Творчий годинник

Настінні годинники давно перестали бути проблемою першості, так як вони були замінені на зап'ясті годинники, а також настільні електронні (і навіть з тривожним годинником додатково). Зважаючи на це, настінні годинники вже є відмінним інтер'єрним аксесуаром, враховуючи те, що вони оригінальні і красиві. Не варто обмежувати себе класичним оформленням настінних годинників, тому що в даний час є безліч незвичайних годинників, які будуть яскраві до сірого повсякденного життя і нагадують вам приємне проходження часу. Настінний годинник для будь-якого смаку в цій пошті

7619191925

1,1 км Turntable Годинники

Цей годинник - це мрія музиканта, оскільки він створений за допомогою Sanyo-плеєра і має стильний дизайн.

990 Р

2. Час RND

Цей годинник можна розмістити на стіні, як тільки вам подобається. Якщо ви один з тих, хто не дивиться, то це креативність, створена для вас.

3. У Pop Quiz Годинники

Математика порадує цього годинника! Великий подарунок для Дня вчителя.

Габаритний зображення

4. У Годинники, зроблені з переробленого Велосипедні колеса

Але цей годинник сподобається любителям велосипеда. На мій погляд, дуже незвичайний і добре виглядає (але в квартирі я не повісив такого годинника, крім країни).

5. Умань Доміно годинник годинник

Один раз популярна гра domino відбивається в цьому творчому годиннику. Для поціновувачів мінімалізму цей годинник є те, що потрібно.

р.

Р

6. Жнівень Дивіться відео Годинники

Всі в одній палі ... Я не люблю цей годинник, і жарти, які я розмовляю, я не розумію.

7. Визначення часу

Просто подивіться в центрі годинника і ви дізнаєтеся, який час це. Не погана ідея, затвердження.

7934405

8. плавлення годинника

«Мелдовий годинник» не розтоплений сир, тому порадує вас своїм зовнішнім виглядом протягом багатьох років. Великий годинник, я б купити один.

9. Навігація Сонце годинник годинник

Цікавий годинник, виконаний як сонце. Як видно на другому фото, номери на діалі встановлюють перпендикулярно поверхні, таким чином виливають красиві тіні. Дуже цікаво, але тут просто потрібно вибрати правильне освітлення.

123456наступний

10. Наручний годинник годинник годинник

Не годинник, шедевр! Вони дещо нагадують вентилятор, тому що рухомі стріли створюють фігури і показують час.

11. Колір Blind Годинники

годинник явно не для візуального знеболення. Чи помітили номери 3, 6, 9, 12? Я не бачу їх прямо, я не схожий на такий сорт.

12. Продовжити час

Я не знаю, як розповісти час, тому я не купую. Три стріли не рухаються по центру, але досить відносно один одного. Щось не зрозуміло ...

13.00 р. Маленький годинник

Ось мій варіант! Хоча я не розумію, моє бачення не 100%. Таке годинник з лущенням склянки дозволить побачити час навіть з тривалої відстані. Доброго дня!

14. Дивитися це про час

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

15.00 р. 24h Sentence Maker настінний годинник

Оригінал, хоча. Тепер ви не можете придбати щоденники, але просто напишіть речі на годинник! Мені подобається.

12642964

16.00 р. Забронювати годинник

Для тих, хто любить читати і мати багато книг, цей годинник стане приємним сюрпризом. Виготовляється під вигадкою книг, вони не відволікають увагу від основної речі - читання.

17.00 р. Майк Мак Годинники

годинник очей. Це смішний, але це незручно, щоб розповісти час.

р.

18 років Mhin годинник годинник

Прості годинникові лінії знову для любителів мінімалізму в інтер'єрі.

Р

19.00 р. Годинники, виготовлені з переробленої магнітної стрічки

Повернутися до минулого. Ностальгія! Чи не знаю, як відтворити музику.

20. Дивіться Значення часу

Підберіть власні постріли! Олівець або туга? Ми не розуміли, доки вам подобається!

21. Діш годинник годинник годинник

Цей годинник буде виглядати чудово на кухні, адже він завжди показує те, що саме – потрібно їсти!

р.

22. Uomino Годинники

І кожен працює, працює, працює, працює, працює,...

23. Захопити годинник

Дуже функціональний і незвичайний! Це випадок публічних просторів