Салати, які добре підходять для здоров'я очей

3250Р. 3700Р.

Багато хто напевно чули, що для здоров'я очей потрібно їсти більше моркви. Це почуття, тому що містить лютеїн - речовина від сімейства вітамінів групи А, яка особливо важлива для наших очей: несе відповідальність за акулітність нашого бачення, захищає від розвитку катаракти і захворювань сітківки. І ми можемо отримати цей важливий елемент тільки від їжі.

Однак ця морква не єдина, а найголовніше не найкращий джерело лютеїну. Більшість з них міститься в брокколі, зеленому гороху, темно-листих зеленню: хребта, листя каля, кульбаби, настя. Крім того, в помаранчевих овочевих культурах і фруктах міститься перець, гарбуз, періммон, кукурудза, цитрусові фрукти. Lutein містить фісташки і жовтки курячих яєць. Щоб засвоювати таку важливу речовину для здоров'я очей, наш організм потребує певної кількості жиру, наприклад, сиру, масла або сметани. Салати, які ми поділимося з вами сьогодні чудово поєднують інгредієнти, необхідні для очей.

Салат з сиром персимона та козацтва Інгредієнт:
  • Спінах1 невеликий пакет
  • Періммон1.
  • М'який козячий сир50г
  • Peeled pistachios15г
  • горіхи кешью15г
  • Свіжо мелений перець за смаком
  • Бальзамічний оцет 1 ст.
Метод підготовки:

Шпинат і промивання кіптяви. Покладіть на пластину хребта наріжте скибочками (або колами) періммоном. Додайте шматочки козячого сиру і горіхів. Вода з бальзамічним оцтом, сезон з перцем і міксом.

Апельсиновий і моцарелла салат

Інгредієнт:
  • Спінах1 невеликий пакет
  • Апельсин 1/2 шт.
  • Моцарелла 50г
  • Peeled pistachios15г
  • горіхи кешью15г
  • Бальзамічний оцет 1 ст.
Метод підготовки: Вимити шпинату і сушити. Очистити апельсин від шкірки і порізати по колах. Покладіть на пластину хребта, помаранчевий, до них додайте моцарелла нарізаними невеликими шматочками (також можна використовувати перлову моцарелла). Вода салат з бальзамічним оцтом, сезон з улюбленими спеціями і міксом. Ще один важливий елемент для здоров'я очей омега-3 жирні кислоти. Вони найпростіші отримати від жирної морської риби: лосось, скумбрії, сардини. Тому, без зцілення додайте лосось стейку в салат - у вас буде чудова вечеря.

Будьте здоровими і мати хороший апетит!

Джерело: кухняmag.ru/posts/salaty-poleznye-dlya-zdorov-ya-glaz