Brené Браун: 4 'truths', які роблять нас нездатними

Ми дуже добре, і це правда.Ми всі дуже різні, але ми хочемо те ж саме. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. З любов’ю, побачити і бути в здорових відносинах з іншими. Ми робимо все, що ми можемо для цього!

Бренн БраунАвтор подарунків Imperfection і TED спікер провів 12 років навчання, що зберігає нас від життя. Що, незважаючи на всі наші зусилля, перешкоджає нам від провідних відкритих і реальних життів, які кожен говорить про це? Виявляється, що багато припущення, що ми думаємо, правда, і ми думаємо, що вирішимо всі наші проблеми дійсно невірно.

1,1 км Підходить не означає, що на місці.Ми використовуємо деякі слова і не зовсім впевнені в їх сенсі, а іноді використовуємо їх неправильно. Це важко зрозуміти, що дійсно відбувається навколо вас.

р.

Так, що у Вашому місці не означає «наряддя». Намагайтеся влаштувати себе в певну рамку - найсерйозніша перешкода, яка знаходиться на місці.

Якщо ви оцінюєте ситуацію і люди, а потім розкочуєте себе в обрамову ріг, щоб їх підходити - як люди, так і ситуації. Чи є ще одна річ. Це бути, хто ви дійсно є, щоб дозволити іншим бачити і знати реальний ви. Як на місці припустимо, що вам подобається фарбувати гарбузи і покататися, виступаючи в громадському просторі.

Багато хто з нас страждають від цієї різниці між тим, хто ми дійсно є і хто ми намагаємося з'являтися. Наприклад, я є експертом у наданні в коробку. Я запитав людей, які ми часто називаємо «інші» — вчені, художники, мислики — вони не зазвичай підходять. Якщо ви уважно дивитеся на них і їх роботу, то виходить, що все проникнеться прийманням себе. Хто пішов до цього на довгий час, як і більшість, і деякі з них з дитинства.

Один з моїх інтерв'ю, невронауковий, сказав: Моя батьки не турбували, що я не на футбольній команді. Вони не хвилювалися, що я дивився і неприпустимо. Мої друзі і я почав переклад книг в Клінгон в школі, і мої батьки сказали: «Дов, це круто!» і взяв мене до заходу Star Trek!

Його батьки навчають його на місці. І якщо ми не отримуємо таку підтримку від наших батьків, нам доведеться виростити це почуття в собі у свідомому віці. В іншому випадку вона буде відчувати себе як школа в дискотеці: кожен має задоволення, і ви пропагуєте стіни.

Відчуття «Я в моєму місці» починається з прийняття себе.

Якщо ви вважаєте, що ви досить добре, це дає вам сміливість бути унікальними, вразливими і недосконалими. На скільки ви приймаєте себе, ви можете бути в місці. Якщо ми не віримо в себе, ми виступаємо як хамеліни, намагаючись бути досить добре.Ми дуже добре, і це правда.

2,2 км Гільт не поганий.Я кажу це: Я для почуття винності. Гільт є великим, тому що він зберігає нас на курсі. Виникає, коли ми порівняємо наші дії або бездіяльність з нашими внутрішніми значеннями. Іноді ми не відчуваємо себе після цього порівняння, і це викликає нас змінити і відображати.

Я говорю про людей різних вір, і багато людей кажуть, "А католицький, я дуже винний," або "А єврей, я дуже винний." А коли я запитаю про роз'яснення, вони кажуть речі, як "Якщо я не приходжу до Шаббату, то я поганий син". Моя братка прогуляє весь час.

Строго кажучи, це не несправність. Не знаю, коли ми відчуваємо сором’язливість. Головна Я прошу сказати: «Я безшумна людина, шматочок». Я не славлю своїх батьків, щоб не любити мене - хто любить мене? Це шампан. Ми не завжди знайдемо назву для нього. Але ми знаємо, що це подобається, щоб відчути себе. Це різна емоція, ніж провин.

Щоб побачити різницю, подумайте про те, що ви не помилитесь. Якщо це “Я зроблю помилку”, то ви відчуваєте винність. Але якщо ви скажете, "Соррі". Я одна велика помилка, це сором'язлива. Коли ви розумієте різницю між провиною і шамою, провину можна використовувати для себе добре. Це показує різницю між тим, що ми робимо і хто ми дійсно є. Ви можете подумати і змінити свою поведінку.

3. У Perfectionism – це не прагнення ідеального.Я скажу. Про досягнення та зростання Perfectionism - це віра, що якщо ми живемо в ідеальному житті, дивимося досконало, і поведімо ідеально, ми не будемо уникати полум'я, судді і сором'язливості.

Багато історій, в тому числі себе, були оцінені як діти за їхні досягнення, хороші сорти, політність і акуратний вигляд. Потім ми дізналися цю небезпечну систему: Я, що я можу досягти, я тільки добре, як я. З тих пір, як і раніше, у нас була лінія, яка працює через наші голови: Живіть до очікувань. Реакс. Зробити це чудово.

Здоровий гонитва краще орієнтуватися на себе. Як і де я можу поліпшити себе? «Що вони думають? й

Дослідження показують, що досконалість перешкоджає успіху і часто призводить до депресії, дратівливості і залежності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ідеоніст, як лицар з щитом, вагою сто кілограмів: щит повинен захистити, але в реальності не дозволяє входити в бій.

Ось ще один приклад: Анжем Леонард Кохен, «Це тріщини у всьому». Світло проходить через них. й

4. У Непристойна відвага.Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Перший міф, що вразливість – слабкість.

По-друге, вразливість можна уникнути.

По-перше, вразливість не слабка. Це, мабуть, найбільш точний захід від нашої сміливості. Я запитаю учасників дослідження про ситуації, де вони відчувають себе вразливими. «Коли я роблю відповідальність за щось, що йде неправильно на роботі», «Коли я зізнаю свою любов до чоловіка», «Коли я дзвонив другу і скажу сина тільки загинув», «Коли я відправив свою дочку в школу, і я знаю, що це буде важко для неї, але вона повинна справлятися», «Коли я зустрічаю сестри хоспісу, яка подбає про мами».

Деякі кажуть, що вони не відчувають вразливих. Але насправді це буває до кожного з нас, це екструзійне і жахливе почуття, що ми голі і ніде не пішли. Але ми робимо речі по-різному. Ви можете повернутись, відштовхувати вразливість далеко, перетворювати її в розрив або досконалість, це те, що я робити. Що ми перетворюємо його в одному або іншому вигляді.

Щоб перетворити вразливість у мужність, ви повинні дізнатися, що почуття і просто бути тут і зараз з цією невизначеністю і ризиком.

Коли ви знаєте, як ви відчуваєте і чому, ви можете зупинити, дихати, молитися, попросити допомогу, і зробити вибір, які відображають вас і що ви вірите. Видання

浜у 涓 蹇

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.refreshschool.com/single-post/2016/11/17/4-istini-1