325
The Art of Patience: Що Happens Коли ви подивитеся на зображення для трьох годин
й
Гарвардський професор історії мистецтв і архітектури Дженніфер Робертс змушує своїх студентів навчатися живопису в музеї або архіві принаймні три години до пошуку інформації в Інтернеті або роботи з джерелами. Вона написав статтю про стратегічне терпіння для Гарвардського журналу, з якого T&P перевели найбільш важливі речі.
У своїй мистецькій історії кожен студент повинен написати докладний дослідницький папір про одну з картин їх вибору. І перше, що я запитаю їх, щоб зробити в підготовці, щоб провести екструзивно довгий час, дивлячись на об'єкт. Наприклад, студент хотів вивчити роботу, зазвичай відомий як «Хлопець з Squirrel», написаний в Бостоні в 1765 році молодим художником John Oneton Buy. Перед тим як почати пошук джерел і веб-пошуків, студент повинен піти в Музей образотворчого мистецтва, де знаходиться полотно, і провести повний три години перед ним, писати його аргументи, питання і припущення, що розвиваються в цей час. В той же час, особливо важливо бути в музеї або архіві, який ізолює студента зі звичного оточення і можливого стимулювання.
р.
В першу чергу студенти чинять такі правильні вправи. Як можна три години часу, щоб інформація, яку можна розраховувати з маленького полотна? Чи не так занадто багато думати про один шматок мистецтва? Але в кінці цього досвіду студенти розповіли мені, як шокували, що вони були в процесі. Якщо ви шукаєте живопис не означає, що ви його бачили - це те, що це вправи навчає студентів. Просто тому, що щось доступне для бачення не означає, що він доступний для свідомості. Отримати доступ ще не можна. Час і стратегічне мислення перетворюють доступ до навчання.
Патіент може бути дуже ефективною стратегією. Затримка готової продукції повинна бути однією з основних навичок, які студенти повинні навчатися. Ідею, що робота пацієнта будує навички, вже давно захопився, але я думаю, що це важливо для нас, щоб прийняти більш глибокий вигляд. Птахи важко навчати, а також надихати розуміння свого значення. Він звучить нереально традиційною і ностальгією. Але я сперечаю, що з моменту проходження часу навколо нас змінився, терпіння відійшов від початкового призначення. Виправа терпіння спочатку складалася в стриманості і подачі, самопідготовки для необхідної антіпації зміни. Але тепер ми не так схильні до вимушеного очікування, терпіння може бути корисним когнітивним засобом. Якщо в минулому терпіння було отримано від нестачі впливу, це зараз форма контролю за темпами сучасного життя, що інакше починає контролювати себе. Патіент більше не означає безперешкодність. Навпаки, можливо, що наша сила зараз лежить. Ви можете прочитати повну статтю Дженніфера Робертса про стратегічне терпіння в Гарвардському журналі.
Джерело: теоріяandpractice.ru