Такі знахідки не є невідомими в величезних просторах Сахари. Дозени літаків зникли в повітрі над великою пустотою. Але історія збитого біплана Lancaster До висіву мутифікованого літака було прив'язано в журналі польотів. пілот практично до останнього хвилини зберіг щоденник - стартовий рахунок чоловіка, що проходить від надії на розпад, від розпаду долі.

13 квітня 1933 р. Четвер.

10 годин і 45 хвилин.

Гаряча як пекло, навіть в тіні під крилом. Про нас Проживання літаком. Якщо я збираюся вмирати, я сподіваюся, це відбувається найближчим часом.

11:00.

Перший день закінчується як цілий рік. Я зданий про мої рани. У них багато піску. Як важко боротися з хірургом, але необхідно. Моє життя залежить від строгої дієти води. Я сподіваюся, що я не даю сліпих. Згустки крові навколо очей ... Це дивна ідея, коли з'являються години. Шукаю польоту вультури, заздрююю його, і хочу його зловити, стрибати на спину і літати на перший пудвіч.
З'явився маленький птах, трохи більше горобини. Вона дуже близько до мене. Я дивлюся, як далеко від оазису. Я не хочу вмирати. Хочу жити!

14 годин і 40 хвилин.

Я підготував деякі примітивно виготовлені пальці лляних стрічок, розкочував і зв'язався з дротом, щоб зігнути сталеві товпи. Вночі я просвітлю їх кожні двадцять хвилин. Сонце горіння, але з часу до часу бризка приносить прохолоду.

1 час.

Він отримав два градуси охолоджувача. Це може бути сон, але у мене є бар шоколаду, який мій мати дав мені перед лівою. Я не маю ніяких продуктів харчування. Кондор вилетів, інших птахів.

15 годин і 30 хвилин.

Я хочу надію, що Пухлі це робить щось. Я не знаю, що вона може зробити або як, але я можу уявити, і я можу бути гордим.

16 годин і 45 хвилин.

Я почав відчувати запаморочення, є моменти торпору. Тому я повинен тримати писати все до тих пір, поки він не стане неможливим в останні моменти.
Я можу провести ще один тиждень...
О, будь ласка, джентльменів іваторів, отримайте свої літаки і погляньте для мене! й

17:30.

Я знаходжу його важко вірити очі, але я бачу борони. Я можу бути поруч з великою дорогою.
Два стріли ... Автомобілі повинні залишити на 18 годину. Я не думаю, що вони помітили мене на цьому відстані. Може бути, вони будуть бачити світло моїх пальчиків. Може бути так ... Немає бажання закінчити день. І це просто перший! Якщо я залишаюся живим... Я прийняв рішення про утримання. Пухлі, як ви?
Давайте подивимося! На мене чекає інша година до авто. Я чекав Лондонських газет, щоб повідомити про мій зникнення. Пухка буде робити все... Я можу сказати, я сподіваюся, що в Лондоні, в Парижі це буде встановити все в русі. Помешкання знаходиться лише в 250-300 км від Reggan.
О, якщо у мене була ціла ванна з водою, я п'ятаю її, якщо вона була солона!
Мої рідкі запаси: дев'ять літрів в задній частині кабіни, термоз каву і решта води в іншому термосі. Я відверта кава кожні півгодини сьогодні. Ще вода в термосі. До кінця сьомого дня я буду без води. На випадок лихоманки неможливе для мене обмежити себе однією пляшкою води, але я молитися Богу, щоб дати мені силу протистояти їй. Люди, які не були в пустелі, не мають ідеї, що спрага. Це пекло! Я ще не відчув десятку жахів, які я повинен пережити. Я тебе бачу!

18 годин і 30 хвилин.

Згідно з моїми підрахунками, вагони залишили Reggan на дорогу близько 250 кілометрів. Я буду світити вогонь на 22.30, потім я буду світити мої крутички кожні півгодини.
Загубив багато крові. Я не можу протистояти хірургу приймати трохи арматури і чверть літра води. Я зумів ковтати невелику частину шоколаду.
Що дивний і потужний віра! Я вірю, хто прийде і знайти мене.

