Країна Америка

Я починаю взимку. Зима м'яка, але дика. Коли настає буря, ви можете заковтнути багато вночі, іноді не відкриєте двері.

Два роки тому ми нарешті вирішили отримати собаку. Ви знаєте. Ми ніколи не мали собаки, і ми ніколи не бували. Було страшно, маленькі діти. Але ми вирішили, і нам було Тобік.
Про нас Я покажу вам найближчим часом.

Продовжуємо зиму. Коли він сніг, іноді це красиво.

р.

Взимку ми маємо гусениці. Так я, як сілр, поїхати на це полювання майже щодня взимку. Щоб бути чесною, після двох років намагатися, рахунок 2-0 на користь гусениці:

Але дуже приємно прогріти ноги проти собаки ввечері. Це Тобік від нашого каміна.

р.

А потім весна! Я? Ні. Весна – найбільш нелюблений час року. У океані знаходиться холодний океан. Росія має континентальний клімат (приблизно, де жив, в Москві). Вони сказали весняні засоби весна! Теплий, дівчинки носити красиві спідниці.
Ось весна - дубове дерево. вітер з океану є брр, дуже холодний.
Але Тобіку - це експанс, немає ванн.

Я пишу про океан. Це різні, але небагато. По-перше -- і що було оксамитовим до мене - він тихий. Я думав щит, океан, злий, буря після буріння! Хвилі величезні! О, виходить не. Він в основному ніжний. І мені подобається йому краще в низькому припливі. Це красива. І приємно ходити на підлозі.

р.

Це легкий шторм. Тут, на березі, є невеликі хвилі. У парі десятки кілометрів — хвилі до 20 метрів рибалки заздалегідь до портів зліва.

Все правильно, нехай вимкнете океан, це час, щоб зробити домашню роботу!
Тобік і гірчичний урожай, це в травні цього року.

Частка будинку, ранок. Ми беремо сина до шкільного автобуса. А кішка залишається вдома, тому вона завжди дивиться на вікно. Кіт не може йти зовні - є занадто багато небезпеки для неї. Койоти і совки постійно знижують населення місцевих катаофій. Так ми вирішили з новим кицька питання суворий - ніхто не по вулиці. Занадто багато було втрачено, особливо останні кицька, краще всього.

Наш будинок на фронті.

Повернутися назад.
Є різдвяне дерево, яке ми прикрашаємо Новий рік (хоча воно вже на вершині вогнів не кинути, виростити), поле для футбольних битв, бадмінтон, і, знову, гра з собакою !!!
Я не знаю, хлопці. Для мене це собака стала чимось особливим. Я не собачаю, я не знаю багато, і я не знаю багато. Але це собака - він так крутий. Тож я буду собакою найближчим часом. Я люблю барварк кицька теж.

Ще один вид ззаду.

І ось інструмент! Я дуже люблю гриль.

Наша вулиця За парканом сусіди.

О, до речі. Я хотів показати вам. Є зла рослина, отрута іви, або, англійською, отрута іви. Це мес. Якщо ви доторкнуєтеся до цього плюшевого, ви надаєте труси, лупи. Брр. Потворна, страшна. (Наслідки опіків можуть бути Googled, які цікавляться)
У лісі цього хорошого - добре, просто п'яти ... Сині дерева плетені з цими начинками.

Він є. І дерева повні з неї. І здавалося б, так, звичайний бур'ян.

Вечеря влітку зазвичай зовні.

Всі моряки, які вже варені, які ще живі.

Я покажу вам процес приготування найоптимальніших делікатесів для американських дітей.
Спочатку потрібно вогонь.

Потім інгредієнти.
Це печиво, шоколад (з деяких причин стандарт є Гершейом, як американська традиція) і пастель (це трохи відрізняється тут, «повітряний» трохи, якщо порівняти його з радянською пастиллю).

Потім пасильний кладуть на шашлик або палицю, і обсмажують над полум'ям. Ось лов — якщо ви тримаєте його трохи занадто багато — пастильні вогні вгору і в секундах вигорає до вугілля. Так всі діти змагаються в здатності варити цей випадок акуратно.

319753.

І кінцевий результат, майже.
Ви приймаєте файли cookie, це гарячі та зазвичай charred пастки, шоколад зверху, та файли cookie зверху (це не є кращих файлів cookie, щоб показати значення, це діти, які фотографували себе).
А потім їсти. Цей продукт називається Smores, з англійської "Some More".

Дуже гаряча сьогодні, +35. З місцевою вологістю дуже важко. Ми пішли на пляж вдень. А ввечері, після вечері, собака переїхала в ванну на річці. Ну, не річка в звичайному розумінні слова, але річка солі — коли припливає з океану кудись. І коли приплив невисокий, потім назад. Дружина з Тобіком на фоні красивого заходу сонця.

Кабмін дуже відрізняється. Але є місця, які просто носять мозок, почуття істоти на іншій планеті. Один з тих місць довга Ноок.
Не знаю про це місце, навіть після 12 років на мисі Код. Він був показаний до мене минулого року канадським, який проїхав з батьками на свято.
Щоб дістатися до пляжу, потрібно спустити високий і крутий піщаний дует, тому люди зазвичай залишають свої ляпаси на вершині так, щоб не важко спуститися в своє взуття.

Пляж на дно виглядає так. Я дуже люблю його.

р.

Іноді виникає вітер з дюн. Потім зазвичай всі загортають в рушники, але сидячи на пляжі немає задоволення, ми просто включаємо і підемо до озера.
На пляжі є ще одна причина, чому я можу сидіти на пляжі. Я не знаю, чому це відбувається або що це залежить від, але на деякі дні на океанських пляжах раптом, все раптово, є величезна кількість бітуючих мух. Ви знаєте, в Росії ми назвали їх "гарячими" дітьми. Не зайди сліпих, але мух.
У ці дні на пляжі не можна сидіти, атакувати з страшною силою. І хоча це рідко - але дуже точне. Ви повинні зробити ноги.
Для річок, тут є приклад. Це майже повний ебб. Ви можете побачити в спинці, що катери не знаходяться в воді. Під час високих припливів човни будуть плавати на поверхні. Це як капітан Врунгель, де вони застряглися в фіордах.

Я хотів показати вам подорож на свіжому водному пляжі сьогодні.
Тут багато озер. По-перше, вони приваблюють тим, що вода зігрівається набагато швидше, ніж в океані, тому плавання в них - це задоволення.
І, звичайно, озера переважно люди з маленькими дітьми, щоб хвиля не збивалася, або струм, Бог заборонений, не вдається.
Є озера, що належать до міста, в якому вони знаходяться. Жителі міста можуть дістатися до такого озера - для цього необхідно придбати приклейку на машині в міському залі. За допомогою цього стікера ви можете вільно їздити на всі міські пляжі (як океан, так і міські озера). Наклейка для жителів витрат $35 на рік для першого автомобіля, і $15 для відпочинку сім'ї.
Якщо ви приїжджаєте в туристичний маршрут, то ви не можете дістатися до деяких пляжів на всіх (тільки для місцевих), а в переважній більшості потрібно сплатити певну кількість для кожного відвідування (від 10 до 25 доларів на добу, в різних місцях різних способів).
Стікери для місцевих жителів виглядають так:

А є приватні озера. Що це означає, що вони належать місцевим особам, які живуть біля озера. Це, при купівлі нерухомості в певній області, вартість житла також включає в себе вартість частини озера.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Проживати (поважна чистота) мешканцями близько 200 будинків, розташованих в районі.
Упорядкований таким чином - спочатку, якщо ви в принципі це озеро не дали - ви не можете нічого робити. Але ви не зможете плавати або рибу. Тітка на в'їзді сидить з 9 ранку до 6-7 вечора. Після того, як ваша тітка зійде, оплачуйте її.
Але я думаю, що більшість людей йдуть до озера весь час.
Отже, для його використання необхідно сплатити 150 доларів на локальну громадську організацію (все на добровільній основі, добре, сусідній основі). Є місцевий комітет для самоврядування, тому ви можете назвати його. Вибирається всіма околицями. І цей комітет сплачує мінімальну заробітну плату за зібрані кошти і тітка на вході, і за інші кошти, наприклад, вони можуть грати дитячий майданчик або зафіксувати його, принести кілька вантажівок піску на пляж і т.д.
Крім того, такі ж гроші містять загальний будинок прямо на березі озера, так званий клубний будинок або просто місцевий клуб.
Клуб використовується місцевими місцями для загального відпочинку (єдиний комітет організовує різні події, скажуть, 4 липня, або новорічні свята).
Ви також можете скористатися клубом для власних особистих цілей, таких як іменинниця або весілля.
Для цього клубне приміщення можна орендувати за деякими мінімальними грошима (20 доларів на тиждень, 50 доларів у вихідні дні) - а потім влаштувати вечірку для себе, тільки очищати після вас.
Зручно, клуб повністю готовий до свят. Є велика комфортабельна кухня, величезна танцювальна підлога з легкою музикою, номер з великим телевізором і м'яким диваном. В цілому це чудове місце для прогулянки.
Як виглядає клуб. Він знаходиться прямо на озері, тому ви також можете плавати.
Фото, зняті на шляху до озера.

А потім є тільки фотографії озера, взятого на обід.
Я також мав руки на цьому сході. Ми попарили його сусідом близько двох років тому, тому що він був некомфортний ходьба на траві, тапочки.

Доріжок - зроблено для того, щоб мати можливість приносити човни на причепи (пригоді на жовтому пікапі, просто це робить - перетягування посуду)

р

У озера.

Діти знають один одного - бо сусіди тільки тут, тому відразу об'єднуються в групи інтересів. Хто занурює отвори, які грає м'яч, що?
Пробити.

Або стрибають палички (податки очищають взимку, цього року вони просто одягаються, тому там продаються)

По дорозі додому. Багато людей зберігають човни на озері, щоб не перетягнути їх щодня. Ми не можемо бачити його, це ще одна загартована, вона занадто ледачна, щоб піднятися там, щоб зробити фотографії, пошкодження.

Повернутися на землю:
Не ходити на ягоди. З диких ягід - особливо багато журавлини. Вони кажуть, що дикий виноград (солодкий) виростає десь, але я ніколи не бачив його в лісах, очевидно, потрібно знати спеціальне місце. Мої батьки йдуть на журавлину і нам не потрібно. Ви не відварите плоди, але скільки потрібно на фруктах, простіше придбати в магазині.
Але гриби, так, ми йдемо на гриби, коли вони з'являються. Що про яму? Небезпечний, якщо ви знаєте його і одягнете його відповідно - не в тапочки до лісу, але в кросівки і т.д.)
Гриби тут ростуть в лісі, але більшість з них знаходяться в сутінки. Іноді, і це дуже дивно, щоб побачити, гриби ростуть прямо в піску. Як це:

Р

І іноді вони ростуть, як це.

Я повинен сказати, що в сутінки ви можете знайти дочірні підприємства. Я не знаю, чому інші гриби не ростуть там (Я маю на увазі їстівні).
Як виглядає звичайна колекція:

І трохи більше про гриби. Американці не забирають гриби (повно, можливо, є) Не приймається з якоїсь причини. І не знаю грибів.
Так, якщо десь ви бачите людей з мішками, які забирають гриби - 80 відсотків, швидше за все, перед вами - співвітчизників. Решта 20% поляки.
Для грибів з Бостона (близько 100 км). Ми проживали в Бостоні, тому я знаю історію з обох сторін.
Так, коли ви живете в Бостоні, перш за все, про гриби (зазвичай серед пенсіонерів). Але нібито хтось сказав, що хтось сказав, що підсидій був знайдений на мисі Код. А потім починається ядерна реакція. Румор поширюється. І ви повинні зробити це в секреті (Я просто сказав вам, що ви не сказали нікому іншому!)
У вихідні є плани «секрети».
В цілому - якщо хтось сказав, хто-небудь - будьте впевнені, що абсолютно кожен знає про це, але при цьому приховує один від одного:
В результаті, в суботу вранці, величезна кількість російських людей ходять до сльози Мис-Код.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У вихідні немає сенсу, все буде зібрано.
Це історія.
Це місце. Про нас Код довгий і вузький. Так є лінія живлення вздовж мису Cod. І це те, що ця лінія живлення виглядає як в 200 метрах від нашого будинку.
У всіх сортах долара-грильських джгутів вдається відстіти на цій лінії живлення, і тут відмітити їх непотрібне сміття. Push, дошка, ебать що!
Ви не знаєте, як це зробити.
Прогулянка собакою цілодобово. Ми робимо феєрверки тут. У зв'язку з тим, що наші сусіди розглянули ці ліси, і цей розділ лінії живлення ми живемо тут.
В короткий час ми очищаємо цю область лісу самі - але що робити, добре, не живемо в ситі, дійсно? У той час ми вішали з нашими сусідами, 500 гречки орендували крихітну задню частину протягом 8 годин, викопавши отвір, відваривши всі кришки там, заховавши її.
Але дупи не зупиняються, тепер він брудний знову, хтось знову кинув старий сантехнік. Так це процес, сорт, нескінченний. Ми вважаємо, що ми повинні купити мисливські камери, щоб побачити, хто робить нас щасливими.
Так є люки в США. Зловити і навчити.

4376972 Р

Подаруйте нам наші продукти:
Скоро, ви приїжджаєте в магазин (навіть, в супермаркеті, розскануйте картку покупця на генеральному сканері (на цій картці, знижки нараховуються автоматично). Дзвінок чув - BAMMM - і один з цих пристроїв висвітлює на загальному стенді:
Потім ви прогуляєте по магазину з цим сканером, відскануйте крупи, впакуйте його в мішки.
Розум сканера -- ви будете ходити по соку - це починає кільце -- Шановний замовник, ви забули купити журавлинний сік? Це 50 сантиметрів дешевше сьогодні - продаж.
Це свого роду смішний. Пристрій намагається продати вам різні продукти.
Але іноді це корисно, якщо ви не бачите продажу.

свинка.

Так ви прогуляєте по магазину, відскануйте крупу, і набиваєте їх в мішки в коляску.
Потім ви приїжджаєте до оформлення, ви просто знімаєте однаковий сканер, і всі ваші покупки виходять на екран.
Ви платите і залиште (Ви можете скористатися карткою, ви можете використовувати готівку, ви навіть можете подрібнити невелику зміну).
Я маю на увазі, що ви виконуєте всі роботи, немає кеш'ю. Економія для магазину.
До питання заздалегідь - ви можете обдурити - я, ймовірно, відповідь. Але чому?
Ми приїхали з хорошою системою для нашої зручності, тому чому це незрівнянно? Це так круто, не черги, прийшли в, отримав те, що потрібно, сплачується швидко і зліва. Зручний!
В цілому, так як океан навколо, то порти закриті, у нас є багато товарів з океану, дозвольте мені розповісти вам!
Порт нашого міста. Тут можна «парк» катерів на цілий літо, перш за все рибалки. І решта місць розподіляються серед мешканців нашого міста.
В цілому значення є те, що люди чекають багато років, щоб нарешті змогли кинути катер в воду всю літню довгу. Альтернативою є перетягування причепа, коли ви хочете піти кудись. Так ви можете виїхати з води в той же день.

Також є рибний магазин. Права на пляжі. Прибуття рибалок вручну над пресою в магазин, і вони продають вже. (одноразове повернення на тему товарів)

Це санвузли, які продають лобстер.

Ми приїжджаємо до цього магазину періодично. Продає всім сортам морських речей величезну кількість, мм м навіть скупч...

Тут зліва на передмісті є краби фаршировані (вони витягують крабове м'ясо, варити його змішати з цибулею і паніровками, і назад в краб укладається. Я не схожий на це дуже багато, тому що через спеції, це краб, який бореться зі смаком.
За ліворуч - знаменитий смугастий перч (є фото рибальського незнайомця з цією рибою, також показати)
Назад на праві є гребінці.
Є кілька рибних котлет на передній правій.

Ось рибалки з трофією, як обіцяють:

Повернемося до магазину. Є різні оболонки - мідії, устриці, а потім я не знаю, що вони називаються російською мовою. На англійських, хламах і пароплавах.

У супермаркеті є $ 10 за кг. Ми часто не купуємо. Кілька разів протягом літа, коли гості прибувають, зазвичай.
Але є трюк, щоб їсти лобстер для маленьких грошей, які ми використовуємо, коли діти просять.
Повідомляємо, що на першому малюнку з магазину, на фоні, м'ясо лобстера, хвіст і м'ясо кіг, продається 29.95 фунтів. Ну, річ, вони варять лобстери в магазині, відривають свої кіготи і хвости, витягують м'ясо і продають його.
І з тілом раку не засихає, упакуйте в мішки і продаємо для пені. Вартість пакету $ 2 (до 10 ломбарів без хвостиків і кігтів)

Я не думав, що там було стільки м'яса всередині самого раку. І це там, щоб пекти, ви просто повинні мати можливість чистити.
Наприклад, витягти м'ясо з ніг, я просто використовувати роликовий берег, і я розкачати м'ясо.
Є багато м'яса всередині. Ось що я отримав від двох лобстерів:

4724554р.

Ви можете просто їсти, або ви можете порізати місцеву страву лобстер рол, зробивши вчора особливий для моєї дочки - вона запитала дуже багато. Отже, ви берете лобстер м'ясо, ви змішайте його з майонезом, і ви кладете його на цей вид хліба. І їсти. У нашій сім'ї, тільки наші дочки, як це бізнес - Я волію це просто, без будь-яких домішок.
До речі, це те, що в ресторані коштує близько 7-8 доларів. Ви можете зробити це на 20-40 центів.
Ось підсумковий продукт:

Продовжуємо ще один прийом їжі. Ще одна місцева страва - це шкаралупа, новий Англійський хламовий пуховик. Це те, що він виглядає так. Ми купили вчора в дитячому магазині:

Ми часто приготуємо себе – легко зробити. У магазині за пару доларів можна придбати цей відвар (це відвар оболонок). Закидає обсмажені цибулю, картоплю, а також м'ясо шкаралупи (можна купити морськими шкарпетками і підібрати себе, або можна купити баночку вже «змащеного» ).
Коли картопля практично варена - в сковороді обсмажена в вершковому борошні, і укладається в суп - це дає щільність. Ви кладете вершки в супі. Сіль, перець, звичайно. Всі права.
Суп їсть з тріщинами на фото вище. Дуже добре.

Ось ще одне просте, але смачне блюдо (утрьох азіаток). Кориця маринована в суміші соєвого соусу, рисового оцту, кунжутної олії, пряної спеції якогось виду (Я бере Чилі), невеликої ложки цукру і свіжого імбиру. Довгий час в маринаді досить.

Ось мій другий інструмент. У нас є два гриль - один реальний, на вугіллях, які використовують для смаження барбекю, або коли я копчена риба. Добре, зрозуміло, що запах правий, реальний.
Це другий гриль. Це газ. Так, я згоден заздалегідь - газ - не так. Але іноді це зручно - особливо коли потрібно зробити щось швидко (нагрівається в кілька хвилин) або навпаки протягом тривалого часу (смажити, обсмажити всю курку). На вугіллі ви будете хвилюватися.
До речі, це не дуже зручно (Ви придбали новий рік, старик повністю іржавіє). Там, зліва, паличка штовхається, інакше сковорода буде рухатися.

Так, кальмар обсмажений на грилі (можна в сковороді, я зробив на вулиці, бо вона гаряча, якщо смужити плиту - ви будете божевільні на кухні, добре, плюс так що вона не запах в будинку). За 5 хвилин, можливо, не менше.

Р

Соус, в якому кальмарований кальмар - в каструлі і кип'ятити. Нарізати кільцями і залити соусом. Ось як працює. Про нас

р.

Остери з одного магазину. Минулого року вони були 75 центів, в цьому році долар вже виріс за ціною. Я навчаюся чистити їх, до речі. Спочатку я пам'ятаю навіть намагаючись збити їх молотком.

Акула. Це таке красиве м'ясо. Істина є результатом. Аматор.

Скальлопи. Я люблю ці, але вони дорогі. Тут загортати в беконі, обсмажити і нести з бальзамічним оцтом соусом.

Уг. Цікаво побачити Америку з іншої сторони. Я звернемося з нашими улюбленими тваринами. Спасибі і успіх у всьому!

731278

Джерело: infolol.net