Brene Браун: У вас є сміливість бути себе і зупинитися!

З самого себе, будучи щирим непросто.

E. E. Cummings писав:«Для себе і нічого іншого є найважчим завданням у світі, метою якого є зробити когось ще з вас дня і ночі. Це найбільш складна людська битва зі світом, вона ніколи не закінчується.й

Дуже задоволена.

Як тільки ми вирішили бути самі, інші починають підозрювати, що щось неправильно з нами. Смузі і діти бояться змін і сумнівів, що ми робимо правильний вибір. Про те, як це вплине на них і їх стосунки. Зрозуміємо, чому ми починаємо цей шлях і вирішили стати собою; інші будуть боятися, що ми змінюємо занадто багато, в результаті чого будемо виводити або відмовитися від підтримки своїх ілюзій.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це сором'язлива турбота про ваших потреб і бажань. Це сором'язлива бути самогубним. Коли я подумав себе, я пішов проти цілого поля вітрин. Я запитав мене:

• Що робити, якщо хтось ще не погоджується, що я вже цінний і хороший?

• Що, якщо я розкриває мої недоліки, але ніхто не любить?

• Що, якщо мої друзі, колеги і любили мене для когось ще... хто піклується про інших і ніколи не говорить про їх потреби?

Коли ми даємо світ нове, щось зміни. Починаємо інші очі і вуса, в зв'язках з іншими людьми, починаються неприємні розмови, іноді ми залишаємо наодинці. Відповіді про те, що мова йде про суворі та жорстокі відповіді.

У дослідженні щирості і сором'язливості я помітив, що в жіночій групі сором'язує тих, хто хоче стояти собі, говорити, незгодити з популярним поглядом.

Учасники дали приклади складних компромісів:

• Не пошкодити всіх, але бути чесним.

• Не говорити про сумність, але говорити чесно.

• Поговоріть з знаннями, але не як nerd і bore.

• Не підтримувати неопулярний або непарний вигляд, але знайти силу незгодити з більшістю.

І чоловіки і жінки, які вибирають для того, щоб залишити себе гендерними очікуваннями. Дослідження свідчать про те, що «зробляючи гарну жінку» означає наступне: тонкість, політність і модність. Жінка, що дозволяє уникнути зіткнень з зовнішнім світом, буде намагатися бути крихким, тихим і максимально привабливим.

Чоловіки мають контроль над емоціями, важливість роботи, домінування над жінками і расою на статус. Щоб уникнути зайвих питань, чоловіки не повинні забувати, що вони нічого не відчувають, заробляють і не починають серйозних відносин.

Не найлегший спосіб. Вибираючи для себе, замість «привабливих» засобів, що виходять далеко за межі зони комфорту. Довіра мого досвіду, легко охоплюється в незнайомій зоні!

Якщо людина перебуває в вразливому положенні: Голосує непопулярну точку зору, починає новий бізнес, намагається себе в незвичайній ролі. Cruelty є дешевим, особливо якщо це зроблено анонімно, як висока технологія дозволяє.

Хоча ми намагаємось бути самі і не втратити відвагу по дорозі, важливо пам'ятати, що жорстокість болить, навіть при критики невірно. Коли ми йдемо на вітер, люди відчувають небезпеку. Скажіть, що ми думаємо! Так вони намагаються зашкодити нас за максимально ніжний, обманити нас про зовнішній вигляд, тісні зв'язки або нашу здатність підняти дітей.

Якщо ми закриваємо себе критичою і перестаємо реагувати на неї, ми також закриваємо себе від глибоких емоційних відносин. Залучення криється в готовність говорити, не байдужості до критики. Перебування вразливих засобів, які відкриті для обох пучок і теплих слів.

Якщо ви, і я, як ви самі, це не простий вибір. Ви ризикуєте багато в цьому світі. Але ще більш ризиковано заховати за масками і ніколи не робити нічого серйозного. Наші ідеї, думки та ідеї, невиражені і приховані, не відходять. Вони запалюють нас зсередини. Ми повинні надати інструкції з народження. «Звертаємо вашу увагу на те, що коли ви заміняєте щирість з безпекою, є можливі побічні ефекти: тривожність, депресія, глутонія, різні види наркоманії, протоки, провини, відчуття відчуттів і різних відчуттів. й

Сприяти себе, щоб заробити любов і повагу інших? овець не варто робити. Коли ми стаємо самі, ми викликаємо неперевершеність іншим особам, вони не використовуються для цього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Наомі Вольф: Жінки використовуються для перегляду самих дешевих імітацій моделей

Аманда Пете: Мій поїзд залишив і я тримаю роботу після нього

Коли я перестаю бути кимось іншим, є багато часу, уваги, любові та бажання бути навколо важливих людей. Моя спроба бути чоловіком і дітям – вони приймають мій час, увагу і енергію. Чоловік і діти розуміють, що відбувається. Вони намагаються бути самі. Як ми всі. Видання

Огляд книги: Подарунки Imperfection

Сценарій Brene Браун, переклад Олени Truskova

Джерело: Український переклад І. Огієнка