Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Салати, які добре підходять для здоров'я очей

3250Р. 3700Р.

Багато хто напевно чули, що для здоров'я очей потрібно їсти більше моркви. Це почуття, тому що містить лютеїн - речовина від сімейства вітамінів групи А, яка особливо важлива для наших очей: несе відповідальність за акулітність нашого бачення, захищає від розвитку катаракти і захворювань сітківки. І ми можемо отримати цей важливий елемент тільки від їжі.

Однак ця морква не єдина, а найголовніше не найкращий джерело лютеїну. Більшість з них міститься в брокколі, зеленому гороху, темно-листих зеленню: хребта, листя каля, кульбаби, настя. Крім того, в помаранчевих овочевих культурах і фруктах міститься перець, гарбуз, періммон, кукурудза, цитрусові фрукти. Lutein містить фісташки і жовтки курячих яєць. Щоб засвоювати таку важливу речовину для здоров'я очей, наш організм потребує певної кількості жиру, наприклад, сиру, масла або сметани. Салати, які ми поділимося з вами сьогодні чудово поєднують інгредієнти, необхідні для очей.

Салат з сиром персимона та козацтва Інгредієнт:
  • Спінах1 невеликий пакет
  • Періммон1.
  • М'який козячий сир50г
  • Peeled pistachios15г
  • горіхи кешью15г
  • Свіжо мелений перець за смаком
  • Бальзамічний оцет 1 ст.
Метод підготовки:

Шпинат і промивання кіптяви. Покладіть на пластину хребта наріжте скибочками (або колами) періммоном. Додайте шматочки козячого сиру і горіхів. Вода з бальзамічним оцтом, сезон з перцем і міксом.

Апельсиновий і моцарелла салат

Інгредієнт:
  • Спінах1 невеликий пакет
  • Апельсин 1/2 шт.
  • Моцарелла 50г
  • Peeled pistachios15г
  • горіхи кешью15г
  • Бальзамічний оцет 1 ст.
Метод підготовки: Вимити шпинату і сушити. Очистити апельсин від шкірки і порізати по колах. Покладіть на пластину хребта, помаранчевий, до них додайте моцарелла нарізаними невеликими шматочками (також можна використовувати перлову моцарелла). Вода салат з бальзамічним оцтом, сезон з улюбленими спеціями і міксом. Ще один важливий елемент для здоров'я очей омега-3 жирні кислоти. Вони найпростіші отримати від жирної морської риби: лосось, скумбрії, сардини. Тому, без зцілення додайте лосось стейку в салат - у вас буде чудова вечеря.

Будьте здоровими і мати хороший апетит!

Джерело: кухняmag.ru/posts/salaty-poleznye-dlya-zdorov-ya-glaz