Вхід до метро Парижа - класичний.

На цьому фотозвіті ви будете йти до Парижа метро і дізнатися багато про нього. На перший погляд ви можете легко загубити в своїх схемах, але після декількох поїздок ви зможете легко орієнтуватися на місцеву метро.

Вхід до метро Парижа - класичний. Немає нічого додавати.

Не можна порівнювати московський метро Парижа. Вони занадто різні, якби вони були побудовані різними цивілізаціями (хоча іноді вони здаються). Тут є форма підземного транспорту. У Парижі є також наземний, «легкий метро» в Москві, і не отримав масовий розвиток, крім експерименту.

Поговоримо про номери. Метро в Парижі з'явився на світовому ярмарку 1900 року. За сто і дванадцять років метро виросло до 16 ліній, тепер на них розташовані 301 станції. Також є міський поїзд, він також йде під землею і спілкується з станціями метро, але це абсолютно інша історія.

Незважаючи на те, що метро, поїзд і навіть автобус є частиною єдиної міської транспортної системи, вони подаються RATP. Квитки однакові і діють на всі види транспорту, головне - в межах міста.

Є чотири види сполук. Це найстаріший, кінець 50-х. Є багато з них. У таких поїздах розміщені лінії.

Ці автомобілі мають цікавий модифікація - на гумових колесах. Поїзд на цих колесах тихий, крім того, шини забезпечують більш швидке прискорення і гальмування: це дуже важливо для паризького метро, де станції дуже близько один до одного.

Старі автомобілі виглядають як наші, московські автомобілі. Тільки всередині вони вже, і двері повинні бути відкриті вручну.

Так, вручну. Звісно, двері автоматизовані і закривати себе. Для рівномірного розподілу пасажирів всередині автомобіля здійснюється ручне відкриття.

Ведуться поїзди на двох лініях без водіїв.

На станціях цих ліній встановлюються другий дверцят. Практично подобається в метро Санкт-Петербурга, тільки прозорі і світлові конструкції. Мета полягає в тому, що люди не падають на доріжки.

Ще одним видом автомобіля є вісімдесят дев'ятсот.

Тут двері також відкривають "на вимогу", але за допомогою кнопки.

571382 Р

Це новітня білизна. Двері відкриваються і закриваються водієм, без будь-яких кнопок, і ви можете пройти весь поїзд.

139690

У чотиринадцятому рядку є автоматизована, і поїзди тут працюють без водіїв. Ви можете дістатися до керівника лайнпа та «грати» водія. Перший раз, почуття незабутнього!

Тепер я знаю, хто закріпив ідею такого щита в новому московському автомобілі :

Всередині старого перевезення. Складні сидіння на двері комфортні.

Машинки тут не новинка, але знайоме. Не існує касових реєстрів, які знайомі з нами, хоча на кожній станції буде вікно інформації, де людина сидить, які можуть пояснити, як потрапити на конкретну станцію. У самому принаймні він може продати квиток. Але за допомогою машини дуже просто.

Квиток «загальна» на декількох мовах, деякі навіть російською мовою. Ви можете придбати один квиток, ви можете так званий "карнет" на десять поїздок (з значною знижкою), ви можете заряджати вашу персональну магнітну картку. Квиток на одну подорож вартість 1,7 євро, а за десять – 12.5. Ви можете оплатити карткою або монетами. Є машини, які приймають тільки банківські картки. Цікаво, якщо ви купуєте карнет, ви не надаєте квиток на десять поїздок, але десять одноразових купонів.

Рушники спеціально виготовлені таким чином, що ви не можете перестрибати над ними. Вставте квиток в спеціальний отвір і впевнено перейдемо вперед.

Підберіть квиток біля кінця турнікету, двері відкрийте і закрийте відразу. Ще одна ходова система.

Габаритний зображення

В цілому «гари» є бумом Парижа підземелля. У той час негрози з-підниці замовлення втомилися транспортні працівники, довелося вжити різкі заходи. Таким чином, вихід також турнікети, ще вище.

Іноді трапеції до виходу виглядають так залягаючі.

р.

Тепер станції. Є багато з них, але вони не сяють з різноманітністю. Що таке типова станція Парижа. Два фартуха з різних сторін шляху. Напіварховані стіни, магазини по всьому фартуху. Мінімальні архітектурні захоплення.

При цьому станції набагато зручніше, ніж Москва. Є лавки або стільці всюди. Назви видно з афару (і навпаки, кожен буде плутати і прийти на неправильне місце).

Завжди зрозуміло, що спосіб піти, де ліфт, де квиток перевозиться на інший рядок або в міський поїзд RER. Кожна станція має загальну схему метро і карту з найближчими вулицями.

Схожі інформаційні дошки. Ви можете побачити, коли не тільки найближчий поїзд прибуде, але і наступний після нього. Чому Москва потрібен годинник, який показує, як довго поїзд залишив? Що дає пасажиру?

Існує недолік: не так легко переміщатися з одного боку платформи до іншого. В кінці станції є сходи, але не всюди. Наприклад, ви отримали на поїзді і знайшли, що ви залишили в зворотному напрямку. Або просто пропустили станцію. Нерідко ви повинні виїхати і повторно придбати новий квиток.

р.

Але це згасає можливість придбати напій або їсти на кожній станції.

Гарні і незвичайні станції також трапляються, переважно на першій, найстарішій лінії метро. Станція Туілі.

Станція Бастилії.

Нещодавно реконструйовано станцію Cluny La Sorbonne.

На своїй стелі "з'явилася" автографи великих народів Франції - від Луїса Сен до Карла де Голль.

Понт-Невф, Новий міст. Тут є м'ята, тому станція прикрашена французькими монетами різних епох.

Кондорд має бути звичайною станцією, але на кожній з її плиток є лист.

Я не отримав ніяких чітких слів. Я не знаю французів.

Деталі інтер'єру.

Також закидані станції. Найцікавіше, близько десятка з них, були покинутими під час Другої світової війни. Чи можна ви уявити, що не працює майже сімдесят років? Алас, якщо раніше не вдалося дістатися, тепер всі виходи закриті, і поїзди на таких станціях, звичайно, не зупиняються. Якщо я коли-небудь піти в Париж знову, я буду писати листа до керуючої компанії і попросити їх показати мені ці покинутих.

Але я отримав десь. Покинутий лобі одного з станцій. Ви не можете їхати зовні, але ви можете покинути через старі коридори переходу. Зрозуміло, світло працює тут, хоча вхід не був використаний протягом 30-40 років.

р.

Вентиляційний вал. Вулиця дуже близько.

Це найстаріший підвісний тунель, він більше сотні років. Просто його зображення показує керівництво попередню фото. Для того, щоб бути винними підвалами Луї XIV.

Яка річ? Що ви думаєте? І чому це?

Після того, як екскурсія, група прийшла до штаб-квартири метро. Після того, як була станція, тепер вона закрита і перетворена в офіси. Але одна з стін збереглася, з рекламодавцем зав'язків.

З радістю купували сувеніри. Я не зроблю тебе. Я шкода.

Магніти з іменами станцій.

й Всі види картинок.

35

Клапани, тирси, пластини. І, увага, туалетна вода з станціями метро! Це Франція, світовий центр парфумів.

Все дуже різноманітне, хоча зроблено в одному стилі.

р.

Виняток - нові станції. Це просто жовтий М.

й Але переходи між лініями нудні і монотонні.

р.

Всі з них виготовляються з такої білої плити «цегли». О, приїжджаємо, вся підкладка підкладається з цією плиткою!

3610Р. 4200Р.

Чи пам'ятаєте Китайську міську станцію в Москві? Точно, дві станції розташовані поруч з стіною. На одному шляху поїзд йде на червоному волосіні, на іншому - на фіолетовому. У Парижі також є така станція, навіть кольорові схеми збігаються. Не існує стіни.

Також є триходові, такі як Польжаєвська.

712309 Р

У метро Парижа є дві станції, які з'єднуються з Росією - Сталінградом і Севастополь.

Парафіяльні друзі попередили мене, щоб бути обережними на метро, пікпетети всюди. Це також попереджається на акустичному телефоні (французькі, тому ви не розумієте нічого), і на моніторах, вже з дублікуванням на різних мовах. Луккілі, я зробив, і я поставив трохи блокування коду на моєму рюкзаку.

Основна проблема цього підходу не підбирає.

Невеликий сон вранці. Є багато. Дозени на кожній станції!

До свого кредиту я можу сказати, що майже всі вони сплять культурно, у спальних мішках. Щоб уникнути дратівливих пасажирів. Зрозуміло, поліція не доторкнеться до них. Можливо, у них є якийсь варіант розташування тациту, тому що близько дев'яти ранку всі бездомні люди на метро пішли.

(доб. 3)

Але незважаючи на всі недоліки, метро є частиною Парижа. Що красиві, романтичні, затишні пари. Крім того, перевезення метро дуже зручно.

Джерело: macos.livejournal.com