Не поганий вибір для кар'єри.

Не поганий вибір для кар'єри. Це добре оплачено, є багато чудових речей і ви можете вибрати свій власний робочий час. Тим не менш, кожен Господь Я прочитав у книгах або дивився у кіно, кожен момент втратив і знищує. Я помітив, що це не важливо, чи вони командують варвари або майстри, божевільні вчені або чужорідні вторгнення, вони роблять однакові прості помилки кожного разу. З тим, що я щасливий подарунок...

Кодекс Божественного Господа

Мій Legions of Death буде мати шоломи з прозорими лексигласовими залами, не повною мірою шоломи.

Вентиляційні вали будуть занадто малими для сходження.

Моя благородна братка, чия престол у мене зурпеда, буде загиблий відразу, а не секретно ув'язнена в занедбаній камері мого підземелля.

Для своїх ворогів достатньо.

Артифак, що є джерелом моєї влади, не буде зберігатися в горах пустеля за межі річки Вогонь, охороняється Драконами Вічність. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Те ж саме стосується проблеми, яка є слабким місцем.

Я не зламати своїх ворогів, перш ніж я їх вбивати.

Коли я захопив мій ворог і він сказав: "Ой, перед тим, як вбити мене, розповісти мені, що ви Я кажу, "Не," і стріляти його. Ні, я досить вдарив його і кажу "No."

Після того, як я здаю красиві принцеси, ми відразу зберемося в скромній цивільній церемонії, не в грандіозному видоні три тижні пізніше, під час якої буде перенесена кінцева фаза моїх планів.

Я не створююю власні механізми без необхідності. Якщо це необхідно, це не буде великим червоним кнопкам з словами «Захист!» Не вдарив! Такий напис буде на кнопці, яка включає кулемет, спрямовану на пресер. Аналогічно, перемикач “On” не буде так особливо позначений.

Я не зроблю будь-які переговори з ворогами у святі святої фортеці. Невеликий готель десь на віконці мого майна досить.

Я буду бути обережним з моїм відмінністю. Я не доведе її, залишаючи відчуттів до перемоги у вигляді свічок або, залишаючи найсвіжіші супротивники живими, демонструючи, що вони нездатні помсти.

Один з моїх радників буде п'ятирічний. Будь-які помилки у планах, які він помітить негайно.

Органи моїх воєнних супротивників будуть спалювати, або вони будуть випущені в декількох кліпах, вони не будуть кидати, щоб померти на нозі скеля. Всі оголошення про смерть, а також відповідні урочистості, будуть перенесені до завершення вищезазначених процедур.

Герої не допускаються останнього поцілунку, останнього сигарети або будь-якої іншої форми останнього запиту.

Я ніколи не використовую цифровий пристрій. Якщо я знаходжу, що така річ неминуча, вона буде встановлена до 117, коли герой все ще робить плани.

Я ніколи не скажу: "Бефор я вбити тебе, хочу знати одне. й

Якщо я консультую, я іноді слухаю свої поради.

Я не маю сина. Хоча його слабкі спроби захопити владу не вдасться, вона відволікає увагу на критичний момент.

Я не маю дочки. вона буде настільки гарною, як вона зла, але якщо вона дивиться на героя, вона буде мати власний батько.

Непристойно ефект, не сміється маньякаллі. Дуже легко пропустити якийсь важливий момент, який легко помітив більш уважну і спокійну людину.

Я отримую талановитий путур'єр, щоб використовувати форму для моїх Ногій смерті, так що вони не мають дешевих речей, які виглядають як насадки, римські немовляти або дика монгольські орди. Всі вони були перетворені, і я не хочу такого порушення в моїй армії.

Я не створююю поле сили більше, ніж мій голова.

Я буду зберігати спеціальну пансіоту просту зброю і навчати своїх воїнів у їх використанні. Тоді, якщо вороги видалили джерело енергії і звичайної зброї стають безтурботними, мої воїни не будуть згинатися бюнтом засмаги і каменів.

Я буду оцінювати свої сильні та слабкі сторони. Хоча це знизить задоволення, мені не доведеться розтерти: «Це не може бути!» Я не буде поразку (як ви знаєте, смерть неминуча).

Неважливо, як його час, я не буду будувати будь-які дійсно нездатні машини, які мають одну практично недоступну слабкість.

Неважливо, як любити деякі повстанці, завжди буде хтось однаково любим, але не готові вбити мене. Подумайте двічі перед тим, як запрошувати в'язниці в спальню.

Я ніколи не збираюся будувати щось важливе в одному зразку. Всі важливі системи будуть мати запасні панелі та джерела живлення. З тієї ж причини я завжди буду мати два комплекти повністю завантаженої зброї.

Моя рука монстр буде сидіти в безпечному клітку, з якого він не втекти, і що я не можу подорожувати.

Я буду одягатися в яскраві і яскраві кольори, щоб розмалювати ворогів.

Всі вирощені саркери, обманні поміщики, беззвучні барди і охоче сп'януть в країні. Ми не будемо чекати своїх планів, якщо вони ніхто не сміється.

Всі наївні і виховані офіціанти в шинах будуть замінені на глухий і втомлений життя, щоб герой не мав несподіваного підборіддя або романтичної історії.

Я не зайде в ранг і вбити месенджера, який приніс погану новину, щоб показати, що скраб я. Хороші месенджери важко знайти.

Я не потребує високоповертаючих жінок в організації, щоб носити всі види ефектного одягу. Мораль краще, якщо одяг нормальний. Для урочистих подій необхідно звернути увагу на те, що у вас є місце вручення квітів.

Я не перевертаю в змію. Не допомагає.

Я не гона виросту кози. У старі дні він виглядав як девіл, тепер він нагадує деякі незадоволені інтелектуальними.

Я не кладаю людей з одного місця до тієї ж камери або тюрмортного блоку. Якщо вони дуже важливі особи, єдиний ключ до їх камери буде шахтою, і не буде ніяких копій його в будь-якій тюрмі.

Я вірю йому. Після того, як він надійний чоловік.

Якщо ворог, який я просто загинув, має молодими родичами або відчайдушністю, я знаходжу і вбити їх відразу, і я не чекаю, поки вони не зрости і накопичуються гнів.

Якщо я дійсно хочу піти в битву, я напевно не буду йти попереду своєї армії. Я шукаю гідного суперника серед ворогів.

Я не зацарював. Якщо у мене є незліченна зброя, я її використовувати якнайшвидше, а не чекаю до останнього хвилини.

Як тільки моя влада захищена, я знищить ці машини часової дії.

Коли я ловлю героя, я також половлю собаку, мавпи, папуги або іншого його милого маленького звіру, здатного до затягування тросів або носіння ключів, якщо вона залишається безкоштовною.

У мене є здоровий скептицизм, коли я ловлю досить повстанцем і вона стверджує, що вона захоплює свою владу і зовнішній вигляд, і що вона з радістю зраджує своїх друзів, якщо включити її в мої плани.

Я отримую мисливців, які працюють за гроші. Ті, хто працює для задоволення часто роблять stupid речей, таких як дати жертву шанс втекти.

Я буду мати чітку картину, яка відповідає за те, що в організації. Якщо один з моїх генералів потрапив, я не забираю гармату, то в ній, скажімо, "Чи ціна помилки, а потім раптом повертаюсь і знімати невеликий бісквіт.

Якщо радник каже мені, то він просто людина. «Що можна зробити?» Я кажу, «Що!» і вбити радника.

Якщо я дізнався, що молодий зелений хлопчик починав свою полювання на мене, я знищить його, поки він молодий зелений хлопчик, і я не чекаю йому піднятися.

Я буду піклуватися про будь-який звір, що я контролює з магією або технологією, з любов'ю і увагою. Після того, як я втратив свою владу над ним, він не буде помста негайно.

Якщо я дізнався про те, що про це може знищити мене, я не відправляю всіх своїх військ. Я відправляю їх на щось інше, і я спокійно оголошую покупку в місцевих газетах.

Мої основні комп'ютери будуть мати спеціальну операційну систему, яка буде повністю несумісна з стандартними ноутбуками від IBM або Apple.

Якщо один з охоронців мого підземелля починає висловлювати стурбованість умовами в камері князів, я негайно відправляти його для захисту пустельного місця.

Я отримую команду професійних архітекторів і експертів, щоб вивчити мій замок для будь-яких секретних проходів і кинутих тунелів, які я не знаю про.

"Я ніколи не здивує тебе!" Ні, ви чуєте, НЕВЕРЕ!!!, Я кажу, "Окай..." і я вбити її.

Я не гона, щоб зробити справу з демоном, щоб отримати її від принципу.

Потворні мутанти і паранормальні істоти займуть своє місце у своїх Легіонах смерті. Але перед тим, як відправити їх на ландестину місій або на розвідувальні роботи, я спробую знайти когось, хто, з однаковими навичками і здібностями, дивиться частіше.

Моя спадщина смерті буде навчатися в гострих пагонах. Кожен, хто може навчитися вразити ціль з поглядом на людину від десяти метрів, підлягає навчанню.

Перед використанням будь-якого захопленого пристрою я уважно прочитаю монтаж.

Якщо є необхідність втекти, я не буду зупинятися, стояти в ефектній позі і сказати розумні фрази.

Я ніколи не збуджу комп’ютер, ніж сам.

Мої п'ятирічні консультанти також намагаються зламати будь-які сфери, які я хочу використовувати. Якщо це за 30 секунд чіп не буде використовуватися. Це те ж саме з кулі.

«Чому ви ризикуєте кожного з цього божевільного плану?» Я не запустив операцію, поки я не маю задовільної відповіді.

Я буду влаштувати проходи в фортеці так, щоб не було нішевих або виступів, за якими можна приховати від стрілок.

Гарбаж буде спалювати, не обприскувати. А інцинатори будуть працювати постійно так, щоб не було такої нещільності, як тунелі, доступні всім, через які часто поширюються полум'я.

У мене є професійний психіатр, який лікує мене від всіляких незвичайних фобій і аномалій поведінки, які можуть заважати мої плани.

Якщо у мене є комп'ютерна система з публічними терміналами, на картах мого комплексу буде місце місце місце, що безпосередньо позначений "Загальний штаб". Це місце стане Виконавцем. У штаб-квартирі «Дампінг каналізації».

Цифрові замки будуть оснащені сканером відбитків пальців. Будь-який, хто намагається ввести код після перегляду, він перетвориться на тривогу.

Неважливо, скільки коротких схем є в системі, але будь-яка невірність моєї камери буде розглянута трійка.

Я буду винагороджувати всіх, хто коли-небудь врятував життя. Необхідно надихнути інших до такого подяка. Однак винагорода буде надана тільки раз. Якщо він хоче, щоб він знову був, він може врятувати життя знову.

Усі приватні підпілля будуть виведені з країни. Всім дітям будуть народжені в державних лікарнях. Орфани будуть розміщені в преюціях, не кидаються в лісі, де вони можуть виростити диких тварин.

Коли мої охоронці починають шукати ті в малині, вони завжди будуть ходити по краю двох. Вони будуть навчатися так, що при таємничому зникненні одного друга негайно підніме тривогу і викликає цегла, і не дивиться навколо сюрпризу.

Якщо я вирішив вірити лояльність лейтенанта, я буду мати команду шутерів, які готові, якщо він не проходить тест.

Якщо всі герої стоять разом з дивним пристроєм і починають загрожувати мене, я буду використовувати звичайну зброю, і не буде використовуватися проти них мій незворотний матрімон.

Я не згоден, якщо вони перемагають конкуренції, навіть якщо мій радник не може виграти його.

Коли я роблю мультимедійну презентацію мого плану, зробив таким чином, що навіть мій п'ятирічний консультант може зрозуміти його, я не бирав тегу The Lord Project або залишити його на своєму столі.

Я буду замовляти героя, щоб захотіти всіх своїх військ, замість того, щоб його побороти один або два солдати.

Якщо героя на даху мого замку я не намагаюся кинути його вниз. Нор побить його на край скелі. (боротьба на середині тросного мосту над лавою також не частина моїх планів.)

Якщо я їду за мить і припускаю позицію мого довіреного лейтенанта як героя, у мене є достатня причина дати йому, коли мій колишній довірник виходить за слухання.

Я не буду замовляти мої ноги смерті, «І він повинен бути живим». Я скажу: "І намагатися взяти його живим, якщо виникає можливість. ?

Якщо мій Домсдай Weapon має перемикач, у мене буде цей вимикач, розтоплений в пам'ятні медалі.

Якщо мій найсвіжіші латуні не може знищити героя, я збираюсь надсилати свої найкращі латуні там, і я не збираюся надсилати більше і більше з них, як він рухається до фортеці.

Коли я бою героя на даху рухомого автомобіля, я відкладаю його і готовий закінчити його, і він швидко буде виглядати за спиною і падати з обличчям, я теж буде падати з обличчям, а не повертатися і подивитися, що він бачив там.

Я не буду стріляти на ворогів, якщо вони стоять перед основним стовпом важкої, небезпечної, нестабільної структури.

Якщо у мене є вечеря з героєм, поставте отруту в стакан, і відійдемо з якоїсь причини, повернувшись, замовляю нові напої для нас, щоб не здогадатися, чи змінив його окуляри або ні.

Я не буду мати одностатеві арешти, захищені протилежним сексом.

Я не буду використовувати план, в якому останній крок буде дуже важко, наприклад "Підключіть 12 Power Stones на сакральному вівтарі, і активуйте медальйон в момент загальної застібки". Скоріше, це буде те, що подобається «Натиснути кнопку».

Я буду впевнений, що мої домофони працюють і добре заземлюються.

Ми будемо закриті контейнери, коли вони не потрібні. І я не збуджу мости над ними.

Якщо група моїх шестигранників виконує завдання, я не скажу їх і знову надішле таку ж групу.

Після того, як я захопив героїну супременсію, я не буду негайно звільнити війська і ослабити охоронців, думаю, що людина з зброєю нездійсненна. Я з героя!

Я зроблю загальний персонал, щоб двері були видимі з кожного робочого місця.

Я не буду ігнорувати месенджера, роблячи його чекати на кінець мого лікування. Можливо, він приніс важливі новини.

Якщо я говорю з героям на телефоні, я не залякаю його. Наоборот я скажу, що його напруженість і наполегливість дав мені нове бачення безглуздості мого шляху до зла, і що якщо він залишає мене наодинці кілька місяців медитації, я повернеться до правого шляху. (Херои надзвичайно довіряють в цьому сенсі)

Якщо я планую подвійне виконання, героєм і крихітним бісквітом, який зрадив мене, то я буду його спочатку виконувати.

З в'язницями у в'язниці, мій охоронець не дасть їм зупинитися і підібрати деякі відверті з романтичних причин.

У мене буде команда кваліфікованих медиків і їх охоронців. У такому випадку, якщо в'язниця настає і його сусідні дзвінки за допомогу, охоронець зателефонує медикам, і не відкриє камеру і прийде бачити.

Механізм дверцят буде розроблений таким чином, щоб знищити контрольну панель обладнання буде ущільнювати двері, а зсередини вона відкриється, не відкрита.

У камерах мого підземелля не буде позначок з дзеркальними скручками, а з яких троси можуть бути зроблені.

Якщо привабливий молодий пара приходить до своєї країни, я буду дивитися їх тісно. Якщо вони готові до одного і щасливого, я ігнорую їх. Але якщо виявиться, що обставини несуть їх проти своїх бажань, і вони витрачають більшість свого часу боротьби і критикують один одного, крім того, коли вони врятують один одного життя (і тільки якщо є натяки про теплих відносин), то я негайно вимагатиме їх виконання.

Будь-які важливі файли будуть вимірюватися принаймні 1.45 мегабайтів.

Нарешті, якщо я хочу ввести мої жертви з постійного стану транзиту, я даю їм необмежений доступ до Інтернету.

Я не буду замовляти мій надійний лейтенант, щоб вбити спадкоємця, який планував перезапустити мене, я буду це зробити.

Я не відчув мій час, щоб смерть мого ворога випадково. Я не знаю, що ніхто не вірить.

Я скажу, що я знайомий з словом «мерці». Я просто не гона,

Мій секретний агент не буде мати татуювання, маркування їх як членів організації. Вони також не повинні носити армійські черевики або будь-який інший одяг.

Я збуджу всю зброю кінця світу. Якщо мені потрібно найняти божевільного вченого помічника, то переконайтесь, що він досить злий, щоб ніколи не вийти з шляху зла і почати ремонт шкоди, що він зробив.

Якщо мій центральний командний пункт атакований, я негайно занурюсь в попередньо підготовлений рятувальний трансфер і від нього веде захист. Я не чекаю ворогів, щоб перерву в внутрішні камери.

Незважаючи на те, що я маю намір жити назавжди, я все одно найняти інженерів, які зможуть побудувати досить міцну цитадель, щоб вона не знизилася на землю відразу після смерті без структурної причини.

Будь-яка магія і/або технологія, яка чудесно відроджує незначний характер, який добровільно жертвує його життя, буде незадовільним і знищеним.

Я побачу, що випробують молоді чоловіки, в дивних хробах і з іноземним акцентом, регулярно піднімаючи пам'ятник на головній площі столиці і від нього загрожують мені, попит розкрити секрети моєї влади, закликати людей перенапруги і т.д. Так городяни будуть нудьгувати до тих пір, поки вона потрапляє в точку.

Я не буду використовувати складні схеми, які дозволять команді героя потрапити до своїх внутрішніх камер до закриття пастки.

Для мене або виконання буде запропоновано всі пальці.

Я не буду спиратися на "дослідження надійного" писання, якщо вони можуть бути нейтралізовані відносно непристойними тализманами.

Головні ворота мого цитадель будуть стандартними розмірами. Звісно, ретельно побудовані подвійні двері 60 футів, високі вражають своєю масивністю, але в разі небезпеки, їх складно швидко закрити.

Я не приймаю завдання героя.

Я не буду боротися з героям, поки всі мої солдати померли.

Якщо я захоплю старіння героя, я залишаю його на місці посадки з відхиленими драбинками, кілька символічних охоронців і тонн вибухових речовин, які зникнуть відразу після видалення з вибуху.

Неважливо, скільки я перевернув помста, я ніколи не буду командувати підлеглі до «Залити його самостійно!» Це мій!

Якщо у мене є важливе обладнання, то воно не буде активовано важіль, що хтось може випадково перевернути на нього жирно поранений.

Я не намагаюся вбити героя, кидаючи отруйну істоту в клітинку. Покінчується помилка вбити одну з моїх слухових норій.

Ніщо більше дратівливого, ніж герой, який перемагає за допомогою простого арифметичного. Таким чином, вся моя особиста зброя буде модифікована, щоб дати один постріл більш ніж стандартні моделі.

Якщо я поїду в артифак, що тільки чистий серце може використовуватися, я не спробую його використовувати. Це безперечно.

Війни гармати в моїй фортеці не повернеться стріляти всередину або на одному.

Якщо я вирішив влаштувати конкурс на будь-яку майстерність, доступну для громадськості, всі учасники будуть необхідні для видалення шапок і поголів.

До того, як я зроблю старий вчений і зробити його працювати для мене, я впевнений, що він не має наївної, красивої дочки готовий ризикувати що-небудь для тата, або втечу сина, який працював в одному полі, але закохався в любові з батьком років тому.

