Дитинство Ігри

Ось тільки другий день, поставивши свою дочку до ліжка, мені сталося повісити за пару годин для xbox360.
Грати ці ігри іноді робить мене ностальгією.
Я пам'ятаю це було восени 1996 року, мій батько купив мене сега замість наявної dandy (на той час, якщо я не помилився, сога вартість 300 рублів).
Я був щасливий, я був згорнувшись з коробкою по всій квартирі, яка була благословення, як більшість моїх друзів вже мала стегну.
І прийшли щасливі дні:
З 11:45 ми навчимося в другому зсуві. У 7:00 до роботи, я отримаю в 7:30 ранку, зателефонував другу, і перед початком школи ми ріжемо.
І насправді мій пост буде про ігри, які я грав і, ймовірно, все покоління 90-х років.

У вас буде 44 фотографії + текст.

1,1 км Відкриття Параду ігор надається:
Остаточний Mortal Kombat 3
Жанр: боротьба
Гравці: 2
Ми можемо сказати, що гра є найкращою бойовою грою на Genesis. 23 оригінальних персонажів, кожен з власним набором трюків, комбінацій і жирності. Барвиста графіка, якісна звук і енергійна дія роблять гру реальною роботою ігрового мистецтва. Кілька рівнів складності, як в ігровому сенсі, так і в якості супротивників. Ви можете грати як два, так і чотири, аранжування турнірів. Вболівальники жанру обов'язково повинні грати в цю гру.
Я додаю від себе: Скільки джойстиків були розбиті ... Я не можу пам'ятати, і які бої збиралися в хата, яка має нитку замість школи ... добре, я пам'ятаю викладання всіляких жирності, бальбальності, дружби і жорстокості, як дуже сердитися на книгах з кодами, де жорстокість вказали іноді 11, 13 або навіть 10 кнопок, замість того, що необхідно 12 !!! 12 кнопок, щоб натиснути і отримати кров'яний дощ кісток і штук ворожого м'яса !!!
Я навіть почав 96-сторінковий блокнот, в якому я писав правильні техніки, жирності і так далі.
Гра повинна мати!

2.Комікс зони.
Жанр: Дія
Гравці: 1
Митець (і, мабуть, письменник) потрапив до своїх комів, і щоб повернутися назад, він повинен пройти всю історію свого героя, боротися з мутантами і віллами, придуманими ним, розв'язуючи різні головоломки і багато іншого. Анімація, графіка, звучать чудово, а музика ідеально підібрана до кожного ігрового моменту – це шедевр!

3. У Земельний черв'як
Жанр: Платформа
Друга частина не менш захоплююча і весела, ніж перша. Psikrow не дає надії повернути свій костюм, втрачений в останній частині. Тим не менш, він був жахливо відхилений Джимом і вирішив помсти. Починав він стеливши його принцесу від глисти.
Від себе: в серії 2 частини і кожен з них такий шедевр, який навіть гра був знятий анімаційний серіал!

4.Беттоад і подвійний дракон
Жанр: Beat-'Em-Up
У другому ряді іграшок до кішок у битві з космічними загарбниками долучаються не кимось з алеї, але близнюки! Таким чином, у Вашому розпорядженні стільки, скільки 5 героїв, з яких потрібно вибрати один (або пара в режимі 2-плеєра). Боротьба є серйозним, мотузками і драконами, які протистояються численними ворогами і босами. Дія гри є найбільшою, що ні є бойовою, графікою і музикою в іграшки також досить високою якістю. Таким чином, гра рекомендована всім шанувальникам бойових дій.
З себе: добре, немає нічого, щоб додати, два найцікавіших, щоб передати удар назад і для ворогів)

5.Контра - Жорсткий корпус
Супердрайв! Гра є продовженням кращих традицій Контра на луки - це бігти вперед і стріляти нескінченно. Гра може розвиватися в одному з чотирьох сценаріїв і вибір чотирьох персонажів.

6.Rock n' Roll Racing
Жанр: Гонки
Акадний стовп, знайомий з кожним ветераном Mega Drive. Третій вимір відсутній, але доторкнувшись аометрії, якось тягне на його крихкі плечі могутні тушки геймплей. Розсіювання гуми, зйомки, оновлення, нескінченно захоплюючий режим для двох - все приходять з рожево-жовтого Sega - дитинства.

7.Dune - Битва за Аракіс
Жанр: Стратегія
Дуже популярна гра, представниця всіх стратегій реального часу. Недалеко планета Arrakis має цінну речовину Spice — melaj, знижуючи космічні рейси. Ведуться боротьбу за управління планетою між трьома будиночками імператорського суду - Аніса, Ордос і Харконен. Виберіть будинок, який ви ведете і бореться.
Кращі ігри SMD в будь-який час.
Від себе: хто запам'ятовує ці коди) плейсер сплеролі вигляд

8.ВФ Wrestlemania Аркади
Ну, це не означає найкращу частину цієї серії, найкрасивіша графіка не поступається SNES, величезна кількість ударів і значно збільшена швидкість і швидкість гри роблять її лідером і в цілому - це одна з кращих ігор на Genesis.
З самого себе: комбо були також записані з ноутбука.

Габаритний зображення

9.Бугерман.
пригоди туалетного героя. І хто не записаний як супергерой! Це час для очищувачів ... Ваш персонаж проходить через рівні, збираючи всілякі речові речі і боротися з різними монстрами. Крім того, кинути деякі зелені filth в них, герой також використовує його кричущий дихання, який ніхто не може витримати. В цілому іграшка з характерною «золотою». Хоча це добре написано, і музика весело.

10. Дорожня поїздка 3
Жанр: Гонки
Фінальна частина відомого мотоцикла аркади. Удосконалено все. По третій частині, гра просто shone. У кожному стовпчику тільки 5 точок з 5. Точка жиру в історії серії.
Я завжди любила машину в кінці гонки.

11 Вулиці ратуші 3.
Це третя гра в вулицях серії Rage. Не має сенс сказати, що технічна сторона гри знову. У розповіді, нам необхідно підбадьорити психіко-непрофесійний професор, загрожуючи світ з ядерною війною. Для заміщення борців з другої частини кладуть дід-кіборг. Я не буду говорити про гру, не змінився. Я раджу всім! Японська версія: Баре Knuckle 3 хв

12. Віртуальний Барт
Ще одна Сімпсон-темед гра. Тут Барт знову буде брати участь у різних ходових ситуаціях. Наприклад, це киснете томати в пасерах-на велосипеді, вело через сміття, а також повністю сенильні речі - пропускаються через рівні у вигляді свині і кенгуру. Іншими словами, гра зводиться до повного припливу. Соло іграшка для любителів Сімпсонів.

13.00 р. Сонік
Від Сама: Будь-яка Соник є голосом "SEGA", Кільця швидкість переходу (за abc live live live)

14. Золота Ось III.
Третя частина епіка з новими героями. Метою залишається те ж саме – потрібно повернути з клатчів Золотої Сакіри – артефакт неймовірної потужності. І для цього ви повинні відкинути багато поганих хлопців. Гра захоплююча і красива. У режимі дуел. Це ще одна велика гра з Sega.

15.00 р. Оазис.
Жанр: RPG
Дуже гарна гра про пригоди хлопця назвали Алі. Він знаходить таємничий чарівний браслет, який дає йому можливість підвести особливу чарівну істоту, яка контролює вогонь, воду, землю, а також тіньову істоту (всі вони приєднуються з героям спадкоємно, оскільки гра триває). Ці істоти допомагають йому подолати особливо складні розтяжки шляху, а також боротися з численними ворогами і босами. Алі може використовувати різні види зброї і речей, щоб поповнювати свої життєво важливі і магічні сили. Графіка і музика в іграшки просто чудово. У грі один мінус - він болить занадто коротким. Історія Тора.
Якщо я не помилився, то в грі ще немає!

16.Десертне навчання.
Тойота про вічні спроби тьмяного койоту, щоб зловити швидкий і хитрий остріх. Ви можете вибрати, хто грає, але ви просто не будете. Той цікавий, зроблений не без гумору, крім хорошої графіки і хорошого дизайну звуку. Рекомендовані для любителів мультфільмів різного віку.
Він був одним з моїх улюблених.

17.00 р. Підліток Mutant Ninja Turtles - Турнір Fighters
Туртлі та їхні друзі змагаються за звання кращого бійця. Ви можете грати в одну гру або з іншим гравцем. Рівень боротьби залежить від обраної складності і швидкості дії. Набір ударів і бойових прийомів не найвизначніша, хоча графіка в грі досить гідна. Ви також можете вибрати кількість раундів, щоб виграти.
З себе: бореться з дитинства великі черепахи, Лео Раф Майк і Дон! :

р.

18 років Робокоп Версус Термінатор
Продовження саги про прогулянку залізного дерева Якісний брус піднімається на досить гарну висоту. З плюсів, хороша графіка і рівень міжактивності роблять свою роботу. Є багато крові в грі. Наприкінці кожного рівня є дядько з великим пістолетом. Це місцевий бос. На жаль, він загинув простою кінечною атакою.
oooooooooooooooo

19.Батттех
Жанр: Стрілець
Той виготовлений в стилі Desert Strike і так само, тільки замість вертольота у вашому розпорядженні бойовий робот. Три зброї - лазери, ракети і потужні бомби. Для виконання місії необхідно виконати певну задачу і, звичайно, виключити якомога більше ворожого обладнання і будівель. Графіка і звук у грі на хорошому рівні, тому це весело грати. Гра для 1-2 гравців. Це відомий як MechWarrior.

20.Димоля людини.
На основі однойменного фільму з Stallone і Snipes. Ви, як Sly повинні цвях ваш розписний супротивник, попарений ним в майбутньому. Для цього у вас є гармата, стрілка, гранати. Гра доступна в 2 режимах: бічний вид - працює по вулицях, поїздах і т.д. з глухим зйомкам; зовнішній вигляд - всередині будівель.
Від себе: як звичайно, кожен напевно запам'ятав "handzap" на початку гри.

21. Каннон Фуддер.
Жанр: Стратегія
Цікава іграшка. Ви контролюєте групу солдатів, які повинні виконувати місії. В основному це ліквідація ворожих солдатів і будівель. Кількість солдатів для кожної місії обмежена, і ви не можете втратити їх (принаймні не всі). Для успішних місій солдати отримують нові звання. Графіка середня, але хороша музика і динамічна гра.
У світі гра, особливо пагорби з хрестами пам'ятаються.

631762

Джерело: