686
Емоції. Три важливі ідеї для управління своїми емоціями:
Ця стаття допомагає тим, хто вибирає, щоб виставити і перемістити на новий рівень свідомості.
Ми будемо говорити з вами про те, що найчастіше стає серйозним бар’єром для подальшого прогресу в дорозі наших духовних практик. Наші емоції та наші реакції на події.
Дійсно, перше, що ми маємо після практики, активації та Медитація є державою внутрішньої радості, миру та балансу. І другий? Відмовлення як будь-яка ситуація повернулася до наших нормальних реакцій та емоційних відповідей. І втратимо почуття радості і сили. Ми втратимо почуття, що ми можемо контролювати наше життя.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Наші духовні практики та прагнення стають нерегулярними. Чому практика, коли все так само? Якщо я не можу бути мудрим і спокійним, якщо я не можу показати свою внутрішню майстерність, любов в звичайних життєвих ситуаціях?
Ми завжди хочемо, щоб знайти цей образ духовно розвиненої людини, яка знає, як добре реагувати на негативність, яка знає, як бачити правду за багато люків, які покажуть мудрість і співчуття замість звичайних людських реакцій. Але це зображення ідеально підходить для нас.
По-перше, ми починаємо відокремити себе від «спіритуальної» і починаємо відрізнити наші реакції і емоції. Починаємо боротися з такими проявами себе і вводять в сепарацію, багаторазово відхиляючи такі реакції «похилого».
І весь цей час, ніщо цінності нам відбувається в цій внутрішній боротьбі, ми все одно сидимо на цьому ж кроці в ілюзію нашого духовного просування.
Це те, що ми проходимо на ранніх стадіях нашої особистої еволюції та розширення свідомості. І це необхідно відкрити глибокі внутрішні правди на шляху вперед. Нові погляди на емоції та реакції, нові погляди на енергетику та простір. Як ми створюємо що відбувається.
Ті з нас, які не готові рухатися, просто залишатися там, де вони зручні. Вони зупиняються, уповільнюються, стають розчаруваннями або продовжують боротьбу з своїми емоціями і реакціями.
Недавно, в одному з мультфільмів мій син почув дивовижну фразу: «Щоб літати швидше, ніж хтось, навчаюся літати швидше, ніж себе». Це один з ключів, які ми отримуємо в різних повідомленнях. Звертаємо Вашу увагу. Не виходите, не виходите. Не те, що відбувається або що відбувається кудись. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Сьогодні я хочу, щоб запропонувати вам три прості уявлення, які живуть і досліджувати в межах вас, ви можете свідомо re-examine і трансформувати реакції на що відбувається, такі як страх, судом, відмова. І, як наслідок, емоції, які проявляються самі: гнів, роздратування, контемпт, шум.
В цілому, в моєму розумінні, «майстер» відрізняється від людини, яка прагне покращити життя? Саме тому, що перетворення відбувається свідомо, з розумінням процесів, нам потрібно пройти через більший пробудження. Довгий м'яч змій, що нам потрібно позбутися від, відійти від, відійти або вбити. Це невід’ємна частина нашої особистої еволюції і повинна бути оброблена розумінням та повагою. Тоді наш саморозвиток стане для нас не боротьба за краще життя, але дивовижна подорож до нашого світла!
Повернемося до трьох простих відкриттів, які ми можемо самі знайти і зробити наші інструменти для еволюції.
Один. Управління не означає розтягнення.
Управління емоціями часто пов'язана з зберіганням. Про ідеальні самознімки, які ми прагнемо показати світ, приховавши внутрішні бурі, які виникають від спілкування або подій. Це дійсно складно, і ми зрозуміло обираємо визволення. Парадокс з’являється – ми не приймаємо наші низьковібраційні емоції, але водночас інтуїтивно зрозуміло дозволяють їм бути.
У нас є велика проблема доказів, що пригнічення призводить до спотворення енергії і проявляється як захворювання фізичного тіла. Ми інтуїтивно зрозуміло відчуємо, що краще показати, ніж тримати і тримати. Однак, якщо ми дозволяємо мати такі реакції, ми відчуваємо бажання її видалити з нашої реальності як щось непривабливе для нашого духовного розвитку.
Це дійсно є. І єдиний вихід – трансформація, зміна якості наших емоцій і реакцій. Перехід від іржі до краси, від сумності до радості, від небезпеки до прийняття.
Першим і найважливішим розумінням є наша енергія, яка повинна бути потоком, яка не повинна бути кріпленою або міститься. Це просто енергія, яку ми можемо змінити. Ми можемо змінити. Я запитаю вас, щоб привернути увагу до цього.
Так, є хороші причини, чому наші реакції і емоції негативні. Якщо ми починаємо досліджувати себе, ми можемо чітко бачити, що коріння таких реакцій виходять до дитинства, до емоційної травми і глибоких боїв. І це, де ми починаємо лікувати, пробачити, змінити, покращувати наш подарунок. Переробка шарів минулого - це серйозне завдання, яке вимагає часу і зусиль. Але мета цієї статті дещо відрізняється: легкість трансформації.
Тому я пишу вам звернути увагу на плинність енергії і те, що енергія однакова. Але має властивості для збільшення вібрацій, для зміни. Негативні або позитивні емоції не є окремими енергій. Це однакова енергія, в якій ми кладемо якість. Щоб управляти емоціями, вам не доведеться вкорінювати один і замінити інший. Ми повинні бачити плинність і варіабельність енергії, в залежності від нашого вибору.
Ось як ми отримали 2,2 км
Два. Ви можете вибрати!
Ми створюємо сприйняття себе і світу навколо нас. Ми вибираємо, щоб насолоджуватися тим, що ми любимо і відхиляємо, що ми вибираємо, щоб відмовитися. Наприклад, ми хочемо, щоб наш сусід направо, але ми незгодні з сусідом зліва. Ми любимо нашу роботу, але ми не любимо, що ми йдемо з дому. Ми радіємо, коли ми бачимо наш гардероб, але ми турбуємося про форму наших тіл.
Не важливо, як ці реакції розроблені, що викликає їх, але такі емоційні реакції сприймаються нами як цілком реально. Це створює ілюзію, що не вдається змінити або контролювати ці реакції.
Що робити, якщо це людина?
Як я не кричу, якщо ви ...?
Як я можу бути щасливим?
Ми закриваємо наші реакції на зовнішні стимули, виявляючи прояв негативності з людьми, подіями, тілом та ін.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! І на вибір є.
Так, ми можемо вибрати наші реакції щодня, знаючи, що наші реакції суб’єктивні. Ми створюємо сильні комбінації подій (емоція). Але це наше особливе поєднання. Хтось загиблий, якщо вони дивляться, хтось плутається, хтось цікавить, хтось не піклується...
Реакції є неоднорідними з'єднаннями, які істотно еквівалентні. Який вибір, щоб відреагувати один спосіб або інший до певних стимулів. Якщо ми йдемо поглибше, ми бачимо тільки енергію.
Коли я ходив так глибоко, для мене, мої емоції і реакції вже не було речей, які зіпсували життя.
Я можу вибрати. Я можу вибрати, як я реагувати. Що, якщо я вибрав радість замість гніву? Ось вони, всі ці психологічні хитрощі: якщо вам не подобається дорога від дому до роботи, знайти переваги цього шляху, знайти позитиви, і ваші реакції будуть змінені. А замість того, щоб зануритися до довгої подорожі, ви будете відчувати радість прослуховування музики або читання книги.
Але я пропоную, що ми йдемо в дно, без додаткових методів. Цей шлях має назву: "Я можу вибрати!" ?
Цікаво. Це гра на основі розуміння механізмів формування реакції. Ми можемо відкинути всі реакції, які не відповідають нам сьогодні і просто вибрати. Як ми реагуємо на це кричуща людина? Посмішка або бути страшною? Чому ми використовуємо ці нейромережі, які були створені в нашому дитинстві, коли ми робимо нові з'єднання прямо зараз?
Ми обираємо наші емоції прямо зараз. Ми керуємо енергією. Ми вибираємо якість наших енергій. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Три. Дивитися ілюзію.
Це поєднання перших і других точок. Буде рідиною і вибрати те, що і коли проявляється як енергія. Почнемося знову. Давайте подивимося і подивіться тільки енергію. Ми бачимо дерево як енергія; крісло як енергія; тіло людини як енергія.
Ми побачимо красиві істоти Світла в їх земній біологіях, віру в правдивості матеріального світу. Ми побачимо божественні особи з необмеженими можливостями створення замкнених в матеріальних органах на планеті.
Ми усвідомлюємо, як ілюзія все це, як все реальність є відображенням наших думок, наших вибірів і нашої енергії.
Коли я шукаю людей так глибоко, я бачу чудові істоти, які б вірять в своїх тілах. Вони створюють себе силою своєї свідомості. Цей чоловік вірить в його неглибокий вигляд. І я бачу результат цієї віри і це створення. Ця красива віра вірить в її небезпеку. І показує його в світ. Ця красива істота вірить в свою силу і можливості. І Я зустріюся з ним.
Ми віримо, ми віримо, Ми віримо в наш зовнішній вигляд, наші якості, наш гнів, наша слабкість. І ми боремося з тим, що, але дійсно з собою. Ми витрачаємо багато часу і енергозберігаючи це реально.
Ми шукаємо відповіді з-за кордону.
Проявляється те, що ми віримо в. Більше
Ми не приймаємо себе як енергію, яка може бути рідиною і трансформується. Для нас важливо переходити на інший спосіб поліпшення себе – любов, прийняття і щадне дослідження: виходить, що ми можемо легко змінюватися, якщо ми йдемо в глибини цих процесів у себе!
Якщо ми поважаємо себе енергією і поважаємо нашу подорож на цій планеті, повною з чудесами. І ці дива, ми з вами!
Не просто про наші емоції і реакції. І ви вже відчуваєте свою глибину, якщо ви вже підійшли до цього відкриття. Все, що ви повинні зробити, приймаєте інформацію, відчуйте його, відчуйте його, знайдіть резонанс. І вирушайте вперед і вивчайте себе.
Успіхів всім нам на цій чудової поїздки!
Як ви навчитеся жити свідомо?
Десять нових інсталяцій для життя або квантової альтернативи старінню: