Я захоплю їх. Він присвячує всі свої псевдо-, квазі-педагогічні заходи до вилучення їх як виду.
Вони отримали мене, з кришками, їх змами, їх концептуальні хістерії. . й
Вони роблять мене непоганим. Вони не знають нічого, не знають, як не можна, нічого не відповідають, але вони добре розмножуються і швидко ростуть. Найгірша частина - вони всюди. Я зроблю в них весь час і залежать від них. Один (у формі щура) відкидає мене як Zulu людина і не хоче знати, що це не можна зробити. Ще один (в ратико-барвному офісі) не хоче нічого робити, тому що деякі тато не скажуть його. Третя вирізати всі захисти і прискорити реактор до кипіння - ви хочете їздити? Тепер всі наші курчати мають два голови і є худими, як і геральдики.
До тих пір, поки діти молоді, вони повинні бути блідими. Тоді вона буде занадто пізно, вони будуть насолоджуватися дітьми.У той же час більшість з них мріє стати дорослими.
Як дорослий, в їх розумінні, може зробити все. Він міцний. Освіта. Він має права. Робить рішення. Він має гроші. Він не повинен запитати дозвіл від будь-якого; він і буде. Він поважав. Принаймні він вважається. Вони не заштовхуються. Він не збив. Він має шанс стати відомим. І багато іншого.Все це наївно, звичайно, але, погоджуватися, в частині так.
І дитина явно слабка, непристойна, безпорадна і невтомна. Немає шансів.Потім він починає виготовляти - хмільні шкільні столи і змішувачі поїздів, розтопивши свою кнопку ліфта з більш світлим і гумкою всі тріщини, через які я дихаю. Авенж мене не беру його, коли я пішов з дитинства. Він знає, що він не буде дорослим, і очікування нестерпним.
І ось де я прийшов. Моє ім'я, як, вбивця. Я збираюся його вбити. Зовні вона не буде помітна спочатку: руки, ноги, вуха залишаються на місці. Може бути виглядати трохи зміниться.
Я скажу його, приїжджайте з мною, і ви будете дорослими. Трохи спочатку, але швидко і легко. Далі трохи більше. Це буде важко, але вам сподобається. І так, поки ви не дорослі. Вам не доведеться чекати довго.
Ви повинні платити за кожну граму дорослої влади, щоб надати грам атрибутів дитинства, доки не існує мінімального — тих, хто навіть дорослий не може вважатися людиною. Наприклад, можливість бути щасливою і несподіваною.
Прийміть його до кімнати, де все це. Ну і не все, але багато: матеріали, інструменти, обладнання. Гроші. І я.
Я розповідаю, що у вас є бажання і проблеми. У мене є можливість вирішити деякі проблеми і допомогти виконати деякі ваші побажання. Щось можна зробити легко і відразу. Ускладнюється: гроші не вистачає, матеріали не всі і обладнання не всі. Але деякі можуть бути зроблені самостійно, і гроші, щоб заробити. Де не вистачає міцності і знань, я допоможе. Чи не вистачало ваші права, я буду рами. Ви не знаєте, що ви хочете, ви не знаєте, що ви можете хочете, я розповість вам.
Але у мене є кілька умов. По-перше, другий — головне.Один: Ми не робимо нічого для виставок або звітів. Ми не робимо моделей або макетів, просто реальних речей. Ми не граємо з іграшками. Ми маємо реальну відповідальність. Якість є реальною. Ми поважаємо себе, наш час і нашу репутацію. Це спосіб поважати інших.
Головна безпека. Безпека світу ми живемо. Тваринництво і рослинність. Інша людина і людство в цілому. Сама.
Більше умов. Не розв’язуйте свої проблеми за рахунок чогось іншого. Не лежати. Не варто господині, не завдати шкоди або шкоди. Не стеліть. Я поясню, чому, і це буде легше для вас, щоб дотримуватися всіх "не". Але я не зроблю це, але я спробую вам пояснити його самостійно. Я знаю шлях. Це називається відображенням.
Коли я розумію, що я ненавидів дітей? Коли я бачив, які дорослі були такими. Хлопець і дівчина вступила в трамвай. Він був сім років, він був два-три роки молодшим. Він допоміг їй потрапити в машину на круті кроки. Далі прикріплюється до скла кабіни водія, щоб вона могла бачити все, що відбувається попереду курсу. Тоді я купив квиток. І, нарешті, він став за нею так, що вхідні та вихідні пасажири не підштовхують її. Щоб зробити її гарним. Яким було значення свого життя на півгодинні, які на трамваях?
Тоді я знайшов підходящий номер, обставивши його і почав запрошувати дітей. У них немає дітей. Проживати через обставини, які запобіжили їх від перебування довше. Вони були більш-менш дорослими.Одну дитину зловив у новонароджених. Тоді, майже двадцять років тому, ми не знали, куди прийшли. Тепер я розумію: від майбутнього. Є більше з них. Але це не означає нічого, адже слухайте.
Він виріс з бабусі. Його батьки-науковці не доводилися до нього: вони переслідували наукові кар’єри. Він приніс нам тітка, а також вчителя. Це був літній трудовий табір. Він не хоче піти там. Не можна підібрати яблука. Ми мали різні простори, з різними кольорами неба. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви повинні зробити це самостійно, ви і інші хлопці. І заробляти, витрачати і витрачати вільний час - за власним розумінням. У вас немає дорослих. І сказав він, для мене, будь-який недолік свободи, до тих пір, поки кава в ліжку.
Після того, як ми отримали його. Переміщення проводилося в режимі відпочинку, але не повністю на власній волі: покарання було, найстрашніше, позбавлення права на роботу. І це Гоша знизиться, після чого буде порушена безпека. Я відпочив. Прийняття до цього. Тільки на останню ніч я не можу стояти. Ми сидимо в багатстві, останню бесіду ми маємо, останні пісні ми співаємо, раптово звернемося до команди: "Фіре!" У селі баран зловив вогонь. А народ прийшов до нього, і народ прийшов до нього.
Зайдіть до нас!
І він ламав. У тринадцятому можна.
А потім говорить Тітка: Гоша повернулася до с. Бабкіна, зібрали хлопчиків зі своєї вулиці і виштовхнули виступ: ви, кажуть, живете по-різному, ви живете як черв'яки, не знаєте, що життя відбувається.
І зробив загін.
Він сказав голосно, але він знав, що він сказав.
Літній переїзд і ми повернемося до школи.
Діти тут люблять. Логічний акцент можна розмістити на будь-якому слові. Особливо третій. Тут діти ненависті, ненависті та підняті. Дизайн: порожня дитина і фарширована теоремою Віце, Достоєвський, постійний авогадро і екуаріот. Особливо еукаріот, до вух, щоб отримати. Наші діти найкращі в світі, щоб дізнатися географію, щоб програма, щоб принести непристойні вирази для логарифмування. У той же час, погано навчалися себе, суперечать і без рук. Для ремонту електромереж, вони навчаються абсолютно різними людьми, якщо вам пощастило знайомство. І не завадить дитину кинути пиво в середині газону.
Наша школа любить дітей принципово. Вона зморшок придумі, що вранці куб може встигнути на перетині протерти пару вітрів. І, дякуємо Богу, не знаю, що він отримує пакет сигарет, які він незаконно знімається в туалеті. Що б це було!
Наша школа любить дітей на десять років, хоча це говорить одинадцять. Ми багата країна, є достатньо класів і вчителів. Ми країна багатих батьків, спати і бачити, як це було, щоб зберегти двометровий ріст на своєму профілі довше, так що дитина не думає харчуватися і самостійно вирішувати свої проблеми. Я не хотів би дізнатися, що ми країна найстаріших дітей світу.
Він є відповідальним за його сакральний обов'язок. Він не може зробити все тут. Аромат всього. Він збитий. Він тихо звіряє. теорема Віе не працює добре. Ваші інстинкти виходять. І, як тільки він відчуває себе ненавидимістю або впевненістю, він починає помстати. Всі У зв'язку з регуляцією транскрипції та перекладу вона потрапляє в мейоз, звідки можна виходити як пустельник або мародер. Місцеві люди перестали любити його. Він не схожий нікому, ні: він важко змочити.
В цілому любов не є дитячим бізнесом.Ми можемо відчути його. Зрозуміємо, що без милосердя (і де можна приїхати без соціальної довіри?) дитина підгузник. Він небезпечний. Немає інших причин. І ми робимо. Найлегше тримати його на мотузці довше. Мені подобається дванадцять років. П'ятнадцять ще краще, але хто перебудуватиме створення з руїн?
Тепер мій молодий син, десятий сортувальник, відступив, коли він називається школярем. І я пам'ятаю, як мої однокласники, які перебували в піонерах до нінго класу, приховали зв'язки в своїх кишенях, «забуті» в домашніх умовах, розфарбовуються чорнилом. Вони виросли з свого дитинства, і не було більш підходящого.
Алас, школа, щільно поборола іллітра, не має сил боротися з дитинства, хоча, починаючи з другого, перший вийде самим. Тексти пісень, а це означає: І ми віримо, що ми любимо дітей, тому що якщо ми любимо їх, ми будемо обережно і ретельно вирощувати дорослих у них.
Я люблю хутряні дорослі з посмішки, що не вистачає пари дитячих зубів. Видання
Автор: Володимир Ланзберг
Цікаво: Якщо я був 22: Вішалка, яка усуває груХтось не боїться бути нетерпним. . йП.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.psychologos.ru/articles/view/intervu-o-lubvi