Яблучний паста без цукру: як приготувати корисну делікатність

Рецепт цієї природної плодової делікації повинен особливо звернутися до мами. Справа в тому, що домашня яблучна паста складається виключно з яблук і не містить цукру. Такий пастель можна подарувати навіть маленьким дітям, а ще більш дорослим дітям обов'язково оцінять пастель.

Яблуневий пастель без цукру відмінно зберігають протягом тривалого часу, тому можна приготувати цей чудовий десерт на майбутнє взимку. Особливо якщо у вас є хороший урожай яблук і ви не знаєте, куди його покласти.

До речі, смак і аромат цього природного десерту можуть бути різноманітними. Наприклад, додайте до яблучного пюре мелений корицею, кардамону, гвоздики, ванілі. Після того, як готова пастила не тільки буде дуже смачним, але і запашним.

Кількість порцій:12.
Час приготування:7 час

Інгредієнт:

• яблуко (1 кілограм)

Як приготувати:

Крок 1

Для приготування домашньої яблучної пастили потрібно тільки свіжі яблука. Я даю 1 кілограм яблук у вже підготовленій формі, тобто виключно м'якоть зі шкірою (без хвостиків і ящиків). Але знову ви можете взяти стільки фруктів, як у вас є. Ця сума вистачить на 1 стандартну каструлю на 60х60 см пластину.

Крок 2

Так приготуємо яблука. Для рецепта тонкого яблучного пасту без цукру підійдуть абсолютно будь-які, як різновиди, так і умови. Батьки, згущені - все буде йти в русі. Зрозуміємо, що ми викидаємо гниль, і відрізаємо глистів.

Крок 3

Тепер потрібно вирішити, як обробити яблука. Так як нам знадобиться однорідна яблуня, можна попередньо подрібнити плоди м'ясним подрібнювачем (як мені) або виділяти їх до м'якого, а потім пробити через незнімний блендер.

Крок 4

Пришийте яблука в товстошаровій сковороді на вогні нижче середньої до кипіння і шкіра м'яка. Якщо самі яблука висохнуть, додайте воду - вона все ще буде кип'ятити в процесі скошування. Залежно від сорту яблук можна взяти від 2 до 3 годин. Не забудьте змішати яблучне пюре з часу, щоб воно не спало.

Крок 5

Коли яблуня стає остаточно густим, тобто не буде видно рідини, її потрібно буде висушити. Для цього візьміть каструлю і покрийте її папером. Якщо ви не впевнені в своїй роботі (коли не дуже хороша якість), змащуйте її тонким шаром рафінованої рослинної олії.

Викладаємо яблуню на папері і вирівняємо її шпателем. Товщина шару повинна бути не більше 7-8 мм, інакше лозенж буде висихати дуже довго, а потім не коагуляцію. Спробуйте переконатися, що насіння розподіляють в однаковому шарі товщини, інакше лозенж може спалювати в тонких місцях, тоді як густіші ще не будуть готові.

Крок 6

Суха яблучна пастила в духовці за найнижчою температурою (не більше 100 градусів) з відкриваються двері. Залежно від товщини яблучного шару, час може знадобитися різним способом. Я висушив пасту близько 4 годин. Коли яблуня припиняє липання пальцями, то паста готова.

Крок 7

Ми даємо повністю охолонути, а потім переверніть пасту з папером і змочіть цей дуже папір водою - дайте їй лежати 5 хвилин. За рахунок такої маніпуляції пергамент відмінно знімається. Без цього ви навряд чи зможете видалити хоча б шматок яблучної пастили - вона застрягає мертвих.

Крок 8

Потім з ножем нарізаємо шар яблучного пастили на менші прямокутники і складаємо їх трубками.

Теплий осінній суп: 4 рецепти Русский EnglishРусскийУкраїнськаPolskiItalianoEspañol汉语Bahasa Indonesiaहिन्दीPortuguês日本語Françaisภาษาไทยελληνικά اللغة العربية

Крок 9

Так що пастель не розмотується, можна зав'язати його мотузкою. Ви можете зберігати яблучну пасту без цукру досить довго, але до того часу я написав рецепт, мій малюк вже їсти його все. Я зроблю яблучні пастки ще кілька разів в цьому році, щоб отримати достатню кількість на зиму.

Крок 10

Приготуйте для дітей цей смачний і корисний домашній делікатес. Apple цукерки без цукру набагато краще, ніж будь-які цукерки та шоколади. Видання

З любов’ю!

Джерело: finecooking.ru/recipe/yablochnaya-pastila-bez-sahara