Дві м'ясні інгредієнти LG G Watch R

Гей, Geektimes! Зносна електроніка повільно перемагає своїх глядачів: вона все почалося, звичайно, з геками і любителями гаджетів, але сьогодні немає, і ви побачите когось в метро або на вулиці модно «багатогодинні».

Моє впровадження на платформу Android Wear почалася практично з випуском перших моделей, і продовжується в цей день. З усіх копій, які пропускаються через руки, найбільш задоволені (і залишилися в кінці) круглі годинники з LG. Ми будемо говорити про досвід двомісячної роботи в режимі «на добу».

Досвід володіння розумним годинником, як я сказав, що у мене є: були LG G Watch, і Sony SmartWatch 3, і навіть Moto 360; крім того, що з Gear Live від Samsung не встиг до спілкування. Звісно, круглі години і враження виробляють абсолютно різні, і в повсякденному житті відрізняються від площі. У Мото 360, депсований дизайн з нижньою відрізком був просто ввійдіть в очі, і незважаючи на їх легкість і простоту, вони взагалі не вкорінилися. Але з LG, історія досить відрізняється.

Дивитися і відчувати
LG годинник Р не постраждав долі піонера. Але це було дробом перших годин, які не були для звітності до ради директорів або демонстраційної техніки, але для користувача.

12259.

Краса з яскравою стрічкою від слайсера.

Що відрізняє годинник Р від моделей вже на ринку?

• Перший дійсно круглий дизайн, який доступний у Російській Федерації до будь-якого віку (якщо є певна кількість в гаманці, звичайно, так як Moto360 не офіційно подається в Росію).
  • Відмінний зовнішній вигляд, підходить для костюма, сорочки і краватки, а також звичайний повсякденний одяг, який не пов'язаний з бізнес-стилі. годинниковий корпус виконаний з нержавіючої сталі, а ремінь виготовлений з шкіри телят.
  • OLED-дисплей, що дозволяє тримати годинник в стані активності в будь-який день без гасіння екрана. Після того, як досвід використання попередніх моделей, я мав сильне враження, що я скористався деякими демо-версією платформи Android Wear, а не готовим до використання продукту. Так само ніхто не натягував на «незакінчення» годинника з точки зору повсякденної роботи: вранці я кладаю його на руку, користуюсь нею весь день, ввечері я зняв: все схоже з регулярним годинником. За винятком. Дуже задоволений!
Прованс
Всередині всіх смарт-годинників на ринку знаходяться близько 1: Snapdragon 400, 512 оперативної пам'яті, 4 Гб внутрішньої пам'яті, акумулятор 400-мал-Аг, Wi-Fi і BT 4.0 LE. Відмінності в основному в двох параметрах: розмір і форма дисплея (і, звичайно, його роздільна здатність) і наявність датчика серця.
1 - The Gear Live має дуже скромний акумулятор (300 мАг), і Moto 360 використовує старий Ti OMAP як процесор, а також не блиск з ємністю акумулятора.
Дисплей LG Watch R круглий, роздільна здатність являє собою обрізну площу 320x320 точок, діагональ (більше точно, діаметр) 1.3." Виготовляється за допомогою технології P-OLED, тобто вона не має окремого підсвічування - кожен піксель є мікроскопічним світлодіодом і видає світло самостійно. Крім того, дисплей здійснюється за такою ж технологією, як неординарний LG G Flex: він гнучкий, оскільки використовується пластикова підкладка. І хоча ця функція не бере участі в годиннику, вона додає пару точок на масштабі виживання.

Що стосується пухирця, то скаже, що він присутній. Застосовується фотоплестисмограф – датчик з яскравим світлодіодом, який «низиться через» шкіру і «дивує» пульсацію крові в судинах. За отриманими даними програмне забезпечення в годинникових реєстрах вашого імпульсу.

Подібні методи використовуються в серйозному медичному обладнанні, тільки датчики не заточуються для мобільності і низького споживання електроенергії, «дивитись» краще і дозволяють аналізувати картину набагато сильніше: виявити захворювання серцево-судинної системи і вивчити внутрішні органи неінвазивно.

