Brene Браун: Для нас, щоб пробачити,

Для нас, щоб пробачити,За десять років я пишу про шаму, мужність, вразливість і провину, уникаючи прощення. Чому?

Знайди зв'язок між прощенням і основними темами моєї роботи непросто. Я збираю багато даних, але я не в змозі захопити залежності, щоб описати відносини.

Я прийшов на тему прощення в моїй роботі над дарами імперфекції (російським перекладом він називається Подарунками імперфекції). Як любити себе, як ви. Я думав, що я зловив ідею хвоста, але лише перед відправкою його до видавця, три глибокі інтерв’ю, які розширили гіпотезу.

Бренн Браун

Як ви знаєте, це чудово нормально для кількісних методів дослідження для отримання винятків (у статистиці вони називаються «аутлайнерами»). Якщо більшість результатів підтримують гіпотезу, кількісна теорія вважається правильною, незважаючи на виключення.

У якісних методах дослідження, таких як поглиблені інтерв’ю, це не може бути справа. Кожна історія важлива, кожна гіпотеза дослідника повинна відповідати абсолютно всім даним. Якщо щось випадає, ваша гіпотеза неправильна. Відчуття! З`ясуйте, що всі знахідки виходять на траву. Але чесна робота ніколи не дасть мені. Все, що я дізнався про про про прощення, щоб не було іншої гіпотези, доки краще разів.

Одного разу я почув сермон про про прощення. Про те, як пара прийшла до нього на межі розлучення. Дружина дізналася, що її чоловік обдурив на неї. І дружини були відчайдушні на думці про неоднорідне розбиття. Жінка не могла прощати зраду. Чоловік, згідно з Joe, не міг прощати себе.

Joe - сказав він Для того, щоб дозволити собі пробачення, потрібно прийняти, що щось мертве. Для прощення, щоб прийняти місце, І ви будете мати, щоб захопити про це. Це повний цикл.

Я відразу покрила обличчя своїми руками: нарешті всі шматки з'явилися разом для мене. Я відчував комплексний замок, до якого був обраний ключ. Хвороба так складна, тому що шлях до нього через смерть і гранат. Я спробував бачити прощання через геностійкість і любов - нічого не працював.й Ви повинні були дивитися через гору.

Зважаючи на те, що страх, в якому ми знаходимося з втратою, не може бути більш щедрим і люблячим, ніж погоджуючись на припинення грифу для прощення. Для того, щоб бути коханим.

І загибель потрібно відкрити спосіб прощення може приймати багато різних форм:

Ми можемо сказати, що ми можемо самі зателефонувати одержувачу і побажання.

Може бути, ми повинні дати владу, що ми відчували себе прямо.

Або намагатися без надання допомоги та затвердження інших.

Joe - сказав він, що це, з дати. Нема чогось не думати про це. Хтось повинен вмирати, і ми повинні вигорнути догляд. Вартість прощення висока. Іноді це непомітно висока. й

Протягом декількох років я повернувся до моїх даних, щоб побачити ідею прощення з нової точки зору: через завершення і процес гравіювання вилученого. Я переробляв питання, провів нові інтерв’ю та викопавши книги.

Не дивно, що емпіричні дослідження підтверджують вплив прощання на емоційне, психічне та фізичне благополуччя. Десмонд Туту написав книгу прегібіції: Четвертий шлях для зцілення наших половинок і нашого світу з дочкою, Mfo Tutu.

Туту - дивовижна людина. Він завоював Нобелівську премію миру за свою частину в боротьбі з розстроченням. І книжка зробила таке враження на мене, що мені важко описати його словами, я можу лише порадити читати його. Не тільки книжка, яка діє на слова Йоа про те, як працює прощення, вона також говорить про знайомі теми: вразливість, сором'язливість, мужність... і влада, яка має історію.

У своїй книзі автор передає практичний підхід до прощення. Він пропонує розповісти історію, промовляючи боляче місце, видаючи прощення, а потім позбавляючи, чи можна продовжити відносини або закінчити його.

Туту пише: «Форгивність – це не альтруїзм. Скоріше, це гідна форма самопізнання. У процесі прощення є місце для ненависті і гніву. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Глибина нашої здатності любити, як правило, можна порівняти з нашою здатністю відчувати себе небезпечним. Ми не можемо самі покататися за кадром, ми відчуваємо до людей, які роблять страшні речі.

Коли мова йде про про про прощення, я вірю, що ми виходимо на іншому боці з кращими версіями себе. Ця версія краще, ніж людина, яка споживала ненависті і кладки. Щоб залишатися в цьому стані, щоб стати залежним від ворога. Але якщо ви знаходите силу, то ви не залежите від нього. Ви йдете вперед, ви допоможете вашого супротивника стати кращою версією себе.?

Нетримання, не втечу від відповідальності, не згоди. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це наше повернення до життя. Архієпископ Туту і Рєверенд Туту підтверджують, що занурення в історії призводить до чіткості, мудрості та самореспекту. Ми часто шукаємо простих відповідей на складні питання, питання себе, дати страху, і дати занадто рано. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я ніколи не зустрілася з людиною, яка може бути прощена. Включаючи себе завоювання.

У сім'ях і тісних відносинах ми любимо один одного – і регулярно боляче один одного. Питання є, що потрібно вмирати, щоб дати відносинам шанс?Видання

Автор: Брен Браун, видавець з книги «Розвиток міцності», перекладеного Оленою Truskova

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: esolang.com/articles/relation-articles/proschenie-new/brene-braun-chtoby-my-prostili-chto-dolzhno-umeret.html