809
Пастильна бульвиця. Традиційна російська делікація
Олег Ленков пише:
Белева паста - приголомшлива, рідна російська делікація, історія створення якої датується 1888 р. Його рецепт був придуманий відомим торговцем Амвросій Павлович Прохоров, що робить пасильний всесвітньо відомий продукт. В той же час, пасильна Belev була подана до таблиці високих фігур Росії, Франції, Іспанії, Італії, Болгарії та Грузії. Таке визнання неможливе, якщо цей продукт не мав такого яскравого і незабутній смак, який запам'ятовується вперше.
Я виявив, що це відкриття мене так багато, що я вирішив поділитися з вами.
Для того, щоб побачити, як він виробляється, я пішов до Тульської області.
23 фотографії
Рецепт приготування Белевої пастили досить простий, тому що складається з тільки трьох складових, а саме: Антонов яблука, цукор та яєчний білок. У цій пошті я хотів би розповісти вам про і показати вам весь процес виготовлення цього смачного традиційного російського солодкого.
Спочатку потрібно вимити яблука.
Далі поміщаються в спеціальну духовку. Випічка триває 2,5 до 3 годин, в залежності від розміру яблук. Все це відбувається при температурі 230 градусів.
Після цього яблука знімаються з духовки і поміщаються в спеціальну холодильну камеру, в якій вони охолоджують. Це для того, щоб яблука не змінювалися кольору, тобто не перевертають чорний.
Якщо ви нехтуєте цією процедурою, пастель не буде виглядати естетично.
Паралельно з яблуками готують інші інгредієнти. Білки необхідно відокремити від жовтків.
Потім береться необхідна кількість цукру.
до 602544
Білки і цукор збиті міксером.
Охолоджені яблука роблять пюре.
Потім всі інгредієнти змішуються з спеціальним міксером.
171996 р.
Отримана маса заливається в спеціальну ємність.
За допомогою лавок отримана маса заливається в дерев'яні форми.
Після цього дерев'яні лотки розміщуються в спеціальній духовці для сушіння.
Цей процес триває близько 18 годин.
Середня температура в духовці становить 70 градусів.
р.
Після висихання отримані шари приклеюються разом. Роль клею використовує ту ж масу, яка виходить в результаті змішування яблук, білків і цукру.
р.
Після цього заготовка потрапляє на спеціальні полки. Для того, щоб він був готовий до наступного етапу, необхідно взяти від 10 до 12 годин.
Частина заготовок використовується для виготовлення яблуних чіпсів, які називаються «кроцями».
Це смачно.
р.
Крім класичної яблучної пастили існують інші сорти. Наприклад, пастили з додаванням вишні, обліпих і журавлин.
Після пастили охолоджують, її розрізають і посипають цукровою пудрою.
20.
Потім його упаковують.
529991
Нарізані.
І це труси.
Всі
Джерело:
Белева паста - приголомшлива, рідна російська делікація, історія створення якої датується 1888 р. Його рецепт був придуманий відомим торговцем Амвросій Павлович Прохоров, що робить пасильний всесвітньо відомий продукт. В той же час, пасильна Belev була подана до таблиці високих фігур Росії, Франції, Іспанії, Італії, Болгарії та Грузії. Таке визнання неможливе, якщо цей продукт не мав такого яскравого і незабутній смак, який запам'ятовується вперше.
Я виявив, що це відкриття мене так багато, що я вирішив поділитися з вами.
Для того, щоб побачити, як він виробляється, я пішов до Тульської області.
23 фотографії
Рецепт приготування Белевої пастили досить простий, тому що складається з тільки трьох складових, а саме: Антонов яблука, цукор та яєчний білок. У цій пошті я хотів би розповісти вам про і показати вам весь процес виготовлення цього смачного традиційного російського солодкого.
Спочатку потрібно вимити яблука.
Далі поміщаються в спеціальну духовку. Випічка триває 2,5 до 3 годин, в залежності від розміру яблук. Все це відбувається при температурі 230 градусів.
Після цього яблука знімаються з духовки і поміщаються в спеціальну холодильну камеру, в якій вони охолоджують. Це для того, щоб яблука не змінювалися кольору, тобто не перевертають чорний.
Якщо ви нехтуєте цією процедурою, пастель не буде виглядати естетично.
Паралельно з яблуками готують інші інгредієнти. Білки необхідно відокремити від жовтків.
Потім береться необхідна кількість цукру.
до 602544
Білки і цукор збиті міксером.
Охолоджені яблука роблять пюре.
Потім всі інгредієнти змішуються з спеціальним міксером.
171996 р.
Отримана маса заливається в спеціальну ємність.
За допомогою лавок отримана маса заливається в дерев'яні форми.
Після цього дерев'яні лотки розміщуються в спеціальній духовці для сушіння.
Цей процес триває близько 18 годин.
Середня температура в духовці становить 70 градусів.
р.
Після висихання отримані шари приклеюються разом. Роль клею використовує ту ж масу, яка виходить в результаті змішування яблук, білків і цукру.
р.
Після цього заготовка потрапляє на спеціальні полки. Для того, щоб він був готовий до наступного етапу, необхідно взяти від 10 до 12 годин.
Частина заготовок використовується для виготовлення яблуних чіпсів, які називаються «кроцями».
Це смачно.
р.
Крім класичної яблучної пастили існують інші сорти. Наприклад, пастили з додаванням вишні, обліпих і журавлин.
Після пастили охолоджують, її розрізають і посипають цукровою пудрою.
20.
Потім його упаковують.
529991
Нарізані.
І це труси.
Всі
Джерело: