Бізнес російською мовою: beggars в метро

Щоранку в метростійці на обов'язкових професійних бджілках, метою якого є одна - пом'якшити і отримати найбільшу кількість пасажирів. Багато з них вже використовуються, кожен день вони стоять в тих же переходах, в тих же місцях, приводять на одній гілці. Отже, чому люди продовжують давати алми, які бджільництва, тим самим підтримуючи дитяче трафікування, експлуатація інвалідів і рабів? Незважаючи на те, що кожен день оповідань «Бегарів» стають більш простими, а люди дають менше і менше – порошковий бізнес мукається.
13 зображень
Джерело: Letus.ru

1,1 км Сріблястий беггар, просто отримує склянку змін і зірочок, непристойно в очах. 浜у 涓 蹇

Гонест бенгар

Займав більше двох годин, щоб знайти справжню магар в московському метро. Щоб побачити такий мангар в метро практично неможливо, існує ряд причин. Перш за все, люди в порошковому бізнесі всюди, вони завжди дивляться нові і відводять їх. По-друге, якщо беггар не залишає, суворі заходи можна застосувати до нього, він може бути збитий, вирізати, вийняти з міста. По-третє, існує занадто багато конкурсів, і люди просто перестануть битися, що людина дійсно потребує допомоги, вони не бачать різниці.

Він був маленьким сухим старим чоловіком, зносивши чорну довгу куртку, яка була явно не його розмір, з сірим волоссям і довгою бородою, з сумними очима і процідженою посмішки.

2,2 км чесний беггар в переході між станціями метро. 浜у 涓 蹇

Люди були небажані дати йому гроші, як зазначені пустою чашкою: в півгодини мого спостереження, ніхто не кинув монету. Я вирішив приїхати.

Покажіть мені, як ви тут? Як ви прийшли до цього життя? Я дивую, після короткого знайомства хочу. Він не запитав мене за гроші, дивно.
Я прийшов тільки тоді, коли я нічого не їсти, тому у мене є пансіонат і дружина. Ми не маємо достатньо пенсій, тому іноді я запитую людей за допомогу.
до Так ви не працюєте тут, але просто попросіть допомогти? - Я намагаюся дізнатися про свою належність бізнесу «поган».
Я на власній, чому я поділився з кимось, коли я хочу їсти?
Але це небезпечно, ви знаєте, що?
Я 69 років, я бачив багато в цьому житті, я не боїться померти, але в той час як я можу, я годую себе і дружини.
Ви не боїтеся від смерті, тому ви приїжджаєте сюди до тих пір, поки ви не вимкнете.
«Що не вмирає, – стара людина посміхається.
- Чи є багато проблем? Відхилити? Збуджена?
-Особливо, вагітні бджільці вийшли і спробували їздити, добре, я гойдаю свою палицю на них, вони залишать. Стара людина показує мені кан.
Чи приймали хто-небудь? - Ні.
«Сим чоловік прийшов і сказав, що якщо я не піти, ніхто не знайде мене, але я не подбаю, я пішов назад», - каже він з очевидною сумністю.
- Ну, в цілому, як? Ви піднімаєте багато грошей тут?
Не дуже. Я просто стояти там, я не запитую всіх, я не молоте людей, які проходять, іноді я просто читаю молитву в вусі, а потім я тримую мовчати. Але в кінці дня достатньо хліба.
Скільки ви отримуєте в день, якщо не секрет?
Дві сотні або трисот рублів, рідше.
до Що про родичів? Грандсонс? Діти?
«Все залишилося, хто там, і всі забуваємо про нас, старі люди, які нам потрібні, не мають користі від нас, тому ми вижити, як ми можемо,» Стара людина опускає очі на підлогу.
- Хто ти раніше? Старий вік?
Він працював на заводі, спочатку він працював деталями, потім навчав людей, як це зробити правильно, потім він веде, потім він практично став босом - старий чоловік закохує німим - але якось це не вийшло, тепер цей спосіб ви бачите, він продовжується після довгого паузи.

Grandpa говорить досить повільно, зробивши паузи, тому наша розмова збирається досить багато часу. Я вирішив дати йому якийсь хліб, до якого стара людина посміхається і луків.

Проблема наших днів

Проблема з бджілами найбільш актуально в столиці, в місті, де знайти роботу в цілому не так складно. Згідно з кафедрою праці та зайнятості, бази даних містить безліч місць для людей з обмеженими можливостями. Технічні засоби реабілітації, а також протезування та ортопедичні вироби видаються всім особам, які потребують безкоштовної оплати через відділення Фонду соціального страхування Російської Федерації. Від федеральних та міських бюджетів долучаються люди з обмеженими можливостями. Але набагато простіше, щоб продовжити руку або капелюх, ніж заробляти чесну роботу.

952610

3. У Вагітна жінка бджільництва для майбутньої дитини. 浜у 涓 蹇

Особливості роботи бакарів

Станція Falcon, 7 a.m. Група людей в темному одязі стенду і очікування в дворі житлових будинків і під вільними шляхами від темних автомобілів. Після деякого часу, інші люди, які займаються одягом, брухтами. Вони отримують деякі пакети, речі, картони. До коридорів московського метро відправляється 3-хвилинний валовий дзвінок, хвилинна дискусія майбутнього дня і «бенгари». Всі дні, ці люди грають ролі, які повинні доторкнутися до деяких рядків душі. Вони активно впливають на бажання допомогти людям, які дійсно потребують. Вони не цікавлять людей, важливо для них знайти тип в натовпі, який обов'язково буде служити. Така людина отримає особливу увагу з мангару.

Кошик

1,1 км "Вимкнення війни"

Вони попередили бути згущеними, пораненими, безкровними солдатами, особливо «Афгани» або «Чехенс». Вони використовуються для того, щоб бути головними бджгутами в метро, але в останні роки вони практично зникли з метро. Може бути, тому що поліція є більш активно гойдалки, і з колісним кріслом ви не можете запустити далеко.

4. «Веран війни» на кільцевій лінії московського метро. 浜у 涓 蹇

2. "Мадоннас"

Жінки з дітьми або вагітних.

2

5. Умань Вагітна дівчина перетинає метро. 浜у 涓 蹇

3. "Ортодокс" старі жінки і старі люди

Вони часто бувають на гроші «заради Христа», просять хліб і ліки. В останні роки їх кількість значно зросла. Але протягом багатьох років багато змінювалися, грандіозніпаранти стають краще одягненими, одяг ставати дорожче, можна побачити гарне взуття і танди.

6. Жнівень Допомогти за харчування, за Божу раду, мій бабуся постійно повторюється на київському метро. 浜у 涓 蹇

4. У Вимкнені особи

На даний момент це найбільш поширена група бджіл. Вони розгортають рукави або брюки, якщо вони не мають кінцівок, тому люди можуть чітко зрозуміти і побачити її.

7. Про нас Беггар з сином просить гроші на операцію від пасажирів. 浜у 涓 蹇

5. Умань Яйця з тваринами

В основному в переходах. Щиро дякую за те, що для тварин дуже часто прокидається, тому «для їжі».

6. Жнівень Алькаші-бомби

Вони не відносяться до будь-яких груп, найчастіше такі роботи є одноразовими для них. Попитайте, коли потрібно інше пити. Після пиття вони падають на АЗС або в автомобілях. Найчастіше це можна побачити на кільці метро.

Ветеран бугар

Тагансько-Краснопресненська лінія, загартоване і сумне «ветеран» в колісних ходьках на автомобілях і просить допомогти пасажирам. Чоловік воліє образ німого воїна, який був на різних фронтах. Сіре волосся, сумне обличчя, коси руки, які показують рубці. Покупка грошей на новий коляска. Я підійшов його і запитав йому відповісти на кілька питань.

Не проблема, але дати мені гроші.
- Я студент, де є додаткові гроші? - Не киньте гроші в цю нижню ями.
«Дуже стільки, скільки я маю, або я пішов на, - говорить людина з небезпекою.
«Ой, є тільки 200 рублів, ви знаєте, я теж потрібен щось», - Я подав йому збиті рахунки.
до Ну, дайте мені ваші питання, що у вас є? - вже з інтересами чоловіка відповіді, що не сталося.

Я пишу те ж саме питання, як старик.

«Чому я йду тут, не через легкого життя, я збирався з дому, я залишила все поодинці, я не маю куди піти», - каже мангар Віктор.
- Чому це сталося? Чому не звертаються до органів державної допомоги? – Я дивлю те, що «ветеран» війни, потівши голову і зважування, відповіді:
Я не вірю, що я можу допомогти, я не вірю в країну. Коли ми можемо сподіватися на яскраве майбутнє? Ви думаєте, що я даю хорошу роботу? Їжа? Квартира? Ні, звичайно, сміється, відповідає.
- Як ви вийшли тут? Де ти живеш? «Я все так добре тут?» запитав мене.
до Як приїхати, прийшов в метро, побачила беггар, запитала, як все влаштовано тут і хто ввімкнути? Я подарував мені номер телефону, але де я отримав мій телефон? Я чекав до вечору, ходив і запросив на роботу, людина відповідає втомно.
Ви завжди бачили його з-за кордону, що це, як всередині? Змінені погляди людей?
Якщо я скажу вам все, це не здавалося мені, що вони будуть розводитися або вбивати на всіх. Якщо ви є нормальною особою, і ви будете жити багато, і смачно їсти, і одяг буде добре, але ми не любимо ніяких козаків, вони оплачені тільки горілкою. Люди..., думав наше нове знайомство, але як я можу сказати вам, тепер я не подбаю про них, вони дадуть гроші і добре, зробивши сумне обличчя, подивився на очі, отримав гроші і відкочував.
до Так вони платять добре?

Людина чітко втомлюється і постійно нервово виглядає навколо, витягуючи мотузку своїми руками.

до Сплачуйте, що вони заробляють. Я працюю, намагаючись. Деякі люди купують дорогий одяг і навіть живуть добре. Але не потрібно нічого, все йде самостійно.
Ви думали про те, що це «бізнес»?
Ні, ні, ні! - Неймовірно повторює чоловіка, залишаючи мене назад
- Чи це погано? Чи можна виїхати з цього бізнесу?
- Я тебе скажу, я дуже вмираю.

"ветеран" дивиться навколо кута і починає залишити мене, він хвилює свою руку так, щоб я не глянув його, очевидно, бос прийшов, хто не повинен бачити беггар розмови з незнайомцями.

8. У Ледько беггар бабуся. 浜у 涓 蹇

Доми

Багато людей запитують питання, скільки буде заробляти?
Середня заробітна плата «Беггару» в метро іноді перевищує зарплату службової особи. Доходи бенгару можна порівняти з зарплатою водія. Не секрет, що збір алмів є добре налагодженим бізнесом.
Згідно з особою, яка в минулому під керівництвом групи бджіл, одна «мартир» може збирати близько чотирьохсот рублів за годину, після чого за простими підрахунками можна отримати приблизну зарплату від 75,000 рублів. Секрет на великий дохід в хорошому виконанні. Таким чином, досвідчені актори можуть збирати до 4000 на добу. Для такої роботи всі методи хороші. Як Komsomolskaya Pravda писав у 2008 році, більшість маджистів, наприклад, носити ляльки замість малюків. І якщо справжнє дитину в руках, він зазвичай вводять горілкою або сплячими таблетками вранці, щоб дитина спить весь день. І деякі діти спати просто від виснаження, оскільки вони не подаються. Різні жінки часто ходять з такою ж дитиною. У ній були випадки, коли жінка джгарка «робила зрушення» з вже мертвою дитиною в руках.

Подаються дітям, вагітним і відключеним. Але в поліцейському вокзалі в поліцейській станції "хворих синів" мусультації, вік, імена, все це неправдиво, як тільки "беггар".

Скільки грошей «поган» може тримати себе, його майстер вирішує, все залежить від хорошої волі. 70% - це те, скільки «поган» зазвичай дають своїм власникам, відпочивати вони можуть витратити на себе. Люди з обмеженими можливостями іноді приймають все, даючи тільки пляшки горілки і ковбасу в поверненні.

9. Навігація Релігійна мангар на метро. 浜у 涓 蹇

Усі бджільці, які пасажири бачать кожен день, мають власні боси. На мобільних телефонах можна побачити імена «1», «2», «3». Під такою «загальною ознакою» є числа власників, які контролюють всю систему бджіл в метро.

Працівники такого незвичайного бізнесу вважають свою роботу важкою і неприбутковою. Іноді вони навіть діляться ходами. «Беггари» самі вважають свою перевагу злом і суворим, вони змушені стояти на 9 годин на платформах і в переходах. Більшість проблем, згідно з «порошком», з пенсіонерами та інвалідами. Вони повинні спочатку бути привезені в посаду в організованому порядку, а потім відійти. До цього ви ретельно поясните, як і що робити. Однак багато хто не уявляв себе в житті, як хтось інший, практично кожен цілком задоволений такою «обличччою».

10. Схема робочих місць бджіл в метро. 浜у 涓 蹇

Анонімна історія учасника «Беггарний бізнес»

Я змогла спілкуватися з чоловіком, який безпосередньо брав участь у бджілках, протягом тривалого часу він керує ними, давав інструкції, і переконався, що проблем не було. З причин, які відомі всім нам, людина не дає своє ім'я або показати своє обличчя. Ми будемо намагатися запитати про те, що ми зацікавлені.

