12 зон шампана

Якщо ви не пам'ятаєте «12 сфер шуму» (оцінка, гроші та робота, батьківство, сім'я, виховання, психічне та фізичне здоров'я, наркоманії, секс, старіння, релігія, травма, стереотипи), то Первинний фактор для жінки, з точки зору її потужності і універсальності, є першою зоною: зовнішній вигляд.

Що це? Навіть з підвищеною поінформованістю і критичним мисленням, Ми все ще захопили.Ми не думаємо, що ми молоді або красиві.

Р

Цікаво, що серед чинників, які провокують сором'язливість у жінок, материнство в другому місці. А (чорний!) ви не повинні бути мати, щоб мати досвід материнської шкіри.

Суспільство вважає, що жіноча природа має мати, тому наше значення, як жінка часто визначається як матір, так і як потенційна мати.

Жінки постійно просять, чому вони не одружені або, якщо вони одружені, чому вони не мають дітей. Не маю байдужих жінок, які одружені і мають одну дитину.

Якщо ви тримаєте свою дистанцію від дітей, запитайте вас, «Що ви думаєте?» Якщо ви занадто близькі до них, то запитайте вас, «Чому?» Якщо ви йдете на роботу, перше питання – “Що про дітей?” Якщо ви не працюєте, то скажете: «Що ви налаштували для своїх дочок? й Одягнена Жінкам по всьому світу.

Для жінок, однак, реальний тест шуму полягає в тому, що соковиті очікування призначають досконалість.І ось: Здавалося б, жінки не роблять ніяких зусиль.

Жінки, які хочуть виконати ці очікування. Все повинно бути легко. Відповідність полягає в тому, що жінки повинні бути природними – краса, материнство, лідерство і в результаті вони схильні до природних сімей.

Подумайте про те, скільки грошей на продаж товарів, які обіцяють «природний погляд». І ми всі раді слухати, "Це так легко," або "Чому природно, вона реальна." Я бачив багато визначення і приклади, які жінки дали в наших розмовах, і я знайшов, що це все ткане в щільний веб-сайт.

Це комплексний веб-сайт, який диктує:

• Хто ми повинні бути?

• що потрібно;

• Як дістатися

Коли я думаю про власні спроби Що суспільство очікує жінок, Я бачу, що мій хід, тягнути мене далі в цей сайт. Кожен крок, я спробую зробити мене ще більш стукнутим.

Це тому, що кожен вибір має свої наслідки і призводить до того, що принаймні хтось розчарує. Веб-сайт є метафором для класичної подвійної трапеції.

Марилін Фрі описує подвійну пастку як «справу, в якій вибір мінімізувати, з кожним альтернативним, що веде покарання, цензуру або обмеження на що потрібно. й

Складання та конфліктні очікування (який часто неприпустимо з початку)Далі ми отримаємо наступне.й

• Не робіть про це. Не займайте час від вашої сім'ї, партнера або роботи, щоб досягти досконалості. Якщо ви дійсно хороші, відмінність повинна бути легкою.

• Чи не болить хтось.й Але сказати, що ви думаєте.

• Подаруйте свою сексуальність (Після розміщення дітей до ліжка, прогулянка собакою і чистить будинок) Якщо ви відпочили і ви маєте вільний час.

• Будьте самі, але не сором'язливі або байдужі.й Немає нічого сексуального, ніж впевненість в собі.

• Не робіть людей, які відчувають себе некомфортно, але чесно.

• Не буде занадто емоційним, але і не дуже непристойним. Надмірна емоційність робить вас гістеричною, надмірною непристойною, що робить вас несердною.

У одному американському дослідженні про відповідність жіночим нормам, вчені перелічили найбільш важливі атрибути « фемінність»й Список включає в себе непристойність, стрункість тіла, скромність, припускаючи, що жінка не фокусується на своїх талантах і здібностях, догляд за будинком і дітьми, сприяє романтичним відносинам, підтримці сексуальної інтимності з одним партнером і піклується про зовнішній вигляд.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Наші мрії, амбіції та бажання не важливі. Бог заборонив, що будь-яка молода дівчина, яка бажала знайти ліки від раку, читати цей список і вирішив дотримуватися його. Якщо вона робить, ми ніколи не знаємо її геній - я просто впевнений в ньому.

Чому? Бо кожна успішна жінка я говорив, щоб розповісти мені про щоденні борти проти «рубів», щоб стверджувати себе, стояти своїм ідеям, і відчувати себе комфортно, будучи насилим.

Для мене проблема тихого, хмелю, непристойного і чарівного тепер звучить безперечно і здається застарілим, але жінки все ще стикаються з цими вимогами, коли вони хочуть їх голоси почути.

Коли відео TED Houston вийшов, я хотів померти. Я попросив чоловіка Стів зламати на сайті TED і "навколо цього відео". Я хотів перерву в офіс, де відео було збережено і вкрасти його. Я був відчайдушний. Тоді я зрозумів, що я підсвідомо спробував протягом життя, щоб зробити свою роботу невидимою.

Я любив написання для маленької спільноти читачів, оскільки це було легко і відносно безпечно. Популярність було те, що я завжди намагався уникнути. Я не хочу, щоб показати, і я був тероризований критики, які так поширені в інтернет-культурі. Більшість з них було спрямовано на зміцнення норм серії «сіхто».

Коли програма новин розмістила відео на своєму сайті, було нагрітий дебат (звичайно!) про свою вагу в коментарях. “Як вона може говорити про самореспект, коли вона чітко повинна схуднути?” На іншому сайті обговорювалися питання про належність розбиття матері. «Я співчуття з дітьми. Доброго дня! й

Щось таке, коли я написав статтю про імперфікацію. Для супроводження статті редактор використовувався фото мого доброго друга, чия футболка в області грудей читайте: «Я самодостатній людині». Це красива фотографія, яка вішує в офісі як нагадування. Звісно, фото підкаже коментарі, такі як: «Це може подумати, що вона самодостатня, але вона не має достатньо грудей,» і «Якщо я виглядав як Brenna Brown, я думаю про недосконалість. й

Я знаю, що ці приклади є симптоматикою жорстокості сучасної культури, в якій кожен повинен підійти до чесності, але думають про людські атаки.Страви в першу чергу на появі і материнці. Тому що не болить мене занадто багато.

Ці соціальні норми не застарілі. І шум робить їх міцними. І це також нагадка про те, чому стійкість до гоління є передумовою для вразливості.

Я думаю, що мій TED Houston розмова був великий сердець. Розмовляючи про свої труднощі були сміливими, давали бажання постійного самозахисту і повного спектру моїх досліджень.І єдина причина, яку я не віддаю. (і я пишу цю книгу будь-яким чином) Це тому, що я розвивав досить міцні навички в голості.

Я точно пам'ятаю, як я був цими коментарями, і я був швидко здатний відповідати їм реальності. Я був боляче. Я сердився. Так, я кричав. Я хотів зникнути. Але я допомогла відчути його протягом годин або днів, а потім я перевернув до людей, які я люблю, і я сказав їм про мій досвід і я почав рухатися далі. Я відчував більш мужній, більш переконливий, більш підключений до інших людей. (Я також припинив читання анонімних коментарів.) Якщо ви не «в арені» з нами, то я не зацікавлена в зворотному зв'язку. ) опублікований

Від Brené Брауна книга The Great Daring

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/wall-99950428?offset=80&own=1&w=wall-99950428_126