Brene Браун: Чому радість приходить до нас, повною з поганими почуттями

Я провів багаторічний досвід дослідження сорому, страху та вразливості. Список проблемних емоцій отримав радість.

Звуки дивляться, не це?

Часи інтерв’ю допомогли мені зрозуміти, як пов’язана радість і вразливість.

Коли ми намагаємось мати неприємні емоції, ми скажемо прощадити чистою радістю.

Ми не готові показати вразливість навколо наших близьких? У цьому випадку радість приходить до нас в повному обсязі з поганими почуттями.

У нашій культурі провалу завжди є відсутність безпеки... вірність...

Безумовна радість? Де прийдеться? Ми вирощуємо і знаємо, що це не так.

Ранок приїжджає. Ми прокидаємо. Всі тонкі на роботі. Головна теж. Є кризи, але нічого нового. У квартирі є місце. Я у формі. Настроювання прекрасно...

Ой, соромитися! Щось трапиться гонна. Погані почуття поїли, радість зникне.

Я займався роботою. Перша думка: як чудово! По-друге, що має статися на балансі?

Моя кохана людина чекає дитини, і з здоров'ям майбутньої матері все добре. Що таке пастка? Не можна ходити плавно, це може? Хтось повинен бути поганим. Ми чекаємо на погані новини.

На шляху до відпустки, замість довгоочікуваного релаксу ми пам'ятаємо про те, що ймовірність зупинки літака.

Ми чекаємо на друге взуття.

Від початку ХХ ст., коли Америка була затоплена шукачами доброго життя. Стіни в будинках були настільки тонкими, що сусід у верхній квартирі можна почути від нічного взуття. Ви просто почуєте збиток першого взуттєвого падаючого ... і ви очікуєте другий.

Ми всі страхи самі: терористські атаки, землетруси, урагани, епідемії, шкільні зйомки.

Як дослідник, я запитав людей, коли вони відчували більшість безпорадних.

Виявляється, що це відбувається в щасливих моментах:

• Коли я спостерігаю дітей спокійно,

• Я знаю, скільки я люблю свій партнер.

• Коли я думаю, як пощастило я в житті.

• Я думаю про те, що я маю.

• Коли я витрачаю час з старшими батьками

• З радістю відіграють наші діти

• в момент залучення;

• Коли я краще отримувати;

• очікування дитини;

• отримання просування;

• Коли я щасливий.

• Коли ви закохані.

Коли я отримав відповіді. Нагадуємо мене про щось.

До 2007 року поганий був улюбленим звичаєм. Вимкнено, не просто шахта. Я хотів бути досить впевненим, що я був єдиним, хто міг виглядати на сплячу дитину і порубати сумішшю з захопленням, любов... і страх, що щось станеться до нього.

р.

Це те, що жінка в її крапках сказав мені:

Я перетворив всі хороші новини в моїй голові в можливу катастрофу. Я думав найгірший сценарій і спробував запобігти його.

Я уявляв страшні речі, що відбуваються на її теперішній час.

Я провів літо, намагаючись переконувати її до школи. Я зустрілася з нашими відносинами і знаходив літо, яке було дуже мало.

Більше того, я інфікована її з моїм поглядом речей. Вона боїться спробувати нові речі. Він каже, що він не хоче «пошукати Його величний шанс». й

Людина в шістдесяти - сказав він

Я думав, що це було краще сподіватися на краще, але серйозно очікує найгірше. Неважливо, що відбувається, я буду готовий.

А потім моя дружина і я потрапив до страшної аварії. Вона загинула. Я зрозумів, що я не дуже готовий до будь-якого поганого.

А не чекаючи катастрофи, я можу насолоджуватися щасливими днями, коли вони були. Тепер я почервою свою сутність, навчавшись, щоб насолоджуватися кожен момент.

Не пропустіть свою дружину. Я був набагато краще чоловіка.

Як виглядає Не найкращий метод. Це робить наше життя постійним розчаруванням. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Наша культура зобов'язана надати нам кримінальні покази, бойові фільми, поліцейські серіали, криваві детективи та фільми жахів. Це ідеальний матеріал для наших здогадок про майбутнє. Ми самі приречені на погані почуття.

Про подарунки, ом'яні і дивні

Близько 30 років

Багато з нас візуальні. Ми легко створюємо фотографії в наших головах.

Ми з радістю приймали наші діти в Сан-Антоніо на вихідні. Наймолодший син був жартом, ми сміхалися нескінченно. Це був так великий!

Вдалим чином, я стала німкою і уявляв наш автомобільний прокат і падає в річку. Я бачив його на телевізорі. Паніку надійшло мене, і я звернувся до мого чоловіка, «Зупинити машину!» Він відповідав сюрпризом, «Так ми стояти. й

Автор Brene Браун, глава Дарінг Велико

Джерело: Український переклад І. Огієнка