Для Chertoi - American Poor (31 фотографія)

У 2010 році з 1959 року було рекордне число американців нижче лінії бідності. TIME запровадив фотожурналіст Joachim Eskildsen для звіту про хідну кризу, яка зараз вплинула на деякі 46 мільйонів американців. Eskildsen вперше подорожував в Нью-Йорк, Каліфорнія, Луїзіана, Південна Дакота та Грузія з 1986 року. Він не сказав про бідність в новинах, які він дивився в Берліні. Для європейців Америка – міфічне місце, пов’язане з кока-Колою та американською культурою. Це все гірше бачити людей, які живуть не тільки в бідності, але і в нездорових умовах.

Ескільдсен був дуже вражений превальдією бідності. Якщо ви починаєте думати про це, ви усвідомите, що бідність скрізь, але ви можете жити весь життя, незважаючи на це, поки ви не будете самі. Багато розмовляли про розмежування з Американською Мріям, яка була збита в американську реальність.

1,1 км Трирічний Ерік, два інші діти, їх мати і бабуся живуть в трейлері в Firebo, Каліфорнія. Він і його бабуся завжди йдуть на безкоштовне харчування. Сімейний дохід становить $ 350 на тиждень. (Джакім Ескільдсен на час)

2. Сільгосптехніки біля будинку в Firebo, Каліфорнія. Альбіно (лівий) і Іваєр (центр) приїхали з Мексики в 1970-ті роки. (Джакім Ескільдсен на час)

3. У У селі Орел Батте, Південна Дакота, яка називається «темним боком», оскільки вуличні ліхтарі не працюють, і є загартоване пиття, безробіття та домашнього насильства. (Джакім Ескільдсен на час)

852299

4. Подруги Ясмин (6 років) і Ами (8 років) біля мотела для госптехніки в Фресо, Каліфорнія. Мати Ами заробляє $8 годину на фермі. (Джакім Ескільдсен на час)

5. І Дарла (48) і Тодд Роокс (46) - спадкові рибалки з Луїзіани. Після розливу масла BP, їх надходження риболовлі значно скорочуються, і вони змушені жити на човні. (Джакім Ескільдсен на час)

6. Жнівень Сім-річний DJ на човні бабусі. Як правило, човен на воді, але один раз на кілька років привозить на кашель для фарбування і ремонту. Сім'я чекає британської нафти, щоб вбити винність, щоб вивести їх за допомогою живого життя, але поки не отримали компенсації. Вони продовжують виходити в море і рибу, але зловживання дуже страшно і більшість риби отруюються. (Джакім Ескільдсен на час)

7. Про нас На човні своїх дідів. Його бабуся Дарла каже: "Я не потрібні харчові марки." Я не хочу бути на обслуговуванні. Я хочу бути успішним. Я хочу рибу. (Джакім Ескільдсен на час)

8. У Thirteen-year-old Spirit Grasss живе в сім'ї з шістьма в Thunder Butte, South Dakota. До недавнього часу сім'я збереглася на $3,500 рік. У цьому році її матір, ветеран, знайшов постійно діючу роботу в медичній лабораторії, але як і всім тут, змушений поїхати на роботу дуже далеко, щоб забезпечити її сім'ю. (Джакім Ескільдсен на час)

9. Навігація Darlene Rosas є 66 і життя в трейлері 40 миль від Eagle Butte, Південна Дакота. З 1968 р. вона не може працювати через травми. У причепа немає води, так як труби лопаються через заморозки в 1992 році. Вона говорить про те, що життя на бронюванні є як дилема: якщо у вас є робота, ви втратите переваги. Якщо ви живете на добробуті, ви стаєте жертвою системи. (Джакім Ескільдсен на час)

10. П'ятирічний Mateo Чіпси їздить на велосипеді після дощу в вишневому струмку, село годину від Eagle Butte. Своїм матерім важко знайти роботу на бронюванні, але вона допомагає її сусідам і заробляє гроші в часі, продаючи «Індійські такоси», які вона готує себе. (Джакім Ескільдсен на час)

11. Єлизавета (age 8) і Аліна (age 9) Amesen є cousins від Gulf Coast, Луїзіана. батько Аліни риболовля, а після британського нафтового інциденту, її мама Kindra стала активістом, яка вимагає збитків. Батьки хвилюються про здоров'я своїх дітей і які їх діти не зможуть продовжити сімейний бізнес. (Джакім Ескільдсен на час)

12. Марла і Даррен літо, Гретна, Луїзіана, прибув під надмірністю під час кризи. Марла не може знайти постійної роботи протягом декількох років, і Даррен все ще шукає. (Джакім Ескільдсен на час)

13. Феліксія Огбодо, 37, втратила свою роботу як соціального працівника, і про це йдеться про файл для банкрутства. 18-річної дочки Ермелаїн, що тільки вступила в Університет Чикаго і хоче стати судовим психологом, але також турбується про те, щоб допомогти мамі. Його батько, хоча розлучення, допомагає їй дочку. (Джакім Ескільдсен на час)

14. John Moon живе в спартанській обстановці в Афінах, одне з найбідніших місць Грузії. З усіх меблів він має ліжко, а нещодавно перейшов з квартири в домашні колеса, щоб заощадити гроші. Він живе виключно на соціальну допомогу та харчові марки. "Дуже піклується про мене і я в безпечних руках", - каже він. (Джакім Ескільдсен на час)

15.00 р. Quintavius Scott (5 років) у спальні його великого класу Барбара Келлі в Афінах, Грузія. Його батько, Quinton Scott, заробляє $8.25 годину і відвідує школу, щоб отримати дозвіл на бізнес. Квінтава працює на федеральній дошкільної програмі для бідних, а його батьків, навіть при розведенні, піклуючись про своє майбутнє. (Джакім Ескільдсен на час)

16. Jennifer Rowden і її хлопець змушені жити під мостом в Новій Орлеан, оскільки вони не мають достатньо грошей, щоб орендувати будинок. (Джакім Ескільдсен на час)

17. П'ятдесят-річна ветеран Рікард Лондон з нових Орлеан збирає банки, щоб заробити хліб. Ось близько $160 на місяць. Він звик до наркотиків, але тепер він кидає, і він намагається зробити речі знову. (Джакім Ескільдсен на час)

18 років Дікая Джонсон і її 4-річної дочки Zeira на ганку будинку в Новій Орлеан. Сім'я пережили Хурицян Катріна, але втратила свою домі, і тепер Дікая і її дочка живуть з матір'ю. Докая має ступінь, але вона працює як фріланс вчитель і заробляє дуже мало. (Джакім Ескільдсен на час)

19.00 р. Роналд майор живе під мостом, незважаючи на нездатність пансіонату. (Джакім Ескільдсен на час)

доб.2

20. Газова станція і спиртовий магазин в Eagle Butte. Алкоголізм є основною проблемою для бронювання. (Джакім Ескільдсен на час)

21. Террі Фіцпатрик і його подруга живуть в наметі в лісах біля Афіни, Грузія, оскільки вони не хочуть бути оточуючими людьми про переваги безробіття. (Джакім Ескільдсен на час)

22. Adele White's Two granddaughters Dog Johnson Sleep in Колеса, поруч з конфоркою, в Eagle Butte. Аделе, 45, скаржавшись на проводку тільки на тиждень до вогню. В результаті ніхто не постраждав, але сім'я втратила всі свої володіння, включаючи нещодавно придбаний комп'ютер. Adele, другий трейлер якого горить через промивання, працює як посудомийна машина. (Джакім Ескільдсен на час)

23. Кате, одна з дочок Adele, знаходиться всередині причепа згортання. Покинув батько своїх дітей і живе з матір'ю. Аделе, її дві дочки і шість онуків, які живуть в новому, але тісному інвалідному будинку, передбаченому Агентством з надзвичайних ситуацій. Для того, щоб сім'я могла купити все, що потрібно після пожежі. Агенція дешево продає рідним американцям на колесах, які небезпечні для життя, але ті, хто хоче купити власне житло мало, тому що покупка будинку збереже їх від переваг і переваг. Система бронювання створена залежним суспільством, що стала точною протилежністю того, що рідні американці хотіли бути самодостатньою і незалежною нацією. (Джакім Ескільдсен на час)

24. Кілька бездомних людей в Афінах, Грузія, влаштували табір під мостом. Багато з них мають постійні вакансії, але не вистачає грошей на нормальне житло. (Джакім Ескільдсен на час)

р.

25. Олексій Велій живе під мостом в Афінах, Грузія. Вона бореться з впливом наркоманії і важкого дитинства і страждає від втрати сина. (Джакім Ескільдсен на час)

р.

26. Франція Mengista поруч з сином сусіда Mick Taylor в Franceau, Каліфорнія. До пологів Франція працювала медсестра для літніх людей. Вона і її fiancé, неповна механіка і годівниця, отримує $ 200 в харчових печатках на місяць. Батько Мука неуспішно шукав роботу протягом років. (Джакім Ескільдсен на час)

27. Т.ДЖ. Шелтон, 76-річний В'єтнам Війна ветерана, що проживає в Афінах, Грузія, отримує лише соціальну допомогу, незважаючи на сліпих. (Джакім Ескільдсен на час)

28. Центральна долина Каліфорнії є землеробами. В результаті останнього посуху тут з'явилися багато непідробних сільськогосподарських робіт. (Джакім Ескільдсен на час)

168362

29. Malik Chipps їде на велосипеді з друзями у вишневому Creek, Південна Дакота. Цей одинадцятий хлопчик живе з сім'єю в вологому будинку, і це запам'ятовування, згідно з матір'ю, є причиною астми Маліка. Одного разу він майже загинув від захоплення, бо амбулатор потребує дуже довгої поїздки в село. Сім'я збирається рухатися швидше. (Джакім Ескільдсен на час)

, Україна

30. Мігуель Міранда кинути дві невисокі робочі місця, щоб подивитися після дітей, поки дружина лежала в лікарні. Коли дружину виписали, він знову отримав роботу. Діти йдуть в школу. Сім'я погодила труднощі, хоча навіть зараз їх дохід менше $10 000 на місяць. (Джакім Ескільдсен на час)

31. Рамон Руелас проживав в одному з наметових таборів Френзо до тих пір, поки він розігнався міськими органами. (Джакім Ескільдсен на час)

Джерело