Час гальки – Перші враження

Я швидко став вентилятором галькових продуктів. Як я купив свій перший годинник, я відразу ж став так, як це дуже зручно з ними. Я закінчився за допомогою пластикової гальки протягом шести місяців, після чого галькова сталь на рік, а останні два тижні я носила гальковий час, який я отримав безкоштовно від розробників. Короткий огляд останнього.

Щоб бути чесною, останні два тижні я не знайшов час, щоб сидіти і копати в годиннику. Наприклад, я все одно не знаю, що для мікрофона. Також з цим оглядом я апологізую заздалегідь, якщо він вийшов трохи роговий або неглибокий.

Я не буду описувати зовнішній вигляд годинника, виробник з самого початку не зробив цей секрет. Я скажу, що навіть в пластиковій версії годинника, передня сторона захищена металевою підкладкою, а екран захищений Gorilla Glass. Отже, вразливість до подряпин, як і перша пластика «горбка», здається назавжди. Також суб'єктивно поява галькового часу (особливо мій білий екземпляр) значно поступається в твердості галькової сталі.

Стрічка виготовлена з м'якого силікону. Досить товстий (майже 3мм) і досить широкий (стандарт 22мм). Я вирішив замінити власну, тому що він намагнічує і рясно приклеює дрібні люльки з одягу. Він виглядає на білому ремені.

Екран, ймовірно, викликає багато обговорення. Чи можна дивитись на користь від того, щоб бути кольоровими? Звичайно я. Монохромні діалі виглядають трохи менш контрастними і з невеликим жовтуватим відтінком.

р.

Ускладнюється колір, залежить від їх дизайну. Одного знайомого мені дайвінгу після розмальовки перетворилися в вініграт, щоб подивитися на який не дуже приємний. Працювала редакцією мого диала (розмальована в шапці) була легко читати для мене особисто. Скоро, залежить безпосередньо від наборів. Меню приємне, контрастне.

Підсвітка екрана, як і раніше, може бути повністю вимкнена або перетворена при гоління або натисканні кнопки. Яскравість підсвічування невисока і не регулюється. В першу чергу це засвідчує мене, але пізніше я зрозумів, що це було необхідно. Під час дня підсвічування не потрібно взагалі, так як екран не «сліпий» від яскравого світла, але навпаки (як розробники впевнені) стає тільки більш контрастним. Таким чином, підсвічування необхідно тільки при поганому освітленні, а в цих випадках її яскравість досить.

Це логічно припустити, що кольоровий екран доведеться платити за більш часту зарядку акумулятора, але це не випадок. Я використовував годинник в досить інтенсивному режимі (регулярні сповіщення, перекопування в меню, зміни каналів) і через шість днів індикатор батареї показав 0. Ще один день працює годинник, після чого він перейшов на режим енергозберігання, в якому на екрані відображаються тільки роботи підсвічування, а спеціальний диал. У цьому режимі годинник тривав не менше 6 годин. Це більше 7 днів.

Повна зарядка займає менше години і половина. Зарядний штепсель, як в попередніх моделях, зберігається на магніті, але фіксується дуже слабо. До речі, тепер його можна розмістити на двох посадах (вліво або праворуч).

Головною особливістю Часу гальки є часова лінія. Він чітко демонструє на прикладі годинника, що «на даний момент є процес переходу майбутнього в минуле». Часовий час відображає основні події, починаючи з середини дня. Доступ до заходів здійснюється шляхом натискання верхнього (до «паст») та нижнього (до «фунту») гудзиків на правому кінці годинника. За замовчуванням, часова лінія відображає час і час заходу сонця, погода, пропущені дзвінки та події з Google Calendar. Оскільки часовий ряд доступний для розробників, розширення функціоналу стрічки.
З Я доторкнувся на тему кнопок, він має сенс говорити про них. Мета решти двох кнопок не змінилася з попередньої версії годинника: середня кнопка праворуч - вхід до меню / підтвердити, і єдина кнопка зліва - вихід / включити підсвічування. Самі гудзики трохи м'якше, ніж на гальці час, який я дійсно люблю.

Перегляд може відображати всі повідомлення, відображені на телефоні, але ви можете налаштувати (на телефоні) список дозволених програм. Мова повідомлення відповідає тим, що вибрано в налаштуваннях системи телефону. Ось найнеприємніший момент, пов'язаний з галькою Час - прошивка годинника не підтримує кирилич. В результаті квадрати замість листів.

У останню версію годинника я вирішив це для себе за допомогою додатка YaNC Pro, який на телефонній стороні генерує картину з текстом повідомлення і вже надішлемо його на годинник. Я не знаю, оскільки YNC Pro є тільки для Android. Як виявляється, YaNC Pro чудово працює з Pebble Time, а також всі інші додатки та пропозиції, які я використовую.

В цілому, годинник все ще потрібно мати справу, але в два тижні він залишив приємне враження. Найдовша річ про зміну галькової сталі до галькового часу була те, що вона була майже неочікуваною для мене, що означає, що інші користувачі не відчувають дискомфорту.

Джерело: geektimes.ru/post/251166/