Я запитав це питання багато разів, але що це середній дохід бджіл?
Все залежить від того, що людина може добре просити гроші, інший може стояти весь день без запиту на що-небудь. Хороший маджгар може заробити від 800 до 2000 рублів на добу, але є також такі, що 4000 рублів зібрані, але це вже професіонали в їх галузі.
Я дивлю, як вони отримують роботу, як це?
Буває, що люди буквально знайдені в сміттєвому сміття, їх приймають в місто, промивають, одягаються в правому одязі, а потім пояснюють те, що і чому. Вони більше не мають права відмовити. Також є добровільний варіант, коли старий чоловік, який втомився від життя, приходить до метро або десь іншого, попросить «вагу» і виходить на право людей, які зроблять все інше.
до Що про поліцію? Заборонено. Чи існує угода?
- Поліція? Десь можна подарувати хабар, але основним планом є наступним чином: бенгар відсмоктує до міліції і листя, потім після 10-20 хвилин відразу повертається, практично немає проблем.
-Де жити? Зовні?
А! Деякі «порошкові» і «патетичні» люди можуть дозволити собі орендувати квартиру, але багато жити в підвалах, попелиці, сну біля підніжжя і в проході.
Квартири? Це, вони можуть дозволити їсти і пити добре. Що ще, ніж гроші можуть отримати від цієї роботи?
Власники бджіл вирішують проблеми з документами, іноді вони можуть допомогти знайти житло, але це рідко, органи влади тут суворі, ви ніколи не повинні чекати від нього, ви повинні бути боїтеся, що все не буде видалено взагалі.
Що таке середній вік цих бідних людей? Чому вони приходять в цю реальність?
Важко сказати про вік, від 25 до 55, кожен відрізняється, але всі не розвивалися щось в житті. Хтось був з дому, хтось був зроблений, хтось був п'яний, хтось тільки приїхав з іншого міста, і хтось був вимушений.
Як люди реагують на бджіл? Які проблеми? Налаштування ситуацій? Чи підходить будь-який чохол для "робочих"?
Люди не піклуються про те, що це великогабаритні підставки і підставки, не турбують всіх. Налаштовані ситуації виникають тільки якщо бджола є бразеном і сходженнями з проханнями, такі ситуації були. Жінка «з хворим сином» потрапив у обличчя старою людиною. Немає нічого спільного з цим в перевезенні, але якщо бджільництво знаходиться в перехідному режимі, він може швидко занурювати телефон і групу молодих людей буде там в хвилину, але цей вид ще не сталося.
- Тепер великі питання. Як серйозно бізнес? Яка кришка під ним? З ким? Скрізь?
- Ну, я не гона каже вам. Я не хочу, я просто не знаю. Я не так велика людина, шкода.
Знайте, але все ж, хто заряджається?
— Я кажу так, це певна група чоловіків, сильних «пам’ят» від 20 до 30 років. Багато людей йдуть після подачі в армію. Вони роблять це максимум 5-10 років. До тих пір, поки вони загинули або ненависно. Або поки вони не зберігають багато грошей, щоб зробити менш небезпечні речі. Неможливо знайти їх, навіть близько до органів влади, я не знаю своїх адрес, імен, іноді навіть телефонів. Все добре заплановане, і «швидкість» завжди приходить до зустрічі, які просто передадуть інформацію до вершини. Вони добре живуть, так як я знаю, у них є величезні будинки в напрямку Києва, які легально купуються, і дорогі автомобілі. Я не можу сказати, що все це охоплює інші народи. Я не можу сказати вам багато, я ризикую.

11. Управління пірамідою порошкового бізнесу. 浜у 涓 蹇

Вірний маггар

Я вирішив знайти релігійну бабуся, яку ми так багато на метро. Всі вони стоять з картонами, на які кожен раз те ж саме: «За Божу раду, допомогу», «За Божу раду, для лікування», «Заради Христа, для їжі».

Я піду до станції "Київська" Кільце-лінії, бо там, що більшість переправ. Знаходження правого беггару не складався. Я підійшов її, претендуючи бути кореспондентом. Похабний, в темний і худий одяг, вона ледь піднімає голову. Послухай мене, він закріплений три рази і відходить. Після того, як пара підходів я вже думав, що місія була відмовою, але згадуючи досвід з «варіором», я пропоную гроші, до якого мій бабуся відразу реагував. Я спробував розпочати діалог.

- Чому ти стоїть тут? Чи це погано?
Бад син, якщо це було добре, ви побачите мене тут? Кожна хвилина my grandmother got sadder.
Що ви починаєте робити стільки грошей?
- Я один, я один. Як ми рухаємось? Що це? - Вона знову перетнула.
- Чи є пансіонат дійсно невеликий? Де ти живеш?
до Немає пенсії, нічого.
Як знайти таку незвичайну роботу? Де ти живеш? - Я повторю питання.
Я шукав це, і я знайшов його, допомогло мені. Я жити, де я можу. Моя бабуся починає літати і ходити від мене.
Які хороші люди хочуть зробити це? - Я дивився запитати.
Вони допомогли мені, можливо, Бог допоміг мені, щоб вони були добре.
Хто ви раніше, якщо не секрет? Я запитую питання, поки мій бабуся відмовляється.
Я? Але що доведеться, більшість сільського господарства, ферм, теплиць.
- Чому все змінилося так багато? Чому не ви продовжуєте працювати в саду, багато старших людей це роблять зараз?
Тексти пісень, а це означає: Ніхто не хоче мене, ніхто не хоче мені. - Вона говорить про те, що саме.
Чому варто допомогти людям заради Христа?
- За Божу благо, за Божу благо. Росія - країна віри, кожен тут вірує в Бога, і він один для всіх, і вам потрібно допомогти, як брат до брата. Я вірую себе, якщо я не вірю, я ніколи не взяв такий знак.
Якщо це не секрет, що про гроші? Ви робите гроші?
до Немає, немає, я повинен працювати, йти! Соbbing і проціджуючи її голос, вона каже.
Бабця краще не привезти...

12. Ще одна бджолина для Бога і дочки. 浜у 涓 蹇

Поліція

У нескінченній війні для чистого метро Московська поліція погодилася взяти участь. Повторні рейди-очищення. Так само сталося, коли відбулась міська подія. І після короткого часу, вагранти і бджільниці повернулися до своїх звичних місць. На зиму проходи та станції метро стають справжнім спалюванням для них, це тепло і затишне.

Кожен з нас дивився, чому поліцейські нічого не трапилися. Чому поліцейські наряди, що проходять бджіл? У пошуках «поор» я пішов на станцію «Пушкінська», де не знайшов жодного «погана» або «смак». Я дивився, великий і теплий проходи, багато людей, і так не є доброчесні? – Я попросив офіцера поліції тут.

Вони захоплюють їх тут. Неприпустимий для влади, щоб побачити бабуся або хтось інший тут, все суворо, поліцейський відповів. Прес-служба поліції на московському метро, почувши, що вони були названі з Рідуса, були раді відповісти на всі питання. Але, як тільки я озвучив своє питання, вони відмовилися прокоментувати цю проблему і відправити формальний запит.

До речі, правила поведінки в метро заборонені стерти пасажирам для вилучення і блювоти. Стійка не заборонена. Всі поліцейські можуть їхати з місця, що вони повертаються.

Адміністративний код не передбачає відторгнення блювоти. І відповідно до Московського кодексу, бенгари оштрафовані в кількості 100 до 500 рублів "для обсесивної солоди громадянам". Отже, виходить, що поліцейський, затримуючи беггар протягом 3 годин в відділі, повинен скласти протокол до суду магістрату, але для цього потрібно зібрати свідчення свідків і знайти людину, до якого з'явився «підробник». Такі години-довго вафельні витрати більше, ніж дрібні, і це природно легше закривати очі, ніж занурювати весь день з загартованим вагрантом.

13. Вагітна Мадонна. Коли я бачив камеру, я пішов. 浜у 涓 蹇

Незвичайне «пробивання бізнесу» – це борошняне, його масштаб зростає. Чому це? Тому що це приносить користь всім. Це вигідно для головної в цій структурі мафії, яка отримує величезні суми щодня, щоб бутиггари, які дають робочі місця. Але головне, що звичайні люди зацікавлені у спонсоруванні всіх цього, послужіння «збитих» і «по» щодня. Покинути рубль або два в мішечку, вони вважають, що вони раптом придбали статус свого роду і щедрої людини, тому їхню совість ясно. Більше, ніж коли-небудь, є казка: «З світом на рядку – сорочка леза», бо кожен рубль становить понад мільйона прибутку від «пробивання бізнесу».

Дмитро Наїдін
Станіслав Мудрий

Джерело: