Brene Браун: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Shame - це епідемія нашої культури, говорить дослідник Bren Brown, який провів останні 5 років дослідження міжособистісного спілкування. Вона виявила, що основною проблемою, що лежить в основі соціальної взаємодії, є вразливість і нездатність прийняти власні недоліки, єдине, що робить нас унікальними.

Я провів перші десять років своєї кар’єри як соціального працівника, заробляючи ступінь соціальної роботи, взаємодіяти з соціальними працівниками, а також займаючись кар’єрою в соціальній роботі. "Дякую, все, що не можна виміряти не існує". Я був дуже дивним. Ми звикли до того, що життя є хаосом. А більшість людей навколо мене були просто намагаються любити його так, і я завжди хотів би його організувати - візьміть все різноманіття і поставте його в красиві коробки.

Я використовую, щоб вдарити дискомфорт на голові, відштовхуючи його і отримувати один A's. Так я знайшов мій шлях, вирішив сортувати через найвимогливіші теми, зрозуміти сферу, і показати інші, як це працює. Я вибрав стосунки між людьми. Через десять років як соціальний працівник, ви починаєте добре розуміти, що Ми всі тут для відносин, вони є метою і сенсом нашого життя. Уміння відчути прикріплений, зв'язок між людьми на рівні нейронауки, що ми живемо. Так я вирішив вивчити стосунки.

Ви знаєте, іноді ви йдете до вашого боса і він каже, "Це тридцять-сім речей, які ви просто кращі, і є ще одне, що ви отримали рости." Все, що залишається у вашому розумі, це останнє. Моя робота дивилася про те ж саме. Коли я попросив людей про любов, то вони говорили про те, що мусить жити. При запиті про відхил, вони говорили про найбільш хворобливі розриви. Я отримав історію втрати. Дуже швидко, після шести тижнів досліджень я прийшов через незрівняну перешкоду, яка постраждала все.

Я зрозумів, що це було, І сором'язлива легко зрозуміти. Шам – страх втратити відносини. Ми всі бояться, що ми не робимо достатньо для відносин - не дуже тонкий, досить багатий, досить простий. Це глобальне почуття не тільки в тих людей, які, в принципі, не здатні будувати відносини.

У серці шамби є вразливість, яка приходить, коли ми усвідомлюємо, що для того, щоб відносини працювати, ми повинні відкрити людей і дозволити собі бачити людей, які ми дійсно є.

Я не знаю вразливість. І я думав, що це був великий шанс атакувати її з усіма її інструментами. Я збираюся проаналізувати його, зрозуміти, як він працював, і роздумати його. Я збираюся провести рік на ньому. В кінці перетворилося на шість років: тисячі оповідань, сотні інтерв'ю, деякі люди відправили мене сторінки своїх щоденників. Я написав книгу про свою теорію, але щось було неправильно. Якщо ви поділяєте всі люди, які я інтерв'ю людей, які дійсно відчувають себе, і це все приходить до цього почуття, і ті, хто постійно бореться за це почуття, є тільки одна відмінність. Це було те, що з високим ступенем любові і прийняття вірити, що вони гідні любові і прийняття. Це його. Вони просто вірять, що вони заслуговують. Це, що відокремлює нас від любові і розуміння – страх не любити і зрозуміти. Я почав робити дослідження на цій першій групі людей.

Я зробив красиву папку, ретельно подав всі файли і думав про те, що його викликати. Перше, що прийшов до мого розуму: й

Вони були щирими людьми, які живуть з почуттям власної потреби. Виявилося, що їх головна загальна якість була сміливою. І це важливо, щоб я використовував це слово: воно походить від латинського кору, серця. Знизу вашого серця, який ви Простіше кажучи, ці люди мали відвагу бути недосконалим. Вони занурилися іншим особам, бо вони захоплювали себе. І вони мали зв'язок, бо вони мали відвагу віддати те, що вони повинні бути, щоб бути тим, що вони були. Не може трапитися відносини.

Ці люди мали щось інше. Витривалість. Вони вірили, що зроблених ними вразливих, зроблених їх красивими і прийнятими. Вони, на відміну від людей в іншій половині дослідження, не говорили про вразливість як щось, що робить їх відчувати себе комфортно або викликали величезну незручність - вони говорять про необхідність. Поговорили про те, як бути першим, щоб сказати, «Я люблю тебе», як діяти, коли немає гарантії успіху, як спокійно сидіти і чекати лікаря, щоб викликати після серйозної експертизи. Вони готові інвестувати в відносини, які не можуть працювати, крім того, вони вважали її передумовою. Виявляється, що вразливість не слабка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Після дослідження цієї теми протягом більш ніж десяти років я прийшов до висновку, що вразливість, можливість показати себе слабкою і чесною, є найбільш точним інструментом для вимірювання нашої сміливості.

Я побачила його як зраду, і я думав, що мої дослідження були роздумані мене. Адже сутність процесу дослідження полягає в тому, щоб контролювати і прогнозувати, вивчити феномен для чіткого призначення. А потім я прийшов до висновку, що висновок мого дослідження полягає в тому, що ви повинні обхоплювати вразливість і зупинити контроль і прогнозування. Моя терапевт, звичайно, назвав це духовне пробудження, але я запевняю вас, це була реальна криза.

Я знайшов терапевта — це свого роду терапевта, що інші терапевти йдуть до, і ми іноді повинні зробити це, щоб перевірити читання інструментів. Я приніс свою щасливу інформаційну папку до першої зустрічі. Я сказав, що у мене є проблема вразливості. Я знаю вразливість - джерело наших страхів і комплексів, але виходить, що вона також виробляє любов, радість, творчість і розуміння. Я повинен мати справу з ним. І вона в основному віддавалася і сказала мені, "Це не добре, ні погано". Це просто те, що це. І пішов з ним. Ви знаєте, є люди, які можуть прийняти вразливість і ніжність і жити з ними. Я не. У мене є багато часу спілкування з людьми, такими, що для мене це був рік-довга вулична боротьба. В кінці я втратив битву з вразливістю, але можливо, я отримав своє життя назад.

Я повернувся до дослідження і подивився на те, які рішення ці щасливі, щирі люди роблять, що вони роблять з вразливістю. Чому ми повинні боротися з нею? Я опублікував питання на Facebook про те, що люди відчувають себе вразливими, і протягом години я отримав сто і половину відповідей. Якщо ви хворіли, збираючи ініціативу в сексі, вистріляєте працівника, поцікавивши дату, слухавши діагноз від лікаря, всі були у списку. Ми живемо в незахищеному світі. Ми співпрацюємо з ним, постійно пригнічуючи вразливість. Проблема полягає в тому, що почуття не можуть бути вилучені. Ви не можете вибрати - тут я маю вразливість, страх, біль, все це не потрібно, я не відчуваю його. Коли ми пригнічуємо всі ці почуття, з ними пригнічуємо вдячність, щастя і радість, немає нічого спільного. А потім ми відчуваємо непоганим, і навіть більш вразливим, і ми намагаємося знайти сенс в житті, і ми йдемо в бар, де ми замовляємо дві пляшки пива і тортів.

Ось кілька речей, які я думаю, що ми повинні думати про.

Першим є те, що ми робимо певні речі. Релігій пішов з таємничості і віри до певної. "Я вірю, ви не Вимкніть. Це. Неоднозначні. Чим більше страшних ми, тим більш вразливих ми, і це тільки змушує нас більше боятися. Це те, що політика виглядає сьогодні. Більше дискусій, не більше дискусій, Прискорення - це спосіб вентиляційного болю і дискомфорту.

По-друге, ми постійно намагаємося покращити наше життя. Але це не працює, що спосіб - в основному ми просто відкачуємо жир від наших стегон. І я дійсно сподіваюся, що люди сто років будуть виглядати на цьому і бути дуже дивним.

Ми захищаємо наших дітей. Про те, як ми лікуємо наші діти. У цей світ запрошують боротися. І наша робота не підбирати їх і одягати їх красиво і переконайтеся, що в їх ідеальному житті вони грають в теніс і йдуть на кожну можливу муку. Ноп. Ми повинні дивитися їх в око і сказати, ви не заражаєте. Ви приїхали сюди, щоб боротися з цим життям, але ви гідні любові та турботи. Покажіть мені одне покоління дітей, які піднялися таким чином, і я впевнений, що ми здивимося, як багато сучасних проблем просто зникли з обличчям землі.

Ми переконані, що наші дії не впливають на людей навколо нас. Ми робимо це в нашому особистому житті. Коли ми беремо кредит, коли угода зламається, коли розливається маслом в море, ми попередили, що ми не робимо з ним. Але це не так. Коли речі, як це відбувається, я хочу сказати корпораціям, "Гуїс, це не наш перший день. Ми використовуємо багато. Ми просто хочемо, щоб ви зупинилися і скажете, "Вибачте нас." Закріплюємо її.

Шам - це епідемія нашої культури, і для того, щоб вилікувати його і знайти наш шлях разом, нам необхідно зрозуміти, як це впливає на нас і що робить нас. Для сором'язливості, щоб виростити міцно і незаймана, він вимагає трьох складових: секреція, тиша і суд.

Антидот для гоління - компасіон. Коли ми страждаємо, найсильніші люди навколо нас повинні бути сміливими, щоб розповісти нам: Я теж. Якщо ми хочемо знайти шлях до одного, то дорога вразлива. Тексти пісень, а це означає: І це набагато простіше зупинитися від арени ваше життя, мислити ви будете там, коли ви кулясте і краще. Те, що це ніколи не буває. І навіть якщо ви отримуєте якомога ближче до ідеального, це все ще виходить, що коли ви вводите цю ану, люди не хочуть боротися з вами. Вони хочуть бачити вас в оці і побачити симпатію.

Автор: Brene Браун, Потужність вразливості

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: теоріяandpractice.ru/posts/6295-lyudyam-nado-nauchitsya-smelosti-byt-nesovershennymi-bren-braun-o-styde-i-uyazvimosti

Категории

Смотрите также

Новое и интересное