737
Смарт-автомобілі в Україні
Розумні автомобілі давно відомі в Європі - практично без події! Вони яскраві, красиві, оригінальні і ефектні! Не пропустіть їх! У нашій країні з’явилась смарт-автомобіль! Що таке техніка, де використовується, які основні переваги? Відповідає Олексій Трубін, власник перших і тільки смарт-автомобільів України!
- В Україні ви вперше збираєте оренду розумні автомобілі. Ви боїтеся розпочати такий бізнес? Чому ви обрали смарт-машини?
Так, це право! Ми є першими і поки що єдиними в Україні, які можуть орендувати розумні автомобілі. Почати цей вид бізнесу ми абсолютно не боїмося, адже це новинка, яка цікава своєю унікальністю і ексклюзивністю.
Смарт-машина в собі ефектно і з ювелірними прикрасами – ще більше! У Європі, наприклад, смарт-вечір вже давно користуються великою популярністю, а українці просто починають знайомитися з цим видом автокад. Але, виходячи з нашого досвіду, я можу сміливо сказати, що навіть найрозкішніший лімузин не приваблює стільки уваги, скільки наших розумних автомобілів!
559768р.
Коли я вперше дізнався про смарт-автомобілі і побачила їх, я вирішив купити одну для дружини, а потім себе. Тоді я мав ідею, що ці автомобілі можна орендувати! А потім мій друг, який робить іграшки для дитячих театрів, запропонував свою допомогу. Ми зустрілися і вирішили, що це буде цікаво. Як розпочато наш бізнес.
до Що таке ювелірні вироби? Чи є вони безпечні? Олексій, тепер ваш смарт-машина є «fiancé» і «наречена», буде будь-яким іншим зображенням?
Ювелірні вироби виготовляються з вологостійкого, морозостійкого і жароміцних матеріалів, прикріплюють до автомобілів за допомогою спеціальних всмоктувальних чашок і затискачів. Не хвилюйтеся про те, що під час поїздки вони відпадуть - тримайте ювелірну праску! Вони не вигинають або вигинають, як вони мають пластикову раму. В короткий час з ювелірними прикрасами незалежно від погодних умов, швидкості та ін., нічого не стане!
Що стосується ювелірних виробів, то крім «наречених» і «наречених», то незабаром можна замовити героїв казок! Зауважте, що вели «нареченого» знімається, а на білому автомобілі є тільки красива коронка – я думаю, що кожна дівчина заслуговує їздити в такому «роялому автомобілі»!
до Скільки пасажирів може бути в салоні розумного автомобіля? Чи комфортні автомобілі? У вас є кондиціонер, плита тощо?
Якщо ми говоримо про весілля, то тільки 1 пасажир (якщо наречена знаходиться в пишній сукні) і водій може подорожувати в одному автомобілі. Якщо ми говоримо про інші події, то достатньо місця для двох або трьох пасажирів.
Кожен автомобіль обладнаний плитою, кондиціонером, сидіннями комфортні і комфортні, інтер'єр автомобіля добре вкритий і чистий. Ми впевнені, що наші клієнти порадують подорож на Smart-car! Все сподобалося!
Смарт-кари дуже яскраві і красиві, вони можуть бути широко використані в галузі подій. Розкажіть більше про те, куди піти в такий стильний автомобіль.
Розумні автомобілі будуть доречні для будь-якого відпочинку! Заброньовані для холостових вечірок, вечірок, вечірок. Такі машини дуже корисні на фото пагонах, відмінно виглядають на відео і т.д. Ви також можете здивувати коханої людини, прибуваючи на сьогоднішній день на Smart-car, він буде дуже креативним, щоб познайомитися з кимось в аеропорту на такому машині. В цілому смарт-автомобілі є новим диханням індустрії заходу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
до Скільки коштує оренда автомобілів? Чи потрібні Ваші клієнти?
Час оренди двох вагонів становить від 400 до 600 грн (в залежності від дня тижня). Звичайно, є правила – всі вони написані у договорі, що ми підписуємо наші клієнти!
до Чому ви можете замовити смарт-автомобіль для наших читачів?
Розумні автомобілі, в першу чергу, оригінальні! Це щось нове, святкове і яскраве! Вони точно не будуть ігноруватися!
Молодий Леді Є Getting Mauled По Two Молодий Lions
Cht esly coup d iPhone в Smart Електричний привід (незвичайно)?