Як заробити гроші: Під час кризи багато дивовижних можливостей!

На мою думку, криза – це правильний час для запуску нового бізнесу або розширення існуючого. Крім того, під час кризи, у вас є чудова можливість просування в кар'єрі. Я знаю, що це звучить парадоксально, тому давайте мені пояснити.

По-перше, під час кризи всі ЗМІ «зняти дах». Кожен біт негативної інформації в гору песимізму. У зв'язку з цим багато людей стають фінансово параноїдними. У будь-якій ситуації люди очікують найгіршого сценарію справи.

Якщо ви можете перетягнути в цей стан загальної хістерії і запустити полонину в магазин, то ви занадто стали жертвою.

Але якщо ви керуєте активністю від усього цього ідіозу (видалення телебачення допомагає), і продовжите мислення раціонально, ви побачите безліч чудових можливостей навколо вас.

У часи кризи люди злякаються і починають ріжучи на своїх витратах. Вони повністю віддають надлишки і починають купувати тільки необхідні речі.

У зв'язку з цим багато компаній йдуть банкрутом. По-перше, це компанії, які виробляють розкішні товари. Ми можемо жити протягом деякого часу без нових кредитних карток і без трилітрового SUV. Ці товари не потрібні і можуть бути відкладені до пізнішої дати.

Ми також стаємо більш стриманими. Коли ми витрачаємо гроші, ми хочемо переконатися, що ми робимо хорошу покупку.

Таким чином, бізнес, який виробляє справжні цінності, може бути успішним у кризі. У складних разів більше людей переходять в ці види бізнесу, а компанії, що виробляють товари та послуги, страждають втратами.

Є багато компаній в США, що робить непотрібні речі. Ці компанії не люблять доглядати за споживачами і намагаються заробляти гроші без створення будь-яких дійсно значущих і цінних. Багато компаній, які загиближилися або загиближуються, тільки це. Автоіндустрія У.С. має різко, принаймні деякі її галузі. Все через те, що вони виготовляли некомпетентні продукти, які люди взагалі не потрібні. Erin і я купив Honda незважаючи на можливість отримати суттєву знижку при купівлі General Motors автомобіля, як два наших родичів працювали в GM заводах. Ми подивимося на кілька автомобілів General Motors і уклали, що вони втратили на Honda. Тим не менш, наші інші родичі не знайшли різниці.

Багато людей у власній шкірі відчували, що неординарна безпека праці є порожньою фразою на складних днів. 500 000 р. американці дізналися, що урок, коли вони втратили свої "безпечні і безпечні" роботи минулого місяця.

Підхід до отримання грошейЯ бачив багато людей останнім часом, деякі з них мої друзі, зробивши припливні речі, щоб зробити більше грошей. Вони взяли участь у сумнівних фінансових ножицях або знизилися на приманку багаторівневого маркетингу і стали жертвою eloquent шахраїв.

Загальна схема завжди така ж - вони закріплюються на отримання грошей. Це стає їх пріоритетом і вони постійно думають про це. Але не створивши щось дійсно гідне, вони страждають однією перемогою після іншого.

Зрештою, вони зламаються. Єдине, що б допомогти їм залишатися плавачем, щоб знайти велику кількість простихтонів, пообіцяти їх золотистими горами, і смугувати їх як липкий. Більшість людей відчувають внутрішню моральну стійкість до цього типу заробітку, і швидше або пізно відмовитися від цієї бізнес-моделі. Цей шлях не веде до довгострокової кількості. Модель мертвого кінця.

Підприємці Я знаю, хто орієнтований тільки на те, що гроші роблять менше грошей цього року. У деяких випадках люди припинили заробіток, а деякі стали розірвати в борг.

Виняток – це ті, які змогли приїхати до умов з їх славою і почали фокусувати людей. Але знову це рідкісний виняток. Для більшості людей, які приймають нестачу грошей, ніж приманити когось.

Розумний підхід до створення грошейТим не менш, є розумний підхід.

На відміну від фіксації грошей, витрачайте час і енергію, створюючи і пропагуючи справжню цінність. Знайти людей, які хочуть або потрібні.

Зверніть увагу, що ключові слова тут є Створення та просування.

Цінність створення означає, що ви повинні застосувати ваші унікальні таланти та здібності, щоб допомогти іншим.

Цінність просування означає, що ви зробили, що інші люди отримують і використовують значення, яке ви створюєте.

Але якщо ви ігноруєте обидві з цих двох речей, вам важко зробити стійкий дохід, особливо в часи кризи. Розкажіть, чому.

Якщо ви тільки створите значення і не пропагуйте його, як це буде до людей? І як ти повертаєш у вигляді грошей?

Я часто бачить, що ця проблема присутня в творчих людей – потенційних митців, музикантів та письменників. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і час. Багато з цих людей вже встигли заставити свої будинки.

На жаль, багато з цих людей працювали дуже важко. Але вони витрачали майже всі свої зусилля, і не звертали увагу на просування. Вони спостерігали у більш успішних колегах, і часто дивляться менш вмілий ремесла, серйозно займається просуванням своєї справи, передає свій продукт споживачу і отримує добре збережену винагороду за свою роботу.

Я теж прийшов. У кінці '90-х років я пішов з банкрутом, незважаючи на те, що робота важко і створити багато потенційного значення у вигляді комп'ютерних ігор. Моя проблема в тому, що я не робив достатньо для просування цих значень. Я повністю відповідав на своїх видавців, і це призвело до ігор, які випустили наприкінці або не випускаються у всіх з різних причин. У зв’язку з неоцінним досвідом роботи було відкладено багато років. Так я знаю, де ведеться дорога. Я вже пройшов.

З іншого боку, якщо ви тільки пропагуєте значення, але не створюєте його, ви пропагуєте чуже значення. Не погано, але якщо це все, що ви робите, то це короткозора стратегія. Немає нічого особливого про просування цінностей, створених іншими людьми. Будь-який може зробити це. Будь-який може займатися багаторівневим маркетингом або стати представником продажів. Якщо це ваш основний спосіб формування доходу, то довгостроковий перспектива вашого заробітку не стоїть на критик. Чим більш успішним ви в цьому бізнесі, тим більше конкурентів ви повинні, щоб перемогти успіхи. Як результат, кожен повинен працювати важче і отримати менше. Все відбувається. Недбалість цієї стратегії добре видно в часи кризи, коли більше і більше людей починають шукати значення, що сприяє вам за меншою ціною, що робить ваш прибуток меншим і меншим.

Bloggers впадуть в цю пастку, коли вони починають розміщувати ідеї інших людей у власних словах, додаючи що-небудь унікальний або новий. Через рік вони дивляться на кількість конкурентів. Я не думаю, що хтось робить гідне життя з нього прямо зараз.

Найдовший і життєрадісна стратегія полягає в створенні і просуванні цінності. Ви можете поєднувати стратегії, ви можете додати нові, але ключ, щоб зробити сталий дохід.

Вибір мисленняЯ знаю багато людей, які фінансують ці дні. Лас-Вегас може бути перейменований в місто, що називається Лос-Анджелес. Я знаю людей, які втратили свої будинки. Вулиці повні знаків «Банкове майно».

Якщо ви перебуваєте в ситуації, як це, я щиро симпатію з вами.

І все ж, причини, чому все це відбувається настільки очевидним, що це смішно бачити його роботу над і знову.

Люди, які створюють і просять, спокійно продовжують свій бізнес. По суті, вони роблять краще, ніж раніше, не гірше. За багато хто з цих людей прибуток навіть почав зростати.

Люди, які не створюють і не передають бачити, що їх дохід постійно падає. Це викликає їх паніки, і паніки приводить їх далі від розуміння ідеї створення і просування істинних цінностей. В результаті вони стають ближче до банкрутства.

Я розумію, що в такій ситуації досить логічно зібрати, відмовитися від всіх інших речей і зосередитися на думках – гроші, гроші, гроші. Скільки грошей можливо. Люди впадуть в цю пастку весь час. У мене є те ж саме. Незважаючи на те, що це абсолютно помилкова стратегія, як і логічна, як вона може звук.

Коли ви бачите свій дохід, ви природним чином намагаються зупинити процес. Це правильний час, щоб думати про стратегію створення і просування істинних цінностей. Це єдиний спосіб піти. Тільки він може забезпечити стабільне зростання прибутку.

Що таке гроші? Гроші – це просто засіб для зміни цін. Гроші є те, що ви отримуєте в обміні на значення, створене і спілкувалися з людьми. Якщо ви керуєте збільшенням кількості значень, які ви створюєте і доведете її до більшої кількості людей, ваш прибуток також підвищить.

Якщо ви намагаєтеся збільшити прибуток без створення або просування будь-якого, ваші зусилля не варто ебать яйце. Природно, такі зусилля не можуть призвести до позитивного результату. Будь ласка, не відхиляйте свій дорогоцінний час на цьому нозі.

Я тільки зрозумів, що коли я пішов з банкрутом. Я був повністю зламаний, але я був розумним, щоб зосередитися на створенні і просування цінності замість фокусування на заробляти гроші. Після 6 місяців я змогла отримати гроші назад, а через рік я відчував помітне поліпшення в фінансовій ситуації. Я почав будувати і просувати близько 9 років тому, а з тих пір мій дохід тільки збільшився.

Я знаю, що коли ви літаєте в фінансові абіс, шість місяців може відчувати себе як вічність. Неважливо, скільки часу ви витрачаєте. Час буде проходити один спосіб або інший, а звичаї створення і просування залишиться з вами назавжди. Почати роботу. Незалежно від того, що відбувається в економіці, якщо ви продовжуєте створювати і просувати значення, ви завжди будете триматися поплавкою.

Рік випускуФінансово, 2008 рік був хороший рік для мене і Erin.

Незалежно від того, що відбувається в економіці, я впевнений, що 2009 рік стане хорошим роком для нас. Як дізнатися? Ми працюємо над створенням та просуванням нових значень, які ми створили.

Чому ми раді збільшити прибуток, а інші втратили гроші?

По-перше, ми не працюємо для когось іншого дядька. Я не отримував всіх протягом 16 років. Багато людей вважають, що рефінгом для роботи на прокаті, ви обираєте ризикований і ступить шлях. Але, насправді, це набагато безпечніше для управління власними коштами, ніж бути ким-небудь щелепним. Неважливо, як погана економіка, Ерин і я не можу бути пожежним. Наша кар’єра є більш стабільною.

По-друге, в той час як інші ріжучі, Erin і я все частіше зосереджені на створенні і просування цінності. У той же час я розумію, що шлях, який ми приймаємо, може здатися до деяких.

Наприклад, цього року я написав багато про дієти і здоровий спосіб життя. Я поділився досвідом з людьми про сиру їжу.

Звичайно, це не дуже сексуальна тема. Я хочу, щоб я хотів би розповісти про більш цікаві речі.

Тим не менш, ці статті роблять багато хороших для людей, які цікавляться такими темами. Багато людей зробили значні зміни способу життя після читання цих публікацій і зараз користуються значною втратою ваги. Деякі люди отримали дивовижні результати.

Тож навіть якщо ці статті не здаються на перший погляд, вони величезні зміни в житті людини. Навіть якщо вони не роблять однакового враження на всіх, вони роблять багато хороших. Вони сприяють ціні.

Багато блогерів розміщують щось на своїх сайтах з метою отримання повернення коштів у вигляді посилань, уваги або грошей. Може бути іноді я вмотивував це, теж. Але в будь-якому випадку я спробую уникати зловживань. Я постійно нагадую себе, щоб залишатися зосередженим на створенні і просуванні значень. Я знаю, що якщо мій розум зайнятий цими двома речами, решта прийде.

Ця стаття ілюструє, що я розмовляю. Я нічого не пишу. Я не чекаю, що це супер удар. І я розумію, що через його обсяг, деякі люди не закінчують його.

Але я знаю, що для деяких людей, які візьмуть на себе труднощі, це зробить різницю. У статті є потенціал. І це може зробити тонкі, але ще корисні зміни. Хтось, десь, отримає позитивну допомогу від читання.

Що я хотів передати цю статтю. Допомогти тим, хто бажає зробити правильні зусилля в правильному напрямку. Не складно. З чіткою поінформованістю моїх цінностей дає змогу поділитися досвідом, навіть якщо мова йде про цінності інших. Я знаю, що цей підхід здається більш спрощеним, але якщо ви можете отримати моє повідомлення, це не буде складно почати отримувати прибуток.

Поверніть значення в дохідЯк ви генеруєте дохід від створення та просування? Чи можна це зробити, коли ви створюєте і пропагуєте значення, ви не отримуєте копійки для неї?

Якщо ви успішні, гроші не будуть проблемою. Якщо ви можете створити і пропагувати значення, можливості, щоб заробити гроші будуть буквально затоплені в вас. Люди підкреслять, щоб дати вам гроші. Я серйозний.

Ось як працює.

Якщо ви можете створити гарне значення, ви зможете знайти партнерів серед людей, які знають мистецтво просування. Ви отримаєте свої роялті, комісії або ліцензійні збори.

Наприклад, Хай Будинок просить мене писати книгу для них. В результаті «Персональний розвиток для смарт-людей» опублікований у вересні. Я отримував роялті. Я також зацікавила продажі. Я можу отримати авторське право на решту мого життя, особливо з того, що зміст книги не є часовим. Написання книги відкривають нові можливості для мене. Наприклад, я був запрошений до інтерв’ю частіше. Так, в цьому випадку я створив значення (з книги), і інші запевнили, що вона була пропагована.

Тепер припустимо, що ви добре пропагуєте. У цьому випадку ви можете генерувати дохід, використовуючи інші значення для вашої системи просування. Наприклад, мій блог дуже хороший інструмент для просування цінностей. У зв'язку з цим дуже ефективно. Я віддаю свої цінності безкоштовно, і це не дивно, що безпосередньо приносить мені дохід. Однак я оплачую, щоб розмістити чужу рекламу на сайті. Що тільки робить мене шістьма фігурами на рік. Виробники завжди приходять до мене. Я не можу впоратися з авальанчем пропозицій. Після створення робочої системи для просування значень ви можете сприяти значенням інших. І це робить гроші.

Коли ви можете створити і доставити дійсно гідний продукт для людей, ви будете переповнені можливостями, які ви маєте. По-перше, ви можете включити значення, яке ви створюєте в інші системи просування. Таким чином, ви можете заробити роялті і все це. Дуже приємно отримувати винагороду, нараховані з кожного проданого копіювання вартості, створеного вами. Я все ще отримує щомісячні перевірки для проектів, що реалізовані кілька років тому.

По-друге, ви зможете пропагувати значення, створені іншими, використовуючи систему просування. Ви платите відсоток продажів, або вони сплачують Вам як супутник. Якщо ви ретельно перевірте продукти, які ви рекламуєте (напевне, що вони є справжніми значеннями), то кожен щасливий і кожен виграє.

По-третє, ви можете підключити свої значення до вашої системи просування. На жаль, це те, що я не зроблю з моїм блогом. Я зробив це, коли я був в ігровому бізнесі. Я думаю, що у 2009 році я буду звернутися до цього питання. Тепер це означає, що я можу зробити значення і продати його безпосередньо. Багато блогерів зробили це успішно. Продається через свої сайти електронних книг, аудіозаписи, DVD та багато іншого. Створюйте вартість та продаємо її безпосередньо своїм відвідувачам.

Найсерйозніша частина доходів, яку я отримав у 2008 році, була від роботи, яку я зробив у попередні роки. Я не працював у 2009 році, і я міг би жити мої роялті. Не поганий, це не так? Рік тому я вирішив, що це було де я хотів поставити свої фінанси, щоб зосередитися на створенні і просування цінностей, які працюють. Я не бачу причину, чому ви не повинні зробити те ж саме. Не має авторського права на ідеї створення та просування.

ЗареєструватисяПісля того, як ви розвивалися звички створення і просування, ви ніколи не втратите його. Однак, по дорозі, ви можете легко відволікатися. На мій погляд, відволікаючих є найбільша небезпека.

Ви не можете брати участь у всіх цікавих проектах. Ще одна велика помилка полягає в тому, щоб працювати для когось іншого дядька, обміняючись годинами вашого життя за доларами. Це всі мертві кінці, які ви повинні уникати будь-яким чином.

Ви повинні бути зосереджені на створенні та просуванні ваших значень. Будь-яке, що відволікає вашу увагу від неї, слід бачити як відходи, перешкода або навіть реальний зло.

Це дуже важливо, але багато людей все ще не дають йому важливе значення.

Якщо ви хочете отримати багату, працюю для когось - це погана ідея. Імовірність успіху по шляху полягає в тому, що це навіть не дивно.

Звісно, якщо, наприклад, ви повністю зламалися і бездомні, то навіть з цієї позиції ви можете почати виробництво і просування ваших значень. Це буде набагато гірше, якщо ви витрачаєте на день після того, як хтось інший. Це не наблизить вас до фінансового багатства, але буде тільки відволікати вас від обраного шляху.

Якщо я мав вибрати між бездомністю і восьмигодинним робочим днем, я буду вибрати бездомність. Обов'язковий обов'язок йти до роботи в десять разів гірше. Я хотів би бути голодним, якщо я був бездомний, але я хотів би бути зосереджений на створенні та просуванні значень. Звісно, в першу чергу я не маю достатньо грошей, щоб створити щось дійсно цінне, але в кінцевому підсумку все буде впадати в місце.

Веселка - це страшний відволік. Багато способів, це просто поліпшена форма рабства.

Ви коли-небудь сказали до бездомної людини? Багато хто з них знаходить ідею прощадливого просто образу. Звісно, ви можете пахнути краще і жити в більш комфортних умовах, але поспішаючи до офісу щодня по 8:30 ранку ви втратите свою людську гідність. Може бути бездомним, що ви не розумієте.

Зайнятість є найвищою формою бідності.

На щастя, наймученіші проблеми вирішуються. Якщо у вас є робота, просто зупинка на ньому. Ви зможете створити та просувати. Особливо якщо ви хочете добре харчуватися.

Генуїнові можливості базуються на створенні та/або просуванні значень. Якщо ви бачите щось, що виглядає як можливість, але це не вимагає створення цін і просування, то це не можливість. Це банальні відходи вашого часу.

Чи є створення і просування цінності важче, ніж найм? Я не сказав! Не знаю! Робота для когось іншого набагато важче, оскільки ви все ще зустрілися, щоб зробити певну форму значення, але все отримання від ваших зусиль перетворюється на чужий дохід. Так ви вже робите те, що ви повинні зробити, але ви не холодні, ні спекотні. Ви можете почати роботу важче і краще, але більшість винагород все ще йде в сторону. З одного боку, ти щедрий і щедрий, а з іншого боку, ти просто ідиот.

Я можу працювати як наймалішим письменником і оплачувати за кожне слово, яке я пишу. А потім моя робота буде належати до когось іншого, а решта прибутку залишиться з ним. З іншого боку, я можу писати статті для мого веб-сайту, таким чином, отримання свободи публікувати ці статті як книгу з часом. Я також можу використовувати їх для збільшення трафіку (і тому дохід) на сайті. Що таке сорт. Правильна стратегія не складна задача.

Думка про те, що гроші є відволікаючим. Коли ви орієнтуєтеся на гроші, занадто багато думок починають обертатися в голову. І ви починаєте працювати над куркою з сильною головою, намагаючись зловити все, що навіть трохи нагадує можливість отримати гроші. Ви витрачаєте багато часу і енергії, які намагаються зберегти з доларами.

Створення та просування цінності набагато простіше. Цей фокус чудово налаштований на правду, любов і силу.

Коли ви створюєте і пропагуєте значення, ви можете відкрити і чесно про те, що ви робите. Ви витрачаєте більшу частину свого часу, створюючи те, що дійсно приносить вам радість. Тексти пісень, а це означає: Якщо ви пишете статті, писати музику або просто вирощувати квіти. Це набагато важче, день після дня, щоб зробити нудну і некреативну роботу. Відповідаючи Ваше значення з іншими та переглядайте зміни життя для кращого – найкраща мотивація для будь-якої роботи. Після того, як ви починаєте створювати і просувати, ви не хочете повернутися до свого життя.

В житті, ніж гроші.З усіх речей, які я роблю за свою роботу, заробляючи гроші, є найпримітнішим. Коли я писав статті про особистісний розвиток (з них став дуже популярним), я не думав про гроші.

Я не мав ідеї, що я отримав дохід від цих статей.

Інколи Я не можу перевірити свій банківський рахунок протягом місяця і не маю уявлення, скільки я отримав. Я просто знаю, що я заробляти більше, ніж я витрачаю. І я не маю особливо планувати мій бюджет або настоянка з книгами. Зазор між моїми прибутками і моїми витратами дозволяє мені уникнути його все.

Основна мета моєї роботи полягає в створенні і просуванні значень. Я знаю до тих пір, поки я зосередився на ньому, немає сенсу хвилюватися про гроші. Одноразовий механізм створення і просування робіт, як годинник, і я не потрібно тримати його працювати весь час.

Я пам'ятаю доктора Wayne Dyer говоріння на конференції. Він сказав, що люди можуть прийти до нього і сказати: "Ви знаєте, доктор Дилер, вони кажуть, що ви робите багато грошей." І сказав він: "Так, ви абсолютно право."

Продовжуємо, «Це не мій збо!» Я просто зроблю те, що я зроблю. А гроші настає сам. й

Мені важко зрозуміти, що думав час. Здавалося мені занадто нереальні і занадто незвичайні. Я не розумію, як жити без думки про гроші, і в той же час заробити суттєвий дохід. Не намагайтеся робити це на всіх і не проціджуючи на всіх. До того, як я розумію ці слова.

Я припускаю, що мої слова можуть дратувати людей, які пережили наслідки фінансової кризи. Я теж була в аналогічній ситуації. І я не хотів би це, скажу мені, хто ви можете зробити гроші без думки про гроші. Я не вірю, що ви можете заробити дохід без процідувань. Я зрозумів, що, фокусуючись на гроші, я втратив його.

Найголовніше правильно встановити пріоритети.

Якщо у вас є гроші в першу чергу, я можу сказати з великою впевненістю, що ви вибрали довгий і складний шлях. Крім того, по дорозі ви знайдете багато розчарування. Якщо гроші все, що ви бачите перед вами, удачі. Але вважайтеся, що ви відходите енергію і завершите життя неглибоким і порожнім життям.

Я знаю, що ідея фокусування на гроші здається дуже привабливою. Але я запевняю вас, що помилкова думка. Якщо ви хочете провести кілька років, що надходять до тих же висновків, як мені, будь ласка. Але я сподіваюся, що ви можете зловити спільне почуття в мій погляд. Я знаю, що там багато людей, які скажуть, «Що він писати?» Я сподіваюся, що ви не будете один з них.

Нарешті, розуміють, що ідея створення і просування цінностей є більш здоровим, ніж ідея фокусування на фінансовій достатці. При створенні та розширенні буде як природна для вас, так і для дихання. Тоді ви будете мати свободу, радість і гроші. Але гроші все ще будуть в останньому місці.

Найкраще, щоб повністю ігнорувати гроші. Тоді ви можете орієнтуватися на важливі питання, цікаві та приємні. Найцікавіше, що цей вид концентрації приносить фінансову достатку. Ви починаєте усвідомити, що ви ніколи не дійсно потрібні гроші. Вам потрібно тільки відвагу переслідувати мрії. Все, що ви повинні зробити, щоб зробити ваш рух на краще життя без грошей.

Якщо я можу зрозуміти цей урок і покласти його на практику, то ви досягнете успіху. Якщо я можу створити і просувати моє значення лише $100, так що ви можете. Звісно, це не дивно, але це було початок. Я зустрілася з тим, що люди потребують. І після передачі значення я створив і слухав позитивні відгуки, я зрозумів, що я не був неправильним. Цього разу це просто комп'ютерна гра. Це блог зараз. Зміст відрізняється і стратегія однакова.

Якщо ви створюєте реальні значення у вашому блозі, то не буде проблем з їх просуванням. Оцінюється деякими людьми, вони перейдуть на інші, як кола на воді.

Але якщо ви займаєтесь тим же місцем цін через місяць, то є щось неправильне з вашим творчістю. Зворотній зв'язок - це те, що допоможе визначити правильність ваших дій. Ви відчуваєте, що ви створили щось цінне, і люди кажуть, «Чому несуть». Ми не хочемо, щоб це не було. Так слухайте відгуки. Вони допоможуть вам розвивати. Зворотній зв'язок заохочує і не дозволяє залишатися в одному місці. Це допомагає видалити помилковість з ваших значень і вашого життя. Створіть справжні цінності і люди оцінять його.

Кілька думок про економікуЯ думаю, що будь-який економічний недолік - це хороша річ. Криза допомагає бур'янам, які виробляють неякісну і непотрібну продукцію. Багато з цих фірм, одночасно виготовляли якісні речі, але поступово почали обманювати. І це не погано, якщо під час рецесії, діяльність таких компаній поступово зменшується і, врешті-решт, вони повністю зникнуть. На їх місці приходять інші, які розуміють потреби споживачів. Компанії, які переважають лише підприємствам, які фактично працюють.

Ви думаєте, що підтримує автоіндустрію США за рахунок платників податків? Немає, це не поганий, крім одного невеликого - це просто приступ! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Допомога автомобільній галузі не в інтересах нашої країни, а не в інтересах людей, які працюють в цій галузі. Це абсолютно короткострокова стратегія. Я думаю, що будь-який вид фінансової підтримки є просто стабільним.

Кілька моїх родичів, які використовуються для роботи з General Motors. Якщо вони продовжили працювати там, то доведеться знайти нові місця. Раніше я написав, що Erin і я, незважаючи на серйозні знижки, розміщені на нас на General Motors, придбав японський автомобіль. Ми не любимо вітчизняну політику.

У часи кризи багато компаній просто вимирають. І це добре. Штучно зберігаючи компанії живим. У цьому випадку необхідно дати події розвивати свій курс. Для того, щоб уникнути більших проблем. Компанії, які не можуть виробляти і просувати справжні цінності, повинні відкритим чином визнати, що їх бізнес не вдалося. І вони повинні розуміти, що жодна кількість політичних лобістів не може врятувати їх. Покупка грошей призводить до втрати його. Особливо це стосується наших політиків. Це парадокс. Хоча, якщо ви перебуваєте в нездатності тих же ілюзій, то як ви звикли до нашої держави?

Це набагато більше правого, і більш переконливого, щоб дозволити мільйонам автолюбителів втратити робочі місця. Тоді вони не змогли зробити щось корисне, і зупинити час на роботі, що ніхто ще не потребує. Якщо це займе багато років, то це буде. Погана стратегія.

Як правило, якщо ви працюєте для компанії, яка має труднощі створення та просування цінності, ви краще втратите цю роботу. Краще перепідготовити і знайти нове, більш гідне місце. Невідповідність Вашим часом та потребами споживачів є пасткою, щоб уникнути. Якщо ви є співробітником, розгляньте, чи допомагаєте Вашій службі створити і просувати справжні цінності. Якщо ви не дивитесь, коли ви зрізаєте.

Зробіть кар’єру у створенні та просування цінностейЯк ви знаєте, якщо ви створюєте істинні значення або ні?

Просто запитайте самі ці питання: Якщо я припинив робити те, що я зробив, будь-який догляд? Чи буде будь-який об'єкт для цього? Тексти пісень, а це означає: Чи може хто-небудь спробувати зупинити це?

Якщо ви зупините створення і просування істинної цінності, людина помітить. Люди неодмінно хвилюються. І якщо ви зупинитесь на створенні та просуванні ВАЛЮ ЗАСТОСУВАННЯ, очікуєте масові бої на вулицях.

Люди не можуть віднести це значення для вас особисто, особливо якщо ви робите свою роботу анонімно, але вони помітять, що щось важливе зникне з життя. Навіть якщо вони не знають ваше ім’я, не зупиняючи вас від створення і просування цінності буде мати ефект.

Але якщо ви припинили і ніхто не помітили, то ваша робота була не зайвою або заміною. Це означає, що ви не змогли повністю висловити себе. Ви просто знайшли спосіб уникнути самоактуалізації.

Ви завжди маєте вибір, пам'ятайте про це.

Ви можете прийняти рішення про заробіток коштів. Ну, йти вперед. Щодня ви все одно будете розуміти безглуздість і розблокування цього шляху. Щодня ви почуєте тихий голос, говорячи вас з вашого серця, «Що ви робите це фундаментально неправильно». А потім ви будете розуміти, що ви можете жити життя, наповнений веселою, свободою і виконанням. І все ж заробити гроші, не вмирає голоду. Але щоб зрозуміти це, ви повинні зосередитись на те, що дійсно важливо. Ви повинні звільнити голову від неправильного суспільного ставлення і зупинитися, що більшість людей продовжується робити з заздрістю роботів.

Почати життя свідомості. Стоп є безглуздою лапкою. Зосереджуйте увагу на висловленні своєї творчості щодня. Зосередитися на створенні та нараді потреб інших.

Створення значень і просування їх. Це запорука успіху.

Не помітайте, що багато людей не помітили. Він був відомий Вам в дитячому садку.

Ви: Подивіться, що я пофарбував! (Виробництво створено).

Дорослим: Дощ! Це просто чудово! (Отриманий рахунок).

Мої п'ятирічні сини і мій вісім-річна дочка дуже зрозуміла. Вони знають, що коли вони створюють щось гідне, вони будуть винагороджені.

Ми працюємо як батько, щоб навчити їх щось нове. Це допоможе їм керувати життям в майбутньому.

Написання та редагування цієї статті взяли близько 5 годин. Не була навіть частина моїх планів. Я просто відчував надихнув, сіла і писав його практично в одному диханні.

Ця стаття буде актуальною для багатьох, багато років. Не погані інвестиції?

Неважливо, якщо я можу заробити гроші з цією поштою. Я не думаю, що це взагалі. Я просто знаю, що до тих пір, як я можу створити і просувати справжні цінності, я ніколи не буду в втраті. По суті, гроші просто фантастика. Вони не можуть бути водіння мотивом.Гроші повинні залишатися на фоні, коли життя повинно бути першим.й

Я хочу скористатися поняттям створення та просування цінності. А тим більше ви берете участь у творчому виразі, чим менше ви зачепити гроші.

Найбільша залізниця – це те, що ви можете сказати собі, «Я заощаджую гроші, тоді я починаю створювати і просувати значення». Реалізувати, що коли ви думаєте, що, ви знову зачепити. Якщо це було, якщо це було, то я б... Непристойна! Отримати роботу зараз. А коли у вас є фінансовий достаток, ви будете розуміти, що не потрібно починати. Ви дізнаєтеся, що все, що потрібно було сміливо і визначити, щоб почати свою подорож, де ви сьогодні.

У статті було багато скручень і поворотів, але я думаю, що вдалося передати основну точку. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: allstevepavlina.ru/how-to-make-lots-of-money-during-a-reception