598
350 англійських фраз, які будуть корисні для вас під час живого спілкування
«Выдаёт» не только сліврный и да не лёгкость прозношения. Можно мастерские овладея и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и Почему? Потому что мы говорим не те, а устій размовых фразами, за разом прив прив прив прив слово слово . . . . . Именно построение фрази выдаёёрѕсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‹с... У носовому уборі я языка коксые оценции высакивают сами собой.
Про нас Український переклад І. Огієнка
Ідиомы и и и электронная пошта після — незважаючи на те, що все-таки я знав її! Я вірю! всі разом — Все про те, що я дізнався про свій маленький секрет. всі вуха — послухати віанімацію Я всі вуха. всі раптові — раптом неододиданно Все раптово відмовилося платити. все те ж — немає різниці у всіх равно, безсторінок Якщо це все те, що ви, починайте на два. всі пальці — неулюбний, неумельний Він не може нічого виправити, він всі пальці. яблуко дискорду — суб'єкт заздрості або кварель я блонодора Це питання - яблуня дискорду в нашій родині. як правило — Як правило, Як правило, ми пропонуємо знижка 5%. як я хвилюю — на мій погляд что касается меня, по моему мнению Щодо того, як я хвилююсь, як книга і фільм добре. як для мене / як мені — на мій погляд на моему мнению Як мені, ви можете покладатися на його підтримку. і — так само, крім того, Він добре знає математику, фізику. на всі — (не) у найменших степах совсема (не) Не знає французьку. Я не схожий на це. в випадковому режимі — без замовлення наугад, без плану Вибрав ці місця у випадковому порядку. в цій точці — в цей час на даний час На цьому етапі ми не можемо повернутись. бути — готовий (зробити) Я був про те, щоб залишити під назвою. після того, як хтось — наполягати, натиснути настає, чтобы сделать Його мати завжди після його вивчення. бути всім — бути надзвичайно втомленим устатом Я все в, я краще їхати до ліжка зараз. повернутися на ноги — здоровий ще один або кращий фінансово вразив на кішки роба времена Повернувшись на ноги після тривалого періоду боргу та безробіття. збити навколо куща — не допускаючи чіткої / визначеної відповіді . Стоп бджіл навколо куща! Отримати в точку! бути — бути дуже сильною, нервовою, знебоченою і т.д. быть вне себя от волнения, горя и др. Вона була приречена з занепокоєнням / з гранатом. бути краще — бути в кращій ситуації (фінансово) в більш ніж ситотиці (матерально) Він буде краще працювати з новою роботою. зламати — нема грошей на всі быть «на кав’ярні» Я витратив всі мої гроші, я зламав. бути жорсткий на щось / someone — ласощі грубо Моє син на туфлі, вони не пізнають з ним. Життя було досить важко на Tom. бути високою на одному списку — одна з найбільш важливих речей, які быть у нас Новий автомобіль високий за своїм переліком пріоритетів. Новий телевізор не дуже високий. оплачується окремо — відповідальність за быть ответственным за Він відповідає маркетингу. бути в червоний — бути в боргу быть убыточным Наші продажі були в минулому році. бути в смт. — зацікавити себе Він в комп'ютери. вона в спорт. вигину за спинки — намагатися важко опустити Я згинаюсь, щоб допомогти їй. бути на шляху Я йду. Я на мій шлях. бути на безпечній стороні — не брати жодних шансів на добрий мес Візьміть додатковий ключ, щоб бути на безпечній стороні. з — без нема в наличі Ми з хліба, сиру та цукру. з форми — бути фізично недобрим быть не в калі Він повинен здійснювати вправу, він з форми. бути з сортів — в поганому гуморі Він з сортів сьогодні натиснути на час / гроші — бути коротким; не мати достатньо не хваті времені або денег Я натискав на час. Ми натискаємо на гроші в даний момент. біля точки — з точки не по существу, Що я сказав йому приватно, боя точки. бути полум'ям — відповідальність за помилку / щось неправильне за адресою: Хто повинен відлягати за цю помилкову помилку? Том - відмивати цей мікс-ап. бути дотик і йти — неясно, куда Він був дуже хворим, і за деякий час він був дотик і йти, але він краще зараз. бути проти — будьте на відміну від того, чи є проблеми, які можуть бути в небезпекі иметь серьєзнавчих проблем в хім-то, з хімі-то Наша компанія є проти серйозних спроб ворожіння. бути вгору і навколо — може бути з ліжка після перенесеного захворювання на ногу, поправляючи Він хворий на місяць, але зараз він і навколо. бути до одного вуха — дуже зайнята по вшиттю я до моїх вух. до чогось — dochi mischi, зате Я повинен перевірити, що діти до. бути до кого — будьте власне рішення або відповідальність за Ваше імміграція, підпорядкованість Вирішити. Закрийте офіс на 8 годину. використовувати — присвячено быть принцым к Я працюю. Він використовується для опалення. великий постріл — важлива людина важна Він великий постріл тут. прикусити більше, ніж один може вирізати — намагатися зробити більше одного може переоцінити свої сили, я не можу впоратися з двома роботами та сім’єю. Я дійсно трохи більше, ніж я міг кинути. прикусити мову — не говорячи прикусити я майже розповів її, але трохи мій язик. прикусити пил — вмирати, поразити умерть, позбавляйте пнів Багато з них трохи пилу в цій війні. чорний овець — добрим членом сім'ї Його другий син є чорним вівцем сім'ї, він добре для нічого. дата — зустріч чоловіка та жінки, організованого друзями Вона відмовляється піти на сліпу дату знову, оскільки вона мала неприємний досвід. удар його — втратити шанс потерти Він розумів, що він кинув його. удар над — прохід, кінець стихії, поїзд Очікуйте тут, поки він не зачепить. нижня лінія — основний результат/фактор итос, основний результат У нижньому рядку немає грошей. перерву — ввести сили ворваю (в дом) У храмі зламали поліція. розбити серце — боляче глибокорозпушування сердце Новини її смерті зламали серце. розбити лід — подолати сором'язливість у створенні першого кроку Партія була тьмяна до тих пір, поки хтось зламав лід з жартом і всі сміхалися. Новини — розповідають про нові факти, які собщуть важную новину CNN. принести будинок бекону — заробляйте життя для сім’ї Він працює дуже важко в декількох місцях, щоб принести будинок бекону. щітки — не дайте увагу отмахну Покинув мій проект знову. щітки — рецензія на місто Пам’яті Вам потрібно чистити на тензії. за всіма засобами - певним чином, безумовно, мастурбація Чи потрібна допомога? — До всіх засобів. по серці — шляхом запам’ятовування назою Вивчіть цю поему сердечно. по гачку або по кроку — за допомогою будь-яких засобів, можливо, Вона буде отримати те, що вона хоче гачок або по кроку. по дорозі — випадково кстаті До речі, Енн повертається сьогодні. Дзвоните до спейду — використовувати звичайний, прямими словами называть вещи свой именами Він завжди розповідає про те, що правду і виклики, що спустошують. Зателефонуйте — розглянути роботу, оброблену на добу Ми працюємо протягом 10 годин. Зателефонуйте в день. Вимкніть — скасування отмене, отоботи Поліція звернулася до пошуку. Проведення — виконайте до Вона ніколи не проводить її плани. вага — бути важливим Його порада завжди несе вагу тут. трахнув — пригнічений, сумний уніформ Погані новини. Замки в повітрі — дайвінг про успішність (замки) замість роботи, він витрачає час будівлі замки в повітрі. Зловити очей — привертають увагу пригніченим Ця картина спіймана мій очей. Зловити дихання — зупинитися і відпочивати, я не можу бігти, мені потрібно половити дихання. Зловити когось — ловити когось непідготовлений застать вопихох Він зловив мене охоронець своїм питанням. Зловити когось червоний — знайти smb. в акті виправда пойму зазяття, когда делал пл. Менеджер зловив хлопчика червоною рукою, коли він гасить сигарети. Зловити — не заду Він повинен зловити з іншими. Закритий дзвінок — вузька втеча, погана річ, що майже сталося что-то пл., что едва не з'являється Швидкість автомобіля практично вдарила чоловіка. Це було дуже близько. Увійти — познайомитеся з шансом наткнутися на цю статтю. Увійти — заболить заболеть кише-то я приїжджає з холодом. Приїжджайте до одного — починайте діяти, розумно взявши за уми, придти в себію Він нарешті прийшов до своїх почуттів, почав працювати важко, і пройшов іспити. Приїжджайте — стати реальністю Моя мрія була вірною, коли я зустрів Пат. Увійти — пропонувати Майк вийшов з блискучої ідеї. кількість — залежно від рассчитав навігацію Ви завжди можете розраховувати на допомогу. зрізані кути — взяти ярлик; обмежити витрати на себе углы; ограничити раси Він швидко збігається, ріжучих кутів, де він міг. Я повинен вирізати кути цього тижня. порізати — зменшити спаржу Ви повинні вирізати на шоколаді. вирізати, щоб бути / вирізати для нього — мати можливість зробити щось быть созданным для какой-то работы Вона не видається хірургу. Він зрізав лідера. Найкращий — намагатися дуже важко скуштувати все, что сміх я зробив, щоб допомогти йому у своїй роботі. зробити трохи — зробити те, що потрібно сделєженно Я зроблю мій біт, ви можете розраховувати на мене. Увійти — заново Ця робота не хороша, робити її над. Хтось хороший — бути хорошим для Свіже повітря і вправа ви будете добре. зробити щось позаду — робити (чарівні) речі таємно делат (вредне) дела за спиной Я люблю людей, які роблять речі за мною. Він знову повернувся. без — жити без того, що я не буду робити без автомобіля. до землі — практичний приземленный Він тихий, чуйний і вниз до землі. малювати лінію — зафіксувати ліміт огранички Він повернув лінію за її в $100 в день. плаття — кладемо на найкращий одяг Що ви одягаєте? скидати — доставляємо кудись підвезти до, Чи можна викинути мене в банку? з — кинути (школа) быть отым Зняв з школи минулого року. Контакти — зобов’язуватися виконувати обов’язки Він сказав, «Дути дзвінки» і зліва на роботу. простіше - сказав він лег чем чем , Це простіше сказати, ніж зроблено, але я спробую це зробити. їсти одне слово — забрати слова Він повинен з'їсти свої слова після її звіту. навіть так — Тим не менш, але я працюю. Я люблю свою роботу. кожен зараз, а потім -приємно время от времени Що тепер і тоді я відвідую мій старик. один — кожен другий за один Вона миє волосся щодня. з — за лаштунками Маленький хлопчик впав за старших хлопчиків. любов — починай любити Том закохався в коханні з Судом з першого погляду. з любов'ю — зупинка словінгу З любов’ю і розлученням скорочилися. помилкова сигналізація — неправдива головоломка складова Я чув, що він кинути, але це було помилковою тривогою. з чогось — дуже різний, практично протилежний (не те, що) далеко не так, як його друга книга не погана, але вона була далекою від першої книги. відчуйте його в одній кістці — зацікавити щось погане, щоб статися, что добрим Я відчую його в моїй кістці. як зробити щось — захочеться зробити, щоб зробити смт. бытытья к занятыя и и это Я відчуваю себе, як йти пішки. Я не відчуваю себе таким чином, я втомився. відчувати себе — вміти зробити в состояни Я не відчуваю себе прибиранням будинку. кілька і далеко між — рідкісний, рубцевий слишком ре Її візити мало і далеко. Знайти несправність з — Критика Він завжди знаходить несправності з кожним з — дізнайтесь або дізнайтесь, що я дізнався, що місто Марія ліва. пердят — безпосередньо з джерела з нуля, достоверної та інформації Ви можете довірити його, це перша інформація. Перші речі — важливі речі, які приходять перед іншими снаами Перш за все: скільки грошей ми повинні платити прямо зараз? відключити ручку — сердитися разозли (всі) Він злетів ручку і занурився на мене. слідувати за тим, хто підступає — це те ж, що ідти по чьм-то для купівлі, делят то Я Ігор пішов у ноги батька, він став лікарем. фут в двері — спеціальна можливість для роботи Ніна отримала стопу в двері, оскільки її друг працює в цій компанії. фут вексель — сплачувати рахунок за рахунок оплати батько підняв законопроект для партії. для хорошого — навсегда Після смерті він залишив місто для себе. за час — в цей час на вказаний час За час перебування в цьому будинку є право на нас. кадр розуму — психічний стан умонастроненее Я не можу це зробити в цій рамі розуму. від A до Z — повністю от напляскване Він знає це місто з А до З. відтепер — тепер і в майбутньому Відтепер я зажадав вам піти там. отримайте захоплення на себе — займіть контроль своїх почуттів Зупинити кричу! Отримайтеся! отримати разом з — мати хороші зв’язки быть в добрих отнощах, ладке Енн отримує разом з найбільш коворкінгами, але не виходить разом з Laura. з — не спійманий після того, як зробити неправильний у Поліція не знаходив злодій. Він пішов з злочином. відхиляти — отримайте дуже збуджений і захоплений про щось слишком Він здійснював з відкриттям магазину і втратив більшість своїх грошей. отримати холодні ноги — боятися робити побоїв Я хотів спробувати це, але отримав холодні ноги. отримати ще — Я зустріюсь з ним! отримати в контакті з — Зв’язатися з тим, хто шукає Отримати дотик з паном Смітом за допомогою. загублений — програти шляхет позі Вона втратила в старій частині міста. Загублений! — Вимкніть! Зареєструватися Я не хочу бачити вас знову. Загублений! змішати вгору — плутати перевід Я перемішував, пішов неправильно і втратив. Вимкніть назад — залиште тільки отстать, щоб Зупинити мене! Звертайтесь! на високій коні — поведінка послухає до кого-небудь ебя выс Щоразу я запитую її, щоб допомогти мені з набором, вона отримує на її високій коні. отримати на (автобус, поїзд, літак) епоха на (е) Я отримав на автобусі на вулиці Дуба. Вимкніть (автобус, поїзд, літак) з Я виїхав на автобус в банку. з руки — виходити з контролю втисню з-під контролю Якщо він знову знаходився, зателефонуйте мені прямо. Зареєструватися — відновити після того, як хворий або поганий досвід, предотлет что, щоб я не можу отримати більше, як іржа, він був мені. Вона отримала за свою хворобу досить швидко. Позбутися від — розпорядження, відхилення від забави Він позбавлявся від свого старого безтурботного автомобіля. разом — познайомитеся з собачою Дуже дякую. до дна — з’ясуйте глибоко, щоб зробити Він зазвичай отримує в нижній частині речей. отримати в точку — отримайте до того, що справа до Отримати в точку! Подаруйте мені поломку! — запасний мені меня хт Приїжджайте! Подаруйте мені поломку! подарувати комусь — допоможи мені Чи можна подарувати мені руку з приготуванням? подарувати когось підйомник / їздити — беріть місце на автоподзлиці Чи можна подарувати мені ліфтинг до банку? Він подарував свою подорож в новому Porsche. давайте хто-небудь один одному — Критислава высказать, что на уми, Вона втратила свою парасольку знову, тому я дав її шматок мій розум про її безтурботність. Досягнення — Зупинити щось, зупинитися, щоб зробити що-небудь отказка дивиться от чего-то, препрогностувати окуляри Я подарував курити. Я спробував виправити мій старий автомобіль. повернутися на одне слово — розірвати обіцянку на полонинах, обещание Спочатку він сказав, що він допоможе мені, але потім він повернувся на своє слово. за це — намагатися зробити новий Якщо я був вам, я піду його. йти від поганого, щоб гірше — бути гіршим Його бізнес пішов з поганого. Увійти — піти на вечірки, кіно по в'язниці Чи часто він і його дружина? виходите з одного способу -три дуже важко й Він виходить з свого способу, щоб порадувати її. перейти на голову — виготовляйте занадто горді ущільнювачі вскружающіе Його вчинив успіх на голову. Перейти до вмісту — отримайте дуже засмучений, знизився вгору, розгорніть Вона пішла на шматки, коли вона почула. йти з потоком — свинець тихий життя плыть те почению Вона завжди йде з потоком. виростити на кого — подобаються постепенно понрави Коли вона знала його більше, він виріс на неї. краще — має бути бы, а то... Ви дивитесь, ви краще бачите лікаря. мати м'яч — добрий час отликолий время Учора ми мали м'яч на вечірці. мати кістку, щоб підібрати — скаржаться або обговорити щось неприємне иметь с кем-то, претензии к.с. Коричневий, у мене є кісточка для забору з вами. Моя пошта була втрачена через вас. мати слово з кимось — поспілкуватися з чоловічим Чи можна Я маю слово з вами? мати слова з кимось — сперечатися з кимось про що Я мав слова з моїм коворкінгом, тому що він знову використовував комп’ютер. У нього — мати можливість имеят нижню качесть Лаура має її в своєму, щоб бути хорошим лікарем. немає бізнесу, щоб зробити щось — не має права робити нечего, щоб здешевити. Ви не маєте права на ведення бізнесу. Повернутися до стіни — бути твердопресованим, на оборонній быть прижатьм к струн я не мав вибору, я повернувся до стіни. мати всі руки — дуже зайнятий быть занятым Він має руки, повні з важкою роботою. У вас є сердечка — захоче щось дуже багато хто хотеба что-то-то, Вона має свій сердець на переході в Нью-Йорк. Він має серце на Бетті. мати тягнути — вплив на имеят на Чи тягне він режисером? (не) мати серце — (не) відваги робити смт. неприємний (не) Я не маю серця, щоб розповісти йому, що він не був прийнятий, він буде так нещасливим. високий і низький — всюди везде (іслата і т.д.) Я шукав високий і низький для мого втраченого кота. вдарив ніготь на голові — скажемо, що саме те, що попаття в даній країні Якщо ви сказали, що наша компанія потребує нового директора. на що — відкрити обнаруження ценное Вони потрапили на золото. Я потрапив на план. тримайте його проти когось — вимовляючи когось, щоб зробити щось (не) Про нас — Стоп! Зареєструватися Про нас Про нас Я забув мій ключ. Про нас — Зачекайте! Подождите! Про нас Я повернувся в хвилину. тримати себе самостійно — обслуговувати себе в ситуації, поводитися в міру необхідності постояки за себю, зануритися в чуй-то Він може тримати себе в будь-якій ситуації. Нам потрібні чоловіки, які можуть тримати себе самостійно. Зберегти — роб з використанням зброї применением Цей банк пройшов двічі на рік.
талії — некомфортний Вона відчувала тал на ease через її дешеве плаття. заздалегідь — до заране Він розповів про свій план заздалегідь. в лавці — в декількох словах, в ратице У лавці мій план купити землю. у догляді за кимось — написати на одну людину за адресою іншої адреси електронної пошти за адресою человека (за умови розміщення) Проживання в будинку Тома. Написати мені у догляді за Томом Сірим, Чікаго, Іллінойсом. в холодній крові — безперечно хладно Він загинув її в холодну кров. по суті — насправді, в реальності Насправді він працює менеджером тут. в цілому — загалом, говорячи в общему, вообще В цілому він любить бути самотніми. Він описав місце тільки в цілому. в одному елементі — те, що подобається в твій стежці Він у своєму елементі, коли він промовив. інші слова — за допомогою інших слів З іншого боку, ви відмовилися зробити це для неї. Українська — у простих, відвертих термінах прощільнення Я не люблю концерт. У звичайному англійському концерті був страшний. і виходи Про нас Він знає інсталяцію і виходи цього бізнесу. в жіночому одязі — в іншій позиції людини на месті, в положенні Я хочу бути в туфлі. Він втратив свою роботу, і дружину в лікарні. в довгостроковій перспективі — в кінці в єдиному місці У довгостроковій перспективі краще придбати його. в одному човні — в тій же ситуації в так само, положенні Зупинити мене, ми в одному човні і повинні допомогти один одному. в прозорому — безкоштовно з полум'я в не претензії Оплатити рахунок і ви будете в чіткому режимі. час (до чогось) — перед тим, як щось починається вовремя, чтобы успецать что-то сделать (до того, щоб навігація чего-то) Я прийшов в час, щоб мати чашку кави перед класом. вона йде без казки — має бути чітким без слів, які не мають значення, Він не говорить, що він повинен платити те, що він кине прямо. На кінчику моєї мови. на языке Його ім'я на кінчику моєї мови. час — це прямо зараз Послухайте, це час, щоб піти. Варто. / Не варто. Це (не) варто купити, відвідати, дивитися і т.д. оно, стоити /но теж не стоматит; (не) стоит покупець, по фахівці, смотреть і т.д. Дивіться цей фільм. Не варто купувати це пальто, це не варто. Цей музей варто відвідати. Цей фільм не варто дивитися. це буде робити — це достатньо достатку Стоп читання, це буде робити зараз. стрибати на можливість / шанс — ознайомтесь із можливістю, щоб ви зрозуміли, що ви можете Його бос згадував про роботу в Європі, і Петро стрибнув на можливість. скоро — віддаю перевагу цьому бджолиному (это) просто у випадку — бути на безпечному боці на безпечну сторону Візьміть додаткову сорочку, просто в разі. Удачі! — Бад / Здрастуйте! Мне всегда не є! Вони втратили свою роботу. Удачі! тримати очей — подбати, дивитися, дивитися після последіння за, присмотреть за Бета тримає очі на синах для мене. Я тримаю тебе! тримати прямий обличчя — не сміятися не сміятися Я спробував тримати прямо обличчя, але не вдалося. Зберегти компанію — супроводжуючий состава Дуже часто вона зберігає мене. зберегти своє слово — виконання обіцянки Ви обіцяли, тепер зберігайте своє слово. тримати когось — інформаційна підтримка Зберігати мене про ваші плани. тримати пальці хрестом — Надія, що нічого не буде йти неправильно, что все життя У мене є інтерв'ю сьогодні. Зберігати ваші пальці перехрещені для мене, ви будете? Час вбити — заповнювати/заповнювати порожній час вбрання Я пішов на шоу, щоб вбити час. (не) знати перше — не знаю про те, що я не знаю про ядерну фізику. знати канати — бути дуже знайомим з деякими бізнесами Він знає всі троси в цій компанії. Переглянути останнє повідомлення — трохи часу, щоб підготуватися до чогось сообщение в последний час Не встигнути підготуватися до цього. укласти картку на стіл — відвертайтесь і відкрийте його, открыть карты Нарешті, ми попросили його укласти свої картки на столі і розповісти нам про його плани. класти життя на лінії — ставити себе в небезпечну ситуацію Він поклав своє життя на лінії, щоб виконати це завдання, але ніхто не оцінив його зусилля. вести життя собаки — жити в абзацах Він веде життя собаки. водити когось на — зробити когось вірити, що не вірно запроваджувати неправдивий Вони підозрюють, що ви ведете їх. Ви під керівництвом мене! залишити його на — прийміть релюктантное как есть Залиште це, що ви можете зробити? слово — залишити повідомлення про затвердження сообщение Він залишив слово для вас, щоб познайомитися з ним в аеропорту 6. Нехай босоніжки будуть — забути і пробачити погані речі в минулому не ворошувати прошлое Чому б ви не пустили погони і забути про те, що він сказав? дайте — вивільнити утримання, не запускати, Повернемося з моїм руком, і я буду дзвонити. дати (і) йти — забути поганий досвід, повернення до нормального життя освободи дивиться от тяжелогов'ячення Він все ще в розпаді і не може дати (і) йти. Ви не можете змінити все, щоб дати його. давайте волосся внизу — розслаблений та інформативний спосіб життя Вона завжди така форма. Вона ніколи не пускає її волосся вниз. Дякуй — розчаровує, нехай хтось підкорює Не дайте мені цей час! Хто знає — проінформувати з Я знаю, коли ви знайдете роботу. як батько, як син — як один з батьків, в якомусь какой отец, такой и сн Павло отримав премію в шаховому турнірі. Великий Як батько, як син! трохи — покрокова інструкція по Львову Трохи трохи, він звик до Токіо. пошук — пошук ізати Що ви шукаєте? переглянути — очікування з насолодою нетерпеніем Я шукаю листа. Марія дивиться на вечірку. Дивитися — будьте обережні, дивляться на остерега Вигляд Автобус приїжджає! Зареєструватися — перевірити з / в словнику або довідковою книгою посмотреть у словореї чи? Якщо ви не знаєте це слово, подивіться його у словнику. втратити темп — стати сердитися раз Він дуже часто втрачає свій темп. втратити шлях — втратив потерти я втратив мій шлях. Чи можна мені допомогти? втрата треку — не знаю, де хтось чи щось потерти ? я втратив треку його років тому. Поза «Ложки» — Пощастий шанс мисливець Він отримав свою щасливу поломку, коли він отримав цю роботу. зробити життя — заробляйте гроші, щоб забезпечити життя Він працює важко. Його сім'я є великим, і він повинен зробити життя якось. зробити припуск — враховуйте, коли судячи учитав, делать скидку на Не критикуйте його так важко, зробіть (а) припуск його недосвідченості. зробити точку - обов'язково зробіть щось необхідне для того, щоб ви зрозуміли Зробляйте точку зору про дружину. Зробіть його точку, щоб бути тут 10. змусити кінчиків зустрітися — для того, щоб мати і витрачати лише на те, що він заробляється з концами Не отримайте багато грошей. Я дивлюся, як він керується, щоб зробити кінці зустріч. дружать — стати друзями Антон робить нові друзі. зробити задоволення — сміється, жарт про высмевес Він зробив задоволення від свого німецького акценту. не про нього кісточок — скаже/до відкрито, без засвідчення сфокусування, не світиться отношения Я не зроблю кісточок про це: Я не схожий на ваше ставлення до роботи. зробити номер для — дозволити простір для освободитів для Ми можемо зробити номер для одного додаткового собаки. почуття — бути логічним иметом смисл Що ви скажете. змусити більшість смт — зробити краще в даній ситуації илечье з Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вступ — знову помирати Я втомився від бою. Зробимо. змусити до смт — компенсувати судові рішення Я зроблю час, який ви витратили на нього. щоб зрозуміти, що — Вирішити присяження решетування Коли ви йдете? Зробіть свій розум. зробити себе в домашніх умовах — бути комфортним, відчувати себе вдома Будь ласка, зателефонуйте. Зробіть себе в домашніх умовах. людина свого слова — один, хто зберігає обіцянки, відповідає хозину, слова, мовний центр Ви можете залежати від своїх обіцянок. Він чоловік свого слова. добре — добрих намірів хатити, как ще Він добре означав, але виявилося, що він зіпсував пару речей для мене. Так само — добра ідея не може бути Я теж потелефоную йому зараз. відсутня особа — хтось, хто втратив і не може бути розташований пропагований человек (выскське) Зникнув маленький хлопчик. Поліція зареєструвала його як зниклу людину. зустрічати когось — компроміс з іншими ідти на бордо Він розумний і намагається познайомитись зі своїми коворкінгами ніколи не розумію — неважливо, яго Дякую. — Не розумію. не кажучи вже — до того ж не говорячи У нас є три собаки, не кажучи вже два коти. не дивно — не дивно неудивительно, что Він їсти три великі риби. Не дивно, що хворий. тепер і знову — періодично время от времени Я зустрічаю їх зараз і знову в банку.
коефіцієнти і кінці — різноманітність дрібних неімпортних речей або лівоверів, соток, обрезки, які потрібно купити деякі непарні і кінці для кухні. від манжета — без приготування без підготовок Від манжету я можу дати вам тільки грубу оцінку. від точки — біля точки не относится к делу Що я думаю про нього з точки зору. від запису — не для публики, неохоче Я думав, що режисер збирається одружитися найближчим часом. і для всіх — Вирішили й навсегда Ви повинні кинути курити один раз і назавжди. на кредит — не сплачуйте готівку прямо зараз Він купив авто на кредит. на краю — нервовий, подразнений, разовий Він був на краю, коли він пішов. на охорону — на оповіщення настороже, бдительный Він обережний і завжди на охороні. на руку — наявний під У вас є калькулятор на руці? на власній — самосательно, Вона любить жити і працювати самостійно. на пальцях — оповіщення, уважний, підготовлений для труднощів бдительный, собранный Він був на своїх пальцях і виготовив дуже гарне враження на них. з метою — навмисно нарочно, з цією метою я не робив, це просто так. на другу думку — після того, як мислити знову зреалом Я хотів би сидіти на айслі. На другому думі я хотів би вікна сидіння. на оповіщення — на охорону начеку, насторо Він обережний і завжди на оповіщення. на килимі — названий на ковер Учора бос назвав її на килимі для того, щоб бути килимом до коворкінгів. на ходу — зайнятий, на русі в движенах, на яхті Він завжди на ходу. на випадок — малоймовірно, але все одновероятно, не на добрих калі Звісно, що ви не знайдете його на роботі, тут його головна адреса. з іншого боку — з урахуванням іншої сторони питання Я хочу мати собаку. З іншого боку, моя дружина любить котів краще. на місці — прямо там на месте, сзіру я вирішив це зробити на місці. на шпорі моменту — без попередньої думи / план під вольгам Він купив цей автомобіль на шпорі моменту, тепер він пошкодує його. час — пунктуальний в наздченное время Джим завжди на час. з одного розуму — божевільний Якщо ви думаєте, що ви зрозумієте. з одного шляху — від звичайного маршруту не по пути я не можу дати вам ліфт до банку, це з мого шляху. з питання — неможливе неможливе быть и речи Оплатити його з питання! Пакет щурів — людина, яка рятує багато зайвих речей тот, кто не выбрасывает и нейможливих вен Чому вона зберігає всі речі, які ніколи не використовують? до Вона являє собою пачок щура. Зверніть увагу — бути уважним Зверніть увагу на його слова. підібрати бій — запустіть начальницю ссору Він часто намагається забрати боротьбу зі мною. підібрати — візьміть, отримайте, отримаю. грати в одну картку — оберіть правильні кроки, щоб зробити щось Якщо ви відіграєте картки прямо, він погоджується з вашим планом. цукерка — дивний шрот, де ніхто не знає, які страви інші гості принесуть ущільнення в окочинку, лікто не знайте, что принесутнє Ви знаєте, що сталося на нашому останньому каструлі? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. тягнути себе разом — підібрав себе, підкажіть свою силу, що вибрав, Зупинити крісель і скаржитися! Ви повинні зібрати себе разом зараз. натягувати шерсть над очима когось — глуздий, оманити когось обману, заблуження Чи ви намагаєтеся тягнути шерсть на очах? Вам не буде. покласти демпфер на — дискова охладка пыл Вона завжди кладає ампер на мої плани. покласти слово для кого — скажемо позитивні речі про кого-небудь заморожить Я дуже вдячний, якщо ви можете покласти слово для мене, коли ви сказали йому. з — перекласти откладывать Не відкладайте до завтрашнього дня. поставте стопу — об’єкт сильно решаторно воспротив Її батько поставив ноги, коли вона сказала, що вона хотіла маррі Алан. ставити ногу в ній — зробити невірну річ, зробити фольгу самого себе Він кладав ногу, коли він сказав, що бос його дочку не було. згорнути — прийміть, перенесіть см, нехай я можу покластися на погану роботу! досить трохи — багато много У мене було багато проблем з цим автомобілем. досить багато — багато, багато много Він написав досить кілька хороших оповідань. стійка головного мозку — спробуйте важко думати напрузі мозги Він відставив мозок, щоб вирішити головоломки. читати між лініями — знайти або зрозуміти непристойне значення шифрування Його книги не легко зрозуміти, ви повинні прочитати між лініями. пам'ятати мене — скажеш hello до готовності Будь ласка, зв'яжіться з нами Відправити — непритомно Дуже важливо це зробити прямо. кільце дзвін — Нагадуємо, що хтось щось знайоме /half-forgotten напомилятить что-то знайомство Annabel Lee? Так, це кільце дзвінка, але я не можу розмістити його прямо зараз. рок катер — змусити ситуацію нестабільними методами, Пітер завжди породжує човен, коли ми обговорюємо політику витрат компанії. рубати плечі з — познайомитеся з дивним поглядом Він не рубає плечі з багатим. потерти когось неправильним способом — irritate, annoy, зробити сердитисявідомо, зlaught-to Його зауваження рубають багато коворкінгів неправильно. Увійти — познайомитеся з шансом на те, що ви шукаєте Я занурився в старий друг. Збережіть обличчя — спробуй змінити негативне враження, вироблене Він сказав, що ступеню і спробував зберегти обличчя, кажучи, він не розуміючи мене. Збережіть дихання — непристойна розмова Не користуйтеся ним про свої звички, щоб зберегти дихання. подряпини поверхню — вивчити щось суперфіціально зучать плацентно Він досліджує всі факти тісно, він не просто подряпин поверхню. див. інформацію — зробити домовленості для того, щоб дізнатися про наші квитки на літак. дивитись очей до очей — погодьтеся в мнени Ми не бачимо очей до очей. заслуговують когось право — отримай те, що хтось заслуговує Він робить його правою, щоб він не отримував цю роботу, він позбавив всіх інших кандидатів. служити однією з цілей - бути корисним для кого-небудь з його метою отвечать цели я сумніваю, що наймаючи цей чоловік буде служити Вашим призначенням. шоу-ідеї — бути перспективним попереджанням надезды Цей юний актор показує обіцянку. покажуть — з’являються Я чекав годин, але він не показує. розмір до — оцінити кого-то оценяти, составить мнение Займав мене 5 хвилин, щоб розмір до цього чоловіка. спати на ній — перекласти рішення до наступного ранку отлоадного решетування до следующего Не вирішуйте зараз, сніться на ньому. тапочки мови — помилка Він був просто тапочкою мови! ковзання (від) — забути Він захопив мій розум, що вона запитала мене. пахнуть — підозрювати щось підозрев’є Я не впевнений, що це, але я запах щура. до — до теперішній час, пока Поки я прочитав 3 книги Короля. набагато краще — це ще краще Якщо він може платити готівку, то краще. розлийте квасолю — розповісти секрет проболонь Хто посипав квасолю про наш план? стояти шанс — не існує шансів Не існує шансів отримати його. вибачення — бути помітним выдем Він виділяється в будь-якій групі людей. підстави — логічно, что Це означає, що він апологізований. прямо з плеча — говорячи відверто, откровенно Не намагайтеся запасти свої почуття, дайте мені прямо з плеча. дивитись на щось — не затвердити щось Моя сестра бере на себе дивний погляд на те, як я підняю своїх дітей. візьміть — зупинка на відпочинок Я втомлю. скористатися перевагою — використовувати для власної вигоди, щоб отримати прибуток від воспользова возможна Ми скористалися низькими цінами і придбали комп'ютер і монітор. приймати після — як один з батьків быть похожим на рідке (рідкий) Помідор береться після свого батька в характері, а після його матері в появі. на щось — зробити тверду думку/децизію на смт. мнение Люди повинні взяти стенд на питання ядерної зброї. доглядати за — подивіться після того, як захистити, див. Зроблено належним чином, щоб примотреть за Чи можна ви подбати про