Вирощування огірків

Вирощування огірків безсоння З всієї сім'ї гарбуза огірок педігре є найбільш таємничим. Translated from латинська, aguros означає незрілі. Дійсно, тільки молодий огірок смачний, а зрілі не їстівні.

Огірки – найскладніша культура для вирощування. Вони можуть бути салатом, солоним, консервованим типом. Якщо ви засіяли їх поруч, то коли рослини переплітаються, дуже легко заплутати плоди. Для свіжого використання це неважливо, але якщо така суміш «зводять під кришкою», то після пари місяців огірки доведеться відкинути.

Клас за призначенням Сорти огірків сильно відрізняються біологічними особливостями. Суддя для себе - деякі вирощуються в теплиці, інші у відкритому грунті. Деякі вимагають запилення бджіл, інші (партенокарпні) утворюють плоди без запилення.

Але існують також сорти-гібриди з жіночим типом цвітіння, для їх запилення потрібно висаджувати сорти-поллінатори. Для завершення картини я додаю, що в останні роки майже повна заміна сортів огірків. В’язніков-37, Муромський-36, вирощені з 1943 року. Сонячний, Волгонський, Улюблений, Пасамонт та ін.

Які сорти вибрати для вирощування? У теплицях краще висаджувати самозапилюючі сорти. Короткий: Micron, Gypsy, Filippok, Улюблений, Вчитель, Успіх, Три танкери, Soldier, Nightingale, Старий російський, Санхо, Pansa, Rita, Merchant, Bucket, Stork, Hector, Dobrynya, Noble. З фруктами середньої довжини (14-18 см): Apocalypse, Ascon, Blic, Herman, Moth. Для саліну потрібні сорти Далекого Сходу: Міг, Каскад, Хаба, Далекий схід-27, Далекий схід-6, Лотос, Елегантний. Вони не застрягаються помилковим порошком, але вони люблять вологе повітря. Також для маринування, рано-рифні огірки хороші: Альтаї, Кід, Акваріус, Моравія Корнішон, Монастирська.

Як вирощувати зелені У відкритому грунті протягом 16 років поспіль я вирощую огірки в розвиненому вигляді. Що це таке? Спочатку використовую нове місце щороку під грядками з огірками. Другий: Я розділила обробітку землі на 2-3 грядки шириною 75-80 см, довжиною 150-250 см, ширина проходу між грядками 20 см. Я вирівнюю грядки, потім висаджувати насіння огірків в чотири ряди з дистанцією в кожному ряду 12-15 см до глибини 1-1,5 см.

Після посадки я поливу землю добре і покрию всі клумби з плівкою, можливо, старий, але більш-менш прозорий і без отворів. Краї плівок ретельно натискають металевими стрижнями, трубами або просто закопують землею, щоб холодне повітря не проникло на плівку.

Під плівкою теплі і вологі огірки швидко проростають і починають розмножуватися плівкою. Так що пагони не горять з сонця, з лезою я зроблю поперечні надрізи на плівці над кожним рослиною. Акуратно витягти їх на поверхню плівки, при цьому корінь огірка залишається під плівкою. Після цього я поливую каструлю без обприскувача кожні 6-7 днів, іноді частіше.

Коли огірки виростають так, щоб вони покривають отвір в плівці і поливають їх буде некомфортно, полив проводять безпосередньо на огірочному топі. Сама вода знаходить тріщини в плівці і надходить на землю, годуючи коріння рослин. Крім того, для поліпшення мікроклімату і росту огірків з початку цвітіння я закривала всі клумби по периметру дошками або щитами 25-30 см.

Переваги Яка перевага даного способу? Коріння огірків в постійній вологості і теплоти в будь-яку погоду. На відміну від парникового методу, запилення відбувається через вітер, джмелі і бджіл. Полив здійснюється двічі менше, ніж у відкритому грунті. Замість нового можна використовувати старі фільми. Огірки добре ростуть на поверхні плівки або згодом на паркані. За рахунок ранньої посадки і прискореного зростання врожай заготовляється за раніше дати. І в цілому врожайність порівняно з існуючими методами збільшується на 50% і більше. Таким чином, відмінні врожайності даються сортами Волгодонського-231, Сонячний, Лотос, Шанхай, Хуба, китайське ткацтво, Єрофей.

Джерело: hozvo.ru/news/vegetable_garden/Vyiraschivayuogurtsyipo-hitromu/