14 квітня, п'ятниця

6:00 до

Моя черепиця спалена красиво. Яскравий світло не менше шести секунд. Немає однієї пилки
Я відвертав половину літра води вночі і тому довелося обмежити себе до 8.30pm до всього одного термосу. Очевидно, що я значно далі від дороги, ніж я думав, інакше автомобілі помітили мої сигнали вночі.

14 годин.

Мої очі занурюють мене знову. Не можна закривати їх.
... У водному баку охолоджують протягом дня, тому у мене є крижана вода. Я пишу кожну півгодини. Коли я кладаю пляшки в рот, я повинен боротися, щоб уникнути пиття більше, ніж я повинен. До тих пір, як у мене є міцність, я хочу зробити лавки. У мене є вісімнадцять матчів зліва. Потрібно обпекти залишки літака максимально акуратно. Необхідно залишити полотно на верхній крило (тобто на нижній крило, адже площина криється вгору), це також може привернути увагу рятувальників. Якщо літаки залишають Reggan завтра, вони знайдуть мене живим.
Що таке розчарування не бачити вогні вночі! Тепер це до площин... Ми повинні багато літаків ...
Яка спокуса піти на пляшку води! Що ніктар це містить для мене! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вода! Вода! Вода!
... Я побачила білу метелика і бабка (не бачу їх уві сні?). Я біля оазису і дуже близько до дороги. літати, літаки!
Я не буду писати в цьому журналі, коли я відчуваю, що я отримав дійсно слабкий. Потім я зв'язую її до крила, звертаючи маму.
Практично пропагують пляшки. Але я не хочу доторкнутися до інших поставок до 6:00. У мене є п'ять або шість днів води. Вони мають чотири або п'ять днів, щоб знайти мене живим.

15 квітня, субота

Кожна частинка енергії повинна зберігатися для проживання протягом трьох або чотирьох днів в надії санвації. Я вірю в поставку. Моя вода триватиме ще три або чотири дні, якщо я знаходжу, і пити її рано.
Пухлі, я сподіваюся, що ви можете отримати всіх зацікавлених і організувати мій пошук. Я запитую вас, дорогі мамі, щоб виштовхувати людей, діяти, і над усім французьким.
Я дуже боятися годин від 11 до 16.30. Тепла страшна. Вода!

16 квітня, неділя

6 годин 10 хвилин.

День чотири. Зійшла вітер. Учора ввечері з'явилися міцні вітри і піски. Все, що я можу зробити, лежачи під крилом. Я відвертаю воду кожні півгодини. Учора я відвертаю два повні термоси (халф на літр кожного) і мав би побороти себе запеклою, щоб уникнути заїзду в резервуар для води.
... Я думаю, що я триватиме ще три дні.
Ця ніч була катування для мене. Починався дощ, льодові краплі були паданими. Алас! За останні кілька секунд і я не міг зібрати ложку води.
У день з сходу є неприпустимо. У притулку під крилом я розмішую божевільні думки. Не сумніваюся, якщо я не був поранений, я не відчув таких труднощів. Я завжди пишу воду, пити будь-яку їжу, якщо я коли-небудь звідси. Я не курю більше, і я не пропустиме сигарети. Пухлі, мій дорогий, мій найкращий друг, мій батько, мій супутник, не бути upset.

10 годин 15 хвилин одного дня.

Сонце піднімається по небі, але вітер ударів зміцнити мене. Я п'ятаю воду кожні півгодини. Я не думаю, що є вода десь поруч, для маленького птаха я думаю, що стріла, просто приїжджає зі сходу і був літати біля мене. Пухка, я відійду від літака східного дня, але що обіцяє мене назад.
Можливо, я можу провести ще два дні. Тоді прийде кілька годин безсоння і смерть! Будь ласка, якщо це буде відбуватися, давайте її швидко.

17 квітня понеділок, п'ятий день

6:30 вранці.

Після дука я побачила спалах на відстані. Я відразу відповіла в ганку. Тому ми можемо припустити, що я помітив! Ось моя надія. На сьогодні достатньо води. Нагрівання тепла вчора. Якщо це спекотна сьогодні, я повинен пити трохи більше води. Між 10:30 і 16:00 неможливо перенести...

9:15 хвилини.

Я знову збираюся. Я підтверджу, що я бачив світло, що ніч, і що людина, яка запалила його, повинна побачити шахту. Тим не менш, нічого не підтвердили це ... Не можна побачити площину в небі. Я спробував не пити другу пляшку води останню ніч. Знизився на один день. Речі погані для мене ... Якщо я побачила світло минулої ночі, я думаю, що я буду бачити когось цього ранку.

10 годин і 30 хвилин.

Не найменший рух повітря. Якщо це сталося, я повинен подати до смерті. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я можу тримати до завтрашнього дня, але не більше.

Кінець дня п'ять.

Я не буду зберігати, крім дива. Пухлі, пам'ятайте, що я зберіг своє слово, залишаючись на площині.
Я хочу, щоб мій щоденник був соковитим, і нагадувати Пухлі, щоб мати оригінальну або точну копію її. Мама, див. Пат і Ніна-Анна. 1/ Вдосконалити їх для мене і пояснити все для них.
Я занадто відправлений? Я можу бути одним останнім часом, тому що я надіслав природи.

18 квітня, вівторок

1 час.

Дуже холодно вночі. Це день шість. Я почав молитися, що хтось прийде сьогодні. Це майже нездатний, що я повинен бути збережений. Я думаю, що я далеко від дороги, ніж я уявляв. Можливо, деякі пілоти, більш сміливі, ніж інші, будуть ходити тут? Я сподіваюся зберегти щоденник до завтрашнього ранку. Може бути, хтось прийде сьогодні. Білл Ланкастер.

11:15 хвилини.

Не найменший рух повітря... Знову мій бідний поранений голова... Я впевнений, що я можу провести сьогодні, але з повагою, я сумніваюся, якщо щось відбувається до ран.

19 квітня 1933, середа, сьомий день

Останній день в Сахара пустелі на невеликій збитій площині і порожній канал води. Пухлі, мед, я не даю в, я залишився літаком. Моя вода вибігла сьогодні. Тепер це справа годин і я запитаю Бога, щоб відправити мені швидкий кінець.
Так як це остання лінія, я хочу сказати кілька слів для всіх, хто дорогий мені.
Пухка, зупинка польоту (нині ви не отримаєте ніяких переваг від неї). Завжди подумайте, що ваш старий закон був чесний чоловік. Це сором'язлива, що все повинно відбуватися як це...
Тепер, дорогі мати, я хочу, щоб побачити Пухлі, і після розмови з серцем, ви нарешті згодні.
Про нас Сонце виникає. Я повинен отримати під крилом і чекати. Я загортаю мій щоденник, щоб захистити його. Він повинен прочитати мій дорогий мати і коханий Пухлі, або окремо або разом. Я віддаю, що вони читають разом. Це моє останнє бажання. Про нас Законопроект.

Далі

Я готовий піднятися під крилом в очікуванні години дозрівання. Звісно, що зліва від мого автомобіля важко побачити з верхньої атмосфери. Це не схоже на літак на всі ... Я тримую голову до останньої хвилини надії. Tie вгору a щоденник... Goodbye... Білл.

Напис на полотні крила літака:

Я хотів би прочитати це разом і зрозуміти мене краще. Я чекаю £ 1000 мого страхування як з вас. Мій батько буде тримати £ 600 від вартості літака.

Після затягування щоденника до крила літака Ланкастер продовжував писати на сторінках книг для отримання палива.

Мій дорогий мати і мій коханий Пухлі. Письмий день мого відправлення з Рейгана. Я сподіваюсь, що ви отримуєте щоденник і читайте його разом для любові.
Добрий, мій батько мій. Напишіть Jacques./2/ Добрий, мій дорогий. Законопроект.

Ланкастер ще живий восьмий день і продовжував писати:

... Восьмий день почався. Він був ще свіжим. У мене немає води. Без вітру. Я чекаю пацієнта. Приїжджайте, за Боже, поспішайте. Законодавство

До останнього хвилини Ланкастер сподівався, що він прагнув, що зусилля Пухлі були обладнані пошуковою вечіркою, і він був просто нещасливим. Але він був невірним.
Не вдалося знайти відсутній літак. Новини зникнення Ланкастера швидко розповсюджуються у Франції та Англії. Kate Miller збирався отримати необхідні кошти для організації пошуку через газети. А батько пілота, проте, резистував це. Пухка влаштована з пілотом Чарльзом Бернардом, який мав власну площину, але французьки влада вимагали сплатити значну кількість дозволу на летіння над Сахарою. Причиною цього є те, що гроші будуть використовуватися для покриття витрат, якщо другий літак збоїться. Після цього зникла остання надія з пошуку Lancaster alive.
Коли його щоденник було знайдено в 1962 році, сім'я пілота вже не була живою. На Кейт Міллері було передано особисті речі Ланкастера, які виповнили 59 разів. Він був в щасливому шлюбі протягом двадцяти років і, ймовірно, майже забули про пристрасть своєї молоді - капітан Вільям Ньютон Ланкастер, який залишив свою сім'ю для неї і був готовий до інших, більш руйнівних дій.
Незабаром, на бджільництві Пухлі, цей нещасливий документ був опублікований і так вразив громадськість, що фрагменти його були надруковані в журналі Technics Youth, як приклад людської сміливості і холодного знаряддя столичного суспільства, яке б здійснити Ланкастер в руках, він успішно завершив свій ризиковий рейс, але відверто, коли пілот потрібна допомога.
Тим не менш, редакційний колектив ТОВ «Т-М» навряд чи знає про одну деталь з минулого Білла Ланкастера та Кате «Пошкека»/3/ Miller. У той же час це викликало такий гучний скандал, що він навіть потрапив на сторінки дуже незвичайної книги, що складається з газетних статей двох століть відомим кримінологом Мартіном Фідо.

Зйомка в любовному трикутнику повітряних оц

Air ace William Lancaster і австралійський аеронаут "Pushechka" Miller в 1927 році зробив рекордний рейс з Лондона в Австралію. Після того, як знецінення конвенцій і їх поважних дружин, вони стали не тільки польотними партнерами, але і любителями.
Минулого року вони працювали в аерозних цирках в Америці, а потім Ланкастер пішли на поїздці до Мексики. У той час як він був далеко, "Пушка" закохався в любов з письменником Чарльзом Гайденом і написав лист на Ланкастер, який вона і Хайден призначене для одруження.
Ланкастер повернувся в Майамі, / 4 / був бурхливий сюжет, в якому всі три брали участь, а потім вони розсіюються на різні спальні. На ніч Ланкастер ауок «Пушка» з словами: «Гайден знімається себе».
По суті, вона знайшла письменника, що померла в ліжку з кулею в його голові, револьвера, що лежить поруч, і примітка прощання в його машинці. Тим не менш, чиновники не вірили, що він зробив його самостійно.
У серпні Ланкастер з'явився в суді за звинуваченнями вбивства Гайдена і заробив акіптель в основному завдяки диспропіонатним свідченням «Пушка» на його користь - він назвав його «одним з найкрасивіших людей, які вона знала». Але пара зламалася після повернення в Англію, а їх «повітря» співпраця здавалося б, закінчилася.

р.

Вільям Ланкастер випробує в суді Шарль Хайден

Чи був все так безхмарно в зв'язкух надсилання законопроекту і його смертельна леді серця Пухлі Міллер на рік після таємничого самогубця Хайдена? Чи є батько Ланкастера проти організації пошукової партії через газети? Чи не так просто зручний для Пухлі, щоб дати речі йти? І зробив Білл Ланкастер, вмираючи груди і втрати крові в гельській печі Сахари, ніколи не думають Карл Хайден? й