1187
Що ми бачимо і що ми віримо
Це як ви живете, жити, і не підозрювати, хто ділить ваш будинок, життя, життя з вами. Я не знаю, якщо бельгійський Ян не подумав, що спосіб, або якщо інші думки прийшли до свого розуму, коли він дізнався після дев'ятнадцять років шлюбу, що кохана дружина, Моніка, не завжди жінка.
У той же час, заради цього шлюбу, йому довелося пройти юридичні труднощі процесу розлучення зі своєю попередньою дружиною, позбавляючи проблеми з міграційною службою (Моніка рідна в Індонезії). З питань міграції, до речі, підозрювало, що щось було неправильно з свідоцтвом про народження. І ось закінчення.
І, характерно, можна було вгадати набагато раніше. Якщо ви хочете. Але як і більшість чоловіків, Яна вірила, що він хотів вірити. Який був знайомий і комфортний. І тільки події останнього часу, коли віра перестала бути таким вірним і змащеним на всіх серйозних речах, якось поступово призвело до гасіння. Ні, ні, що один з нових кавалірів ратив нещастя про будь-які невідповідності або відхилення. Але це просто сталося.
При навчанні родичів Моніка, що вона була хлопчиком як дитина, Яна була захоплена.
З правової сторони заходу я не хочу згадати. Зрозуміло, що думки кожної партії будуть дещо відрізнятися, і яким суд вирішить, що це пов'язано.
Це не так. Як ми не бачимо очевидних, коли ми не хочемо бачити його? Ми просто не помітимо, і принаймні вбити його. Будьте обережні, ніжники.