Чому всі діти грають цю гру? В якості представників різних культур, різних умов життя, власників різних температів та інших індивідуальних характеристик, тим не менш, вони об'єднані загальним хобі для всіх - гра ховати-і-сек.
Ви можете часто почути, що основа цієї гри є прагнення до пошуку, навчання для досягнення мети в зрілості, древнього нахилу мисливців. Можливо це частина відповіді на питання.
Але я пропоную вам подивитися на цю розвагу з різних перспектив. Не з точки зору шукача, але приховує.
Чи є дитина насправді мріє бути прихованою? Шукаючи найсвіжіші місця в будинку, в квартирі або в дворі, він дійсно хоче бути ніколи не знайдено, і не знайшов – забути? Звісно!
Діти приховують, тому що вони хочуть знайти. Якщо ви граєте з мамою або татом. Це показує їх неперевершене прагнення до інтимності та контакту. Вони пригнічують трохи свого почуття безпеки, дають йому тест, стегнуть нерви.
Яке задоволення, коли ваш притулок вирішується, коли ви перетягуєте з секретної лави в світло міцних батьківських рук, тільки збільшує багато разів.
Діти сміються і готові повторювати цей досвід знову і знову. Щоб відчути себе і знову, як вам потрібно, як важливо ви, як ви шукали і не зупинилися, поки ви не знайдете. До кінця, проти всіх перешкод!
Наші діти не є винятком. Вони також люблять грати в цю гру.
Зцілення гумки автомобільного двигуна, як Dad виходить назад від роботи, вони шута: "Це Дад!" Приховати! – розсіяний навколо будинку, приховувати, спокійно і чекати...
Іноді цілком формально приховати і шукати ;-. У віці 3-4 років не змінювалися місця для її укриття протягом місяця. Спочатку вона приховала за диваном. Далі просто за дверима.
І довгий час я не розумію, чому вона сидить практично на звичайному погляді. Що таке точка приховування? Поки я розумію, що я пишу. вона не зацікавила бути добре прихованою, вона зацікавила себе.
Вона спокійно в притулку, як миша. А на обличчі - «неприємний і тяга» емоцій. Від хвилювання і легкої тривожності власної посиленої сепарації з папи: "Якщо тільки я міг знайти!" - до защипування очікувань майбутнього моменту пошуку.
Він був тільки тоді, коли я виріс, що я почав приховати більше винахідливості. Тепер вона зацікавлена не тільки в тому, що вона виявлена, але і в провідному її батькоі носа, шлях старшого брата.
У рідкісних випадках, коли батько віддає, не знаючи, куди ще шукати сина, останній, безумовно, щасливий з перемогою. А потім він все ще запитати, "Як ви не знайшли мене, Дад?" Я відчую цю дратівливу гіркоту в середині бурі радості. Видання
Автор: Тетяна Лемузен
Джерело: alpha-parenting.ru