Чому я не можу розповісти про мої проблеми

Я не скажу мами про мої проблеми. Я даю порад, слухаю, поділитися радістю, довіряйтеся нескінченно. Я хочу поговорити. Якщо він робить, я просто приїду до відвідування, пити чай з підписними пирогами, послухати голос, посидіти на дивані і стане легше. Я врятую її. Я не хочу бути налаштованим або компенсатором. З багатьох причин. Я тебе скажу.

р.

Моя мати мала зробити, не боятися слова, титанічні зусилля, щоб зробити дитину щасливим. Це не тільки в епоху загальної невагомості, коли вона (як багато інших) мала кидати в інший кінець міста, виділити кілометрову чергу, щоб купити її дочку ляльку або черевики. Ми сьогодні не розуміємо. Але це не те, що я маю на увазі.

Так сталося, що моя родина стикалася з війну. Багато років тому, під Радянським Союзом, Ангола була на війні з Південною Африкою. Я був дуже молодий, і мій тато був молодий офіцер, і він був відправлений, щоб служити в цьому спекотному місці в Африці.

Моя мама проживала з ним на перший рік в Анголі, потім я повернувся ще два роки. Я був 3-4 роки, і про війну така маленька дівчина не сказав нічого, і мій дад щодня просто пішов на роботу. Але до 14 років я часто мав картину перед очима, якби я стояв на балконі, дивився на дистанцію, там була смуга дерев (тобто деяка африканська рослинність), і вона могла чути роялення. Вибухи. Довгий час я не розумію, куди прийшли такі бачення, і я думав, що я пам'ятаю мрії.

Після всього, в Анголі ми просто проживали, розмовляли, пішли на кіно, лазили в океані. Так, у мене була одна лялька там, чорна лялька, і коляска була бананова коробка (навіть, що ще, в Африці?). Ще є така фотографія. Але не страждав. Тут було багато фруктів і батьків.

І тільки багато років пізніше, в країні, під барбекю, батько (після того, як спекотний), розкривалося: «Я пам'ятаю, сидячи в траншеї, рмелі, зйомки і мислення, і люди в Союзі через деяку нещільну пастку, снижню білизну,... Фолі! Це перший раз він говорив.

На телеканалі «Ангола» з’явилася пара років тому. Війна, яка ніколи не сталася. Я зловив останні десять хвилин, після того, як мій мама назвав: «Імакін, є фільм на НТВ про Ангола!» Про нас Де батько подав, і поганий офіцер був показаний, хто з нами, а потім він був в'язниці. Поверніть його! Фільм дійсно розповів про події, про війну, яка збиралася в Анголі, коли Папа служив там. І раптом, в моїй голові, деякі спогади-фрази-сторії раптом утворилися. І картина дуже дивна. Серреаль. Так, ми були там, і ми не були там. Після всього, протягом багатьох років Ангола була для мене країна, з якої ми приносили потім шарні килими, обідні набори та японське обладнання. І єдине місце на землі (і батьки подорожували багато в житті), в якому клімат повністю задоволений матір'ю, коханцем тепла і сонця.

Він був дуже дивним, щоб почути від батьків, які через місяць після того, як ми залишили військовий блок (закінчений сервіс, він був переданий іншому місці), він був буквально витерти обличчя землі. Бомби. І ніхто не залишив.

І це кіно... У якому той же гарантійний офіцер, батько колега, друг, розповів про невпевненість, де провів рік. Він і кілька наших солдатів були пов'язані в деяких хатих, і скрабах і павуках, які кинулися над ними.

І досі піднялися літописи – реальні танки, зйомки, гранати. Тексти пісень, а це означає: Я просто не міг бути, це був документальний фільм. Я був там одночасно. І, можливо, мій Дад був серед солдатів, захоплених на кіно.

Я дізнався більше про війну, і я дійсно починає розуміти, що ми проживали там в військовій частині, і мій да був тільки зараз. Довгий, довгий після цих подій. Але я пам'ятаю яскраво і яскраво, як мій чорний друг Антоніо і я подрібнила кукурудзу в ближньому полі. Я пам'ятаю кролика мої батьки дав мені. Я перетягував його вухами. Потім він заплутався в мотузках на балконі і загинув, а не доставити мене, мій мама сказав, що він відірвав до дерев, до своєї сім'ї. Так, як не засмоктувати...

Також був клуб у військовій частині, де періодично грали фільми. Вони взяли мене з ними, щоб вони не залишали мене самостійно вдома. І був мій власний обряд перед сеансом - Я проходився через ряди, злегка протрудивши п'яти сукні своїми руками, а солодощі, печиво заливають в цю п'яту. У відділеннях було мало дітей. Але в домі, в СРСР, вони залишалися майже на всіх. Військовослужбовці пропустили своїх дітей дуже багато і «запашних» мене стільки, скільки вони могли для всіх. І тепер я знаю, що багато хто з тих, хто ніколи не бачив своїх дітей.

Мій друг Антоніо, Я пам'ятаю його дуже добре. типовий африканський чорний хлопчик. 11 років. Він був сирітним сиром, прокинувся з далеким родичем, і провів свої дні в нашому підрозділі. Він розповів про те, що російська мова. Наші жінки поховали його і подбали про нього. Наприклад, він регулярно оживляє обід. І кожен раз прийшов, він приніс букет з троянд, подав його матері і сказав: «Це для Олечка!»

І під ліжком батьків весь цей час був валізатором з сухими раціонами і теплим одягом. Отже, якщо вони починають бомбардування, мама може захопити мене, мій валіз і відпустити. І з цими пропозиціями ми можемо жити протягом деякого часу. Я дізнався про це нещодавно. Але весь час я пам'ятав кролика, цукерки в п'яти, троянди і кукурудзи.

Я знаю, що мої батьки просто подбають про мене, не розповідаючи правду. Я можу собі уявити, як вони бояться і турбує мене і брата. Хоча я в змозі дійсно уявити це не так довго. Для того, щоб зрозуміти почуття матері. Коли звуки кашлю стиснете серце, і ви готові залишитися на всю ніч, але принаймні тиждень, породжуючи гарячу дитину. Я не подбаю про втому, ви не відчуваєте його, доки вона трохи легше. І можна перемістити гори так, щоб він був щасливим дитинства, незважаючи на всі шанси.Так, завдяки батькам.

І тепер я хочу платити їх однаково. Може бути я невірно, але давайте їм бачити мої успіхи, мої нові сукні, мої досягнення онуків, мої фотографії відпочинку.

Це не має моралі.Зайдіть до нас Включаючи хвилювання занадто багато про нас.Видання

Автор: Ольга Зіненко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.matrony.ru/pochemu-ya-ne-rasskazyivayu-mame-o-svoih-problemah/