мій собаку, поки я не віддаю? Помідор піклується про свій автомобіль. тримайте щось — візьміть, вказавши, Візьміть мотузку і тягніть. врахувати — розглянути смт. Приватизація Ви повинні врахувати свій старий вік. легко — відпочинок, бути спокійним Візьміть його легко, все буде OK. приймати (і) надані — прийміть так, як дана присяжне Любов матері завжди береться на надання дітям. занурення дихання й Яскравий вигляд приймав дихання. час — не торфом Не поспішайте. Зробіть свій час. візьміть слово для нього — вірити поверпить на добрих Займіть своє слово, він не буде. біль — спробуйте важко зробити це добре прилагать усилия Він взяв біль, щоб зробити свій звіт ідеально. брати участь в смт. — брати участь у принцузі Марія збирається взяти участь в шоу. Увійти — з’являється иметь место, скрапле ДТП відбувся на вулиці Дуба. змусити когось розуму — відволікти від фіксованих ідей/сумок отвлечь от нав’язчивых мыслей Зайдіть до концерту або кіно, щоб змусити ваші розумові речі. кроки — вжити заходів /замовлення прийміть донорів Для цього потрібно вжити заходів. оберіть слова прямо з рота — скажи, що й раніше хтось інший каже, що це говорить про те, що я говорю про те, що я говорю Я був про те, щоб сказати те ж саме! Ви прийняли слова прямо з рота. час — візьміть на довгий час Займає час, щоб звикнути до нового місця. час — відсутні від трудящого отгул Приймав час на весілля. візок — чергування, що робить щось після того, як інший делат по очере, мен местами Ми пішли в Мінськ на машині. Ми не втомилися, тому що ми захопили водіння Повернутися назад — відповідь ірделі дерзелл Не спілкуйтеся з вчителям! Про це — Я поговорю про те, що я з родиною. Розгорнути — див. різницю між собою Чи можна ви розповісти про близнюки? Це просто точка. до Що це таке. В экто і дело. Це просто точка! Я не знаю цю роботу! написання на стіні — знак майбутніх подій (зазвичай, неприємності) Збиток літака. Тим сказав, що він побачив написання на стіні про цей рейс. не думають багато — подумайте про низькі ціни Я не думаю багато її приготування. Подумати — розглянути питання Подумайте свою відповідь. Поміряйте його ретельно. до одного синя на обличчі — спробуйте зараз Я повторю його до того, як я був синим на обличчі! щоб зробити коротку історію — в короткому казі Щоб зробити коротку історію, ми виграли. сказати принаймні — зробити мінімальний коментар про смт. что можно сказати Фільм був нудний і довгий, щоб сказати принаймні. намагатися — поставте на новий одяг, щоб перевірити їх за розмірами або подивитися приміри одежду (попередня купекой) Спробуйте на цьому шкіряному пальто, це дуже добре. Вона намагалася, але вона не вписала її на всіх. намагатися на щось — намагатися на малярію. ввімкнути / вимкнути — вимикач на / вимкнено ввімкнено / ввімкнено Поверніть на радіо. Вимкніть воду. Вимкніть — результат Він вийшов дуже гарним актором. перетворювати новий лист — зробити свіжий старт в житті, роботі та ін. Він обіцяє перетворювати новий лист і кинути алкоголь для себе. перетворювати приплив — зворотний хід подій, що відбуваються в ході подій Нові докази звернулися до припливу, а відповідач був виправлений з зарядів. перекручувати одну руку — згодні умови Вони скручували свою руку, щоб продати будинок. Погода — відчуйте неприєднання Я трохи під час погоди. вгору-and-coming — показати обіцянку майбутнього успіху многообєщающого, підающого надежду Ми можемо допомогти вам у вашому випадку. вгору в руки — спротив, у сильному протесті проти чогось Працівники піднімуть на озброєння нові правила пенсії. в повітрі — не визначилися Ми плануємо відпочивати в повітрі. (не) до парі — стандартний (не) Поведінка не входить до складу. використовується для — часто в минулому, але не зараз в прошивці делал, сейчас не я використовував, щоб грати фортепіано, коли я був в школі (але я не граю це зараз). Прогулянка по повітрям — бути дуже щасливим лет! Він отримав роботу і ходьба в повітрі зараз. відходи дихання — не кажучи вже про непристойність, щоб не стати усилі Не відчуйте дихання, намагаючись зробити його, він не змінить його розум. дивитися один крок — будьте обережні быть Переглянути свій крок! Дивитися — подивіться, будьте обережні остерега Дивитися на цей автомобіль! Про нас мокра ковдра — вбивця, яка зіпсує всі розваги, кто портит всем удовольнювати Пам'ятайте, що вологе ковдру він був останній раз? Не запрошуйте його знову. Яка справа? до Що це таке? В чий дело? Яка справа? Що відбулося? який спосіб вітер удари — що реальна ситуація — це хибна ситуація Він знає, що вітер ударує і завжди діє відповідно. білий lie — неімпортантна казка біла лежака розповіла про запас ваших почуттів. слово для слова — в тій же словах, донецный Покажіть мені слово, що він сказав. досить — віддати перевагу Я дуже залишатися вдома сьогодні.
English, Українська, Français...