Особистий досвід та можливості пристрою
Години, години, години... З одного боку, повністю незрозуміло, чому вони потрібні сьогодні звичайними мешканцями міста (крім, можливо, поньтов). Час може практично завжди бути визначений по телефону, і це буде більш точним, ніж будь-яке інше джерело: регулярна синхронізація з Інтернет-сервісами дозволяє не турбувати на тему щорічного лагу від 5-7-10-20 секунд. З іншого боку, ми не говоримо про механічні або електронні хронографи, але про сучасний високотехнологічний гаджет, який поєднує функції фітнес-браслету і центр сповіщення. годинник хороший бонус, нічого більше.

Майже відразу після його появи годинник був оновлений від платформи AW 4.4 до 5.0, і цей огляд стосується останньої версії програмного забезпечення.

На заводі пропонуються різні пропозиції 24: деякі з них є стандартними рішеннями для платформи Android Wear, і деякі є результатом створення дизайнерів з самого LG.

Особисто я віддаю час Погода для додатка Wear: в режимі очікування, він забезпечує мінімалістичний цифровий годинник, короткий прогноз погоди і показує кількість кроків, які приймають. У активному стані інформація та її відображення зручно налаштовані. Ті, хто має "розумний" годинник - вони будуть розуміти, хто вже не може дивитися на Google Play скріншоти, хоча вони не показують всі можливості цього набору, і ми не обговорюємо сторонніх додатків тут.

Автономія годинника вражає для цього класу пристроїв. Якщо ви користуєтеся годинником з екраном «необхідний» в будь-який день, і викласти його тільки вночі (перекласти LG Watch R до «театрного режиму»), заряд акумулятора обов'язково прослужить протягом двох днів від 9 ранку до 11 вечора. Якщо ви повернете на автоматичну активацію дисплея за допомогою «знімання» (перехід зап'ястя на себе, гіроскопи дуже вдало відстежують позицію годинника і кількість помилкових позитивів дивно мінімальна) – досить протягом трьох днів. За годинником заряджається від нуля до сто відсотків в годину і половина за допомогою докінгу. Сам по собі док пластиковий, він має роз'єм MicroUSB для мережі Z / U або підключення до USB-порту комп'ютера. Ви можете заряджати годинник тільки від нього, без методу резервного копіювання (як роз'єм за стобом) не передбачено.

На додаток до дивовижної життєздатності годинника, я хочу відзначити дуже помітне збільшення часу роботи з одного заряду на смартфоні «матері». Навколо випадків, просто подивіться на годинник, щоб переконатися, що нічого важливо прийти і «зробити» багатоядерний і мульти-дюймовий смартфон не має сенсу.

Плюс, з смарт-годинникам, практично неможливо забути або «запустити» телефон. Застосунки, які “забезпечити” телефон, якщо ви не можете знайти його вдома. Крім того, сам годинник паєтки з вібратором, якщо ви пішли занадто далеко, і телефон виходить з точки зору підключення Bluetooth. Або телефон, залишений вами без ваших знань.

Інтерфейс на круглому дисплеї виглядає незвично, але відчуття, що «здавалося б, не відбувається». Навпаки, годинники виглядають набагато приємніше і «годинніше», ніж їх квадратні аналоги. І навіть незважаючи на те, що світиться діал, викликає набагато менше питань, ніж квадратні моделі з IPS-дисплейом. Головне не сказати «OK Google!» в публічному режимі.

В основному, я використовував годинник як фітнес-трекер, записав результати ранкової бігу, періодично (гі-гі, купили годинник, млинець) подивилися в них час. Не було переверсій у вигляді запуску GTA III або встановлення окремого браузера: по-перше, круглий екран не сприяє цьому, а по-друге, чому б я тоді мав п'яти-дюймовий нексус? : І звичайно, я отримав десятки повідомлень в день. Про листи, повідомлення Hangouts, дзвінки. Увечері було трохи менше 50% від заряду на годиннику, якщо ви не забули на «екстингуші» їх вночі, вранці показник знизився ще на 2-3 пункти. В принципі пристрій насправді живе протягом двох днів. Коли екран не потрібен (на ніч). Крім того, вони заряджають дуже швидко, і навіть 15 хвилин на док-станціях дають помітне збільшення продуктивності акумулятора.

