Основні проблеми вирощування огірків, які отруюють життя безтурботних літніх мешканців

Обробка огірків тонка, але проста, якщо ви знаєте і розумієте мову цих зелених красунь. Огірки виростають соковитими і гладкими? Якщо так, це означає, що вони комфортні, все підходять їм. Але заготовлені і недбалі плоди «погані», які пропустили період поливу. Огірок, що має форму груші, загущений знизу, сигнали про нестачу калію.

Ну, зелені люди, які здавалося б, простягаються в талії з поясом, просять краще запилення, або залийте їх занадто холодною водою. Дякуемо!

Основні проблеми вирощування огірків, які отруюють життя безтурботних літніх мешканців

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, що потрібно знати для тих, хто огірокй За останні роки!

Обробка огірків є однією з найбільш улюблених культур серед багатьох літніх мешканців. Хто не любить їсти ці солодкі, хрустки та ароматні овочі! Але коли вони ростуть, вони шавлія і шавлія.

Я тільки п'ятнадцять, і я вже пройшов всі етапи прийому врожаю огірків: висаджують - не піднімалися; засмажені, катували, відступили; засмічені, не постраждали, пожовті, знизилися. Або, як мій сусід, Баба Клава, говорить, "Це все в ажурі, огірки ростуть як дріжджі. Продам на трек!

До речі, ті ж сусідні жарти на цій темі: «Не перешкоджає професійного агронома (тепло, попелиці, сусіди, фітофторо)!» А тепер пишемо: для плодоношення огірків потрібна калій, для зелені - азот, і для зростання - фосфор. Не забудьте про кальцій! І зеленим людям дуже подобається сироватка з йодом.

Далі слід, щоб огірки повинні бути в курсі! І це важливо. водай Наприклад, занадто вузька в середині плодів огірків може просто не мати достатньо води, або вона занадто холодна для цього. Тому важливо заздалегідь вимикати воду в резервуари, щоб дозволити його прогрівати (особливо якщо це добре).

Якщо ви можете випити огірки регулярно, викласти по обидва боки хребтів вологих мох-сафагами близько 10 сантиметрів. Ця мозаїка відмінно приваблює вологу, яка вона «полунає» з сусідами в саду. До речі, цей чіп з мохами також допоможе захистити зелені люди з недуг, так як спрагно володіє бактерицидними властивостями.

Після появи сходів в фазі розвитку (3 або навіть 4 листочків), огірки слід обробити цим розчином: додати 30 крапель йоду до відро води. Потім залити літр молока і залити 20 грам господарського мила. Обприскування цим складом можна проводити кожні 10 днів.

170482р.

Можна проводити лікування без молока на воді. Необхідно 1 чайну ложку йоду і 2-3 столові ложки товстого розчину господарського мила розвести в відро води. Після кожного 7-10 днів робіть так на аркуші знизу і вище. Особисто, після таких маніпуляцій з огірками Збір врожаю перед холодом у відкритому грунті. Якщо дощ дощ, то дощів кожні 3 дні!

Також можна обприскувати і поливати огірки розчином сироватки: 1 л сироватки на 5 л води. І ще один спосіб: ввечері замочіть лоф хліба в відро води. Уранці подрібнити хліб, додати невелику пляшку йоду, розвести літр рідини в відрі води і посипати огірки цим розчином.

Решта рідини може зберігатися в прохолодному місці. Це рішення. постільна білизна Кожен 2 тижні і до осені огірки і топи залишаться зеленими!

Також. зміцнення імунітету рослин і почати активний плодоношення допоможе трав'яна настій. Для цього покласти в відро подрібнену черв'яницю, конюшину, зефіру, м'яти, кропиви та інші трави. Залийте все це теплою водою і настоюйте 3 дні. Фільтрувати настій і розвести 1 л на відро води. Це досить для поливу 4-5 кущів.

Кормові огірки поступово, в невеликих кількостях, але часто. Це сприятиме кращому навчанню. харчуванняй Добрива краще наносити в рідкому вигляді, поливаючи під корінь. Це необхідно зробити після поливу або дощу, ввечері або в похмуру погоду.

Протягом багатьох років я переробляю огірки таким чином, що ці методи ніколи не змогли!

Я також раджу дізнатися, чому порожні квіти на огірках і як впоратися з нею. Всі літні мешканці помітили!

Обробка огірків буде успішним, якщо ви зростите їх в чотири компоненти: достатній калій, кальцій, азот і фосфор. І як наситити ці елементи огірковими рослинами, ви вже знаєте. Я рекомендую тримати ці поради. Поведи мене, вони будуть корисні для вас в країні більше, ніж раз!

Як виростити пальці? Які проблеми ви стикаються, коли Збір врожаю?