Хмельнички

У мене є 50 фотографії, будь ласка.

Перш за все, я спробую з'ясувати трохи. Що таке HellaFlush? Хтось називає його окремим стилем, хтось каже, що він входить до складу. Не зайдіть в деталі. Давайте мені просто сказати, що це явище, а також багато інших з категорії пізнання зовнішнього вигляду, зародженого в Японії. Його значення полягає в тому, щоб встановити великі диски, низькопрофільну гумку з будинок з негативним краєм.
Щось таке.

Детальніше

Хеллафлуш Канзай

Після маленької перевірки будівель, на яких проводиться ГЕЛЛАФЛУШ КАНСАЙ, я пішов, щоб побачити саме те, що я прийшов.

Перше, що я бачив був сірим матовим засобом у військовій стилі. Дуже сподобалося камуфляжну розмальовку диска BBS.

Бойові транспортні засоби, які зробили імена для себе і їх власників в дрифті "1"

"2"

З великою складністю, але в той же час з любов'ю відреставрований і підтримується в красивій формі Сонячний Б110 від гаража Камінарських Братів.

Honda Civic Coupe з алмазними гоночними колесами

Я зрозумів, як нудно мій Legacy Wagon виглядає. Я володів цим автомобілем протягом п'яти років і не приділяв багато уваги колесам і зовнішнім виглядом. Коли я бачив це BP5, я почав думати про те, як прикрасити мій дуб Legas! Які колеса ви думаєте краще виглядати на срібному вагоні?

Трохи трахнув в дрифт Silvia S13 від Garage 8. У Хлопці люблять накладні дуги.

Що краще? Фальшиві арки або рулонні арки? Виправте відповідь не існує.

На цьому S14 є багато металевих патчів «підгортається». Кожен висловляє себе самостійно. Але ви і я розумію, що це шум після останніх прогулянок уздовж доріжки.

Я зданий на цьому бордюрі MarkII універсал місяця тому на Nagoya Exciting Car Showdown. Який сюрприз я був, коли я бачив його тут. На парі BBS, хоча з непрокатними задніми дугами.

Додано до [mergetime]1342575570[/mergetime]
Я знаю, що є багато, щоб подивитися на Hellaflush. Але будьте обережні. На даний момент ви розглядаєте ще один експонат, деякі папарезії можуть захопити вас для історії в дуже неприємному і навіть переконливому положенні.

3610Р. 4200Р.

не приклеїти картину

Мед і мед. ТЕ37 перетворює будь-який автомобіль. Якщо автомобіль так хороший, що я можу сказати?

Простий, красивий і ефективний. Nissan Vanette на дисках Z.

Автомобілі BMW 19-дюймовий досить популярні в Японії. Добре, як вони виглядають на цьому JZX100, так, в прокатних арках. Агон!

На таких показах ви розумієте, скільки дивовижних японських автомобілів побудовані в 90-х роках.

Як це Laurel C33, який також взяв участь у виставці Nagoya Exciting Car Showdown.

9467592

І звичайно, SR20 забезпечує достатню потужність для приводних боків.

Дизель Гольф

Бомби E46 є одним з автомобілів, які виграли в 2011 році Hellaflush шоу в Японії на заході Fuji Speedway. Змінюється колір з чорного до червоного металу, з дисками, покритими 24-каратним золотом.

Subaru Sambar mini-truck of sixties. Це не те, що я очікував бачити на Еллафлу. Особливо з нарізаними пружинами і на таких колесах.

Р

Ви хочете більше Кі-карів? Я бачив кілька в стоянці. Вони не брали участь у шоу (маж?). Це Suzuki Wangon R. Це виглядає просто ебать здорово, на бронза BBSs і з чуйними гальмами на передній частині.

Так, можливо лише в Японії. Як кажуть, "Не коментувати".

Дайхацу Мира Джино, стиль бозоку, слухання вихлопної системи

Хакосука на дисках Watanabe

AE86 класичний hachiroku. Ці автомобілі отримують краще і краще щодня.

На виставці з’явились 30 хвилин перед закриттям, люди все ще були в лінії.

Деякі автомобілі вже залишили захід.

Всі вони були повільно збираються додому. Я сповільнився, тому що я був збитий, що після офіційного закриття буде трохи дрейф.

Побесна дрейф

р.

Східні зустрічі Захід: HELLAFLUSH KANSAI

На Нюрбурзькій біржі я пішов до Японії. Тут ви не знайдете автомобілів, але ви можете знайти багато автомобілів в різних стилі. Ласкаво просимо в Hellaflush Kansai.
Після приголомшливого успіху компанії Hellaflush в Японії минулого року організатори хотіли залучити ще більше учасників. Цей факт є те, що Hellaflush 2012 був проведений в Hego Prefecture, розташований на південь від Kobe і практично кожен може потрапити на захід.

р.

Займав мене 8-годинний привід з Токіо. Але варто. Ось перші. Зарядний S14 ...

приголомшливий Bluebird

Тойота БВ Bosozoku стиль

549544

Зараз модно перемішати стилі, а не дотримуватися одного.

Яскравий приклад HELLAFLUSH - це Nissan Cima. Я поговорю про це окремо, в іншій темі.

Сонце

Цивік або Сівік.

р.

Хелл руїни. Ви можете захопити його або поцікавити його.

Кеі-кари також присутні.

В авто секція бозоску

Україна

Цей різноманітний Японія

Навіть в парковці є захоплюючі зразки...

Я повернувся через ряди паркованих автомобілів і надійшов по цьому Daihatsu Mira Cocoa. Сталеві колеса, поєднані з пилоподібними пружинами, це нова тенденція?

Навіть ваша голова хребта, коли ви подивитеся на цей яскравий червоний FD3S

9409225

Незалежно від того, який стиль тюнінгу ви віддаєте перевагу, що тіло автомобіля ви віддаєте перевагу, сучасний або як кутовий, як цей Mark II.

Ви знайдете багато розваг на заході, як HELLAFLUSH KANSAI.
Митниця 180SX: Rocket Bunny 6666 і GT-R Ben Sopra.
Приходьте до Японії, будьте здоровими, надішайте всі промені доброго.

ВІА З
浜у 涓 蹇
оригінали тут

Джерело: