410
Як розводити дітей і їх потреби
Покупка любові з іграшкамиНаприклад, величезна кількість іграшок. Діти 80-х років покоління мало іграшок. Я пам'ятаю тільки ляльку я ріжу, а потім я мав би грати зваром. Дві або три м'які іграшки. Пластикові статуетки. Всі Це коли я був близько 15 років, були всілякі красиві ляльки, іграшки, але я був дорослим. І багато перших речей, які я купив іграшки для дітей, були речі, які я мріяв.
Зараз у двох тисяч роках у дитини є все. Є всі види автомобілів, тракторів, літаків, поїздів. Величезні магазини з усіма видами іграшок роблять свою роботу, і ми поступово переросли з дитячою властивістю. Кожне свято – це букет подарунків, ящиків. Fun, цікаві, нові можливості. Там є вниз, хоча. Наприклад, втрата фантазії. Ми використовуємо для відтворення в магазині з простими листами та гальками, все інше відбулося в наших головах. Тепер діти будуть мати все реально - касовий реєстр, розмальовані рахунки, пластикові овочі. Не потрібно розвивати фантазію. На жаль,
Паранти часто купують іграшки для заміни їх відсутності. Вони не бачать дитини, тому що вони працюють важко і працюють важко купити іграшки, які компенсують їх відсутність. Закрите коло. У сучасному світі ми звикли купити багато, ілюзію створюється, що любов, відносини також можна купити. Наприклад, нова велика площина або найкрасивіша лялька.
Купуючи іграшки дуже просто. Не потрібно концентрувати, ви не повинні бути на зв'язку, ви не повинні відкрити своє серце. Головне - відкрити свій гаманець вчасно. І це, здається, досягнуто мети. За час. Просто ілюзія.
Дитина не потребує різних іграшок. Дивитися дітей, вони можуть грати в будь-які доступні об'єкти, і скло з ложкою, які більше цікавляться, ніж люка. Дуже часто, коли ми купуємо іграшки, ми намагаємося замінити те, що ми не можемо давати їх. Зв'язатися з нами Або прийняття. Хто отримує важче?
Коли ми купуємо мільйони іграшок, ми вирощуємо споживача. На жаль, це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Що щастя ви можете мати, якщо у вас є тільки сороки і ваш сусід має п'ятдесят? Якщо у вас є нова іграшка, новий смартфон, і ви ще не маєте?
На жаль, я намагаюся купувати дитячі іграшки, але речі, які розвиватимуть творчість в них. Фарби, олівці, пластилін, творчі набори. Дуже важко зупинити себе від бажання купити всі красиві іграшки, але це великий ігровий автомат для дітей.
Дитячі розвагиКрім іграшок, є також розважальна галузь. Тепер всі батьки вбираються, як затримати дитину. Скільки дерев привезти його, в яких парках розваг взяти, в яких театрах, кіно, зоопарках, цирках. Не поганий. Це спосіб провести час з дитиною. Якщо ці розваги повинні бути разом з дитиною, щоб мати досвід разом – це чудово.
Але частіше ніж ні, ціль трохи відрізняється. Вимкніть, займайте, затримайте, підійдіть до окупації «використання». У цьому забігу для дитячих розваг ми часто програємо себе і наші інтереси, налаштовуємо всі до них. Ми так обробляємо планування свого відпочинку, що вони перестають відчувати себе. І найголовніше, вони не задоволені навіть самими розвагами. Так буває, в Діснейленді діти кажуть - гірка може бути прохолодною, відлякується так wow, їжа не дуже добре.
Ми знову розвиваємо споживача, який споживає розваги. Хто буде нудно, щоб жити так. Для того, щоб відчути хоча б деякі емоції.
Мільйони різних секцій і ранньої розробкиЩе один спосіб не бути з дитиною, щоб почати його розвивати. Як тільки ви починаєте годувати його знаннями, навчаючи його, розвиваючи щось, ви перестаєте бачити його. У вас є стандарти, календарі, нові переваги, все, але ваша дитина. Намагавшись, щоб дати йому найбільш, ми не даємо йому найголовніше. Зв'язатися з собою, з душею.
Ви можете дізнатися багато мов, відвідувати спорт, творчі заходи, бути диверсифікованими. Але він все ще буде щасливим? Я знаю дуже мало матерів, які управляють поєднувати розвиток дитини і стосунки з ним. Для багатьох, на жаль, обслуговування «необхідних потреб розвитку». Візьміть коло, візьміть його звідти, приготуйте її до наступного. Ця гонка відключає мами, і часто важко для них навіть говорити про дитину, дайте поодинці чути свою душу.
Ранній розвиток дуже модний. Але для мене, як мати трьох, зрозуміло, що найкращий ранній розвиток є повною участю. Коли він бачить, що інші роблять, він навчається копіювати. Коли вони беруть його скрізь, вони говорять йому. Коли є брати і сестри близько до нього, що означає, що вони більш зрозумілі і простіше копіювати. Для мене це більш корисно, ніж заняття, де діти повинні одночасно клапти, спинитися таким же чином і змазувати пластилін на картоні руками вчителя.
По суті, більшість людей бояться застрахувати. Де виникає інтимність, виникає біль. Навіть з власної дитини небезпечна – так як він виростає, він буде відступати себе, йому доведеться пустити, і він має бажання, які можуть конфліктувати з нашими.
Уникаючи недоторканності, ми намагаємося дати один одному щось в поверненні. Дорослі іноді намагаються замінити інтимацію душі більш сексуальною або більшою їжею, пити, сигарети. А у відносинах з дітьми ми робимо те ж саме з іграшками, розвагами, розділами, мультфільмами.
Але коли немає інтимності, потреби залишаються незрівняними. Це як отвір в серці, що не можна заповнювати. Що б ви кладете там, залишається отвір. Дитина незадоволена, незалежно від того, скільки ви даєте йому - він просто голодний, правий? Він незадоволений, він трохи весь час – маленькі іграшки, маленькі розваги, трохи кишенькові гроші. Він неконтрольований, не слухає, не працює.
Чи є дитина проблеми? Як ми? Той факт, що ми не бачимо, що дає йому стільки вторинних, головне залишити позаду? Ми намагаємося будувати будинок, не піклуючись про фундамент, бо це так важко і складно. І раптом це станеться без всіх цих болів і брудних робіт - так просто кладемо цеглу, і це. Не працює. Такий будиночок - це захоплення. Таку дитину не стане щасливою і цілою.
Необхідність бути щасливими батькамиЩо потрібно для дитини. У будь-який час ми можемо поділитися хорошою і поганою. Щоб бути, не з'являтися і не схильні до загострення. Щоб бути тим, хто ви є. І щасливих батьків. Це, щоб побачити, як вони живуть, щоб радіти з ними, щоб бути сумними разом, щоб зрозуміти це життя разом.
Зауважте, що я пишу «паренти». Я маю на увазі, як І навіть краще, якщо є багато людей в житті, які люблять його, які готові дати йому контакт і участь. Таким чином, він може бачити різні візерунки життя, приймати любов в різних формах, навчатися спілкуватися з різними людьми в різних обставинах.
Тексти пісень, а це означає: І тоді ми повинні думати - Я даю, що дитина дійсно потребує? Або замінити його сурогатами для іграшок, розваг та навчання? Чому не ми запитуємо себе, які діти хочуть піднятися?
Якщо я хочу, щоб ваша дитина була щасливою, чому я не був щасливим? Як навчити його, куди піти і як? Як показати йому, що щастя є реальним, що є спосіб його? Як я можу заражати його щастя, якщо у мене немає?
Якщо я хочу, щоб зробити те, що я люблю і бути успішним, чому я не знайшов свою пристрасть? Чому я все ще перерахував паперову роботу для моєї зарплати? Чому я навіть не хочу шукати? Чому я зупинюся після першої збою? Чому я намагаюся досягти успіху, щоб не зробити мене щасливими?
Якщо я хочу зацікавити і зацікавити своє життя, то чому робити все заради дитини і зробити для себе трохи? Чому я не збираю його на місця, які я цікавиться? Чому я зацікавив, де він не піклується? Чому я не намагаюся вводити його до своїх хобі? І я маю будь-яку на всіх – чи я ставлю так «момі» в поганому сенсі слова, яке я повністю дав мої захоплення та інтереси?
Якщо я хочу, щоб мати щасливу сім'ю, чому я не зробив своїх близьких щасливих? Чому я працюю для когось, що я не знаю, хто підніме своїх дітей? Чому це не мене, хто готує обід для мого чоловіка, але Макдональд і його команда? Чому я можу сказати, що це важливо, але я витрачаю стільки часу з ними?
Якщо я хочу, щоб ваша дитина була цілою людиною, чому я відмовилася від себе і забути? Чому я ігнорую зовнішній вигляд мого тіла і його проблеми? Чому я ковтати відступ і не розвивати відносини? Чому я захараю мій розум з непотрібною інформацією? Чому я не слухаю голос душі? Чому я не роблю власну цілісність?
Якщо я хочу, щоб дитина була чесною і чесною, чому я тримаю його? У невеликих речей, але все ще? Я розповідаю вам, що Drumbaba ate його цукерки, хоча він ate це самому? Я сказав йому, що ми їсти рибу, і це не боляче, і це не гине, це просто впало. Я зроблю його, щоб зробити його, щоб зробити когось ще малюка? Чому я лежаю чоловіка про те, скільки коштує дитяча футболка? Чому я можу сказати, що ми зайняті, коли я не хочу йти?
Якщо я хочу, щоб ваша дитина була коханою, чому я не можу відкрити своє серце? Чому так важко приймати любов будь-яким чином? Чому я не можу дати їй? Чому я тримаю на дитячу травму і серцевий біль замість слова—навіть через сльози?
Що я хочу навчити дитину? Що хочу подарувати йому? Що хочу, щоб він запам'ятався? Завжди зайнята і бізнес супер леді? Або люблячі і теплі, близькі і дорогі? Я хочу, щоб він був гордим, мої успіхи, моя кар'єра, або я хочу, щоб він любити мене з усім серцем?
Які потреби цього маленького чоловіка? Незважаючи на те, що він невеликий, він вже людина, і він має своє бачення світу, його цілі і його покликання. Я готовий бачити свою особистість? Чи можу я дотримуватися його потреб? Я хочу дати йому те, що він дійсно потребує?
Автор: Ольга Валяєва
Джерело: www.valyaeva.ru/kak-my-pytaemsya-obmanut-detej-i-ix-potrebnosti/