Не найсвіжіші, але все ще. . й

Цей есе було передано двома студентами в Американському університеті, Ребекка та Гаррі, після експерименту, проведеного викладачем англійської та літератури.

Учні попросили писати історію тандема:
Кожен студент повинен написати одну абзацу на шматку паперу і передати його на свій стілець.
Він, після того, як читати те, що було написано, написав його абзац в продовження історії, пропустив лист назад, і так далі.
У зв’язку з тим, що студенти запрошують перечитати, що вже було написано.
Про те, що учасники були строго заборонені говорити між собою, тому все це було відображено в своїй історії.
Одержаний сюжет завершився тільки якщо обидва автори погодилися на одному закінчення.

Історія:

(Rebecca:) Laura не вирішить, що чайний смак любив кращих.
Її улюблений, ромашка, з якою було так приємно і заспокійливе до обрізки під ковдрою, тепер нагадував її Роджер - після того, як він сказав, що йому сподобався чай ромашки.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і...
Вона нарешті вирішила, що вона більше не думають про Роджер, хоча її думки повернулися до нього і знову.
Здавалося б, не вдається думати про щось інше.
Крім того, її довгозабута астма почала нагадувати себе знову.
Я, чай ромашки не добре.

(Harry:) У той час головний штаб Сергій Роджер Харріс, командний агент Assault в даний час на орбіті навколо Skylon 4, був призначений для більш важливих питань, і він не мав часу, щоб відобразити на цьому порожньому нейротичному астматичному імені Лаура, з яким він мав гарну ніч на рік раніше.
Він захопив трансгалактний комунікатор і занурився:
Головний сержант Харріс на геостанції 17. Ми на полярній орбіті. Немає ознак опору ще.
До того, як він міг закінчити звіт, синій промінь заряджених частинок висить від темряви простору і пробивав зазор отвір в вантажі корабля.
Корабель shook, і Роджер був викинути з сидіння, щоб він перекинув по всій команді бухти. Він потрапив назад голови на сипучих і загинув практично миттєво, але перед тим, що він мав час торкнутися від фізичного образу і змусити тільки жінку, яка любила його.
Незабаром влада Землі завершив безглузду війну проти мирних селян 4. У Ранок Лаура прочитала в ранковому папері:
З'їзд прийняв закон про заборону війни і проїзду в космос.
Ця новина зробила свою щасливу другу, після чого вона була набридла.
Вона виглядала з вікна, мислення своєї молоді - ті часи, коли дні пройшли повільно і безтурботно, і коли немає газет і телебачення, що відволікають її від невинного захоплення всіх красивих речей у світі.
Чому дівчина втратила свою невинність, перш ніж вона стає жінкою?

(Гаррі:) Вона не мала ідеї, щоб жити 10 секунд.
Тисячі кілометрів в місто, бородавка Анудріанів впала перша сальва літієво-гідрогенних бомб.
Коротко продемонстровані та ганчірні психіки, які лоббілювалися до Договору про одностороннє роззброєння космосу, зробляли планету беззахисну ціль для ворожих іноземних імперій, які випробували знищити людство один раз і назавжди.
Дві години після підписання угоди, Ану'юдріанські кораблі встановлюють вітрила для Землі, з достатньою силою, щоб відірвати планету окремо.
Як знімалися захисні шнури, вони швидко проводять план.
Літієво-гідрогенові бомби ввели атмосферу, обходячи відключені системи PKO (Attack до Space Defense).
Президент, який був щитом мобільного командного центру, топ-секретний підводний бази в Тихому океані, досвідчений величезний вибух, який спрей поганий ганч Laura і ще 4 мільярди людей.
На столі звернулася президент:
Ми не можемо пускати це! Я покажу їм Договір! Ми будемо, як мій колега сказав, викопувати їх по всій галактичній водозакритті!

(Rebecca:) Це божевільний. Я відмовляється продовжити цю молюску літературу.
Моя співавторка – дика, напівлітературна підліток з хавіністичними звичаями.

(Харрі:) О, ї! Після цього ви будете продані в аптеках, поруч з хірургом.
О, я можу мати якийсь ромашковий чай? Або я можу мати інший EBA!% чай?
О, не на всіх. Я просто вишуканий фольга, який бачив дешеві мексиканські телешоу. >>

(Rebecca:) Дупа.

Відьма.

(Rebecca:) Скумбочка.

Хто.

(Rebecca:) Вживати відсотків?

(Harry:) Ви трахнув вгору.

(Ребекка: НУ і X%*) З вами ви не знаєте чоловіка!

(Harry:) У вас є якийсь чай, ви є прототипом.

(Вчитель: Добре зроблено! 5+++)

Знайдено його в 131683

пердят4