На виході з станції метро Марксист.

На виході з станції метро Марксист. Вона продає невеликі картини, пофарбовані в акрилову фарбу. Я був відштовхований в потоці нескінченних, небайдужих людей, коли я помітив її, я прийшов запитати:
Що про Бабця? " І вона дивилася на мене знизу вгору з сльозами, що розгортаються на очах і начебто, в бізнес-подібному порядку, почали влаштувати презентацію її створення в тремтячому голосі.

Тексти пісень, а це означає: Я поставив душу у всіх, я кажу, я малю. Моя голова тільки болить від фарби. І я приходжу тут весь день стоячи, і вони повернулися назад і вперед, не до мене.
Це одне, я кажу, дуже красиво.
- Візьміть його, візьміть його, я люблю його.

Я дав гроші, щоб зібрати картину і поговорити з нею. І раптом молода дівчина приходить до нас і зацікавлена в ціні картин, відповідаючи мені взаємну посмішку. Я відійшов від них з сльозами в очах.
Вона не ходила на автомобілях, вона не коліна в сльозах, Бабця бореться за життя, і вона краще, ніж багато молодих людей! Я впевнений, що кожен, хто купує картину з неї, познайомитеся з своїм життям, багато несподіваної любові, допомоги та розуміння!
Нехай це буде щастя! Кожен має 50-100 рублів, і вона не має нічого, але наші ненависні серця!
Якщо ви перебуваєте в нашому районі, перейдіть до Бабця!

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное