Портрет канцелярських кнопок

Пост вийшов довга з великою кількістю літер, добре, шкода, я свідомо залишила всі слова автора, щоб повністю розкрити сутність створення.
Будьте хворим і в бою, інформація дуже корисна і оригінальна.

Автори: Я не можу назвати себе винахідником цього способу творчості – ідея була взята з американського художника Eric Drag. І ось результат – портрет на кнопках електроживлення бачив світло. Трохи про параметри виробу:
- 6 кольорів;
- 9600 канцелярських гудзиків;
до Вага кнопок становить близько 5 кг. ;
Загальна вага картини становить понад 10 кг. ;
- розміри: 950 x 1350 x 34 мм;
- матеріали: гудзики (металеві і кольорові пластикові), волокнистий лист, дерев'яний брус, металеві металічні метали, морила, лак.

1,1 км Фото

Хоча я добре малюю, я не хотів би зробити портрет, зображений своїми руками - камера все ще якось виробляє зображення краще. Так я вибрав картину, яку я хотів. Я просто скопіював його від однокласників. Що це зручно, що хороша роздільна здатність тут не дуже важлива. Розмір портрета в пікселях становить всього 80 на 120.

2. Схема.

Незважаючи на те, що деякі журналісти писали на червоне слово: «Святий талант – це блискуче сприйняття кольору», він є повним нечутливим. Його талант є лише в наполегливості, що, в свою чергу, залежить від мотивації. До речі, наша головна відмінність з ним полягає в тому, що він відрізняється. Це як реклама та PR: перше, коли «за гроші», другий – коли «за любов». Не потрібен блискучий талант – звичайно, він, як мені, взяв фото на основу, і зробив їм готові схеми, як ті, які використовуються для вишивки. Щоб розробити схему було завантажити п'ять програм для виготовлення схем для вишивки, але ніхто не мав простого, здавалося б, функція – встановити зображення в шість тонах необхідного дозволу. В результаті все було простіше: майже випадково ці функції були знайдені в одному відомій графічному редакторі. Вам просто довелося індексувати кольори, і зменшити всю палітру на шість: чорний, білий, червоний, жовтий, зелений, синій. А потім відрегулюйте дисперсію - проникнення кольорів в півтон і кольорові переходи. Схема була готова.

- 6 кольорів;
- матеріали: гудзики (металеві і кольорові пластикові), волокнистий лист, дерев'яний брус, металеві металічні метали, морила, лак.

1,1 км Фото

Хоча я добре малюю, я не хотів би зробити портрет, зображений своїми руками - камера все ще якось виробляє зображення краще. Так я вибрав картину, яку я хотів. Я просто скопіював його від однокласників. Що це зручно, що хороша роздільна здатність тут не дуже важлива. Розмір портрета в пікселях становить всього 80 на 120.

2. Схема.

Незважаючи на те, що деякі журналісти писали на червоне слово: «Святий талант – це блискуче сприйняття кольору», він є повним нечутливим. Його талант є лише в наполегливості, що, в свою чергу, залежить від мотивації. До речі, наша головна відмінність з ним полягає в тому, що він відрізняється. Це як реклама та PR: перше, коли «за гроші», другий – коли «за любов». Не потрібен блискучий талант – звичайно, він, як мені, взяв фото на основу, і зробив їм готові схеми, як ті, які використовуються для вишивки. Щоб розробити схему було завантажити п'ять програм для виготовлення схем для вишивки, але ніхто не мав простого, здавалося б, функція – встановити зображення в шість тонах необхідного дозволу. В результаті все було простіше: майже випадково ці функції були знайдені в одному відомій графічному редакторі. Вам просто довелося індексувати кольори, і зменшити всю палітру на шість: чорний, білий, червоний, жовтий, зелений, синій. А потім відрегулюйте дисперсію - проникнення кольорів в півтон і кольорові переходи. Графік роботи: Я не можу назвати себе винахідником цього способу творчості – ідея була взята з американського художника Eric Drag. І ось результат – портрет на кнопках електроживлення бачив світло. Трохи про параметри виробу:
- 6 кольорів;

1,1 км Фото

2. Схема.

Незважаючи на те, що деякі журналісти писали на червоне слово: «Святий талант – це блискуче сприйняття кольору», він є повним нечутливим. Його талант є лише в наполегливості, що, в свою чергу, залежить від мотивації. До речі, наша головна відмінність з ним полягає в тому, що він відрізняється. Це як реклама та PR: перше, коли «за гроші», другий – коли «за любов». Не потрібен блискучий талант – звичайно, він, як мені, взяв фото на основу, і зробив їм готові схеми, як ті, які використовуються для вишивки. Щоб розробити схему було завантажити п'ять програм для виготовлення схем для вишивки, але ніхто не мав простого, здавалося б, функція – встановити зображення в шість тонах необхідного дозволу. В результаті все було простіше: майже випадково ці функції були знайдені в одному відомій графічному редакторі. Вам просто довелося індексувати кольори, і зменшити всю палітру на шість: чорний, білий, червоний, жовтий, зелений, синій. А потім відрегулюйте дисперсію - проникнення кольорів в півтон і кольорові переходи. Схема була готова.
Тоді я трохи «з'єднуюся» це вручну – чітко виклеїти пікселики і незрозуміло для стереотипічних переходів сприйняття кольорів. Механічний алгоритм не може зрозуміти це.

3. У Бази

На якій основі ми робимо це? Бували варіанти: пробка (дозаторний), пінопласт (мочити), дерево (до щільного), пакувальний картон, і деякі варіанти. Стоппед на ДВП. Матеріал міцний, ви можете промивати, він дуже надійно.

У той же час я розповім про епізод: ми пішли купити лист на волокно на Таврії, в Стройландії.
Ми будемо купувати волокнистий лист від вас, але будь ласка, вирізати його для нас, інакше він не підійде в машині.
до Не пропилюємо.
- Дайте мені ножівку, я порізати її самостійно.
до У нас немає.

Він божевільний. Товстий млинець працівникам великого магазину європейського типу, в чистому вигляді і жаркому обличчі. Вони знають свої вершини, як низький рівень персоналу, як правило, продаються. Що б. Ми поїхали в обхід, на схилі, вид неофіційного супермаркету будівельних матеріалів у відкритому повітрі. Він був там, що хлопець вісімнадцяти років з запахом переварювання побачив його в шість хвилин і десять рублів, і досить гладко. І все вийшло дешевше разом.

4. Кольори.

Як ви знаєте, скільки кнопок вам потрібно і який колір? Номер на малюнку простий: 80 x 120 = 9600 штук. Але є шість кольорів: чорний, білий, жовтий, червоний, синій, зелений. Скільки коштує кожен з них? Це важливо для п'яти з них – все, але чорний – продаються в асортименті. Тобто в ящиках 50 штук всіх кольорів змішують. А чорні гудзики в Оренбурзі не продаються, але далі. Якщо я трохи сильніше за програмування, я хотів би писати програму, як мій друг Діма Селіщев, але я зізнаю, що я не можу. Таким чином, метод мав бути придуманий: в графічному редакторі, за допомогою «наповнення», я поєднав всі інші пікселі в один колір, крім одного кольору. В результаті картина стала двокольоровою, одна з якої біла. І так з кожним кольором. Потім за допомогою змішувального інструменту на всю площу картини отримано один суцільний колір блід. Далі він залишився просто, щоб побачити, скільки відсотків він, насичення. І отримав відсоток, вже використовуючи пропорції, знаючи загальну кількість кнопок, розраховуючи праву кількість кнопок цього кольору. Наприклад, насиченість синього відтінку становить 12%: 9600/100*12 = 1152. Що потрібно близько 1,152 синіх гудзиків. Тоді просто в разі, загорніть до 1300, і це.

5. Умань Кнопки

В якості виклику і рейдів на канцелярських магазинах в різних частинах міста показані, не продаються окремо чорні кнопки. Я навіть мав ідею зробити без чорниць, залишаючи порожній простір замість того, щоб фарбувати дуже основу в чорному кольорі. Тоді я зрозумів, що це буде зварено і невірно. Я бажав витонченість і краса. Також виходить, що в магазинах немає безліч кольорових кнопок. І мені потрібно не менше 190 ящиків. Тому ми повинні припустити, що якщо є 50 kopecks з п'яти кольорів в коробці, то в середньому є десять гудзиків того ж кольору в кожній коробці. Потрібно орієнтуватися на найбільшу кількість. З максимальної кількості одного кольору (без чорного) було 1900 гудзиків, 1900/10 = 190 ящиків. Тоді я почав шукати кнопки над інтернетом для московських фірм, і вже попросив другу, що живе в першому престолі, велика людина Володя Косілова, щоб допомогти з цим, коли раптом... Дуже близько розчину. У тому ж будинку, де я працюю. Є чудова компанія "Пеніцилс", режисер якої є чудовим і променистим людиною нігтя Маскутутович. Він повністю допоміг мені з кнопками. Я сказав йому свою ідею, йому сподобалося, він лікував мій підступ з великим теплом, серцем старого воїна, як кажуть, тремтіння. Він мав труднощі пошукати чорні кнопки з московських постачальників (вони також були рідкісними). Для цього я все ж готовий до лука до його поясу і відштовхувати руки. В цілому, по всьому проекту, історія картини працювала чарівно: як тільки люди знали, що я робив і чому, вони миттєво розтоплені і пом'якшуються, особливо жінки! Тому за допомогою при виготовленні цього полотна немає проблеми. Нігті Масхутович замовив оптову партію гудзиків в Москві і продаляв її мені за власною ціною, без обману. По-перше, партія 5,100 чорних гудзиків (146 коробок 35) і близько місяця пізніше, 9,500 кольорових (190 ящиків). І ви можете розпочати.

В якості виклику і рейдів на канцелярських магазинах в різних частинах міста показані, не продаються окремо чорні кнопки. Я навіть мав ідею зробити без чорниць, залишаючи порожній простір замість того, щоб фарбувати дуже основу в чорному кольорі. Тоді я зрозумів, що це буде зварено і невірно. Я бажав витонченість і краса. Також виходить, що в магазинах немає безліч кольорових кнопок. І мені потрібно не менше 190 ящиків. Тому ми повинні припустити, що якщо є 50 kopecks з п'яти кольорів в коробці, то в середньому є десять гудзиків того ж кольору в кожній коробці. Потрібно орієнтуватися на найбільшу кількість. З максимальної кількості одного кольору (без чорного) було 1900 гудзиків, 1900/10 = 190 ящиків. Тоді я почав шукати кнопки над інтернетом для московських фірм, і вже попросив другу, що живе в першому престолі, велика людина Володя Косілова, щоб допомогти з цим, коли раптом... Дуже близько розчину. У тому ж будинку, де я працюю. Є чудова компанія "Пеніцилс", режисер якої є чудовим і променистим людиною нігтя Маскутутович. Він повністю допоміг мені з кнопками. Я сказав йому свою ідею, йому сподобалося, він лікував мій підступ з великим теплом, серцем старого воїна, як кажуть, тремтіння. Він мав труднощі пошукати чорні кнопки з московських постачальників (вони також були рідкісними). Для цього я все ж готовий до лука до його поясу і відштовхувати руки. В цілому, по всьому проекту, історія картини працювала чарівно: як тільки люди знали, що я робив і чому, вони миттєво розтоплені і пом'якшуються, особливо жінки! Тому за допомогою при виготовленні цього полотна немає проблеми. Нігті Масхутович замовив оптову партію гудзиків в Москві і продаляв її мені за власною ціною, без обману. По-перше, партія 5,100 чорних гудзиків (146 коробок 35) і близько місяця пізніше, 9,500 кольорових (190 ящиків). І ви можете розпочати. Назва: 1. Кнопки

В якості виклику і рейдів на канцелярських магазинах в різних частинах міста показані, не продаються окремо чорні кнопки. Я навіть мав ідею зробити без чорниць, залишаючи порожній простір замість того, щоб фарбувати дуже основу в чорному кольорі. Тоді я зрозумів, що це буде зварено і невірно. Я бажав витонченість і краса. Також виходить, що в магазинах немає безліч кольорових кнопок. І мені потрібно не менше 190 ящиків. Тому ми повинні припустити, що якщо є 50 kopecks з п'яти кольорів в коробці, то в середньому є десять гудзиків того ж кольору в кожній коробці. Потрібно орієнтуватися на найбільшу кількість. З максимальної кількості одного кольору (без чорного) було 1900 гудзиків, 1900/10 = 190 ящиків. Тоді я почав шукати кнопки над інтернетом для московських фірм, і вже попросив другу, що живе в першому престолі, велика людина Володя Косілова, щоб допомогти з цим, коли раптом... Дуже близько розчину. У тому ж будинку, де я працюю. Є чудова компанія "Пеніцилс", режисер якої є чудовим і променистим людиною нігтя Маскутутович. Він повністю допоміг мені з кнопками. Я сказав йому свою ідею, йому сподобалося, він лікував мій підступ з великим теплом, серцем старого воїна, як кажуть, тремтіння. Він мав труднощі пошукати чорні кнопки з московських постачальників (вони також були рідкісними). Для цього я все ж готовий до лука до його поясу і відштовхувати руки. В цілому, по всьому проекту, історія картини працювала чарівно: як тільки люди знали, що я робив і чому, вони миттєво розтоплені і пом'якшуються, особливо жінки! Тому за допомогою при виготовленні цього полотна немає проблеми. Нігті Масхутович замовив оптову партію гудзиків в Москві і продаляв її мені за власною ціною, без обману. По-перше, партія 5,100 чорних гудзиків (146 коробок 35) і близько місяця пізніше, 9,500 кольорових (190 ящиків). І ви можете розпочати. « » » » » » » » » » » » » » »

6. Маркап.

Було зрозуміло, що потрібно залити поле в клітку. Який розмір? Діаметр кнопок трохи відрізняється: чорні гудзики трохи більше, близько 9 мм. Я був сподіватися, що я можу отримати від 9 мм клітки, але це не працює. Тестування не показало. Вони піднімаються на вершині один одного – після всього, ручне виробництво не є машинним потоком, де точність вимірюється в дробах міліметра. Тому відстань між сусідніми кнопками потрібно залишити 10 мм. Таким чином, образ був розмір рівної кількості кнопок / сантиметрів: від 80 см до 120 см. Я побачила «полотно» з великим перекриттям – 10 см. Тоді я зробив розмітку. Вартість пари годин дроблення на аркуші волокно з капілярною ручкою, 15-сантиметровим лінійкою і плоским баром. 200 метрів ліній - про стільки приймала маркування. Я думав, що ручка виконувала – це не так, він все ще пише. Добре зроблено, китайський.

Було зрозуміло, що потрібно залити поле в клітку. Який розмір? Діаметр кнопок трохи відрізняється: чорні гудзики трохи більше, близько 9 мм. Я був сподіватися, що я можу отримати від 9 мм клітки, але це не працює. Тестування не показало. Вони піднімаються на вершині один одного – після всього, ручне виробництво не є машинним потоком, де точність вимірюється в дробах міліметра. Тому відстань між сусідніми кнопками потрібно залишити 10 мм. Таким чином, образ був розмір рівної кількості кнопок / сантиметрів: від 80 см до 120 см. Я побачила «полотно» з великим перекриттям – 10 см. Тоді я зробив розмітку. Вартість пари годин дроблення на аркуші волокно з капілярною ручкою, 15-сантиметровим лінійкою і плоским баром. 200 метрів ліній - про стільки приймала маркування. Я думав, що ручка виконувала – це не так, він все ще пише. Добре підходить для китайської, title=6. Маркування.

Було зрозуміло, що потрібно залити поле в клітку. Який розмір? Діаметр кнопок трохи відрізняється: чорні гудзики трохи більше, близько 9 мм. Я був сподіватися, що я можу отримати від 9 мм клітки, але це не працює. Тестування не показало. Вони піднімаються на вершині один одного – після всього, ручне виробництво не є машинним потоком, де точність вимірюється в дробах міліметра. Тому відстань між сусідніми кнопками потрібно залишити 10 мм. Таким чином, образ був розмір рівної кількості кнопок / сантиметрів: від 80 см до 120 см. Я побачила «полотно» з великим перекриттям – 10 см. Тоді я зробив розмітку. Вартість пари годин дроблення на аркуші волокно з капілярною ручкою, 15-сантиметровим лінійкою і плоским баром. 200 метрів ліній - про стільки приймала маркування. Я думав, що ручка виконувала – це не так, він все ще пише. Добре зроблено китайці.

7. Про нас Технології обробки.

Спочатку я думав, що я б хотів би поставити кнопки у відкладаний портрет. Для того, щоб лист не згинався, і мала механічна міцність, три штанги 15 до 40 мм були викручені вертикально до нього позаду. Я відразу почав встановлювати кнопки. Ви не можете зробити це пальцями - Я натискаю їх в голову гудзики гумкою з викрутки. Вимкніть це не так просто. Поломка кнопок при монтажі була 10% - кожен десятий зламався.

Спочатку я думав, що я б хотів би поставити кнопки у відкладаний портрет. Для того, щоб лист не згинався, і мала механічна міцність, три штанги 15 до 40 мм були викручені вертикально до нього позаду. Я відразу почав встановлювати кнопки. Ви не можете зробити це пальцями - Я натискаю їх в голову гудзики гумкою з викрутки. Вимкніть це не так просто. Поломка кнопок при монтажі була 10% - кожен десятий зламався." title="7. Технології обробки.

Спочатку я думав, що я б хотів би поставити кнопки у відкладаний портрет. Для того, щоб лист не згинався, і мала механічна міцність, три штанги 15 до 40 мм були викручені вертикально до нього позаду. Я відразу почав встановлювати кнопки. Ви не можете зробити це пальцями - Я натискаю їх в голову гудзики гумкою з викрутки. Вимкніть це не так просто. Поломка кнопок при монтажі була 10% - кожен десятий зламався.
Я почав думати про те, як уникнути цього - Я спробував змочити гудзики, забивати з kyanka, гумовий молоток, я хотів спробувати потерти їх з парафіном, але я не маю багато часу - просто що ввечері зустріч Alexei Gusinsky прийшов до мене. А талановитий інженер, мотористка від Бога, оригінальна, активна людина і відмінний комрад. Він був вражений на те, що я роблю, втілений цим настроєм, і відійшов себе. Він запропонував наклеювання отворів для гудзиків, з якими я погодився. Збільшило час виробництва, але було прийнято без заперечення – друга назва проекту, ймовірно, буде «об’єднання». Відразу зробив домашню швейну голку, а процес почав покращувати. Пройшов близько трьох тижнів, щоб зробити отвори. Приблизно 400-500 отвори були зроблені на добу. Тоді я зрозумів, що це було незручно зробити картину на підлозі: Я поклав її на стіну.

8. У Обробка поверхонь.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Після того, як всі отвори були зроблені, я вирішив пофарбувати всю конструкцію. Що я зробив. Спеціально підібраний, що висихає довше - 72 годин, і більш міцний в експлуатації. Попереду я кажу, що на завершальному етапі виробництва тільки через лакування, доставка повинна бути перенесена на три тижні.

9. Навігація Сортування

Коли всі кнопки вже були вдома, ми відсортували їх, знову з Alexei Gustnsky. У цей день ми відсвяткували 15-річчю нашого знайомства: ми говорили, переглядали фільм «Брати», а потім відразу «Брати-2», а в той же час відкрили ще одну коробку тих 190, залиті гудзики в пластину, а звідти кинули: жовте – в одному склянці сметани, червона – в іншому склянці сметани і т.д. вона зайняла нас 4 години. В результаті 6 повних склянок сметани, а шість напівнаповнених целофанових упаковок.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Після того, як всі отвори були зроблені, я вирішив пофарбувати всю конструкцію. Що я зробив. Спеціально підібраний, що висихає довше - 72 годин, і більш міцний в експлуатації. Попереду я кажу, що на завершальному етапі виробництва тільки через лакування, доставка повинна бути перенесена на три тижні.

9. Навігація Сортування

Коли всі кнопки вже були вдома, ми відсортували їх, знову з Alexei Gustnsky. У цей день ми відсвяткували 15-річчю нашого знайомства: ми говорили, переглядали фільм «Брати», а потім відразу «Брати-2», а в той же час відкрили ще одну коробку тих 190, залиті гудзики в пластину, а звідти кинули: жовте – в одному склянці сметани, червона – в іншому склянці сметани і т.д. вона зайняла нас 4 години. В результаті - 6 повних склянок сметани, а шість напівнаповнених целофанових упаковок. "title="8". Обробка поверхонь.

9. Навігація Сортування

Коли всі кнопки вже були вдома, ми відсортували їх, знову з Alexei Gustnsky. У цей день ми відсвяткували 15-річчю нашого знайомства: ми говорили, переглядали фільм «Брати», а потім відразу «Брати-2», а в той же час відкрили ще одну коробку тих 190, залиті гудзики в пластину, а звідти кинули: жовте – в одному склянці сметани, червона – в іншому склянці сметани і т.д. вона зайняла нас 4 години. В результаті 6 повних склянок сметани, а шість напівнаповнених целофанових упаковок.

10. Монтаж

На даний момент початку інсталяції було записано дуже позитивним, неповторним, талановитим у всьому і в цілому рідкісною людиною – Діма Селіщев. Він прийшов до мене, поставивши професійне світло, і ми взяли історичну ногу: перша кнопка, перший розділ портрета. Як звичайно, все було складніше, ніж я очікував, але це просто неважливо. Починався портрет, він буде, з внутрішньої сторони я вже занурився від напруження і дикого досвіду. Так, вона виходить, я так вражений, романтичний, і, ймовірно, занадто багато.

На даний момент початку інсталяції було записано дуже позитивним, неповторним, талановитим у всьому і в цілому рідкісною людиною – Діма Селіщев. Він прийшов до мене, поставивши професійне світло, і ми взяли історичну ногу: перша кнопка, перший розділ портрета. Як звичайно, все було складніше, ніж я очікував, але це просто неважливо. Починався портрет, він буде, з внутрішньої сторони я вже занурився від напруження і дикого досвіду. Так, виходить, що я так вражений, романтичний, і, ймовірно, занадто багато. 10 Монтаж

На даний момент початку інсталяції було записано дуже позитивним, неповторним, талановитим у всьому і в цілому рідкісною людиною – Діма Селіщев. Він прийшов до мене, поставивши професійне світло, і ми взяли історичну ногу: перша кнопка, перший розділ портрета. Як звичайно, все було складніше, ніж я очікував, але це просто неважливо. Починався портрет, він буде, з внутрішньої сторони я вже занурився від напруження і дикого досвіду. Так, вона виходить, що я, як це – враження, романтичний, і, ймовірно, занадто багато.

Звісно, це найяскравіша і найбільш креативна частина всього проекту. Тексти пісень, а це означає: Я відчуваю, що я занадто вражений цим портретом. Але це було реально. Значення не було навіть в ньому, але в якому збирався всередині. І я радий, що я зробив, і це було варено, і натиснувши ці 96 сотень кнопок в точку німіння пальцями і ліктями.

Для зручності я роздрукував діаграму і розділив її на 16 секторів, приклеюючи їх один на наступний портрет. На цьому етапі мами і близьким родичам показало інтерес до проекту. Моя мати навіть почала виштовхувати мене – вона була амбулаторною, коли я послав відео з портретом до «Моїм режисером» для розділу «До чого?».

3610Р. 4200Р.

Незважаючи на те, що отвори для вставки кнопок вже зробили, вони були меншими діаметром, ніж кнопки голки. Таким чином, за допомогою ручної вставки вони можуть бути дуже короткими. Так як тимбл, я використовував викрутку з гумовою ручкою знову. Цікаво, в кінці монтажу ручка стала поганою, і навіть на одну сторону з отвором в рульовій гумці. Дійсно, вода заточує камінь – в нормальній експлуатації така пошкодження буде фантастичною.

Я апологізую за якість фото процесу – телефон робиться.

816159

Р

р.

р.

11. Рама.

Спочатку ідея була замовити каркас в майстерні багета. Але я плутав її профіль: концесія невелика, як би вона тримала на підставі? Ненадійна. І весь час буде небезпека, що каркас знизився на картинку. Що в самому серці сениль. Оздоблений і ціна – Я підрахував вартість – 1200 рублів. то всі сумніви зникнуть. Рама також буде ручної роботи. Відразу після того, як рішення, вона також сліпила: магазин каркас не підійде, так як вони зроблені так, щоб бути несучою структурою для гнучкого полотна. У моїй справі сам «полотний» досить міцний, а рамка повинна бути нічого більше, ніж край жорсткості по периметру. До речі, спочатку думав, що задня частина картини буде посилена трьома стовпчиками в розділі 15 х 40 мм, розташованих вертикально вздовж картини, а ще три стовпчики перехрестять їх для створення жорсткої конструкції. Таким чином, товщина картини буде вражаючою: 15 + 15 + 4 (лист волокно) + 15 (приблизно за кадром) = 49 мм. Майже 5см! Однак, як тільки ідея прийшла до того, щоб прикріпити кадр безпосередньо до аркуша ДСП, ідея природно виникла ззаду каркаса, щоб його дублювати з баром. Вийшла сендвіч: Перед периметром декоративний брус (рамка), потім волокнистий щит і за основний брус. І все викручується разом. Отримано оптимальне рішення: необхідність поперечних брусів зникла, що означалося зниження розмірів; міцність країв збільшена, а саме, край буде найслабшою точкою. І було можливість перетягнути цей портрет за кадром. І вже зважився понад 10 кг. Все виявилося просто тонким, перевищивши навіть мої очікування. Я мав купити зубну щітку. Це океї. Настає в руки. Я, і зовнішній бар. Це облицювальний брус, шириною 40 мм, товщиною 10 мм, затінений, з плоскими, округлими краями. Це те, що я хотів – плоский і аскетний, не звертаючи увагу на себе, стати рештою матеріалів і стилю картини. Я купила ринок пиломатеріалів. Потім він випилював додаткову волокно, виклеївши в усіх напрямках, і обробляли кінці ножем, а потім наждачним папером. Щоб тримати речі прямо. І це було рівним.

Спочатку ідея була замовити каркас в майстерні багета. Але я плутав її профіль: концесія невелика, як би вона тримала на підставі? Ненадійна. І весь час буде небезпека, що каркас знизився на картинку. Що в самому серці сениль. Оздоблений і ціна – Я підрахував вартість – 1200 рублів. то всі сумніви зникнуть. Рама також буде ручної роботи. Відразу після того, як рішення, вона також сліпила: магазин каркас не підійде, так як вони зроблені так, щоб бути несучою структурою для гнучкого полотна. У моїй справі сам «полотний» досить міцний, а рамка повинна бути нічого більше, ніж край жорсткості по периметру. До речі, спочатку думав, що задня частина картини буде посилена трьома стовпчиками в розділі 15 х 40 мм, розташованих вертикально вздовж картини, а ще три стовпчики перехрестять їх для створення жорсткої конструкції. Таким чином, товщина картини буде вражаючою: 15 + 15 + 4 (лист волокно) + 15 (приблизно за кадром) = 49 мм. Майже 5см! Однак, як тільки ідея прийшла до того, щоб прикріпити кадр безпосередньо до аркуша ДСП, ідея природно виникла ззаду каркаса, щоб його дублювати з баром. Вийшла сендвіч: Перед периметром декоративний брус (рамка), потім волокнистий щит і за основний брус. І все викручується разом. Отримано оптимальне рішення: необхідність поперечних брусів зникла, що означалося зниження розмірів; міцність країв збільшена, а саме, край буде найслабшою точкою. І було можливість перетягнути цей портрет за кадром. І вже зважився понад 10 кг. Все виявилося просто тонким, перевищивши навіть мої очікування. Я мав купити зубну щітку. Це океї. Настає в руки. Я, і зовнішній бар. Це облицювальний брус, шириною 40 мм, товщиною 10 мм, затінений, з плоскими, округлими краями. Це те, що я хотів – плоский і аскетний, не звертаючи увагу на себе, стати рештою матеріалів і стилю картини. Я купила ринок пиломатеріалів. Потім він випилював додаткову волокно, виклеївши в усіх напрямках, і обробляли кінці ножем, а потім наждачним папером. Щоб тримати речі прямо. І це було прямо." title="11. Рама.

Спочатку ідея була замовити каркас в майстерні багета. Але я плутав її профіль: концесія невелика, як би вона тримала на підставі? Ненадійна. І весь час буде небезпека, що каркас знизився на картинку. Що в самому серці сениль. Оздоблений і ціна – Я підрахував вартість – 1200 рублів. то всі сумніви зникнуть. Рама також буде ручної роботи. Відразу після того, як рішення, вона також сліпила: магазин каркас не підійде, так як вони зроблені так, щоб бути несучою структурою для гнучкого полотна. У моїй справі сам «полотний» досить міцний, а рамка повинна бути нічого більше, ніж край жорсткості по периметру. До речі, спочатку думав, що задня частина картини буде посилена трьома стовпчиками в розділі 15 х 40 мм, розташованих вертикально вздовж картини, а ще три стовпчики перехрестять їх для створення жорсткої конструкції. Таким чином, товщина картини буде вражаючою: 15 + 15 + 4 (лист волокно) + 15 (приблизно за кадром) = 49 мм. Майже 5см! Однак, як тільки ідея прийшла до того, щоб прикріпити кадр безпосередньо до аркуша ДСП, ідея природно виникла ззаду каркаса, щоб його дублювати з баром. Вийшла сендвіч: Перед периметром декоративний брус (рамка), потім волокнистий щит і за основний брус. І все викручується разом. Отримано оптимальне рішення: необхідність поперечних брусів зникла, що означалося зниження розмірів; міцність країв збільшена, а саме, край буде найслабшою точкою. І було можливість перетягнути цей портрет за кадром. І вже зважився понад 10 кг. Все виявилося просто тонким, перевищивши навіть мої очікування. Я мав купити зубну щітку. Це океї. Настає в руки. Я, і зовнішній бар. Це облицювальний брус, шириною 40 мм, товщиною 10 мм, затінений, з плоскими, округлими краями. Це те, що я хотів – плоский і аскетний, не звертаючи увагу на себе, стати рештою матеріалів і стилю картини. Я купила ринок пиломатеріалів. Потім він випилював додаткову волокно, виклеївши в усіх напрямках, і обробляли кінці ножем, а потім наждачним папером. Щоб тримати речі прямо. І це було рівним.

12. Обкладинка.

Незважаючи на те, що каркас був красивим у формі, колір брусків чітко не вписався - практично білий. Оскільки базовий аркуш був темним. Мені довелося використовувати морилью. Ми зуміли знайти той, який підходить. Тим не менш, потрібно було покрити двічі - один шар покриття був занадто легким. Потім лак. Цей процес був ускладнений тим, що в той час як почалася осінь, і його небажано висихати картину на балконі (і будинок занадто багато) - було дощ, вітер, пил. Все це розраховується на поверхні каркаса. Світлана Олександрівна допомогла – чудова жінка, колега, голова АХК. Вивчивши сутність проблеми і чому це все, вона, як і всі інші, переповнена ідеєю і допомогла: подав мені ключ до нашого приміщення – архів в підвалі. Дякую за це. Перед презентацією було покриття та сушіння лаку. Я вкрита Рама тричі. Вона повинна бути перетворена. У той час, коли верхній кінець висихає, нижній стояв на підлозі. Далі все перевернулися, і знову. Я покрила назад двічі. І пошкоджена ділянка тричі. Ой, yeah. Я не згадував про пошкодження. Коли полотно і рама були готові, я збираю малюнок на балкон, щоб покрити його лаком, розслабляючи його на стілець, а потім випадково його торкнувся. Картина впав на гострий кут ліжка. Так як дизайн був важким, був відступ у волокно, близько 20 кнопок згорнулися. Я відчував удар, як цей зуб був на моєму черепі, як це реакція. Не чекав. Після того, як повірити себе добре, я довго і ретельно відреставрував поверхню клеєм, закріпивши все знову. Не погано. На схемі я знову помістила кнопки в своїх попередніх місцях, зміцнивши клеєм, і результат в тому, що тепер я не можу знайти, де було пошкодження. На самому кінці листопада картина була повністю готова, я вирішив встановити день «Х» 5 грудня 2010 року, неділя.

Незважаючи на те, що каркас був красивим у формі, колір брусків чітко не вписався - практично білий. Оскільки базовий аркуш був темним. Мені довелося використовувати морилью. Ми зуміли знайти той, який підходить. Тим не менш, потрібно було покрити двічі - один шар покриття був занадто легким. Потім лак. Цей процес був ускладнений тим, що в той час як почалася осінь, і його небажано висихати картину на балконі (і будинок занадто багато) - було дощ, вітер, пил. Все це розраховується на поверхні каркаса. Світлана Олександрівна допомогла – чудова жінка, колега, голова АХК. Вивчивши сутність проблеми і чому це все, вона, як і всі інші, переповнена ідеєю і допомогла: подав мені ключ до нашого приміщення – архів в підвалі. Дякую за це. Перед презентацією було покриття та сушіння лаку. Я вкрита Рама тричі. Вона повинна бути перетворена. У той час, коли верхній кінець висихає, нижній стояв на підлозі. Далі все перевернулися, і знову. Я покрила назад двічі. І пошкоджена ділянка тричі. Ой, yeah. Я не згадував про пошкодження. Коли полотно і рама були готові, я збираю малюнок на балкон, щоб покрити його лаком, розслабляючи його на стілець, а потім випадково його торкнувся. Картина впав на гострий кут ліжка. Так як дизайн був важким, був відступ у волокно, близько 20 кнопок згорнулися. Я відчував удар, як цей зуб був на моєму черепі, як це реакція. Не чекав. Після того, як повірити себе добре, я довго і ретельно відреставрував поверхню клеєм, закріпивши все знову. Не погано. На схемі я знову помістила кнопки в своїх попередніх місцях, зміцнивши клеєм, і результат в тому, що тепер я не можу знайти, де було пошкодження. На самому кінці листопада картина була повністю готова, я вирішив встановити день «Х» 5 грудня 2010 року, неділя. Покриття.

Незважаючи на те, що каркас був красивим у формі, колір брусків чітко не вписався - практично білий. Оскільки базовий аркуш був темним. Мені довелося використовувати морилью. Ми зуміли знайти той, який підходить. Тим не менш, потрібно було покрити двічі - один шар покриття був занадто легким. Потім лак. Цей процес був ускладнений тим, що в той час як почалася осінь, і його небажано висихати картину на балконі (і будинок занадто багато) - було дощ, вітер, пил. Все це розраховується на поверхні каркаса. Світлана Олександрівна допомогла – чудова жінка, колега, голова АХК. Вивчивши сутність проблеми і чому це все, вона, як і всі інші, переповнена ідеєю і допомогла: подав мені ключ до нашого приміщення – архів в підвалі. Дякую за це. Перед презентацією було покриття та сушіння лаку. Я вкрита Рама тричі. Вона повинна бути перетворена. У той час, коли верхній кінець висихає, нижній стояв на підлозі. Далі все перевернулися, і знову. Я покрила назад двічі. І пошкоджена ділянка тричі. Ой, yeah. Я не згадував про пошкодження. Коли полотно і рама були готові, я збираю малюнок на балкон, щоб покрити його лаком, розслабляючи його на стілець, а потім випадково його торкнувся. Картина впав на гострий кут ліжка. Так як дизайн був важким, був відступ у волокно, близько 20 кнопок згорнулися. Я відчував удар, як цей зуб був на моєму черепі, як це реакція. Не чекав. Після того, як повірити себе добре, я довго і ретельно відреставрував поверхню клеєм, закріпивши все знову. Не погано. На схемі я знову помістила кнопки в своїх попередніх місцях, зміцнивши клеєм, і результат в тому, що тепер я не можу знайти, де було пошкодження. На самому кінці листопада картина була повністю готова, я вирішив встановити день «Х» 5 грудня 2010 року, неділя.

13. Презентація.

Я звернув одержувача заздалегідь і запросив його в ресторан. Ідея полягала в тому, що перший візуальний контакт відбуватиметься з афарі. З дистанції ця картина виглядає як фотографія. І при підході стає зрозуміло, що це від, і проявляється сутність ефекту. Ідея ресторану було запропоновано мені одним із найближчих друзів, Димка Карпентерів. Він так само, як мені, або навіть мені подобається, і він знає, як подарувати дівчину подарунок. Але якщо він зробив це набагато частіше до того, як я міг би назвати рекрутингом. Я вибрав ресторан з великим залом, назвав їх, розказав сутність. Вони дуже позитивно реагують і впевнені, що все може бути організовано. Я запитав про допомогу в перевезенні Comrade Alexei, і ми приносили картину там. Офіціанти і бармени вийшли на портрет. Миттєво вони знайшли столик, я поставив там картину, знайшов столик, який мав найкращий вигляд з афарі - все добре. На жаль, ресторан не працює. Я назвав дарувальника, щоб уточнити час, і вона відмовилася, з хорошої причини. Що робити? Я не можу наполягати, тому що вона буде підозрювати щось. Ми вирішили піти сьогодні, і це була чудова ідея. Я вирішив поставити картину під вікном будинку - це також візуальний контакт з афарю. Пристосування персоналу ресторану, що поспішають до будинку. Я знайшов її в магазині прямо зараз. Я знаю, де я збираюся з магазину додому. Далі дорога виростає комфортне дерево, яке придумало ідею підвісити картину. Я пішов в магазин поруч і, після того, як розказавши ситуацію, запитав їх на трос. Вони посміхалися: «романтичний». І відрізати два метри. Хлопці.

Я звернув одержувача заздалегідь і запросив його в ресторан. Ідея полягала в тому, що перший візуальний контакт відбуватиметься з афарі. З дистанції ця картина виглядає як фотографія. І при підході стає зрозуміло, що це від, і проявляється сутність ефекту. Ідея ресторану було запропоновано мені одним із найближчих друзів, Димка Карпентерів. Він так само, як мені, або навіть мені подобається, і він знає, як подарувати дівчину подарунок. Але якщо він зробив це набагато частіше до того, як я міг би назвати рекрутингом. Я вибрав ресторан з великим залом, назвав їх, розказав сутність. Вони дуже позитивно реагують і впевнені, що все може бути організовано. Я запитав про допомогу в перевезенні Comrade Alexei, і ми приносили картину там. Офіціанти і бармени вийшли на портрет. Миттєво вони знайшли столик, я поставив там картину, знайшов столик, який мав найкращий вигляд з афарі - все добре. На жаль, ресторан не працює. Я назвав дарувальника, щоб уточнити час, і вона відмовилася, з хорошої причини. Що робити? Я не можу наполягати, тому що вона буде підозрювати щось. Ми вирішили піти сьогодні, і це була чудова ідея. Я вирішив поставити картину під вікном будинку - це також візуальний контакт з афарю. Пристосування персоналу ресторану, що поспішають до будинку. Я знайшов її в магазині прямо зараз. Я знаю, де я збираюся з магазину додому. Далі дорога виростає комфортне дерево, яке придумало ідею підвісити картину. Я пішов в магазин поруч і, після того, як розказавши ситуацію, запитав їх на трос. Вони посміхалися: «романтичний». І відрізати два метри. Хлопці. title=13. Презентація.

Я звернув одержувача заздалегідь і запросив його в ресторан. Ідея полягала в тому, що перший візуальний контакт відбуватиметься з афарі. З дистанції ця картина виглядає як фотографія. І при підході стає зрозуміло, що це від, і проявляється сутність ефекту. Ідея ресторану було запропоновано мені одним із найближчих друзів, Димка Карпентерів. Він так само, як мені, або навіть мені подобається, і він знає, як подарувати дівчину подарунок. Але якщо він зробив це набагато частіше до того, як я міг би назвати рекрутингом. Я вибрав ресторан з великим залом, назвав їх, розказав сутність. Вони дуже позитивно реагують і впевнені, що все може бути організовано. Я запитав про допомогу в перевезенні Comrade Alexei, і ми приносили картину там. Офіціанти і бармени вийшли на портрет. Миттєво вони знайшли столик, я поставив там картину, знайшов столик, який мав найкращий вигляд з афарі - все добре. На жаль, ресторан не працює. Я назвав дарувальника, щоб уточнити час, і вона відмовилася, з хорошої причини. Що робити? Я не можу наполягати, тому що вона буде підозрювати щось. Ми вирішили піти сьогодні, і це була чудова ідея. Я вирішив поставити картину під вікном будинку - це також візуальний контакт з афарю. Пристосування персоналу ресторану, що поспішають до будинку. Я знайшов її в магазині прямо зараз. Я знаю, де я збираюся з магазину додому. Далі дорога виростає комфортне дерево, яке придумало ідею підвісити картину. Я пішов в магазин поруч і, після того, як розказавши ситуацію, запитав їх на трос. Вони посміхалися: «романтичний». І відрізати два метри. Хлопці.
І вона працювала. І зв'язавшись з афарю, а несподіване визнання обличчя на «постері». Це досить багато.

ondrey-1.livejournal.com - Інтернет-магазин