Щастя - вибір

174130

92-річна людина, яка зберегла витонченість і гідність, непристойна, поголені і розчісуються щодня по 8 ранку, незважаючи на те, що повністю сліпий. Свою дружину, яка проживала з ним протягом 70 років, нещодавно загинув, що надпотрібно рухатись до рідного дому. Після багатьох годин очікування в лобі пансіонату, старий чоловік щиро посміхався, коли він почув, що його номер був готовий.

Як прогулялися до ліфта, почав описати йому приміщення красивими шторами на вікнах. «Я люблю тебе!» Стара людина оголосила захоплено 8-річному хлопчику, який дав цуценя. «Ви не бачили приміщення! Зачекайте хвилину!

"Це не важливо!" Він сказав у відповідь. «Щастя – що ви обираєте заздалегідь. Не залежно від того, як влаштовується меблі.
Все про мій вибір. Я вирішив любити її. Це рішення, яке ми приймаємо щодня. Я можу провести весь день в ліжку, скаржавшись на обмеження тіла. Я можу стояти і подякувати Вам за можливості, які я ще маю.

Щодня - це подарунок, і до тих пір, поки я живий, я зосереджуся на хороших речах, новий день приносить мені і щасливі спогади, які накопичилися так далеко.

Ви отримуєте те, що ви вносите. Так збираємо більше щастя в банку пам'яті. Дякуємо вам і за ваш внесок у мене. Я зберігаюсь! ... Жити просто. Дати далі. Витратити менше. й

Джерело: www.ecology.md