545
Роберт Дюрман: Розширюючи свідомість, або чому життя є оргазмом
Батько Уми-Турман є професором Колумбійського університету, буддійським, близьким другом Далай Лама і одним з головних мислителів планети. Його спеціальність – розширення свідомості. Світлана Колчик інтерв'ю Роберта Урмана про щастя і сенс життя.
«Оргазм – це репетиція смерті», – розповідає чоловіка, який назвав його дочку Уми в мікрофон, який перекладається як «чуття пропорції, «Великий Близький Шлях» між вічністю і ніілизмом». І стала модель і актриса. Оргазм – це той момент, коли ви їдете зі свого тіла, відокремте від вашого тіла, і розчиніть в абсолютному блаженстві. Це може бути страшним, тому що це світло, чиста енергія. У цей самий момент ви Будда. У аудиторіумі Колумбійського університету, де закритий друг Далай Лама і один з найпопулярніших мислителів планети, професор Robert Thurman, навчає курс на Тибетському буддизмі, мовчана мовча. Ви можете почути тільки об'ємні натискання на клавіатури: студенти відзначають золоті слова на їх Macbooks. Я був жити в Нью-Йоркі, і я пішов в Колумбійський університет, і я втратив багато його, перш ніж я зустрів його. Його лекція – одинарний театр. Професор, вивчивши свої руки, розповідає про квантову фізику та теорію релятивності, котирування Катанда та Вудієн Аллен, прочитає проходи від буддійських придатків, виводить дивні формули та схеми на дошці, роз’яснюючи те, що відбувається до капели в момент оргазму та смерті. Його причина є чистою психієличної: Ми використовуємо для життя в світі, де ми не є. Але як можна, Боб (одноразові, так звані студентами) має найяскравіші блакитні очі, величезні руки і деякі незручні, але крихітно чарівні звички. Uma Thurman виглядає так само, як він.
Якщо ви не зацікавлені в бджільництві сліпо і хочете зрозуміти щось, то ви вже буддійські.
Професор, чому Буддизм в моді зараз?
- Не дивно. Буддизм – психологія, етика, наука, що відповідає всім питанням життя і смерті. Будда, наприклад, продемонстрував нескінченну дивісність атома. Ви чули про це? Будда був найбільшим вчений. В цілому, якщо ви не зацікавлені просто сліпо бджільництва, і ви хочете зрозуміти щось, то ви вже буддійські. Деякі люди думають про буддизм як релігія, але це не дійсно релігія. Йога. Йога для розуму, йога для емоції.
Чи можна бути православними і буддійськими?
- Нудота! Незважаючи на те, що ваш патриарх, ймовірно, буде вирощений. Dalai Lama, однак, говорить, що краще не змінити релігію – це ваші коріння, ваше з'єднання з сім'єю, з вашими предками. Але це не зупиняється на навчанні про буддизм, як мистецтво медитації. Це час, щоб зупинити конвертацію людей до вашої релігії. Краще подбати про себе – розвивайте розум, навчайтеся опанувати емоції. Неважливо, що релігія ви належите.
Що означає бути буддійською?
- Будьте свідомими. Наприклад, ви відключили або не погоджуєтесь з чим-небудь, і ваша душа вже відкидається від небезпеки: «Це не ярмарок!» Запобігти, захопити свою реакцію хвостом, попросити себе, Чому б я казав на цю людину? Як ще можна реагувати? У цій паузи ви будете жити свободою, ви будете трохи Будди. Без свободи, ваш розум є радіоприймачем, який має лише одну станцію, налаштований, і ви не знаєте, що абсолютно інша музика може звук. Але кожен має дистанційне керування, не забудьте!
Чому психотерапевти радять не пригнічувати емоції, висловлювати себе?
до залежить від ситуації. Часом є те, щоб триматися назад. Наприклад, ви приїжджаєте додому і ваш чоловік зробив щось, що вам подобається. Ваша звична реакція полягає в тому, щоб прийти на нього. Що потрібно змінити? Намагайтеся відреагувати по-різному, так як ви раніше не робили. Сюрпризуйте себе і його. Shanti Deva, буддійська гуру, раджу вам сердитися до вас сердитися. Наприклад, моя дружина, коли я приходжу додому і почати скаржитися на когось (і отримувати ще більше вітру), як правило, говорить мені, «Хоай, заповнювати». Ви хочете руйнувати настрій, теж? ?
вона самолюбна. Чоловік потребує жінки слухати його.
до Навпаки, вона робить мене добре. Чому приносять стрес в будинок? Я закликав його творче втручання в небезпеку. Звичайний спосіб мислення полягає в тому, щоб поділитися. Ви хочете отримати компенсацію другого або третього часу? Чи знаєте ви, що я розмовляю?
Чи є ваша дружина буддисти занадто?
- У мене немає ідеї. Я не знаю, якщо я буддій. Але я знаю, що моя дружина намагається бути щасливою, контролюючи її розум і емоції, будучи творчим. Може бути, що означає буддисти. Але якщо ви називаєте себе буддійською і турбуєтеся про те, що ж проблема, ви можете бути буддійською, але ви дуже приступили. Ви навчитеся бути толерантними, приймати, доприяти, що ви повинні слухати ваших чоловіків, щоб нескінченність. А ти слухняно все життя. Поставити себе, «Зроби цю користь мені і його?» Іноді це корисно сказати чоловікові, як і моя дружина, "Хоай, заповнювати, послухати?" Якщо ви відреагуєте на все, ви ніколи не будете щасливими, адже люди ніколи не задовольнять вас. Ви можете вибрати, скільки енергії ви витрачаєте на хвилювання.
Роберт Дюрман
Університет Колумбії Роберт Thurman.
Фото Ferruccio de Iulis
Що таке ваше щастя?
- Щастя? Ха-ха-ха! Я хочу, щоб я знав! Можливе щастя... бути реальним. Реальна річ. Я навчався буддизм майже п'ятдесят років, але я ще не знайшов нірвану. Але я знаю, як собі комфортно. Ви знаєте англійське слово для консолідації. - Акрокс. Що робити? Моя дівчина, ваш словник вражає! Я знаю там щастя. І це прямо тут. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не відчуваю себе щасливим, але це не важливо. Я ще знаю, що я щасливий. Чи?
Не дійсно, чесно.
- Добре, добре. (Laughs) Дійсність щастя. Життя – Нирвана. Ми вже в нас. Я знаю, що рано чи пізно я відчуваю це щастя. Дійсність є більш потужним, ніж ілюзія. Ілюзії повинні бути створені, але реальність вже існує. Ти коп. Кожна з ваших клітин складається з нірвани, хоча ви не знаєте її. Ви не впевнені, що ви ніколи не будете щасливі. Ви, мабуть, знаєте, що відчуваєте інтуїтивно зрозуміло, що не ви? Навесні ви щасливі в Росії? Коли настає тепло після зими? Але ви не знаєте, що ви не знаєте? У мене є люди, які коли-небудь побили серце?
«Щасливий і навколо нас. Всесвіт ведеться енергією нескінченного кохання. Він завжди був, і буде.
Я використовую.
- Так ви знаєте про нещастя. А потім що відбувається, ви знаєте? Ви, ймовірно, думаєте, що коли ви померли, ви не будете нічого? І ближче до старого віку буде хворість, страждання та інші уподобання, і ви віддаєте перевагу не думати про це взагалі. Я? Але Будда вчив, що реальність є нірваною. Ви просто повинні потрапити там, як вони кажуть. Ви сказали щось, і ви скасували себе на голові і сказали: Я завжди знаю, що? Коли ви усвідомлюєте, що справжня природа Всесвіту нескінченне щастя, ви усвідомлюєте, що насправді ви завжди знаєте це. Щастя і навколо нас. Всесвіт ведеться енергією нескінченного кохання. Він завжди був, завжди буде. А коли в майбутньому ви і знаходите нірвану і подивіться на минуле (і минуле ніколи не відійде від нас, минуле завжди залишиться з нами), ми усвідомимо, що ми завжди були щасливими, навіть в найскладніших періодах життя. Ви можете дізнатися про своє життя. Чи знаєте ви, що ранні християни вірили в минуле життя і реінкарнації? Тоді вони назвали тутетики. Я шкодую, я повинен бути важко на вас. (Лугс)
Ну, як ти кажеш мене?
- Трохи віра, Світлана, трохи віра. Довіра Всесвіту. Це допоможе вам. Проблема в тому, що сучасні люди вірять більше наук, ніж в душі. До тих пір, поки вони живі і здорові, вони сприймають себе як тіло, фарширований мозку. Смерть бачуться як ніщо. Ви думаєте, що коли ви померли, ви просто перестаєте існувати. І ви так відлякулися.
Що відбувається?
до Це дійсно те, що ви хочете знати? Ну і нічого страшного про смерть, навпаки. Єдине, що ми боїмося – біль. Не боятися її, вона не буде. Що відбувається з вами, коли ви падають? Ви починаєте мрії. Але ви не знаєте, що це мрія, тому що в цьому моменті здається, Коли ми вмираємо, різниця лише в тому, що після цієї мрії ви прокинете не в тілі, але в іншому стані. В першу чергу це може здатися некомфортно, тому що це таке невагомість: ви як стериль як привид. Ви побачите свого колишнього тіла, коли ви будете бачити вас. Ви хочете поговорити, але не почуєте тебе. Чи не так? Ось чому ви будете шукати нове тіло. Ви бачили фільм Ghost з Demi Moore, Whoopi Goldberg та Patrick Swayze?
Так, обов'язково, багато разів.
до О, Я радий! Чи знаєте ви, що людина, яка написав сценарій для цього фільму, навчалася Тибетська книга мертвих? Що відбувається в цьому фільмі близько до правди. Тепер, якщо ви пощастите, щоб бути людиною знову в житті, ваш дух буде практично відразу ж йти шукати нові батьки.
Чи дійсно ми вибираємо їх?
до Реальна правда, моя дівчина. Але якщо ви є звичайною особою, яка є, реактивною, не знаю вашого розуму, у виборі ви направляєте виключно пристрастю. Якщо ви знову народжуєте жінку, ви будете любити з тим, хто стане батьком. Якщо ви народжуєте чоловіка у вашому житті, ви захочете майбутній матері. Це не безкоштовний вибір, тому що ви будете керуватися чистою пристрастю, неперевершеною привабливістю, lust. Тібетська лама, наприклад, оберіть своїх батьків свідомо. Ви читаєте Фрейд, до речі? Згадайте свою теорію комплексу Оедіпу та комплекс Електрра? Буддисти написав про це п'ять тисяч років тому. Пам'ятайте: завжди є три люди, які беруть участь у концепції: батьки і ви. Ви три об'єднання в ecstasy, і ви керуєте чистою пристрастю. Ха-ха-ха! Не вірити мене? Ви знаєте, як ви знаєте? Товсті роки тому, назад в момент Будди, великий іонгіс, через глибоку медифікацію, може згадати докладно момент їх зачаття. Це, все це не просто спекуляція, але відгуки.
Як довго береться від смерті до нашої нової концепції?
- 49 днів. Іноді трохи більше, іноді трохи менше, але в середньому це. Правда, деякі душі можуть зайняти відпустку і жити в той час як в інших, небесних площинах. У цих розмірах здавалося б, десять хвилин, але в умовах Землі це займе кілька років. Час в різних площинах потоків і відчуває себе по-різному.
Професор, ви дійсно впевнені, що ви йдете?
- Що я можу сказати? Всі матеріали, розміщені на офіційному веб-сайті.
Ну, то це дійсно не страшно. Якщо ми дійсно повертаємо так швидко...
- Так, але якщо ми йдемо в людську форму. Що про сигтя? Якщо, наприклад, ви дуже сердитися в цьому житті, в наступному можна привертати до втілення деяких предаторів. З вболівальниками, гострими зубами, навіть роги, можливо, великі лапи і хвіст. Ви будете втілювати невинних козаків у вашому житті. Ха-ха-ха! Або ви будете народжувати риносерос. Або рогу, і ви прикусити отруту. Людина є одним з найбільш ніжних, нешкідливих інкарнацій. Ви повинні дійсно насолоджуватися тим, що ваш дух буде вибрати, що інкарнація знову. Я шукаю вас і думаю, що раптом ви в наступному житті буде приваблювати до інкарнації як красива гусака, з довгою, витонченою шиєю? й
Хто ви хочете повернутися до?
- Чоловік, людина. Я люблю людей.
Професор, що таке карма?
- Карма еволюція. Що Дарвін відкрив, буддисти відомі тисячам років.
Так Дарвін був прямо після всього?
- Нудота! Ми всі були мавпи, бронцози, і змії. Не знаючи, що Дарвін не говорить про душу, він вірив, що тільки гени, неоднорідні молекули, реінкарнати. Будди погоджуються, але вони також говорять про духовні гени, молекули, щоб говорити, душу. Яка душа російською мовою? Гаразд, ду-ша. Це також ген душі, ген душі. Ви, Світлана, завжди буде. І я буду. Гени пропускаються з однієї форми життя на інший, і так це буде і буде. Ось чому я наполягати, що ви повинні бути якомога простіше і поліпшити себе, бути максимально щасливими, і допомогти іншим бути щасливими. Вчитися жити в цій потужній, неймовірно привабливій, непривабливій блаженності життя. З тих пір, поки не втечу від цього життя, тому не намагатися зробити це краще?
«Дружа любов, коли ви хочете, щоб хтось був щасливим, бо вони важливі. й
Чи не говорить Буддизм, що треба прагнути уникнути самсарії, ланцюжка ребірту, для того, щоб зберегти вірне визволення?
- Будда говорить про розмір, де ті, хто страхує ідею життя назавжди може сховатися. СПА в небі. Але це все ілюзію. Ви повернетесь звідти. Так як щастя, блаженство, це все тут. Nirvana і samsara є одним. Західна інтерпретація буддизма не повністю корегує. Будда сказав, що життя страждає і що єдиний спосіб позбутися від страждань полягає в тому, щоб відмовитися від бажань. Але це не так. Будда сказав, що життя щастя. Саме тому Буддизм швидко і легко став популярним в Азії і за її межами, на відміну від християнства або Ісламу, це не потребує хрестів. Будди вірили, що кожна молекула нашого тіла виділяє щастя, а енергія щастя зв’язує ці молекули разом.
Чому виникає страждання?
- Ігнор. Ілюзію. Будда заявив, що тільки невисвітлене життя сповнене страждань.
Чи є смертельні захворювання ілюзію?
- Нудота! І смерть є ілюзією. Що таке рак, наприклад? Це здорова тканина, яка росте в неправильному місці. Це надлишок життя. А несправність часто буває шкідливим харчуванням: наша їжа сповнена консервантів і жіночих гормонів, що складаються з трофобластних клітин-паразитів. Ці клітини швидко розмножуються в ембріоні, вони допомагають розвитку плоду. Тепер більшість раку виготовляються з цих клітин, які ростуть, де вони не повинні. Але наша найбільша ілюзія є ще одним. Ми перерослий его. Наприклад, ви, Світлана, ймовірно, думаєте, що ми різні один від одного і що ви більш важливі, ніж мене або будь-який інший. Я думаю, що я важливіше, тому що це мене. Це не означає, що ми самолюбимося, ми просто звикли відчувати себе таким чином. Кожен вважає, що вони не менш важливі, ніж всі інші. Ось чому ми з’ясуємо, коли щось не з’являється. У вас є діти?
Не ще.
до Коли у вас є дитина, коли ви думаєте, що істота більш важлива, ніж ви. І, можливо, якщо ви впали в любов багато, ваш об'єкт любові зданий більш важливим для вас. Якщо він любив вас занадто, він може поставити вас над собою до першої хвилі пристрасного субстороннього, і ви мали взаємні захоплення. Це те, що Будда сказав: Якщо ви вважаєте, що ви не дорівнює світу, але трохи вище, важливіше, ви повинні страждати. Ви втратите. Ви починаєте рости старі, хворі, втрачають близьких. Буддха сказав, що ви будете нещасливі, якщо ви зрозуміли свою реальність ілюзію вашого інфляції его. Якщо ми кладемо себе на рівні зі світом, він відкриває шлях до блаженства. Світ - це чистота енергії щастя, і один раз ми зупиняємось від себе окремо від неї, ми вказуємо в цю енергію. Але ми повинні вчитися відчувати себе не тільки на рівні розуму, але і всього п'ять почуттів, кожна клітинка.
Що таке любов?
до У нашому звичному розумінні бажання мати ще одну. Але це те ж саме те, що таке, коли ми сприймаємо інші, як розширення нас. На жаль, вони можуть задовольнити потреби кожного, а потім відокремити, оскільки вони закінчують мислення своїх потреб. Якщо ви хочете, щоб хтось був щасливим, бо вони важливі. Навіть якщо любов не співає.
Чи можете ви любити це?
- Моя дружина і я був одружений протягом 44 років і це наша друга шлюб. Для того, щоб бути разом довгий час, важливо прийняти те, що ваш коханець має свій духовний шлях, і ви повинні підтримувати його на своєму особистому шляху до нірвани і не заважати. І він повинен підтримувати вас. Це, звичайно, ідеальний, але ми повинні прагнути до нього. Якщо ви сварюєте, пам'ятайте, що хата кожного з вас щастя, нірвана. Можливо, конфлікт вирішить себе.
Ви вірите в формальний шлюб?
- Я не бачу багато необхідності для нього. Ви можете жити довго, гарне життя разом без реєстрації відносин. Головна І якщо ви зробите один одного, то ви повинні піти без думки.
Роберт Дюрман
Роберт Урман вважає, що мир є чистою енергією щастя.
Фото Ferruccio de Iulis
«Жінка повинна бути проблемою для чоловіка. й
Чи може буддійське життя з несудимістю?
- Може бути, але краще поділитися своїми духовними значеннями. Всі релігії називають одне і те ж саме: подумати менше себе, не бути дискуровані. Якщо ви стежите за цим, ви будете легко жити з.
Ви навчите дітей бути буддійськими?
- Я не сказав їм нічого. Ми хотіли, щоб наші діти могли знайти власний спосіб життя. Якщо ви будете щасливі, ваші діти будуть щасливі. Всім здається вірити в минуле і майбутнє життя, в існування душі, в любові, в співвідношенні. Так вони в основному буддисти.
Ви покарали їх?
- Ніколи. Чому? Наші діти завжди краще, ніж у нас. Федерація Bodhisattva Angels піклується про це весь час.
Ви колись сказали, що з дочкою, як Ума є ознакою дуже хорошої карма.
- Нудота! Але Ума пощастило нам. Вона має такі круті брати. Наймолодший викладач йога. Інша – талановитий актор. Третій філософ. Четвертий - це просто хороший чоловік. Ми любимо її. Хоча сама Ума дуже скромна дівчина, занадто багато.
Чому є кілька буддійських монастирів у світі?
до На жаль, дуже мало ченців, Будда вважається жінкам, щоб бути більш освіченими істотами, їх підключення до Всесвіту міцніше. Чоловіки більше в пленипотентних ілюзіях, вони повинні шукати себе, стверджувати себе – за допомогою агресії і воєн. Для них краще бути монахами.
Чому Бог завжди чоловік?
- За останні тисячі років ми мешкали у воєнізованому світі. Не вигідно для них мати жіночу гуру. Але зараз змінюються речі. Більше і більше жіночих гуру в Буддизмі. Жінки можуть зробити все. Найбезкоштовнішими є жінки, які не мають права. До речі, я раджу дізнатися Айкідо - це допоможе вам стати більш впевненими. Це дуже жіночний спосіб боротьби – ви будете сильнішими і більш гнучкими одночасно. Я не люблю слабких жінок, до речі. Жінка повинна бути проблемою чоловікові. Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.marieclaire.ru/psychology/life/rasshirenie-soznaniya-ili-pochemu-jizn-eto-orgazm/