Люди світу

Души Сан-Франциско
«Я з Джерсі... Я дуже щасливий. й

Люди світу

Народи з Нью-Йорка.
«Якщо люди не звертаються до уваги, ми найближчим часом будемо брати участь у корпоративній фашистській державі. й

Люди світу Р

Народний Амстердам
Одного разу я вирішив не звернути увагу на те, що інші люди думають про мене.

Люди світу

Народний Рим
Тексти пісень, а це означає: Вони думаю, що я приходять з Великобританії, тому що я виглядав як англійський. Так, а також, бо я співаю! [Год Поза «Королева»

Люди світу , Україна

Души Сан-Франциско

«Я Джиммі квіти. Запитати Хто знає мене. й

Люди світу

Нью-Йорк
Як жити без тебе? І сказав він: "Зроби любов у вас для мене і поширте його навколо."

Люди світу

Народний Амстердам
Як дитина, я прочитав Робінсон Крусо і Пригоди Гаклевської Фінни. Я завжди хотів подорожувати, але після закінчення я працював від 9 до 5. Місяці пройшли і відчували мрії. Одного разу я вирішив змінити своє життя, запакувавши мої сумки і кинути. Я тільки носила спальну сумку і якусь одяг на моєму рюкзаку і піду, де вітер ударить.

Люди світу

Китай
"Я дослідний арт."

Люди світу р.

Тель-Авів
Вона отримала світ в руках.

Люди світу

Народний Рим
«Я розлучився, маю дочку, вона вже велика дівчина. Я втомився жити життя без права вибрати. Я одружився на вулиці зараз. Хочу отримати брудні в грязі, щоб зануритися в фонтан, а потім знову брудниться. Хочу ходити босоніж, спати в храмі, на мосту, під мосту, біля підніжжя статуї. Я хочу грати музику, повісити з друзями і собакою. Люди думаю, що я наркоман, але подивіться! Моя рука не пірсинг. й

Люди світу

Народна Індія
"Я люблю, як змінити речі."

Люди світу (Б)

Тель-Авів
«Для мене, Бог любов. Неважливо, що Бог ви обираєтеся вірити. Якщо ви вірите, ви любите. й

Люди світу

Люди Буенос-Айрес
«Що я ніколи не можу зробити це моє дослідження. Я дуже задоволена."

Люди світу

Учасники Берліна
"Коли я був дитиною, мій бабуся взяв мене, щоб забрати трави з нею. А потім ми пішли в моргу, щоб побачити, хто нещодавно загинув. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я все ще дуже спокійний про смерть. Хоча це завжди сумно, коли хтось поруч з вами гине, чи це партнер або щур. Красиві тварини, до речі. й

Люди світу

Людина Ріо-де-Жанейро
Феномелан Марехал!

160228

Учасники Кетти
Мир.

Люди світу

Болівія
У вас є 25 собак? Як правильно харчуватися?
Спочатку з'явився один собака, він пішов мені, коли я продаю крупу. Я вирішив дати йому деякі продукти харчування, а потім інші прийшли. Важко подбати всім, бо вони часто борються між собою. Багато собак приходять до мене хворим, їм потрібна допомога ветеринара. Гроші, які я отримав майже на місяць, але що я можу зробити? Я люблю їх і ми повинні подбати про тварин.

Люди світу р.

Підприємці

Люди світу

Люди Буенос-Айрес
Моя вчителька - це те, що відбувається в межах і не може бути вимушеним.

Люди світу

Підприємці

Люди світу

Народна Індія
«Я вірю, що любов і світло взаємопов’язані. Саме тому Diwali дуже класний. Є багато любові в повітрі.

Люди світу

Учасники Кетти
У мене є п'ять пар годинників і 16 кілець, і я люблю носити їх одночасно.

Люди світу

Болівія

6669491р.

Народи Сінгапуру
«Це простіше бути самостійно. В іншому випадку ви одружилися, і проблеми починаються - чоловіки грижі, чіти, знайти іншої жінки, приводить його божевільний. Просте рішення. Цей кіт Боббі. Я не одружився і граю з котами. Але лікуйте тварин прямо, живіть їх, і вони також лікують вас добре.

Люди світу

Софія

Люди світу р.

Китай
У нашому селищі: «Такі свічки можуть бути освітлені з однієї свічки без її затягування». Щастя ніколи не закінчується, коли поділився. й

Люди світу

Індонезійська

Люди світу

Папуа Нова Гвінея

Люди світу

Народна Колумбія

2093402р.

Софія

Люди світу р.

Папуа Нова Гвінея
«Я з іншого міста, відвідавши свої діти і онуки тут. Ми говоримо на телефоні, але це більш повний зв'язок, коли ми бачимо один одного і будемо говорити особисто.

Люди світу

Мельбурн люди

Люди світу

Люди Вануату

Люди світу

Карачі люди
Коли ви робите добре, це спокійно. Бог знає ваші добрі справи. Він знає все.

Люди світу

Народний Сеул

Люди світу

Мельбурн люди
«Я теж фотограф. Я збираю фотографії. й

Торонто люди

Люди світу

Єгиптяни
«Я був джентом протягом 40 років. Мій син тепер працює в іноземному банку, і мої дочки залишили на Кувейт. Я просто відпочив!

Люди світу

Учасники Стамбулу

«Я зазвичай соромлюся при зустрічі нових людей. Але як тільки я знаю їх краще, я даю їм все або нічого.

Люди світу

Люди Вануату
Вона не потребує блиску.

Люди світу

Джерело: cameralabs.org