Ці діти попросили чого щастя. Відповіді про нас посміхаються і думають. . й

Що таке щастя? Кожен з нас ставить наше значення в цю концепцію. Багато філософів провели своє життя, намагаючись відповісти на це здавалося б, просте питання. В результаті було написано багато наукових книг і трактатів, але питання залишалося відкритим. . й

Можливо, ми просто дивимося в неправильному місці, а питання про щастя потрібно задавати не мудрими науковцями, але звичайними дітьми? Після того, як діти більш щирі і чесний, і їхні думки виражаються простими словами.

«Щаслива з матір’ю». й Марина, вік 5.

«Щасливий шоколад». Міша, вік 7.

«Щастя грає з собаками. й Лена, 8 років.

«Щастя грає з дітьми після школи. й Слава, 7 років.

Щастя, коли вона красива, це щось світло і повітряне. Ліза, 6 років.

«Щастя має багато іграшок. й Андрій, 6 років.

доб.

«Щасливий, коли всі співи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. . . ? Антон, 7 років.

Щастя, коли не боятися, і ви навчилися плавати. Данія, вік 6.

Якщо ви думаєте про щось добре, коли у вас є багато грошей, ви можете придбати автомобіль і приїхати по місту. й Алан, вік 6.

«Щостя, коли ви старієте і мають онуки. й Паша, 7 років.

«Щасливий, коли хтось гордий вас, як перемогти медалі. й Діма, вік 6.

р.

«Щастя радість, це мій день народження влітку, оскільки я вирощую. й Даша, вік 6.

р.

«Щасливий, коли я хочу зустрітися і піти на мій бабуся в сільській місцевості. Є два корови, курки, курки і багато, багато кроликів. Я допомагає Бабця. Христина, 5 років.

«Щастя – коли приходять клоуни. й Лайсан, 6 років.

«Щасливий, коли мама люблять своїх дітей, навіть коли вони немовляться. й Аня, 5 років.

Як можна побачити, іноді діти можуть відповісти на складне питання не гірше дорослих. І навіть якщо їх відповіді не є абсолютно правильними, вони, безумовно, зачепить вас. Поділіться цими смішними словами з друзями, можливо, вони мають свою відповідь на питання «Що таке щастя? й

за допомогою igenno ru