галька Smartwatch. Особистий досвід використання

У цій статті я покрию всі аспекти життя з галькою і підбиває всі знання про цей смарт-годинник, вартість якого становить 10 мільйонів доларів, як і раніше записуються на Kickstarter.

до 1 2 3 4 5+

Якщо це перший раз, коли ви чули про цей годинник, я рекомендую вам подивитися наш огляд відео, і якщо ви вже знаєте про гальку, я сподіваюся, що це може допомогти візуалізувати ваші думки про цей гаджет.

Палька тепер поставляється для клієнтів в більш компактній і стильній коробці. Якщо раніше було подовжено (як в цьому огляді), то коробка з годинником виглядає більше як куб.

р.

Є кілька інструкцій і USB-кабель, що підключається до магнітного роз'єму на годинник. Щоб бути чесною, доки я прочитав в Інтернеті, що вона часто падає, у мене немає проблем з кабелем. До речі, зарядний кабель був змінений в новому генеруванні галькових сталевих годинників (вони відрізняються тільки зовнішнім виглядом і кабелем), а відповідно до відгуків, новий шнур набагато сильніше на годиннику при зарядці.

752680

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. У цій точці статті слід включити монітори з пострілами в сірих тонах, де дивні люди не можуть отримати свій телефон з їх кишені, порушувати зустрічі, руйнувати їх життя. А потім все це перекреслюється з червоним хрестом і кожен з екранних програвачів дається гальковий годинник, який змінює життя для кращого.

Звичайно, це не реальність. Так, спочатку я розповім про функції, які використовуються щодня, а потім про ті, які я рідко використовую, і в кінці я розповім про дивовижні функції годинника, які кожен власник обов'язково спробує, а потім прибрати і забути про них.

Пелюшка годинника - це те, що завжди на нашому зап'ясті, яке виглядає з під рукавом куртки або куртки. Для багатьох чоловіків годинник є основним, а іноді тільки прикрасою. Звісно, покласти його злегка, галька виглядає молодістю. Різні кольори, пластикові і досить товсті тіла. Деякі люди кажуть, що це виглядає як китайський годинник, але багато людей люблять дизайн, і я один з останніх. Також варто згадати, що зараз на продаж є також галькова сталь, яка виглядає набагато більш стильно і презентабельно.

Ще один важливий аспект - ремінець. Пелюшка відразу ж оснащена довгим ременем з м'яким сенсорним каучуком. Він відчуває себе добре, він добре сидить на руці. Але якщо ви затягуєте його на зап'ясті, ваша рука почне потіти. Щодо того, як я можу сказати, у разі дискомфорту ремінець змінює саме так, як це робить на будь-якому іншому годиннику.

Р

Від зовнішнього вигляду до повсякденного використання.

Починаємо гру з невеликими картками. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ви можете відкинути до восьми різних годинникових граней і переключати між ними. Тут можна відзначити два речі.
  • По-перше, є пропозиції просто оригінальні або красиві, і є функціональні, які крім часу будуть відображати температуру, кількість неприйнятих дзвінків і непрочитаних SMS і щось інше.
  • По-друге, з 90% часу на годинник буде відображено діал – його вибір безпосередньо впливає на життя годинника без перезарядки. Якщо ви обираєте улюблений зараз в громаді голосу з монстром, годинник буде жити 3 дні. Якщо ви обираєте будь-який дайвінг з секундами, то 4 дні, але голосова особа з тільки годинами і хвилинами подарує вам годинник до 7 днів життя.

521972

Ми продовжуємо дотримуватися стандартних функцій, адже незважаючи на все – вони все ще затребувані!

Пелюшка не має динаміка, тому вона може прокидати вібрацію, яка є чудовою. Я ніколи не торкнувся тривожний годинник і я хотів, що вона прокидається не всім, хто спить в одному ліжку або навіть кімнаті, але тільки їх майстер. Це відкриває для романтичних сніданків або, наприклад, тихі виїзди на ранкові прогулянки, тренування, якщо у вас є інший графік у вашій родині. Повідомлення також буде добре і ввічливим повідомленням. Зашивання браслета на зап'ясті дійсно не вийде. Як мінімум я не можу це зробити.

годинник відображає всі повідомлення з телефону, і це трубка. На екрані годинника з'являться всі повідомлення, які допускаються на підключеному смартфоні. Це, на екрані відразу ж отримайте повідомлення від VK, пошти, Skype, а також SMS і дзвінки. Зателефонуйте або відключіть, якщо гарнітура також підключена до смартфону. Уміння отримувати повідомлення цілодобово дуже зручно. Тепер Вам не потрібно потрапити в кишеню, якщо ще один спам протяжні стелі, таксі або супер вигідний кредит впав на телефоні. Це особливо класно, що SMS-коди зручно відображаються на екрані годинника, який я часто входить при оплаті послуг через Інтернет. І якщо робота пов'язана з спілкуванням з людьми і численними бізнес- контактами, як у мене, то це дозволить вам негайно відповісти на важливі листи. Я бачив важливу літеру на Peblach - зробив ноутбук або планшет, щоб відповісти. Швидка реакція вражає бізнес-партнерами та робить лист більш продуктивним. Після того, як лист прийшов з США, щоб відповісти через кілька годин, то відповідь може бути очікувана тільки наступного дня через різницю часу.

На годинник можна керувати музикою

Це друга трубка з творців гальки. Розумні годинники повністю припускають функціональність маленького компактного гравця. годинник завжди на руці, вони водонепроникні, і вони знають, як паузати пісню, закріпити доріжками в обох напрямках, відображати ім'я композиції і художника, а також прогрес бар ігрової пісні. Я на користь безкоштовних рук. Я не люблю сумки, сумки або сумки на одному плечі. Таким чином, гаджет, який дозволяє знову не отримати за телефоном, є найкращим для мого способу життя і звичок.

Додаток другого етапу

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але галька дійсно робить багато речей, але я не використовувати багато з них щодня. В цілому, гальковий магазин вже має безліч різних додатків. Вони настільки різні, що пошук цікавий додаток є проблемою, оскільки є так багато повторюваних, дуже схожих і просто непотрібних програм. Варто відзначити, що на годиннику можна лише вісім сторонніх предметів. І на телефоні є багато додатків, як ви хочете, і вони можуть бути завантажені в гальку в будь-який час, замінюючи невикористані програми. Я впевнений, що кожен знайде щось для себе. І я хотів би відзначити кілька корисних додатків, які я не маю, але я можу запустити кілька разів на тиждень.

Стопwatch і таймер

Так, це не стандартні додатки. Вони повинні бути завантажені через гальковий магазин. Їхня функціональність тривіально, але затребувана. На годиннику можна запустити кілька годинників, покласти їх на паузи, скасувати. Все, що вам потрібно від цих двох додатків. Звичайно, ці речі відносяться до базових особливостей електронних годинників, але відсутність їх серед набору стандартних додатків трохи дивно. І потрібно взяти 2 слоти з 8, доступних з такими простими додатками, також не задоволені. Я сподіваюся, що в майбутньому ці програми з'являються серед попередньо встановлених.

Прогноз погоди

У мене це скачав на моєму годиннику, який показує час, дату, ступені на вулиці. Так що питання знову не те, що тільки галька дасть вам інформацію, але що галька зробить це миттєво. Вристові рухи, щоб побачити, скільки градусів, щоб змінити трек, щоб читати SMS. Це не сказати, що це економить час, ми все дуже часто не цінуємо наш час, але ці годинники роблять речі зручніше. І знову це те, що я очікував від них.

Ще один раз я часто дивився в додатку, який показує прогноз на найближчі дні і ділянки зміни температури. Але я думаю, що я видали його після всього.

І тут я покажу, що я поставив, спробував переконувати себе, що це зручно, але не вдалося.
  • годинник може бути використаний як навігатор і є дуже незручним. Є два варіанти - або годинник відображає текстові підказки на екрані: "Після 300 м, ввімкніть лівий", або ви можете переглянути карту з маршрутом на них. Може бути, якщо я з одягу, але з Peblami в незнайомому місті, я збираюсь на мій годинник. Але потім я пам'ятаю, що вони працюють тільки разом з телефоном і, якщо у мене є, я відкриє навігатор на моєму смартфоні.
  • Ви можете читати книги на годинник і дивитись дивний. Посада руки, з якою вам доведеться читати і руку, яку доведеться переключати сторінки, не дуже зручно. Отже, цей варіант буде добре для нот, як список покупок, або коротких аркушів обману, але навряд чи підійде для нормального читання.
  • З годинника ви можете надсилати повідомлення про відповідь в месенджеру. Що можна сказати тут, набравши SMS з трьома кнопками не так легко. Якщо у вас є телефон, який знаходиться поруч з його повним клавіатурою.
  • Ігри. Тетри, що залишилися на моєму годиннику, Це весело, але незручно грати з годинником. І навіть використовуючи годинник, щоб грати, це дивний.

З годинника ви можете зробити смартфон, щоб зробити фотографії, ви можете використовувати годинник як педометр, ви можете кинути зображення на них з фото галереї, але все це на моєму годинникі не останню добу. Деякі люди можуть подобатися. В цілому варто сказати, що за 3-4 дні галька займе практично будь-який чоловік. Це відмінна іграшка для дорослих, яка навіть після закінчення ефекту wow порадує її власнику не дуже wow, але дуже корисними функціями.

Тут варто відзначити, що розробники гальки мають цікава політика. годинник тепер три роки, і єдиною зміною представлений є косметичні поліпшення годинника на галькові сталі і поліпшення зчеплення на зарядному кабелі. Але це виправдано не лінією авторів смарт-годинників, але тим, що вони хочуть розвивати інфраструктуру смарт-годинників спочатку, заповнювати магазин корисними додатками, вчити користувачів використовувати їх, а не розводити розробників і покупців по лінії годинників, які відрізняються апаратною начинкою.

Оскільки це високоякісні додатки та розробка нових напрямків застосування Pebble знаходиться на передовій частині так званого середовища розробки онлайн для годинників. Не потрібно завантажувати бібліотеки і конфігуратори, не потрібно налаштовувати, він вимагає підключення до Інтернету. Будь-яка програма може бути написана в наступних статтях:
  1. Ну, галька, очікування.
  2. Програмування для гальки. Урок 1: година
  3. Програмування для гальки. Урок два: Відповідаючи Камінь, Dice і Sex Cubes

А для любителів чого жорстке - фото розбірних годинників від Aifixit.

р.

Підключіть сумісні пристрої для смартфона через Bluetooth. Якщо телефон або планшет працює з Bluetooth 4.0, то постійно підтримується підключення Bluetooth практично не впливає на життя смартфона без перезарядки. І попередні версії модулів синтету вже можуть з'їсти дорогоцінні відсотки.

На даний момент я знайшов докази роботи галька практично всіх мобільних платформ. Дивитися відео з iOS і Android Також випустили програми для Blackberry та Windows Phone (безкоштовне додаток для Windows Phone).

Час, щоб взяти участь і підбити недоліки, які я помітив при використанні цього смарт-годинника:
  1. Для мене, перш за все, щоб зарядити їх. Так, вони повинні заряджатися не частіше, ніж раз на 3-4 дні, але все одно доведеться.
  2. Не вирішена проблема з русифікацією. Після замовлення годинника вам доведеться встановити російську прошивку самостійно. Це зроблено в три кліки в 1 хвилину (повідомо тут), але це розчарування. Тим не менш, коли з'являється нова прошивка, і з'явиться russifier.
  3. Дизайн. Що б ви сказали, що цей годинник не підійде всім своїм зовнішнім виглядом.
  4. Показати. Цей годинник не має дисплея EInk, оскільки вони говорять в рекламних брошурах, але РК пам'яті. Це добре, але іноді ви можете побачити розлучення на екрані з певних кутів, оскільки якщо хтось натискається на дисплей. Це не зрозуміло, але один раз на тиждень ви можете побачити цю неприємну картину. Варто додавати, що розлучення не з'являються з екрана, але від захисного скла і в гальковій сталі ви не побачите цього.
  5. Багато неякісних додатків в магазині Pebble. Виходячи з кількості використаних і додатків, ми отримуємо багато абсолютно непотрібних програм, серед яких важко знайти що-небудь варто. Трохи допомагає систематизації за популярністю, кількість завантажень, але в нижній частині цих рейтингів дуже важко знайти високо спеціалізовані перли. Я сподіваюся, що найближчим часом критерії отримання додатків в магазин, а також їх модерація, буде серйозно загартоване.

Міцність гальки
  1. Найголовніше - перенести центр повідомлення на екран годинника. Дуже зручно.
  2. Життя без перезаряджання в регіоні 7 днів все одно радує на тлі не дуже довголітніх конкурентів.
  3. Корисне базове та завантажувальне додаток також приносить зручність для повсякденного життя. Тут я виділити музичний контроль, stopwatch, таймер, прогноз погоди.
  4. годинник водонепроникний.
  5. Це єдиний годинник, який підходить практично всім існуючим мобільними операційними системами.
  6. Нова прошивка активно виходить, що активувати нові функції в годиннику і додати нові чіпси вже використовуваних.
  7. Дизайн. Ви можете вибрати чорні, сірі, білі, помаранчеві, червоні або сталеві годинники. І так, як мій червоний і білий годинник вигляд. Завдяки своїй конструкції галька добре виділяється і ви завжди відразу помітите ще одну галькову породу.
  8. Відкритий і зручний онлайн SDK

Для мене галька стала не тільки іграшка, але дійсно корисним гаджетом. У перші дні я повністю занурився в можливості годинника. Постійно ставити і видалити нові програми, читати форуми в пошуку нових функцій для годинників і спробувати використовувати їх завжди і всюди, навіть якщо це було незручно. По закінченню першого тижня, мій хуторний напружився на гальці, і через тиждень я не мав нових додатків взагалі, звикаючи до того, що вже там і поступово знімаючи все, що я не використовував взагалі.

Уже після перших кількох днів я зауважив, що це стало значно рідше, щоб витягти телефон, і рух зап'ястя, щоб читати повідомлення стало загальним. Я особливо оцінив те, що на екрані SMS-підтвердження зручно відображаються, які я часто входив при оплаті послуг через Інтернет.

І тоді я дав годинник на мій друг. Звісно, я не пропустив листи, не отримую на годиннику тривоги або сукні для погоди. Але ще раз, непрочитані повідомлення і листи почали накопичуватися на моєму телефоні, до якого я не можу оперативно реагувати протягом дня.

Для мене це дійсно корисний пристрій, який зараз підключений до мене більше, ніж просто браслет.

2022343 р.

P.S. Ви можете купити гальковий смарт-годинник тут, а галькова сталь тут, в вже знаменитому магазині madrobots, який відправив мені цей гаджет для огляду.

Джерело: habrahabr.ru/company/madrobots/blog/227149/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное