7 Способи, щоб позбутися від заздрості

Я відповідь на питання сьогодні. Як позбутися від заздрості і Зупинитий Заздрість є спільним віце-прем'єром, який відбивається в різних культурах і традиціях. Наприклад, у Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій Католицькій

Дійсно, через заздрість, багато страшних дівчинок, які люди пізніше пошкоджують. Але навіть якщо людина не спить ревнощі, вона їсть його з внутрішньої сторони, викликаючи його відчувати безглуздий біль і розчарування, тому що інші люди мають речі, які він хотів би мати або мати особисті якості, які ворожа людина хоче мати.

Цей біль безглуздий, тому що це призводить до нічого, але страждання. Заздрість, незадоволеність, яка відома в порівнянні з іншими людьми, не наблизить нас до того, що ми так радіємо: гроші, увага, соціальний статус, привабливість.

Замість того, щоб поділитися радістю успіхом з іншою людиною або використовуючи його приклад, як урок життя, ми заздримо, підсвідомо бажаємо йому невдачі, культивуємо ненависть і постраждаємо самі.

Але неспроможність заздрості полягає не тільки в тому, що це викликає інші пророки, такі як ненависть, непереносимість, роздратування і відчайдушність. Що таке,Не може бути насиченим. Неважливо, наскільки багаті ми, хтось буде багатим, ніж нам. Якщо ми отримуємо багато уваги від протилежного сексу, ми познайомимося з людьми, які більш фізично привабливі, ніж ми. І якщо ми не зроби лідера, то завжди будуть люди, які перетворять вас на щось інше. Зовні світ не дозволить нам задовольнити наші почуття заздрості.

Як Зупинити існування людей

Це не означає, що ви не можете позбутися від цього почуття. Але для цього необхідно направляти впливи на психічні механізми виникнення цього почуття, а не на предмети зовнішнього світу, що це почуття нібито викликає. Причини всіх ваших емоцій і бажання лежати у вас. Я сподіваюся, що ця стаття допоможе вам подолати ці причини. Я покажу вам, як працювати над тим, щоб досягти цього.

1,1 км Не годуйте заздрості.

Багато людей, які інстинктивно намагаються зупинити заздрість таким чином. Наприклад, вони опинилися тим, що їх сусід має більше грошей, ніж вони роблять. Щоб впоратися з цим почуттям, вони починають думати, "Що він багатий?" Але я розумний, я отримав кращу освіту, і моя дружина, хоча не так красиво, він молодший, ніж його.

Такі аргументи прохолоджують трохи і змушують вас відчувати себе більш гідною і розвиненою людиною, ніж ваш сусід, багатство якого, ймовірно, отримав несправедливість.

Це природна думка людини, яка ревнощів. Багато психологічних статей дають поради в тому ж вену: «Дізнайтеся про ваші чесноти та хороші якості». Дізнайтеся, що ви краще, ніж інші.

Також подібні джерела рекомендують шукати те, що лежить за зовнішнім благополуччям об'єкта заздрості, пропонуючи попсувати вашу заздрість, мислити, що люди, які ви заздрили, можуть бути як добре, так і зовні.

Ваш сусід не може бути багатим, він повинен інвестувати багато зусиль і, швидше за все, він навіть не встигнути витрачати всі ці гроші. А дружина може мати характер укусу і вийняти всі її гнів на її сусіді, коли він повертає від нудної роботи.

На мій погляд, така порада не слугує метою усунення заздрості, хоча вона, здається, відповідає поширеним поглядам. Чому я думаю, що?

Якщо ви намагаєтеся боротися з вашими заздрами, ви продовжуєте його зануритися, живіть його. Ви не зробите це демон ревно. Замість того, як ви захочете їх з почуттям відмінності над іншими, або почуттям, що незнайомці не так добре, як вони здаються. Чи можна перемогти цей демон? Він буде вдячний за ці аргументи, але він буде задоволений лише за деякий час.

Це, як кинути кісточку до голодного і сердитися собаки так, щоб він займав рот і зупиняє баркінг і укуси стрижнів клітки, в якому він сидить. Але кістка прикусить швидше або пізніше. Він не задовольнить свого апетиту, він буде тільки згасити його ще більше. І стануть його віялки, заточений на кістці.

Тому я не вірю, що треба годувати заздрістю з такими прикметами. Це не означає, що ви повинні розглянути себе гірше інших. Це означає, що без того, щоб будь-які люди не змогли зробити себе над іншими.

«демон» заздрості вмирає тільки тоді, коли ви зупините годівлі з дерева вашого задуму.

Я повинен застосувати цей принцип в моєму житті досить часто. Наприклад, я помітив, що мій друг має велике почуття гумору, набагато краще, ніж я робити. Я дуже починаю думати: «Бу, я говорю краще, ніж його і висловлюю думки...» Але потім я перемагаю себе.Стоп! Ні «але». Мій друг має краще почуття гумору, ніж я робити. Це факт. Це його.

Цей тихий прийом, що хтось краще, ніж ви в щось без будь-якого «поклоніння» на складі Вашого егої вимагає певної кількості відваги. Але тільки таким чином, ви можете побороти ваш спійманий і зірвати «демон» заздрості.

Звичайно, це недостатньо. Не всі знають, як потрапити туди. Далі Я спробую дати інші поради, які допоможуть вам розпізнати без зайвих емоцій, які ви не ідеальні люди, які краще на що-небудь. Я не говорю, що ви повинні поставити його і не покращувати якість. Не всі. У цій статті я також розповість про те, що саморозвитку потрібно робити з заздрістю. Але все в порядку.

2,2 км Позбутися від вашого почуття правосуддя

Заздрість часто пов'язана з нашими сприйняттями правосуддя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ці гроші повинні бути зароблені вами, тому що ви розумні, освічені, розумні, не люблять вашого сусіда, хто не цікавиться чим завгодно, але пиво і футбол, і ви сумніваєтеся навіть, чи закінчив школу.

У зв’язку з невідповідністю дійсності з вашими очікуваннями, незадоволеністю, фрустрація народжується. Але важливо розуміти, що ідеї про справедливість існують тільки у вашій голові. Ви думаєте, що «Дійсно, я повинен заробляти більше, ніж я отримую». Хто кинув? Чи варто я? У світі існує згідно з власними законами, які не завжди відповідають вашим поняттям правого і неправомірного, просто і непросто.

Цей світ не дає вам нічого. Все це відбувається, як це відбувається, і в іншому випадку.

Коли ви починаєте думати про несправедливість, яку ви зробили, ви подивитеся на неї з точки зору речей, які ви не маєте, але присутні в інших і є об'єктами вашої заздрості. Але ви не думаєте про те, що ви вже маєте.

Ви запитаєте, "Чому не маю авто дорого, як мій сусід, де справедливість?" ?
Але ви не попросите, "Чому я маю будинок і хтось не?" Чому я хочу, щоб цей автомобіль на всіх, і деякі люди народжуються відключенням, з важкими фізичними обмеженнями, і навіть не думають про жінок або автомобілів?

Чому б ви не попросили, де справедливість в останньому випадку? Як ви думаєте, що несправедливість це тільки для вас?

Це світ. Не завжди відповідає очікуванням. Позбутися від всіх «добрих». Візьміть його.

3. У Мисливці добре.

Дізнайтеся, щоб насолоджуватися успіхом інших, і Не турбуючись про них. Якщо ваш друг або коханий один досяг успіху, то це добре! Це свого роду людина, яку ви хочете бути з, хто ви хочете бути з, хто ви хочете бути з, і хто ви хочете бути з.

І це просто чудово, якщо цей друг купив собі нову квартиру в Москві або заміжньою жінкою. Намагайтеся бути щасливими! Звичайно, коли ви намагаєтеся зробити це, ви будете зустрічатися з почуттям несправедливості: "Чому він має і я не?"

А не думаю, що принаймні один з вас має щось і краще, ніж якщо ніхто не має цього.

"І" та інші "Іс."

Багато людських гріхів виникають з того, щоМи дуже сильно ставимося до нас.Бажання, думки, потреби цього «Я» важливіше, ніж потреби іншої «Я».

І заздрить також з цього вкладення. Ми вважаємо, що це те, що ми маємо або не маємо речей більше, ніж у інших людей. Технічно неважливо, що приводить до себе дорогий джип, ви або сусід. джип належить до кого-небудь і хто його використовує. Але з внутрішньої сторони вашого себе цей факт бере на себе велике значення. Для вас важливо, щоб цей джип був саме вам, ваша «Я» насолоджувалася катанням, а не «Я» когось іншого! Не дивно. Це природа, яка зробила чоловіка так, щоб він розміщує своє власне в центрі всього існування.

Але це не означає, що це замовлення речей є остаточним і незмінним. Люди рідко думають про питання, «Чому моє щастя і задоволення стільки важливіше, ніж щастя і задоволення іншої людини?» Якщо вони думали про це частіше, я думаю, що вони матимуть шанс реалізувати, що їхнє само не найважливіше в світі, що незнайомці різні полонини, кожен хоче щось, як ви, прагнучи до чогось, як ви, страждаючи і радіючи, як ви.

І це розуміння повинно відкрити спосіб емпатії і емпатії, що дозволить вам поділитися радістю інших і більш глибоким розумінням страждань інших. Не просто моральний ідеальний, це спосіб зупинити скління власними побажаннями як найважливіше в світі, так і для того, щоб стати незалежними від тих бажань і того, що не всі бажання можуть бути задоволені.

Чим більше людина вважає своє «Я» найважливіше в світі, тим більше він страждає.

Вправа:

Так, наступного разу, коли ви хвилюєте когось ближче до вас, спробуйте на свій погляд, щоб покласти себе на місці тієї особи, усвідомити свою радість і задоволення про деякі великі придбання, подумайте, як він відчуває зараз. Уявіть переїзд в нову квартиру з сім'єю або подорожуючим у просторому автомобілі, який нещодавно придбав. Тоді сфокусуйте, як ви відчуваєте себе про цю людину, скільки ви любите і поважати їх, і як щасливі ви, що вони добре роблять.

В цілому намагатися уявити об'єкт Вашої заздрості не на складі вашого невдоволення, але на складі задоволення вашого друга або близьких родичів. Покрокова частина власного самопочуття і бути не менше в місці свого себе! Дуже задоволений досвід.

Ви можете зробити цю вправу протягом п'яти хвилин, і це більше не так важливо, щоб ви не переживали цю радість. Ви можете принаймні поділитися з іншою особою і бути щасливими для них.

Я розумію, що ця порада важко застосувати до людей, які вам не подобається, або хто просто не закриває вас. Але намагайтеся бути максимально дружніми для всіх людей, незалежно від ваших вподобань і немов. Життя буде набагато простіше, якщо ви можете це зробити.

4. Спори.

Чудовий спосіб швидко позбутися від нападу заздрості є компліментувати людину про те, що ви бачите. Це може звучати терористично, але він працює і виробляє дивовижний миттєвий ефект.

Про деякі спортивні заходи розповів друг шахти. Він розповів про дуже захоплюючу історію, але що застрягнув мене самим, щоб він запам'ятався найменшим деталями деяких особливостей життя і кар'єри спортсменів, в своїй голові було багато дат і подій! Я відразу ж думав, "Чому дент!" Я не можу пам'ятати багато деталей! І я почав відчувати себе звичним стрибком. Я завжди був розумним, ніж мене.

Але замість думки про те, як поганий він, я пішов на борт і посміхався і сказав: «Лок, у вас є велика пам'ять! Як ви пам'ятаєте так багато?

І в той же момент я відчував себе краще, заздрий пішов. І я зрозумів, що в цій ситуації кожен виграє: мій друг отримав хороший комплімент, і я перестав турбуватися про те, що він перевершує мене в деяких речах! Щиро дякую!

І з тих пір я скористався цим методом, і він допоміг мені багато разів, зберігаючи мене від нападів заздрості. Повернемося до нашого метафору з демоном заздрості. Наш комплімент відповідав, що ми не просто позбавляємо його їжі. Ми просто візьміть шматочок їжі, який був призначений для нього і візьміть його до когось іншого (майте, що хтось ваш щирий емпатія, підтримка і любов) для того, що хтось їсти його перед «демоном». Ми покажемо, що наша фірма не подає своїх змів, але діяти навпаки.

Нехай ваш комплімент не буде навіть щирим, нехай він буде сказав через силу, але це все ще призведе до гарного результату. Просто спробуйте! Дія може створювати емоції, не тільки навпаки!

5. Умань Подумайте про розвиток!

Нагадуємо нам про власні недоліки та недоліки. На фоні інших людей, ми починаємо здаватися, як втрати, слабкі люди і це викликає гостре почуття незадоволеності собою і заздрістю.

Але навіть якщо ми гірше інших, це не означає, що це завжди буде справа! Від віри, що наша особистість не може змінитися і вийти за межі непристойних здібностей і формує багато пророків: болючий задум, непереносимість провалу, відторгнення критики і заздрості.

Людина з таким ставленням, замість розвитку, направляє всім своїм силам, щоб довести, що він краще, розумніше, ніж інші від народження. Довести, перш за все, самому собі. Але реальність не завжди лунить його очікування, викликаючи гостре розчарування і відторгнення.

Ми можемо розвивати якості, які ми заздрюємо, коли ми бачимо інші люди.

Якщо ми думаємо про наші якості таким чином, то буде менше причин для заздрості, адже несприятливі вироки, які ми робимо самі, порівнюючи себе з іншими людьми, не будуть завершені! Ми зупинимо фіксацію на наших нібито незмінених недосконалень, які найбільш чітко проявляються на фоні віртуів інших, і буде прагнути змінити. Ми можемо отримати краще і ближче до того, що ми заздримо.

Звичайно, ідея, яку ми можемо стати як смарт (або багатим) як наш друг, якщо ми докладемо зусиль для розвитку наших мозку (або дізнатися, як заробити гроші) може надихнути людину, щоб впоратися з почуттями заздрості до друга.

Але, тим не менш, не потрібно повністю перетворити заздрість у мотивацію для розвитку. Якщо ми розробляємо тільки для того, щоб стати краще, ніж деякі люди, ми постраждаємо неординарним розчаруванням. Перш за все, хтось буде краще, ніж нам. По-друге, деякі якості, ми ще не можемо розвивати багато. Ми не можемо отримати зовнішній вигляд Голлівудського актора. По-третє, наші очікування та надії не завжди зустрінуть. Ми не можемо досягнути того, що ми бажали.

Тому, з одного боку, ви повинні розвивати свої якості, оскільки це допоможе вам стати кращими і щасливими, і не годувати гордість. З іншого боку, ви повинні прийняти себе як ви, особливо там, де ви не можете змінити себе і бути готові до ваших планів, щоб не вдалося. Це делікатний баланс між бажання розвиватися, отримувати краще, приймати себе і бути готовим до будь-якого. Якщо ви виявите, що баланс, вам буде багато щасливих і заздрити інших людей менше.

р.

6. Жнівень Приготуйте, щоб взяти відповідальність за шлях, який ви обираєте.

Кожен повинен вибрати свій шлях. Цей вибір не обов'язково зустрічається тільки один раз в житті. Цей шлях схожий на велику дорогу, вилки на які часто зустрічаються. Різні шляхи мають різні переваги. Переваги одного шляху не може бути присутнім в іншому.

Тому вам не потрібно порівнювати свій шлях з доріжкою іншої людини, адже ви зробили власний вибір, а інша людина також зробила свій вибір.

Якщо ваш підтриманий автомобіль з двигуном ратифікації на шосе перенавантажується величезною, блискучою джипою, водіння якої ви визнаєте ваш друг, то знаю, що ця людина має різний шлях, ніж ваш.

Можливо, ви зробили ставку на свободу від щоденної праці, великої кількості часу, ви можете приділити собі або вашій родині, а не витрачати гроші. Деяк чоловік в джип вирішив, що він витрачає багато часу на роботі мислення про те, як зробити більше грошей. В результаті важкої роботи вдалося купити цей джип.

Кожен вибрав свій власний і отримав, що повинно бути їх вибір, ви – свобода і конфіденційність, хтось інший – гроші.

Але вибір не завжди свідомий. Нехай ваш друг на дорогій машині одночасно вибрав можливість працювати на своє майбутнє, отримайте хорошу освіту і роботу. А в той же час, ви вибрали миттєве задоволення над вашим майбутнім: пропущені школи, пішли на прогулянці, відверті і весело. І це також вибір, хоча ви не можете знати про це.

Приготуйте відповідальність за наслідки вибору.Це ваш шлях і ви обираєте його.А до речі, ви завжди можете змінити його. Тоді що ти можеш ревнощі?

Але якщо ви, скажете, ви і ваш друг спочатку обрали те саме: освіту, потім працювати і гроші, але результат для кожного з вас відрізняється: ви приводите док, і він знаходиться в красивій темі. Ви працюєте так важко, але ви не отримуєте багато. Що ми робимо? І ми знову приїжджаємо до концепції правосуддя.

Що визначає ваш шлях?

Можна прийняти, що ваш шлях визначається не тільки вашим вибором, але і по напрямку дороги, перешкоди на вашому ходу, довжина ваших ніг. Це, залежить від випадкових обставин, удачі, ваших здібностей, зустрічей разом з іншими людьми і т.д.

Якщо так, то все потрапляє в місце. Виявляється,Не можна робити два способи.Кожен шлях унікальний. А результат цього шляху був сформований під впливом багатьох і багатьох факторів, тобто цей результат не можна назвати випадковою. Вона існувала в рамках збудливості, яка визначила кінцевий результат. Що таке, що все відбулося, як це повинно відбуватися і ні в якому разі. Чи є це реальна справедливість, що все відбувається відповідно до деяких незрозумілих порядку? (Я не говорю про карма або що-небудь, я просто говорю про причинні зв’язки, які ми не можемо захопити з нашими розумами.)

Я розумію, що я пішов в філософію, але я хочу сказати, що всі ці аргументи можна застосувати в житті. Підтримайте те, що ви керуєте старою машиною з причини. Цей результат приготував багато подій у вашому житті, він займався долею різних людей. Що було вашим способом.

Ви можете не завжди бути в змозі зробити свій вибір і вирішити, куди піти, але що сталося, він вийшов. Це життя.

7. Про нас Подумайте про значення того, що ви заздрили.

Не варто заздрити багато людей. Ви думаєте, що людина, яка володіє дорогою віллою і яхтою, набагато щасливіше, ніж ви тільки тому, що у них є ці речі? Ні, що не вірно. Людина звикла до всього і що, здається, є джерелом щастя для вас, доки ви її не встигли бути такими, як тільки ви досягнете цього. Людина зроблене таким чином, що успіхи і досягнення приносять лише коротке задоволення. Таке самосприйняття відбувається через роботу нейротрансміттера допаміну.

Неважливо, що чоловік прагне, він не досягне щастя, що його уява обіцяє йому.

Таким чином, в принципі немає матеріальних речей, які повинні бути занурені в цілому. Не існує реальної різниці між тим, чи є у вас їх або ні. Я розумію, що ця заява дуже суперечлива для деяких, але якщо ви думаєте про це, це. Якщо ви не отримали атрибутів дорослого (автомобіль, гроші тощо)? А коли у вас є ці речі, то ви щасливі, ніж раніше?

Я не думаю. Але що можна сказати не з матеріальних речей, але певних особистісних якостей? Розум, краса, харизма та ін. По суті, ці якості, а також матеріальні речі, не роблять людей щасливішими (принаймні не завжди). Вони можуть формувати короткий зміст, насолоду від флотів, але не можна сказати, що чоловіча та інтелектуальна людина завжди рада тільки тому, що він так! Він також використовується для таких атрибутів, як яхта або автомобіль! Тексти пісень, а це означає: Краса (і розум занадто) не вічний. Щодня вони починають згасати. А потім той, хто прикріпився до цих речей, буде відчувати гостру незадоволеність і навіть страждання!

Вже майже немає речей. Багато хто з них не приносить очікуване щастя! Це не дуже важливо, якщо людина розумна або стипендія, вдачливий або неглибокий. По-великим, у кожного є аналогічні долі: від мільярдера до магару, від верхньої моделі до домогосподарка. Не можна сказати, що один набагато щасливий, ніж інший.

Це досить дивний звіт за статтю на сайті саморозвитку. «Чому розвивається, якщо це не важливо, що відбувається в кінці?» - запитайте. Я хочу відповісти на те, що в першу чергу я не думав про саморозвитку заради саморозвитку. Всі якості, які повинні бути розроблені, я вважаю тільки з точки зору можливості досягнення щастя, як інструменти цього щастя, і не кінець самі. По-друге, я не говорю, що це не робить ніякої різниці, чи ви розумні або ступені, багаті або бідні. Ви просто не повинні бути приєднані до цих речей і вірити, що той, хто має їх, безумовно, відпочиє на деяких щасливих Олімпі, і тому це речі, які ви не повинні щастя.

Чому я вважаю щастя як те, що визначає людський шлях? Тому що всі люди, свідомо чи ні, прагнуть до щастя. Але більшість з них вибирають неправильний шлях і, навіть досягнувши казкового багатства і влади, не прийдуть там.

Висновки. Заздрити нас від інших

Чому ревнощі розглядають таке велике проро? Я сказав на початку, що це не добре, тільки страждання. Захищаючи нас від спілкування з іншими. Але є ще одна причина. Заздрити нас від навчання від інших. Замість того, щоб знайти свої переваги і досягнення і прагнення до них, ми мовчки страждаємо від заздрості, таємно побажаючи ці люди невдачі.

Особливість негативних емоцій полягає в тому, що вони роблять людину фіксувати на себе, віддаляючи свою думку про рухливість і вибір: така людина може тільки подумати про одне. Але відкритість, щирість, повага і емпатія дають нам більше свободи. І він отримує можливість дізнатися щось нове.

Якщо ви перестаєте заздрити, то світ іншої людини більше не стане об'єктом для порівняння, але станете відкритою книгою, з якої можна витягти безліч корисних речей для себе. Ви можете краще зрозуміти інші люди.

Девід Хотин: квантові стрибки людської свідомості

Як знати, якщо ви є giving занадто багато

Я сподіваюсь, що моя порада допоможе вам подолати ревнощі. Але якщо ви зловили охорону в будь-якому випадку, пам'ятайте, що це просто те, що ви не повинні обдурити. Стоп страждає через думки, що це почуття говорить вам. Просто розслабляйте і подивіться це почуття ззовні без будь-якої думки. Ми завжди допоможемо! Видання

Автор: Микола Петров

Джерело: nperov.ru/soznanie/kak-izbavitsya-ot-zavisti/