Деякі скарги на відсутність механічної міцності таких пристроїв. Не кажучи вже про те, що я обробляв пристрій навмисно небайдужим або, навпаки, кинув пил від них, але ніхто не падає, удари, занурює в воду і інші труднощі повсякденного життя залишають будь-які помітні сліди на дисплеї або тілі. Всі однакові вугільно-чорні контури, навіть по краях пристрою: найбільш виступаючих і пошкоджених місць.

Задоволення і недоліки
Виробник оголошує захист від пилу за стандартом IP67, і чесно спостерігає його. Не те, що потрібно вимити в душовій кабіні щодня з годинником, але цей експеримент на перший день після покупки вони все ще збереглися, а далі щоденне полоскання в теплі / холодні / мильна вода не вплине на їх виконання. Гурт, однак, не буде щасливим з такими процедурами - але нехай припустимо, що щоденне купання для годинників є більш винятком, ніж правило. Крім того, якщо ви не можете уявити водні процедури без контролю часу, проведеного, ви завжди можете замінити шкіряний ремінь з «спортивним» або металевим браслетом: кріплення тут досить стандартні. Бажаєте бути гарним? Приват.

Магнітна док-станція, на відміну, піднімає питання. Інженери LG - це розумні люди, які роблять прекрасний годинник, наносять новітні технології і створили крутий дисплей. Що було брак у своїх азіатських голів, щоб зробити док вкладення так, щоб користувач не потурбував, що сторона годинника, щоб заряджати?

Ні, звичайно, не боляче, якщо я перевіряю кожного разу, коли я кладу пристрій правильно або ні. Згодом "право" стане звичкою, і я не чекаю на всіх. Але, ймовірно, не існує проблеми. Нізахот!

Інша суперечлива точка Я зателефоную дизайну кнопки, яка вимкнена екран. З одного боку, вона дає автентичність годинникового зображення, щось нагадує кнопку "спандмар" і коронку годинника. З іншого боку, деталь обертається, але ніякі функції прив'язані до її обертання (найбільш ймовірніше, тому що обертання чисто є наслідком механічного кріплення деталей і нічого не відстежується). В цілому виникають питання про коронку, але вони швидше за все, відносяться до ніндзя.

Власники iPhone, на жаль, все ще вміст з очікуванням Apple Watch для багатьох доларів. Залишають чутки офіційної підтримки Wear на iOS. Останнім часом було відеопідтвердження роботи сторонніх додатків з одного з авторів Cydia, що реалізує деякі особливості Android Wear на iOS за допомогою протоколу від галькового годинника.

Оформити
Це просто так сталося, що я говорив майже всі популярні моделі годинників на Android Wear, і деякі були в особистому використанні досить довго. Так, після того, як LG G Watch R, всі вони, як crap і просто демо версія Android Wear, і тепер ви не хочете використовувати їх.

LG G Дивитися R чудово виглядає як на плакатах, так і в реальному житті.

LG продовжує порадувати високоякісними пристроями: перший Nexus, потім незвичайний LG G Flex і цікавий флагман на обличчі G3, тепер це годинник, який дуже хороший для використання щодня. Одним з недоліків є те, що ціна не дуже демократична через долар.

Чекаємо на LG Watch R2: З нормальним доком, який не піклується про те, як розмістити телефон, в трьох тонах (hee-hee), включаючи золото. Ну, претенсивний. LG Watch R2-D2 Edition - скачати У білому і синьому, звичайно!

р.

Останні відгуки:
? Еволюція мишей Razer на прикладі DeathAdder і Naga
? Philips TV флагман: Частина 1

Дуже дякую.

Джерело: geektimes.ru/company/mvideo/blog/247578/