Патріархі Бей

Пост не шахтний, тому будь ласка, поважати автора і не розбити вибір. Я впевнений, що хтось зацікавить.

Ось 20 фото.

Let's go (1 фото):
Для того, щоб відвідати сайт. З величезними людьми. Це fucking прохолодно там.

02 мар
Життя в таких умовах дуже весело.

до 1 2 3 4 5+

03 мар
Поблизу бази знаходяться бамбукові прапори. Так ви не повинні повісити. Не навіть через тріщини в льоді, які я ніколи не знайшов (право як aaaah). Ви можете отримати під трактором, наприклад. І навігація в погану погоду, вони дуже корисні.

04 мар
Це невелика площина, яка кидає сходження з підстави до підніжжя гори Вінсон, найвища точка Антарктиди. А потім, пара тижнів пізніше, він забирає їх назад. Хтось, однак, не чекайте або не встигайте, і поїхати з нього 200 км пішки на лижах.

05 мар
Виготовляйте канадські пілоти та механіки, у вільний час - або зафіксуйте літак або тушкове пиво з ящиками. В обох цих штатах вони можуть витіснути «Я ненавидимих канадонтів!»

Р

06 мар
Коли погода була більш-менш нічого, я небесно хотів, щоб вкрасти льоду забрати десь і приїхати п'ять кілометрів від бази до тих патронних пагорбів. масив, звичайно, не великий, всього в 1900 метрах від високих, але заперечувати себе задоволення невеликого гірського керма в Антарктиді. В результаті спроба дикого втечу призвела до цілої групової експедиції, в якій відійшло не тільки пара наших лижних дівчат, але і в'єтнамський єдиний лижник, американський альпініст, який просто вийшов з Вінсона і Роба Jarvis як лідер і керівництво, тут він стоїть в центрі жовтих штанів. Я думаю, що ми будемо перехрестити шляхи в Himalayas.

07 мар
І це насправді вид з стопи масиву. Морозиво, лід, лід до горизонту. Не можна навіть побачити підставу, але це там десь.

08 мар
Неподалік від нашої бази – закинута база Чилі (також відомий як «Південний Бутово»). Відчув його якісно, 5-6 років тому і протягом цього часу він подав майже повністю. Кілька разів ми пішли там на прогулянку, знайшли вхід до неї, а потім коли ми виїхали з сигарет, а літак не прибув і не прибув, нам довелося піти туди, щоб подивитися сигарети. Не вдалося. Але вони знайшли пара льодових заготовок і пішли незаконно до пари сусідніх вершин.

09 мар
Чиліан мав свого роду почуття гумору, і всередині основи було навісно з стелі. Ми не знайшли жодного мила або сигарети. Необхідно залишити повідомлення на дошці (який видно зліва) для постерності, які можуть також виходити з сигарет і які можуть прийти сюди, щоб подивитися на них.

10 хв
Ті, хто не хоче йти по горах і покинутих Чиліанських засадах, витрачаючи час на основу, намагаючись засмаги. Весь час сонця. Хмари більше не турбували.

11.
Якщо ви думаєте, що в Антарктиді їсти всі підлімовані крапи, то ви помилилися. Тексти пісень, а це означає: Ми були буквально бенкетувати і їсти. Періодично навіть траплялися всілякі тістечка бачаналі.

12.
Цей торт у вигляді Нової Зеландії (дві острови з овець) був побудований на день народження електроніки бази.

Р

13 хв
Люди, які працюють там, мають різну історію. Таке ...реальне або не ... Цей ведмедий людина тепер назавжди пов'язаний з Південним полюсом. У зв'язку з тим, як ми отримали там, він був першим місцевим. Він впав в площину, вкриту льодом і снігом від голови до нього, з бородою все в куліках і капелюшці. З одного вуха вгору.

14.
Це власне ім'я. На додаток до головного електрика, він також врятував нас сигаретами, коли ми виїхали і навчимо нас, щоб включити бензиновий генератор в холодному режимі.

р.

15.00 р.
Феліксія з Англії та Кілі з Нової Зеландії. Кайлі отримав на цю експедицію майже в останні хвилини, коли один з учасників зійшов (від Гани, я думаю). Скажіть, що в буквальному сенсі тільки з'явилася гора в НЗ, коли мені довелося взяти лижі і літати в Антарктиду.

16 мар
Незабаром додому, ми розкочуємо обладнання — знебочений і ненав'язаний райдій, з яким ми просто зробили бризку і отримали пропозиції на наступний сезон — для установки і встановлення бази інтернету для всіх. Так, коли я втомився від усього, я можу піти туди і їздити по Антарктиці з бази до бази, щоб працювати як Інтернет-налац.

925892

17.00 р.
Очікується літака до Великої Землі. Віктор Бобок, російський довідник "7 вершин". Ці 7 вершини він особисто пройшов двічі, включаючи Everest на North Wall. Він прийшов до Патріот-Хіллз з Вінсону, розкидаючи 200 км на лижах, разом з парою клієнтів.

до 1 2 3 4 5+

18 років
Незважаючи на те, що підстава була дуже крутою – літак чекав всіх. І нарешті він зробив свій шлях і з'явився.

19.00 р.
Це майже це. Останні хвилини Антарктиди перед тим, як літати до Чилі. І одна з останніх рейсів в основу в цілому. Закрийте і перейдемо до нового - до Союзу Glacier Напрямок ходової дороги є безпечнішим і це дозволить зробити його менш залежним від погодних умов. Тому що на Патріот-Хіллс дуже часто вітер з гірських ударів безпосередньо в сторону літака.

20, всі!
Що таке життя.

Джерело: