галькова сталь - Еволюція смарт-годинника Pebble

З самого початку продажу смарт-годинників галька одна з головних недоліків годинника, за словами користувачів, була їх «грашковий» дизайн – яскравий пластиковий чохол і гумовий ремінець костюмовані геки і студенти, але не в поєднанні навіть з строгим офісним одягом, а не з костюмом. Звісно, розробники також розуміли це, тому вони випустили версію гальки з красивим металевим тілом – галькова сталь.

Пальмова сталь не відрізняється від тіла «адінарного» Пелюшка є таким же підсвічуванням екрана, добре видно навіть в яскравому сонці, в той же тиждень від зарядки. Всі програми вже розроблені сумісні з новою версією годинника. Отже, ми будемо тільки навчатися новому будинку. Походимо.

Пакування
Коробка нових годинників виглядає дуже класно порівняно з попереднім варіантом - замість маленької кольорової глянцевої коробки ми отримуємо готичний чорний "коффин" з рельєфним написом на кришці:
Незважаючи на те, що розмір годинника не збільшився, коробка значно зросла за розмірами:
Для користувачів, відмінність досить позитивна - велика коробка і дати, і тримати в руках більш приємна, але магазин не дуже - для доставки тієї ж кількості годин ми платимо більше. :
Внутрішня коробка також дуже розважальна - немає дешевих клумб з тонкої пластики, а простір діляться щільними картонними перегородками з оксамитовим покриттям:
Вона виглядає прохолодно, але вона також має свої недоліки - годинник, який просто вийшов з коробки, покритий невеликими білими пухками. Це або Mi Mi Mi Mi або Ew, Dust, кожен вирішує для себе.
Щоб отримати весь набір, вам доведеться відкрити першу "вікну", а потім другий:
На першому поверсі приховує викрутку і сталевий ремінець, а на останньому - зарядка дроту.

Виконання і зовнішній вигляд
У порівнянні з пластиковою версією обладнання не пройшли ніяких спеціальних змін. Для його заміни додано другий металевий ремінь і невеликий викрутка:
Слід пам'ятати, що це один з останніх ігор, в яких є одночасно два різні ремінці. Ціни на сайті відхилено з причини - тепер сталевий ремінь продається окремо за $20.
Крім того, існує інструкція по зміні ремінця, яка в 4 фотографії розповідає вам, як правильно закручувати гвинт:
Геніус. Але про те, як підійти металевий ремінь під руку, немає слова, написаного всім.
І звичайно, є годинник всередині.
Вони доступні в двох варіантах - "Смажена сталь", срібло і "чорний матовий", чорний матовий. Я віддаю срібну версію, тому я збираю картину її:
Зовні годинник добре виглядає - чорний прямокутник, але не з плоскими краями, але трохи "плітається" з боків. Ось що вони виглядають поруч з пластиковою версією:
Розмір екрана залишився таким же, але через більшого тіла під екраном було трохи вільного простору. Що потрібно поставити там? Звичайно, ім'я годинника!
Також кількість і розташування кнопок залишалася однаково - три з одного боку:
І один з іншим. З тієї ж сторони є зарядні контакти:
Зарядка змінилася – це ще магнітна, але змінена форма (податкова сумісність з старшими версіями). Я радий, що все ще краще, ніж звичайний. Не радий, що ще не тримається достатньо, щоб не відключатися всередині рюкзака, в якому годинник заряджається від акумулятора. У мене є досить поширена ситуація для будь-якого пристрою, і той факт, що годинник не можна заряджати таким чином.
Під час зарядки червоно-помаранчеві світлодіодні світильники внизу годинника. Коли зарядка завершена, зміни кольору до зеленого кольору:
За годинником немає нічого, але годинник і 4 гвинти. Зачекайте, 4 гвинти?!
Гвинти дуже хороші. Це означає, що годинник також буде проаналізовано, принаймні частково.

Як це таке, Ван? й
Зміна ремінця
Насправді, зміна ременя досить простий (це все ще засвідчує над інструкціями в чотирьох томах знімків), і складається в незрівнянні прикріпленої викрутки осі ременя:
Після зміни ременя вісь просто потрібно покласти назад і щільно закручувати. Якщо ви скрутите слабо, то з часом починаємо виходити через рух ременя. Він не випадає, він тримає ремінь, але виставляє і виглядає не так акуратно.

Металева арматура
Металева стрічка (хоча буде більш точніше сказати «браслет») в годиннику більш-менш стандартна, з шнуркою, тому в її оригінальному стані він не висить, крім самих повних рук. Для того, щоб щільно приклеїти руки кілька сегментів можна витягти з неї, тим самим зменшивши її довжину. Викрутіть одну з осей браслета так, щоб її можна розкласти на стіл в повній довжині і подивитися на частину браслета, який прилипає застібку:
Вузькі стріли, які нам необхідно взаємодіяти з ними.
Візьміть викрутку, подрібніть її в ніші і намагайтеся віджимати відрізок монтувати:
Хто працював. Тепер ми підбираємо кріплення назовні і витягуємо її:
Після того, як ви не помітите гачок з іншого сегмента, браслет повинен розділити на дві частини:
Тепер повторіть операцію одним (два, три) сегментом, щоб досягти бажаної довжини браслета:
Потім приберіть центральну частину в коробку, щоб не втратити, і з'єднайте сегменти один з одним:
Краще зняти рівну кількість відрізків з двох сторін ременя. Для того, щоб шнурок залишався в центрі браслета, інакше він змінює баланс при носінні і пересуває годинник. Не жирний, але це робить.

Який ремінь вибрати?
Я вибрав шкіру. Це менше відчувається на руці, тому що він більш м'якше, і не витягує волосся, як метал (це відбувається випадково, але все ж, це робить). Але з шкіряною стрічкою, водонепроникність годинника практично без використання - перед душовою кабіною вони повинні бути видалені, тому що ремінь, який дуже вологий повинен бути видалений і сушений, інакше він починає запах. Немає такої проблеми з металом.

Чи є тіло і браслет подряпини?
Так, дійсно, утримую одну з перших примірників годинника в руках я писав (до речі, підписатися), що чорний браслет сильно подряпиний. По суті, все було не так страшно - перенести однакову копію протягом 4 місяців я не помітив занадто страшні пошкодження.
{фото з стрічкою подряпин}
Не існує єдиного подряпина на склі, незважаючи на те, що я не зносила годинник дуже ретельно (навіть дуже “дуже безтурботно”). Можливо, це тому що головний удар був взятий кадром навколо екрана - він має кілька тонких подряпин:
І трохи відступив кут, який мав найбільш вплив:
Металевий браслет подряпинає більше, ніж випадок годинника - протягом 4 місяців він ще з'явився помітними подряпинами:
На срібних годинниках, які працювали з однаковою інтенсивністю, подряпини не помітні на всіх - ні на випадок, ні на браслеті. Вони, звичайно, але на фоні текстури не помітні.
В цілому я очікував гірше, годинник доведений досить стійкий до пошкоджень.

Чи є годинник набагато важче, ніж пластик?
Вони не дуже міцні, але помітно важче. Якщо пластик не відчувається на руці, то важко забувати про сталь, хоча це частково обумовлено кутовим тілом.
38 грам важить пластикова галька, 55 - сталь зі шкіряним ременем, 91 - сталь з металевим браслетом. Самий металевий браслет важить 58 грам, але це максимальна довжина. Шкіряний ремінь важить тільки 12 грам.

Що всередині?
Ми всі пам'ятаємо 4 коги на спині годинника, прямо? І зараз ми будемо перекручувати їх:
Знайти правильний викрутка:
Давайте відкрутити гвинти і почати акуратно піднімати кришку:
Не приклеїти до країв, але воно проводиться приклеєм на вібраторі. Без кришки, годинник виглядає так:
Далі потрібно акуратно підібрати краї пластикової «прокладки» викруткою з 4-х сторін в свою чергу, натискаючи пластикові шнурки:
Після цього ви можете витягти електроніку з організму:
Припустимо, виявилося, що годинниковий екран приклеюється в корпус, а білий на електромережі - просто дифузор підсвічування годинника. І дисплей було дуже мало контактів, тільки 10 штук:
Ще одним поруч є той же триколірний світлодіод:
На задній стороні поруч з вібратором і акумулятором є якийсь неідентифікований чіп. З того, що він на екрані сані я можу зробити висновок, що він має щось робити з екраном контролера. Нехай він є.
Так як весь блок клеєний всередині мертвих, я не розібрався його далі. Ви можете подивитися тільки на задню кнопку і завантажити контакти:
І три кнопки з іншого боку:
Кнопки, до речі, мембрана «хонест», а не різновид «пружної пластини», оскільки вони зазвичай люблять ставити в зап'ястку.
годинник добре працює навіть в такому стані. Це, до речі, досить хрусткий - Я збираю їх, фотографував, а потім запалиться, як буде красти на мене з звучанням вібрацій! Увімкніть телефонне повідомлення.

Висновок
галькова сталь не є революцією, але еволюція. Уважна робота по поліпшенню можливостей, яка йде як на залізній стороні, так і на стороні програмного забезпечення (наприклад, 2.6 додана можливість роботи додатків на фоні, що означає hello різних фітнес-трекерів).

Де купити?
Звичайно, в магазині Madrobots.ru:
Стала галька на 10990 рублів
Пелюшка на 6990 рублів
Для зчитувачів габра завжди існує знижка 5% на код HABR. Крім того, ви також можете взяти участь у нашому спільному просуванні з PayPal і отримати знижку до 20%.

Джерело: habrahabr.ru/company/madrobots/blog/238591/