Якщо я раптом вирішив вбити героя в безпечному втечу, що заливається (вода заливається, пісок заливається, пересувається стіни і т.д.), не залишить його п'ять або десять хвилин до смерті «невигідних». Я знаходжу в хорошому оглядовому записі або відеокамері з монітором, щоб нахилити навколо і насолоджуватися прицілом смерті ворога.

Для того, щоб мати більше одного рятувального шляху, що герой може легко знайти. Я досить запустив кілька десятків наборів, щоб відкинути його з стежки.

У джейлерів є власний дайнер з широким вибором добрих і доставить їх до тих, хто митить. Також слід попередити, що їжа або вода з будь-якого іншого джерела буде покарана.

Я не буду використовувати роботи як саботорів, якщо є якийсь спосіб перепрограмувати їх, або якщо їх батареї розміщені зовні і можуть бути відновлені.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

На мій Legions Fear буде носити професійно обладнані уніформи. Навіть якщо герой вибиває одного з солдатів, погано посаджена форма миттєво зраджує його.

Я ніколи не залишаю ключа до клітинки лише за межами в'язниці.

До того, як я пропоную будь-якому місці довіри, я проведе ретельне обстеження та контроль безпеки.

Якщо я знаходжу, що моя красива дружина з доступом до мого цитадель має все, щоб зробити з героям, я буду виконувати її. Негайливий, але простіше знайти нового чоловіка, ніж новий цитадель, і, можливо, наступний буде приділити увагу загальним орієнтаційним зустрічам.

Якщо я пішов на великий вантажний автомобіль, і герой захопить мене в невеликій італійській спортивній машині, я не чекаю на нього, щоб приїхати до мене, щоб спробувати відкинути дорогу, поки він просочився вперед. Я просто подарував гальма, як тільки він за мною. (Особливості фізики іноді можуть довести корисність)

Моя зброя дня буде обладнана високотехнологічним пристроєм, який називається акумулятором, якщо хтось тихо вибиває напругу на останньому етапі. (Якщо у мене є доступ до високих технологій, я також встановіть резервний пристрій, відомий як акумулятор.)

Якщо я збуджу бомбу, я просто пам'ятаю, що дроти розрізати, і я зроблю всі дроти червоні.

Перед тим як витрачати кошти на гігантські гаргойли, готичні арки та інші косметичні архітектурні захоплення, перевірте, чи є будь-які вартові військові витрати, які можуть використовувати додатковий бюджет.

Проходи, що ведуть до і від мого цитадель, будуть ретельно освітлюватися денними світильниками. Звісно, атмосфера терору зникне без сліду, але охоронні патрули будуть ефективнішими.

Якщо я сидів у таборі, почуйте хрустку гілок, почуйте і помітляю маленьку тварину, я все одно відправляю пара скаутів – просто перевірити, заради безпеки. (Якщо вони зникнуть в диках, я не надішле іншого патруля - Я покажу з напалм.)

Я зверне охоронці шукати нічний горщик перед входом в камінь, який виглядає порожнім. Якщо він там, тюрма втечу, і ми можемо піти і подивитися на сліди. Якщо немає нічного горщика, в'язниця або піднялася до стелі, щоб лякати її над головою вхідної особи, або втекти і зайняли нічний горщик з ним як сувенір (у такому випадку він обов'язково глибоко обсесується і позує небезпеки); в будь-якому випадку не потрібно вводити.

Альтернатива не має дітей: У мене багато дітей. Моє сини буде занадто зайнятим, щоб позиція коли-небудь позбавлялася реальної загрози, а дочки будуть стукати саботаж, попереджаючи один одного від отримання уваги героя.

Якщо у мене є діти і онуки, я завжди буду тримати мій трирічний бабуся зі мною. Якщо герой має намір вбити мене, я запитаю його спочатку, щоб пояснити її чому потрібно вбити свого улюбленого діда. Коли герой поширює на моральні пояснення, які занадто абструзують для неї, це буде ознакою її натиснути кнопку і відправити героя на плювати з крокодилами. Після того, як всі, молоді діти люблять крокодили майже стільки, скільки блаженних лордів. Важливо дати вам достатній час для своїх онуків.

Якщо одна з моїх дочок перемагає увагу героя і відкрито повстанців проти мене, я привітаю її на хороший вибір, проголошено національне свято, щоб відсвяткувати весілля, і призначає героя як мій спадкоємц. Може бути, що достатньо, щоб розбити свої стосунки. Якщо я не впевнений, що не буду героя атакувати Ноги страху, коли вони парадують на свою честь.

Я замовляю солдатів, коли вони знімають героя, щоб він не згубився і змусить їх вбити один одного. Деякі також будуть замовлені, щоб прицілитися вище, нижче і до боків, щоб він не стрибнув лінії стрільби.

Дизайн моїх підземелів не буде включати в себе незакриті труби. Вони, безумовно, додають в атмосферу терору, але вони хороші провідники вібрацій, і багато полонених знають код Морсе.

Якщо мої спостерігачі повідомляють про наявність кинутих або здавалося б невинних суден, де вони не повинні бути, ці кораблі будуть знищені відразу, не захоплені як зіпсовані.

Я поділяю своїх лівотен на три категорії: ненадійні, довірені та повністю довірені. Третя категорія призначають посмертно.

Перед позбавленням своїх ворогів за час очікування на пристрої, який призначений для того, щоб зупинити мене і який в принципі не може працювати, я все одно буду отримувати копію схеми і переконатися, що це дійсно не може працювати в принципі.

Ропи, що ведуть різні меблі, не будуть закріплені біля віконних отворів або сходів, а канделабрас висить безпосередньо під стелю.

Я надасть фінансування та розвиток, щоб побудувати тактичну та стратегічну зброю з широким діапазоном цільових цілей, щоб мої вибір не обмежувалися ручними мечами та планетними вибухами.

Я не буду претендувати на суд. Цей небезпечний пост зарезервований для мого довіри.

Я звернувся до свого дизайнера моди, який кулястий жилет підходить до будь-якого виду одягу.

Будь-який може ввести свої ноги груші. Однак, якщо це передбачено, що ніхто не переважає проти мене, я буду розглянути збільшення квоти за нетрадиційні раси.

Я потурбую Legions of Fear на правильну техніку пошуку. Узагалі, якщо вони шукають фегтивів і кого-небудь шаутів «Здоров'я!» Вони побігають там!, вони повинні перевірити ідентичність корисного інформативного перед подрібненням в голівку.

Якщо я дізнався, що є героя поруч, я не буду, за будь-яких обставин, вбити своїх вчителів, наставників та/або кращих друзів.

Якщо я зловив героя і його екіпажу, я не чекаю на мій супер Weapon, щоб перезавантажити і вбити їх, якщо доступні звичайні засоби.

Всі календарні плани будуть позначені трьома днями після фактичної дати завершення. Я не турбувати занадто багато, якщо вони вкрадені.

Я поміню мітки на моєму файлі top-secret і папку мого сімейного рецепта. Уявіть сюрприз героя, який декодував таємний план і відкрив рецепт Салату Бабця.

Якщо, перерву в штаб-квартиру повстанця, я знаходжу порожні номери і дивний, миготливий пристрій, я не буду бродитися і вивчити; Я дрочить звідти до пекти.

Перед тим як прогулятися на мій Legions of Fear, кожен рекрутер повинен пройти медичні тести для периферичної зору і слуху, і вміти розпізнати звук гальки для відволікання.

Я поміню мій щоденний рутин і нехай життя стає рутинним. Наприклад, я не завжди sip вина або вдарив гігантський гонг перед вбивством ворога.

Якщо я даю щось важливе для героя, я не кладаю його на публічний дисплей.

У плануванні експедиції я обирає маршрут для своїх військ, які не пройдуть щільними загустками біля бугельного табору.

Я отримую один безнадійний спірапід і некомпетентний лейтенант, нарко його з дезінформацією і відправить його на арешт героя.

Як адвоката рівності, я буду використовувати кілька міцних охоронців. Потім, якщо я повинен говорити будь-кому в впевненості, я просто повертаю мене назад, щоб охоронці не прочитали свої губи, а не замовляючи їх залишити приміщення.

Я пам'ятаю, як вони це робили, так що вони не будуть падати для того ж трюку і знову.

Якщо мені потрібен комп'ютерний вчений, і я повинен вибрати між блискучим програмістом, голова найбільшої технології світового концерну, і п'ятнадцять-річний ідіот намагається вразити дівчину своєї мрії, я буду смоктати і залишити героя для переговорів з генієм.

Я буду планувати вперед, що робити з кожним з ворогів, якщо вони захоплені. Тоді я ніколи не хочу замовити будь-кому, щоб бути прив'язаним, поки я вирішив їх долю.

Якщо у мене є велика комп'ютерна система, я знаходжу принаймні такі ж запобіжники, як маленькі ділові люди і включають такі речі, як антивіруси і брандмауери.

Як депо, який вірить в рівність, я побачу, що жах і пригнічення розподіляються рівномірно, а не спрямований на одну групу, яка буде формувати задню частину повстання.

Я не збираюся мати підставу в вулкані, печері, або будь-якому іншому місці, де можна безглуздо, просто запобіжна безпека, ковзаючи вниз.

Я даю охоронців працювати на гнучких графіках. Якщо хтось відчуває себе втомлений, вони можуть викликати перемикач, перевірте, візьміть навігацію і поверніть назад, щоб закінчити їх зсув.

Незважаючи на те, що він розчаровує, я не буду визнати суперника героя, що я зробив згубний, для якого він відмив героя.

Якщо я повісила над абісом, і герой стикається до мене, я не намагаюся перетягнути його з собою. Я даю йому зберегти мене, спасибі мені правильно, потім повернутися до мого безпечного цитадель і замовити його виконання.

У мене буде регулярні екрозизми. Хоча привиди в темряві дають відповідну атмосферу, вони, як правило, дають цінну інформацію, коли вони мирні.

Я додаю незбирану фарбу до кисті води. Він не заважає плавця, але навіть приступний охоронець може розповісти різницю між кимось, хто отримав таким чином.

Якщо вчений, який має красиву незрівняну дочку, відмовляючись працювати за мною, я не буду тримати її заручником. А замість того, я пропоную платити за її майбутній весільний та студентський урок.

Якщо я поставив героя в кутку і я готовий його вбити, і він сказав: "Погляд за мною!", я не сміюся, "Ви очікуєте мене, щоб падіння на цей старий трюк?" Я зроблю крок до бока, і таким чином, тримайте зброю, вказавши на неї і зможу трохи перевернути і виглядати назад. Якщо все було спрямований на мене, то він спрямований на нього.

Я буду документувати приховані функції.

Якщо я коли-небудь побудував пристрій, який передає енергію героя до мене, я впевнений, що він не має ніяких відгуків.

Я вказую, що всі сіні перевозяться в щільно упаковані палички. Будь-який кошик з необрізаною сіною, намагаючись пройти через охорону після буде знято і спалюється.

Я не буду тримати ніяких публічних свят у стінах мого замку. Будь-який захід, відкритий для публіки, буде проходити дорога, в павільйоні фестивалю.

Перед застосуванням будь-якого пристрою, який перекачує енергію в тіло, я встановив пригніч випромінювання.

Я отримую актора. Він подумав, що він був невірним, щоб почути мій акцент Міннесота (якщо кожен говорить американський) або Cornwall (якщо вони говорять англійською мовою).

Якщо я зловив ворога, відомий своїми втечу з фантастично непристойними маленькими пристроями, я буду його ретельно шукати і спокушати всі свої особисті речі, перш ніж кинутися в темряву.

Я не буду розвивати схеми, в яких частина А полягає в тому, щоб зануритися героя, щоб допомогти мені, а частина Б - гасити його і залишити його на власні опіки.

Я не маю бенкетів під час чуми. Хороші стосунки з гостями не компенсують поганих відносин з масами.

У місті інвестується частина мого незаконного доходу. Незважаючи на те, що сливи дають гострий і приємний колір в будь-яке місто, вони дуже часто поєднуються з несподіваними союзниками для героя.

Я ніколи не скажу героя, "Так, я зробив це, але ви не можете довести що-небудь до того, що стипендії, без талантів." За завісою, без талантів,

Якщо мій божевільний вчений / magician каже, що він майже досконалий мій Super Weapon але потрібно робити деякі тести, я чекаю, поки він закінчиться перевіркою. Ні один завоював світ за допомогою бета.

Я не буду мати родича на дошці. Непотизм значно заважає з управлінням і призводить до зіткнення з профспілковим союзом.

Я не збираю, щоб розповісти про свою потенційну дружину, що я маю досить молодшу, більш привабливу жінку.

Якщо я користуюсь подругою героя як заручник, і я тримаю її на краю миттєвої смерті, коли переконливий герой, я зосереджуся на ній, не йому. Він не намагатиметься робити що-небудь, поки його справжня любов проводиться заручником. З іншого боку, її слабкість, стипендія, наївецье і ерозійність до цього часу нічого не робити з її діями в моментах драматичного денументу.

Я зроблю деякі підроблені карти секретних проходжень до мого цитадель і наймайте мандрівників, щоб відкласти їх з старими травами.

Я не буду використовувати хости як приманку в пастку. Використовуючи їх як людський щит є відходами матеріалу.

Я отримую майстер-шутер і кладаю його на в'їзді на мій цитадель. Його робота буде стріляти всіх, хто приходить до виклику мене.

Я поясню, що мої Ноги страху, які гармати розмежовують зброю і мечі не будуть. Хто кидає меча на героя або скаже його з ним, але буде виконано на місці.

Я пам'ятаю, що я повинен дізнатися про всі мої вразливості. Я теж пам'ятаю, що ніхто не повинен знати.

Я не буду робити союзи з тими, хто сильніший, ніж мене. Вони захоплюють мене в спині на мій тріумф. Я хотів би зробити союз з тими, хто ослабший, ніж мене, і закріпити їх у спині в момент їх тріумфінгу.

У мирний час мої Ноги страху не допускаються лежати, пити мед або їсти смажену свинину. Вони будуть збуджені для того, щоб послухати мій живильний і аеробіка інструктора.

Всі гігантські змії, які охороняють свої підземні озера, будуть надані окуляри для запобігання пошкодження зору.

Будь-який старий гачок з профетичними повноваженнями буде забезпечений безкоштовно з послугами косметологів, перукарів, манікюрів і гардеробу від Donna Karan. Це має підірвати їх довіру.

Я не буду найняти зла добрим з тонким вуса.

Я отримую сліпих опіків. Це підтвердить, що всі рівні для мене, і найголовніше, буде хтось керувати героям, коли він невидимий або відрізати світло.

Всі ремонти будуть здійснюватися внутрішнім ремонтом. Всі підозрілі «репірмени», які з'явилися в цитадель, будуть супроводжуватися темою підземелля.

Коли мій Legions of Fear парк скутери для проведення ходової розвідувальної роботи, вони будуть посилені, щоб включити замок управління.

Працівники будуть мати персональні причепи для молодят, які вони вільно використовувати, викликаючи зсув і маркування на виході. З цим розумом будь-який спійманий, що має секс в шафі і залишаючи пост, непристойний буде постріл.

Члени моєї Legions Fear будуть відвідувати групові сеанси терапії. Корисно для них лікують населення ввічливо і судно, коли вони не повинні довести хаос і руйнування.

Я не буду, за будь-яких обставин, змащувати трехтерну, трехерну свербіж, якщо тільки тому, що це абсолютно безпорадно, щоб записати лінію моєї сім'ї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Для того, щоб зберегти очі на те, що я даю доступ до my citadel.

Якщо мій головний інженер розчарує мене, він буде знімати, не вдихаючи в темряві або зовні пасток, які він допоміг розвивати.

Я не відправляю батальйонів роботів або скелетів проти героїв, які мають упередження про вбивство живих речей.

Я не зносу довгих клаптиків. Вони, безумовно, завжди в високій моді, але вони мають дратівливу схильність, щоб отримати шпильки з дверима або перетворити під ноги під час флісу.

Якщо зло-ясність вимагає певної якості жертви, я перевіряю, що жертва має цю якість безпосередньо перед жертвою, не покладаючись на раніше дослідження. (Особливо, якщо якість незаймана і жертва є подруга)

герой.

Якщо я коли-небудь потрібен цифровий індикатор для зброї Doomsday, я купую, що не має квантових механічних аномацій. Багато зразків на ринку враховують час, коли ви подивитеся безпосередньо на них, але якщо ви відключаєте і походите протягом декількох хвилин, вони покажуть, що лише кілька секунд пройшли.

Якщо мої ноги страху розгромилися в бою, я спокійно відступаю і перегрупувати війська, а не відправляючи випадкових чоловіків, щоб пришити героя.

Якщо ключ до ланцюжків героя знаходиться навколо шиї, і його екс подруга добровільно пішов до мене, і ми поодинці в моїй спальні, і вона пропонує мені склянку вина, я помітно відхиляти пропозицію.

Я не збираю сяючого стародавнього артефакту і шауту "Чай влада тепер мій !!!" Я збираю зусилля, кладаю його в контейнер для небезпечного обладнання і відправляю його на плиту для навчання.

Я збираюся ретельно забирати вбивців. Хто намагається вийти попереду героя, а не чекаючи його, щоб повернути його назад, навіть не вважається кандидатом.

Що б я тільки вразливість, я запропоную щось інше. Наприклад, я б замовив всі дзеркала, щоб бути видалені з палацу, я б кричу і трембл, коли хтось випадково виходить дзеркало і т.д. У момент драматичного денументу, коли герой витягне дзеркала з рукава і прилипає її на обличчі, моя реакція буде, "Хмм... буде приємно поголити." ?

Моя сила польових генераторів підійде всередині цього поля.

Я залишає за собою право виконати будь-яку підлеглість, яка з'являється занадто інтелектуальною, міцною або свободною любов'ю. Однак, якщо я роблю, я не маю причин сказати, "Чому ці припливні ідіоти навколо мене? й

У кожному номері буде вогнегасник. Три, якщо є системи життєзабезпечення або летючі речовини.

Я використовую обладнання, яке при перевантаженні, просто розбиває, а не вибухаючих з прийменниками або, гірше, викликає ланцюгову реакцію. Я збираюся зробити це за допомогою пристрою для пригнічення викидів.

Я поясню, що охоронці, які вони мають очі перед ними, тому коли ви замовляєте знайти кого-небудь, немає точки, щоб витягнути зброю і ходити повільно вниз залу.

У мене є команда досвідчених детективів. Якщо я дізнався, що хтось працює проти мене в с., я відправляю їх, щоб дізнатися, хто це, і я не відкинувся весь село з препротивним ударом.

Я ніколи не захоплюю реальну приманку.

Якщо герой каже, що він хоче зізнатися публічно або особисто мені, я нагадую йому, що письмове свідчення має рівну силу.

Якщо у мене є кілька діаболічних схем, щоб знищити героя, я налаштую їх, щоб вогонь одночасно, не запустити наступну, якщо попередню не вийде.

Я не затримаю ритуалу, який надає безсмертність.

Всі чарівні істоти будуть посилені, щоб попросити відвідувачів за ім'я, призначення поїздки, а також дозвіл, а не відповідь на давню таємничість.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное