Щастя не схожа на тишу.

Який з вас не говорить фраза?«щастя любить тишу»Подумайте, що блювотні рухи про ваші досягнення погано? Хто серед вас не забирав другу або другу, коли вони говорили про те, як великі речі в житті? Хто серед вас не боїться показати інші моменти своєї доброти, мислення, які показують щастя, буде руйнувати все?

Щастя не схожа на тишу, ви любите цю віру.

О, відкриття! Не вірно. Це просто конвекція. Ваше ім'я Індивідуальна. Один з багатьох. Так само з колективної несвідомості.

Якщо люди дізнаються про матеріальні багатства, як пити рослину. «Що ти бажеш про те, що ви будете залишатися» так як коли він йде?

Якщо люди побачать любов і сім'я благополуччя, обов'язково хтось буде завдати шкоди, бо все навколо заздрять. Від чого віку це «популярна мудрість»?

Якщо ви поговорите про ваш успіх, який ви, upstart? «Симпломність і скромність у суспільному та приватному житті» не є одним із положень Статуту Всесоюзного Ленініста Комуністичного Союзу?

Ви все ще думаєте, що ви свідомо обрали, щоб зберегти ваші щастя спокійним? Ваш несвідомий страх вибрав це для вас. Ви навіть не аналізуєте віру, ви просто приймаєте його надані. Це програма.

Якщо ви залишите програму і подумайте...

Ви коли-небудь чули про щасливих і успішних людей?Чи знаєте ви час, коли щастя не мовчалось?

Можливо, ці люди говорять не тільки про свій реальний успіх, а й про тисячі збоїв по дорозі. Але хто пам’ятаєш, коли ви думаєте про публічні заяви про «Я дрібно»? Maybe Steve Робота? Або Річард Гер? Або Нек Вуйик? Чи можливо ви будете говорити про справжні історії любові?

Якщо ви подивитеся на всі котирування та інтерв’ю, які ви замовляєте в соцмережах, вони не є масовими виписками цих людей, які «Я ОК і я знаю, як отримати там? й

Самоактуалізовані індивіди не соромляться подякувати себе і всьому світу публічно за стан гармонії (податкові зміни) вони приходять.

І який вид палива зробив все Майстри? Для удачі і поганих удач, право? Всі свої почуття і досвід, які відображаються в віршах, картинах, фільмах, книгах, музиці. Вони не мовчать!Яким буде світ, якщо всі талановиті люди мовчать?

Крім того, кожен щастя – їх. Хтось відчуває його через свої особливості всередині себе, хтось транслює його в світ з усіма їх можливою. Ми всі унікальні, тому наше щастя і те, як воно проживає і виражається унікальний.

Далі Чи знаєте ви людей, які мовчать не про своє щастя, а про їх нещастя? Скільки людей? Як багато мовчаться про їх біль, їх гранат, насильство і брак грошей, втрата коханої людини, смерть вихованця, безробіття і залежність? Як багато людей, які страждають всередині себе, але не звертаються до психологів, не йдуть до міліції, не запитайте про допомогу від близьких і родичів?

Чи є щастя самотній німий, або це віра змушує нещастя мовчати занадто?Як багато трагедії трапилися тому, що людина не сказав нікому про свою нещастя?

Як ви відчуваєте себе про людей, які дають голос у свою нещастя? Чи знаєте ви людей, які говорять про їх страждання? Як ви думаєте про тих, хто просить допомогти лікувати дітей або врятувати тварин?Немовля часто не мовчить, і це нормально.

Повинен бути чесним з собою і чесною зі світом, після чого можлива єдність повідомлення і відповідь.

Крім того, ви, ймовірно, любите знамениту фразу Є. М. Ремарке.У темних разів яскраво виражені люди.й

Як ви бачите їх, якщо люди бояться показати?Якщо вони бояться розкрити свою віру, їх ставлення до світу? Якщо вони не говорили про своїх перемог і перемог? Як ви знаєте, що ці люди яскраві, якщо вони не говорили про своє життя, про їх подолання і висновки, які вони прийшли до? Як зрозуміти свою мудрість?

Якщо всі люди мовчазлися про своє щастя, як ви знаєте, що ти існуєш?Як ви знаєте, що любов, якщо ви ніколи не відчували його і ніхто не розповість?

«На початку було слово, і слово було з Богом, і слово було Богом» (Джон 1).

Він відчуває себе пов'язаним з Вищим Я.Щоб бути відкритими, ви повинні мати абсолютну впевненість у світі. Щоб бути щасливими, ви повинні випромінювати щастя.

Він живе з почуттям поділу, який не вірить в мудрість Всесвіту, який не вірить в себе, боявся. Аромат всього - життя, ворожий, вороги, gosip, рубати, не отримати і т.д. Життя не про довіри, це про страх. А страх в голові завжди реалізується в реальності.

Щастя любить бути і звук.Нехай це буде вашим новим переконанням. Видання

Автор: Лілія Ахремчик

Вас цікавить. Інша сторона порятунку: Не тягнете інші на вашу енергію!

Нейронауковий Джон Ліллі на неіснуту об'єктивність і Значення страху

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Фото: pticavpolete.com/schastje-ne-lubit-tishinu.html