Найзручніший вік

Що ви пов'язані з віком 72? З готівкою на лавці біля будинку. З хусткою діда. В середньому, десь сподобалося, я думаю. У будь-якому випадку, це щось малорухливий, неактивний і незначний.
Що робити щось нове в цьому віці? Добре, більшість людей будуть. Я вже старий. Ви не можете навчити старий собака нові трюки. Я свідомо оберіть найбільш поширені фрази. Тому, незважаючи на заборону, вони досі досить відображають деякі середні думки.
Бог з ними, з середнім. Чи важко стати моделлю на 72? Не проблема, - сказав Лю Кванп. Він любив одяг свого діда продається онлайн з друзями. Прибуваючи знову відвідати в Гуанчжоу, він знайшов багато різнокольорових коробок одягу, не вдалося протистояти, спробував - і rushed Він був знятий в новому одязі, радує і просить розмістити матеріал з новою моделлю на сайті. Погоджено Дідусь. І буквально вночі стала зіркою китайської моди. Він і прізвище вже адаптований - "MaDiGa" - смішний старик.
Grandfather є абсолютно без комплексів про те, що демонструє жіночий одяг, постійно знає про останню моду і, неприпустимо, дуже доброзичливий з його грандіозним.
В цілому, просто вручну і я не буду боятися іншого штампу – приклад слідувати.
Шановні друзі! Божа заборона.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное